- 28 Ocak 2018
- 170
- 137
- 18
- 30
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.321
tabikide sevicekler torunları sonucta ama sınırlarını bilmeleri gerek bnm oğlum bnm kızım vs seyleride kabul edemem sürekli gelip mıncıklamalarınıda ..[/QUOTbenim yasim baya kucuktu jizim oldugunda bana bi kere saka yollu bu bizden degil dedi kizima cok kizmistim soyledim niye dedin diye sonra annesi de annesi demeye basladi soyliceksin yoksa bas gelinmiyo valla
Canim bende sezeryan oldum uc gun yattim 4 gun kalk daha ne yatiyon yatak serili durmaz misafir faln gekirmiskızlar hepniz kv deden bahsetmişsiniz benim de kv ilk doğumda iki hafta yanımda kaldı ama faydadan çok zararı oldu bana sabah uyandığında kaç kere altını değiştirdin sabah 7 de gelirdi camları kapıları açardı çok havasız diye ya zaten oğlum gece 4 e kadar uyanık dururdu uyumazdı 7 de acelemiz ne ya annemi çağırıyordum gündüz gel de biraz uyuyum diye o da çekinirdi kv var diye bir de gelen giden yemekler pastalar çaylar gidip odaya uyuyamazdım gündüz de zombi gibi olmuştum bir de çok yavaştır çok bir işi yapana kadar saatler geçer o gitti inanın her şeyimi yapıyordum rahatlamıştım çok zor valla bu doğumum da geçen diyor ki kardeşinin oğlunun düğünü var senin doğuma denk geliyor diyor çok şükür dedim içimden gelme yani annem gelir kalır bir kaç gün zaten oğlum da olacak dinlenme olmayacak ama bu kez annemi istiyorum yanımda
benim yasim baya kucuktu jizim oldugunda bana bi kere saka yollu bu bizden degil dedi kizima cok kizmistim soyledim niye dedin diye sonra annesi de annesi demeye basladi soyliceksin yoksa bas gelinmiyo valla
sbahın 7 sinde evimde kimse gezemez daha eşim bile uyanmamış oluyo o saattekızlar hepniz kv deden bahsetmişsiniz benim de kv ilk doğumda iki hafta yanımda kaldı ama faydadan çok zararı oldu bana sabah uyandığında kaç kere altını değiştirdin sabah 7 de gelirdi camları kapıları açardı çok havasız diye ya zaten oğlum gece 4 e kadar uyanık dururdu uyumazdı 7 de acelemiz ne ya annemi çağırıyordum gündüz gel de biraz uyuyum diye o da çekinirdi kv var diye bir de gelen giden yemekler pastalar çaylar gidip odaya uyuyamazdım gündüz de zombi gibi olmuştum bir de çok yavaştır çok bir işi yapana kadar saatler geçer o gitti inanın her şeyimi yapıyordum rahatlamıştım çok zor valla bu doğumum da geçen diyor ki kardeşinin oğlunun düğünü var senin doğuma denk geliyor diyor çok şükür dedim içimden gelme yani annem gelir kalır bir kaç gün zaten oğlum da olacak dinlenme olmayacak ama bu kez annemi istiyorum yanımda
Cahillime geldi canim korkuyoduk agzimizi acamadik esim benden baya buyuktu ama onu oyle soz sahibi yapmamislar bisey diyemiyodu kirilcaklar diyesizden değilse ver cocugumu diceksin kalcak öyle
zamanında halam anneme bu kız bizden değil diye bagırmıs(ablamdan için) sonra ablam evlenicegi zaman bu kızın halası amcası yok mu bize niye kimse sormadı denildiherkes işine geldigi gibi..
valla gerektiğinde her şeyi söyleyeceksin canım yoksa sustukça daha kötü oluyorsun inan ben ilk çocuk da bilemedim ne yapacağımı ama insan başa gelince her şeyi öğreniyor inan kimseye ihtiyacın olmuyor zaten o dönemler uykusuzluk stres çok oluyor bir de kv falan hiç uğraşmaya değmezsbahın 7 sinde evimde kimse gezemez daha eşim bile uyanmamış oluyo o saatte
ya insan korkuyo hem kırılmaktan hem kalp kırmaktan umarım nede durmaları gerektiklerini bilirler
işte bakıyolar sesleri cıkmıyo istediklerini yapıyolar oysaki kv lerde aynı yollardan geçmiş anlayışlı olabilseler keskeCahillime geldi canim korkuyoduk agzimizi acamadik esim benden baya buyuktu ama onu oyle soz sahibi yapmamislar bisey diyemiyodu kirilcaklar diye
ilk cocuk herkesin acemliği sanırım :) inşallah en az hasarla atlatırız yaa valla psikolojimle oynamasınlar yoksa koparırım ipleri iyic zaten bastan beri hoşlanmıyorm tavırlarındanvalla gerektiğinde her şeyi söyleyeceksin canım yoksa sustukça daha kötü oluyorsun inan ben ilk çocuk da bilemedim ne yapacağımı ama insan başa gelince her şeyi öğreniyor inan kimseye ihtiyacın olmuyor zaten o dönemler uykusuzluk stres çok oluyor bir de kv falan hiç uğraşmaya değmez
güle güle kullanın canııım sağlıcakla inşallahhhhSlm kızlar çok mutluyum bugün karyola ana dizi aldık:) büyük dert etmişim model ölçü konusunda şimdi çok rahatladım resmen yük kalktı üstümden fikir olsun foto paylaşıyorumUyku seti cibinlik vs hediye idi zevkime göre organik natürel nevresim filan alcam
Gule gule kullanin canim. Saglikla buyusun.. uykulari derin olsun insallah.Slm kızlar çok mutluyum bugün karyola ana dizi aldık:) büyük dert etmişim model ölçü konusunda şimdi çok rahatladım resmen yük kalktı üstümden fikir olsun foto paylaşıyorumUyku seti cibinlik vs hediye idi zevkime göre organik natürel nevresim filan alcam
Canım philps aventin aldık. Mağazadan aldıkCanım hangi marka aldın biberonu, internetten mi aldın
Slm kızlar çok mutluyum bugün karyola ana dizi aldık:) büyük dert etmişim model ölçü konusunda şimdi çok rahatladım resmen yük kalktı üstümden fikir olsun foto paylaşıyorumUyku seti cibinlik vs hediye idi zevkime göre organik natürel nevresim filan alcam
güle güle kullanın canııım sağlıcakla inşallahhhh
Gule gule kullanin canim. Saglikla buyusun.. uykulari derin olsun insallah.
Amiin sağolun canlar hepimizin bebekleri sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün inşGüle güle sağlıkla kullansın bebeğin canım
Güle güle kullanın canım sağlıkla çok güzellerSlm kızlar çok mutluyum bugün karyola ana dizi aldık:) büyük dert etmişim model ölçü konusunda şimdi çok rahatladım resmen yük kalktı üstümden fikir olsun foto paylaşıyorumUyku seti cibinlik vs hediye idi zevkime göre organik natürel nevresim filan alcam
Bilmiyorum canim ama bence bi doktora gorun istiyorsan aciyorsa daKızlar göbek deliğim çok acıyor ve kızardı kabardı yanları nedeni nedir sizce böyle bişey yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?