- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.341
Çok güzelmiş cnm gğle güle kullan dolabını şifonyerini de aldın mı?bebeğin döküntüsüne elbiselerine çok gerek oluyor .Eki Görüntüle 2151330 Bizim de geldi besigimiz canlar :)
Canım çatlıyor olabilirmi acaba ?Kızlar göbek deliğim çok acıyor ve kızardı kabardı yanları nedeni nedir sizce böyle bişey yaşayan var mi
İlk başta şöfonher yetiyor cnm katla katla koy kaldır.bezi elbsşesş iççamaşırı battaniyesi hep kullanıyorm benBitti canım çok şükür şifonyer aldik birde eşyaları icin şimdilik yeterli birax büyüsün sonra büyük dolap falan bakarız artik :)
Eki Görüntüle 2151340
Çok doğru cnmÖyle büyük bir aşk ki bu.. bırak ağrıyi siziyi kolunu koparticaz deseler gene doğururdum heralde. Şuan yatağında melekler gibi uyuyor kızım. Ve ben ona baktıkça diyorum ki "aslında o doğana kadar kimseyi sevmemişim, annemi babamı eşimi. Gerçek sevgi evlat sevgisiymiş. Saçının teline dünyayı yakarım. Varsın ağrılar sızılar olsun doğunca en büyük şükür sebebi oluyo bu melekler.
Ben de çok Yorgun'um bide ders çalışıyorum ayaklarım şişiyor masabaşındaKızlar aşırı
Halsizlik var bende sizde de var mı bapıyorsunuz??hiç kalkacak kımıldayacak halim olmuyor(
Sağol canım daha iyisi sizlerin olsunGüle güle kullanın canım sağlıkla çok güzeller
Halsizlik bendede oluyor canım kafamı koysam uyuyacam o yüzden elimden geldiğince hareket ediyorumKızlar aşırı
Halsizlik var bende sizde de var mı bapıyorsunuz??hiç kalkacak kımıldayacak halim olmuyor(
Canım alerji yada enfeksiyon gibi bu istersen en kısa zamanda doktora gitKızlar göbek deliğim çok acıyor ve kızardı kabardı yanları nedeni nedir sizce böyle bişey yaşayan var mi
sadece kvler diil kocalar da okumuyodur umarim :)Selam sınavlarım var çok yoğunum ams okuyorum
Kızlar amma dertliymişsiniz kvlerden iyi gıybet ettik:)
İnş burayı okumuyorlardır:)
Benim de göbeğime çok kramp giriyor oğlumdada bardı ama bu erken başladı
Kızlar göbek deliğim çok acıyor ve kızardı kabardı yanları nedeni nedir sizce böyle bişey yaşayan var mi
Kızlar ben uzun süredir elidor saç.bakım kremini kullanıyorum sabahları şekil vermek için daha çok düzgün dursun diye çünkü saçım kıvırcık senede bir kalıcı düzleştirme yaptırıyorum ama altlardan yine çıkıyor yazın yaptırdım en son neyse hiç aklıma gelmedi ama bugün baktım paraben varmış ve zararlıymış. Ayrıca elseve şampuan ve krem kullanıyorum banyoda o üründe de varmış kutularına daha bakmadım ama korktum şimdi
Kızlar aşırı
Slm kızlar, benim oğlan hiç durmuyo işte evde şimdi yatarken tekmeleyip duruyo :) çok şükür şükür maşallah bebişime :) ama mesaneme vuruyo o zaman tuvaletten çıkamıyorum resmen :) benim kv de kp cinstir ne evime ne düğünüme 1 tl katkıları yok ahh ahh...bu arada kızlan reflü yatağı emzirme yatağı nasıl sizce alınmalımı
İyi geceler eylül anneleri bugün çocuk kardiyolojiye randevum vardı saat 13.30 da neyse gittim saat 13 te geç kalmayayım diye randevu saatim geldi bütün doktorlar gelmesine rağmen benim doktorum gelmedi asistanı doktorun toplantısı olduğunu söyledi neyse dedim bekleyeyim saat tam 4 te geldi doktor baktı bebeğimin çok şükür herşeyi tamm kalbinde sadece iki tane delik görüldü bunun her bebekte var olduğunu endişe etmemem gerektiğini söyledi kızımı tekrar detaylı şekilde gördüm dua eden iyi dileklerle bulunulan herkese çok teşekkür ederim ❤❤❤
Gözün aydın canım ayrıntılıda benimde çıktı kalpte parlaklık sonra kardiyolojiye yönlendirildim ordaki dok. Kalp kapakçığında dedi kirençlenme olabilir diğer testlerin normalse endişelenme dedi seninde mi böyle birşeydi, ultrason sonucunda hiperekojen kardiyak yazıyordu galibaİyi geceler eylül anneleri bugün çocuk kardiyolojiye randevum vardı saat 13.30 da neyse gittim saat 13 te geç kalmayayım diye randevu saatim geldi bütün doktorlar gelmesine rağmen benim doktorum gelmedi asistanı doktorun toplantısı olduğunu söyledi neyse dedim bekleyeyim saat tam 4 te geldi doktor baktı bebeğimin çok şükür herşeyi tamm kalbinde sadece iki tane delik görüldü bunun her bebekte var olduğunu endişe etmemem gerektiğini söyledi kızımı tekrar detaylı şekilde gördüm dua eden iyi dileklerle bulunulan herkese çok teşekkür ederim ❤❤❤
Canım benim radyoloji doktoru çocuk çok hareket ettiği için kalp ana damarlarını gozlemleyemedi o yüzden çocuk kardiyolojiye sevk etti aslında damarları için gittik bana verilen kağıtta senin dediğin gibi bir yazı yoktu canım. Endişe etme bak her bebekte var olan bir durum dedi delik olması senin dediğin o kireçlenme de belki normaldir stres yapma olur mu herşey yolunda gidecek eminim.Gözün aydın canım ayrıntılıda benimde çıktı kalpte parlaklık sonra kardiyolojiye yönlendirildim ordaki dok. Kalp kapakçığında dedi kirençlenme olabilir diğer testlerin normalse endişelenme dedi seninde mi böyle birşeydi, ultrason sonucunda hiperekojen kardiyak yazıyordu galiba
Çok sağol canım☺Çatlıyor mu acaba? Resimden oyle algılanıyor ama .
Ah ahh daha neler neler kullanmışızdır kim bilir. Herşeyı takma kafana. Allaha emanetler.
Demir eksikliğin mi var acaba? Bnd çok halsız hissediyorum. Ciddi demir eksikliğim çıktı. Okuldakı arkadaşalarım dolunaydan dıyorlar ama en son ne zaman kan tahlılı yaptırmıştın? 1 ayda farkedebılıyor çünkü.
İlk oğlumda çok kullandım reflü yastığı, onda buyudu dıyebilirim.
Haberlerin iyi olmasına çok sevındım. Gözünüz aydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?