2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben uzun süredir elidor saç.bakım kremini kullanıyorum sabahları şekil vermek için daha çok düzgün dursun diye çünkü saçım kıvırcık senede bir kalıcı düzleştirme yaptırıyorum ama altlardan yine çıkıyor yazın yaptırdım en son neyse hiç aklıma gelmedi ama bugün baktım paraben varmış ve zararlıymış. Ayrıca elseve şampuan ve krem kullanıyorum banyoda o üründe de varmış kutularına daha bakmadım ama korktum şimdi

Çok doğru cnm

Slm kızlar, benim oğlan hiç durmuyo işte evde şimdi yatarken tekmeleyip duruyo :) çok şükür şükür maşallah bebişime :) ama mesaneme vuruyo o zaman tuvaletten çıkamıyorum resmen :) benim kv de kp cinstir ne evime ne düğünüme 1 tl katkıları yok ahh ahh...bu arada kızlan reflü yatağı emzirme yatağı nasıl sizce alınmalımı

İyi geceler eylül anneleri bugün çocuk kardiyolojiye randevum vardı saat 13.30 da neyse gittim saat 13 te geç kalmayayım diye randevu saatim geldi bütün doktorlar gelmesine rağmen benim doktorum gelmedi asistanı doktorun toplantısı olduğunu söyledi neyse dedim bekleyeyim saat tam 4 te geldi doktor baktı bebeğimin çok şükür herşeyi tamm kalbinde sadece iki tane delik görüldü bunun her bebekte var olduğunu endişe etmemem gerektiğini söyledi kızımı tekrar detaylı şekilde gördüm dua eden iyi dileklerle bulunulan herkese çok teşekkür ederim ❤❤❤

Kızlar göbek deliğim çok acıyor ve kızardı kabardı yanları nedeni nedir sizce böyle bişey yaşayan var mi

Çatlıyor mu acaba? Resimden oyle algılanıyor ama .

Ah ahh daha neler neler kullanmışızdır kim bilir. Herşeyı takma kafana. Allaha emanetler.

Kızlar aşırı
Halsizlik var bende sizde de var mı bapıyorsunuz??hiç kalkacak kımıldayacak halim olmuyor(

Demir eksikliğin mi var acaba? Bnd çok halsız hissediyorum. Ciddi demir eksikliğim çıktı. Okuldakı arkadaşalarım dolunaydan dıyorlar ama en son ne zaman kan tahlılı yaptırmıştın? 1 ayda farkedebılıyor çünkü.

İlk oğlumda çok kullandım reflü yastığı, onda buyudu dıyebilirim.

Haberlerin iyi olmasına çok sevındım. Gözünüz aydın canım.

Gözün aydın canım ayrıntılıda benimde çıktı kalpte parlaklık sonra kardiyolojiye yönlendirildim ordaki dok. Kalp kapakçığında dedi kirençlenme olabilir diğer testlerin normalse endişelenme dedi seninde mi böyle birşeydi, ultrason sonucunda hiperekojen kardiyak yazıyordu galiba

Gelelim mevzuya bir kv konusu da benden olsun.

Bugün kızımla çıktım taksiyle hastaneye gittim.küçük gorumcem doktor isim bitene kadar kizima bakacaktı neyse ben 1 saate biter isim diye düşünürken malum 4 e kadar doktor bekledim gorumcem idare etti sağolsun. Ben de dedim hazır gelmişken diğer serum u da taktirayım.

Kendi doktorum rapor yazdı acile gittim serum icin cok sıra var o ara eşim olacak uyuz aradı 4 yıldır bir anahtarımız var zamanında onunda anahtarı vardı ama kaybetti sonra çektireceğim dediği için ben de umursamadım. Ben hastanede canımla uğraşırken o benimle kavga etmeye başladı kaç saattir nerdesin ben seni almak zorundaymıyım zaten canım burnumda diye arada küfür de ederek tartıştı benimle küfür edince yüzüne kapattım teli. Oruçlu olunca inanılmaz pis bir insan oluyor eş kişisi.

Neyse bitti isim geldi hastaneye aldı beni kızımı da almış arabada nasıl bağırıyor artık tutamadım kendimi sinirden ağlamaya başladım eve geldik tartıştık iftara büyük gorumcem çağırmıştı oraya gidene kadar tartıştık.

Görumcemin oraya gittik eşimin taraf hep orada olanları anlattık benim yüzüme karşı tamamiyle bana hak verdiler. Bilenler vardır kizima wc eğitimi verdim klozet aparatını yanımda taşıyorum. Biz kalktık tam arabaya bindik unuttuğumu farkedip yukarı tekrar çıktım o sırada kapıyı çocuklar açtı inanın o benim arkamda yanımda duran kv arkamdan bir sayıyor dudaginiz uçuklar herşeyi oglusuna yukluyormusum o gitmek zorunda mı yapmak zorunda mı neler neler saydırıyor bana

Kapının açık olduğunu anlayınca kapıya geldi birde ne görsün ben, şok oldu tabi bana da şey diyor a bizde şimdi aparatı unuttuğunu konuşuyorduk bu kadar mı iki yüzlü nankör olabilir insanlar ya şu halimle ben tek başıma herşeye koşuyorum millette benim yüzüme gülüp ardımdan sayıyormuş

Son düzenleme:
Gelelim mevzuya bir kv konusu da benden olsun.

Bugün kızımla çıktım taksiyle hastaneye gittim.küçük gorumcem doktor isim bitene kadar kizima bakacaktı neyse ben 1 saate biter isim diye düşünürken malum 4 e kadar doktor bekledim gorumcem idare etti sağolsun. Ben de dedim hazır gelmişken diğer serum u da taktirayım.

Kendi doktorum rapor yazdı acile gittim serum icin cok sıra var o ara eşim olacak uyuz aradı 4 yıldır bir anahtarımız var zamanında onunda anahtarı vardı ama kaybetti sonra çektireceğim dediği için ben de umursamadım. Ben hastanede canımla uğraşırken o benimle kavga etmeye başladı kaç saattir nerdesin ben seni almak zorundaymıyım zaten canım burnumda diye arada küfür de ederek tartıştı benimle küfür edince yüzüne kapattım teli. Oruçlu olunca inanılmaz pis bir insan oluyor eş kişisi.

Neyse bitti isim geldi hastaneye aldı beni kızımı da almış arabada nasıl bağırıyor artık tutamadım kendimi sinirden ağlamaya başladım eve geldik tartıştık iftara büyük gorumcem çağırmıştı oraya gidene kadar tartıştık.

Görumcemin oraya gittik eşimin taraf hep orada olanları anlattık benim yüzüme karşı tamamiyle bana hak verdiler. Bilenler vardır kizima wc eğitimi verdim klozet aparatını yanımda taşıyorum. Biz kalktık tam arabaya bindik unuttuğumu farkedip yukarı tekrar çıktım o sırada kapıyı çocuklar açtı inanın o benim arkamda yanımda duran kv arkamdan bir sayıyor dudaginiz uçuklar herşeyi oglusuna yukluyormusum o gitmek zorunda mı yapmak zorunda mı neler neler saydırıyor bana

Kapının açık olduğunu anlayınca kapıya geldi birde ne görsün ben, şok oldu tabi bana da şey diyor a bizde şimdi aparatı unuttuğunu konuşuyorduk bu kadar mı iki yüzlü nankör olabilir insanlar ya şu halimle ben tek başıma herşeye koşuyorum millette benim yüzüme gülüp ardımdan sayıyormuş

Son düzenleme:
Canım benim radyoloji doktoru çocuk çok hareket ettiği için kalp ana damarlarını gozlemleyemedi o yüzden çocuk kardiyolojiye sevk etti aslında damarları için gittik bana verilen kağıtta senin dediğin gibi bir yazı yoktu canım. Endişe etme bak her bebekte var olan bir durum dedi delik olması senin dediğin o kireçlenme de belki normaldir stres yapma olur mu herşey yolunda gidecek eminim.

Çok sağol canım☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…