2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
coook şükür eşim ailesine o kadar düşkün değil insallah ta olmaz bundan sonra
kv bnm yanımda ölüyom ediyom vs dese gülerim ben herhalde dayanamam

ama bazen de düşüncesiz.
mesela bu bizim ilk ramazanımızdı kp yemege cagırms eşimde kabul etmiş bana sormadan
sahura kalkıcak mısın dedi annenin evine gidersin diye düşünmüştüm burası ev değil sonucta dedim özür diledi gitmeyelm istersen falan dedi anlıyo yani zeki kocam var

ay dimi yaaa bide onların kaprisini cekmek zorunda kalcaz yok bebege elletmedi yok bebegi göstermedi fln

ay dimi yaaa bide onların kaprisini cekmek zorunda kalcaz yok bebege elletmedi yok bebegi göstermedi fln
Bezini degistiriyorum kanepeye yatirirdim oğlumu anne biraz böyle dursun kucaklama derdim. 3 adım yere bez atıp dönerdim çocuk kucağında. Uykudan uyanır ağlardi bende önce kalkar alır pispislardi. Bebek yani kucağa alınca hemen aranıyor emmek için. KV derdi ki benimkilerde süt olsa vermem seni derdi
Çocuğumu şimdide kucaklar ellerini ayaklarını sıkıştirir durur her seferinde uyaririm öyle sevme diye anlamıyor. .. nerdeyse kucagindan zorla alıyorum çocuğumu bırakmıyor.

Benim kv ilk bebekte beni kendi evine goturdu esim calisiyodu gelmedi 35 gun onun kaprisiyle ugrastik rahat oturup kalkamiyosun cocuk uyansa hemen getir getir sap sap opuyolar daha neler neler
öpmek mi
bi iki kere uyarırırm ama sonrasıda terslerim el kadar bebek öpülmez ki ya
sen nasıl dayandn baskasının evinde kuzum ben yapamam hemde 1 ay diyosun allah kimseye muhtac etmesin cidden

ayyy bu sahiplenme olayını hiç anlamıyorum ben gelmişler 50 yasına hala cocuk emzirme hevesi
bana geçen eşimin teyzesi dedi bi dogsa da döve döve sevsek diye dövdrmem ben oğlumu kimse kusura bakmasın dedm eşime şikayet ediyo bize sevdirmicekmiş diye

Döve döve mi Allahım nasıl bir sevgi anlayışıdır bu.

Offff sen anlatınca benim içim daraldı, hiç sevmediğim şeyler, çok korkuyorum benim kv de böyle davranırsa diye

öpmek mi
bi iki kere uyarırırm ama sonrasıda terslerim el kadar bebek öpülmez ki ya
sen nasıl dayandn baskasının evinde kuzum ben yapamam hemde 1 ay diyosun allah kimseye muhtac etmesin cidden
Ay aklima geldikce cildircam.hala da aynilar kizim iki bucuk yasinda yine heryerinden opuyolar. Eltimin de cocugu oldu kucaklarina almaya korkuyorlar sinir oluyorum boyle yaptigini gordukce

Ay aklima geldikce cildircam.hala da aynilar kizim iki bucuk yasinda yine heryerinden opuyolar. Eltimin de cocugu oldu kucaklarina almaya korkuyorlar sinir oluyorum boyle yaptigini gordukce
tabikide sevicekler torunları sonucta ama sınırlarını bilmeleri gerek bnm oğlum bnm kızım vs seyleride kabul edemem sürekli gelip mıncıklamalarınıda ..

kızlar hepniz kv deden bahsetmişsiniz benim de kv ilk doğumda iki hafta yanımda kaldı ama faydadan çok zararı oldu bana sabah uyandığında kaç kere altını değiştirdin sabah 7 de gelirdi camları kapıları açardı çok havasız diye ya zaten oğlum gece 4 e kadar uyanık dururdu uyumazdı 7 de acelemiz ne ya annemi çağırıyordum gündüz gel de biraz uyuyum diye o da çekinirdi kv var diye bir de gelen giden yemekler pastalar çaylar gidip odaya uyuyamazdım gündüz de zombi gibi olmuştum bir de çok yavaştır çok bir işi yapana kadar saatler geçer o gitti inanın her şeyimi yapıyordum rahatlamıştım çok zor valla bu doğumum da geçen diyor ki kardeşinin oğlunun düğünü var senin doğuma denk geliyor diyor çok şükür dedim içimden gelme yani annem gelir kalır bir kaç gün zaten oğlum da olacak dinlenme olmayacak ama bu kez annemi istiyorum yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…