2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canim bende sezeryan oldum uc gun yattim 4 gun kalk daha ne yatiyon yatak serili durmaz misafir faln gekirmis

benim yasim baya kucuktu jizim oldugunda bana bi kere saka yollu bu bizden degil dedi kizima cok kizmistim soyledim niye dedin diye sonra annesi de annesi demeye basladi soyliceksin yoksa bas gelinmiyo valla

sizden değilse ver cocugumu diceksin kalcak öyle

zamanında halam anneme bu kız bizden değil diye bagırmıs(ablamdan için) sonra ablam evlenicegi zaman bu kızın halası amcası yok mu bize niye kimse sormadı denildi herkes işine geldigi gibi..

sbahın 7 sinde evimde kimse gezemez daha eşim bile uyanmamış oluyo o saatte
ya insan korkuyo hem kırılmaktan hem kalp kırmaktan umarım nede durmaları gerektiklerini bilirler

Cahillime geldi canim korkuyoduk agzimizi acamadik esim benden baya buyuktu ama onu oyle soz sahibi yapmamislar bisey diyemiyodu kirilcaklar diye

sbahın 7 sinde evimde kimse gezemez daha eşim bile uyanmamış oluyo o saatte
ya insan korkuyo hem kırılmaktan hem kalp kırmaktan umarım nede durmaları gerektiklerini bilirler
valla gerektiğinde her şeyi söyleyeceksin canım yoksa sustukça daha kötü oluyorsun inan ben ilk çocuk da bilemedim ne yapacağımı ama insan başa gelince her şeyi öğreniyor inan kimseye ihtiyacın olmuyor zaten o dönemler uykusuzluk stres çok oluyor bir de kv falan hiç uğraşmaya değmez

Cahillime geldi canim korkuyoduk agzimizi acamadik esim benden baya buyuktu ama onu oyle soz sahibi yapmamislar bisey diyemiyodu kirilcaklar diye
işte bakıyolar sesleri cıkmıyo istediklerini yapıyolar oysaki kv lerde aynı yollardan geçmiş anlayışlı olabilseler keske

ilk cocuk herkesin acemliği sanırım :) inşallah en az hasarla atlatırız yaa valla psikolojimle oynamasınlar yoksa koparırım ipleri iyic zaten bastan beri hoşlanmıyorm tavırlarından

Slm kızlar çok mutluyum bugün karyola ana dizi aldık:) büyük dert etmişim model ölçü konusunda şimdi çok rahatladım resmen yük kalktı üstümden fikir olsun foto paylaşıyorum Uyku seti cibinlik vs hediye idi zevkime göre organik natürel nevresim filan alcam

Eklentiler

• 520B54E5-03BC-41EA-8BAF-BFB9D8469579.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 135
  • F7C2498F-F65B-4871-871A-145FFA3A5330.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 138
  • 7379A1E6-6ED9-4EAD-8870-E2011A3F1CB2.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 139
güle güle kullanın canııım sağlıcakla inşallahhhh

Gule gule kullanin canim. Saglikla buyusun.. uykulari derin olsun insallah.

Güle güle sağlıkla kullansın bebeğin canım

Selam sınavlarım var çok yoğunum ams okuyorum
Kızlar amma dertliymişsiniz kvlerden iyi gıybet ettik:)
İnş burayı okumuyorlardır:)
Benim de göbeğime çok kramp giriyor oğlumdada bardı ama bu erken başladı

Güle güle kullanın canım sağlıkla çok güzeller

Kızlar göbek deliğim çok acıyor ve kızardı kabardı yanları nedeni nedir sizce böyle bişey yaşayan var mi

Eklentiler

• 20180529_214938.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…