2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşallah canım inşallah çoook teşekkür ederim sağlıkla gelsin kuzularımız

He birde kendi kv si kv leri iftara çağırdı oraya gidende yemek yapıp goturecekmiş bana diyor ki kv kişisi şu tepside sebzeli köfte yaptın ya onu o gün yaptı götürelim ben de pilav yaparım dedi ben de tamm dedim sevaptır babanne yaşlı evine gelen yemek yesin dedim. Kizim rahatsız kv ye dedim ki ben o gün gelmesem olur mu kızım da rahatsız zaten ben de rahat edemem dedim. Kv ne dese beğenirsiniz iyi gelme tamm ama yemeği yap he öyle gelmicem diye yemek yapmaktan kaçamazsın dedi ben şok oldum. Dedim ne alaka anne ben gelmicem dedim rahat edemem diye sen diyorsun yemek yapmaktan kaçma tövbe tövbe ya bu nasıl kadın böyle pis art niyetli zıvanadan çıkmış iyice bugün Allah bana iki yuzunude gösterdi ya artık umurumda değil o kadın.

Fena yakalanmış. Bız kadınlar 4 kolumuz 4 bacağımız varmış gibi herşeye koştururuz, yinede yaranamıyoruz . Bu halınle bırde bunlara üzülme boşver walla...

Canım üzülmedim ama o kv yle o kaça kisisine 2 tokat patlatmak geldi içimden zor tuttum kendimi kv lafı nasıl çevireceğim şaşırdı yalandan pis pis gülüyor birde.
Fena yakalanmış. Bız kadınlar 4 kolumuz 4 bacağımız varmış gibi herşeye koştururuz, yinede yaranamıyoruz . Bu halınle bırde bunlara üzülme boşver walla...

Utanmaz riyakar insanlar güyada oruç tutuyorlar birde! Ağızlarını tutmasını bilmeyen pis insanlar hamile kadına zulmün bu kadarını artık Allaha havale etmek gerek canım...Allah yardımcın olsun...sen hiç üzülme onları da hiç bir anlamda ciddiye alma bence gülerek yüzlerine vur birde onca laf saydın arkamdan gecede sahura kalkarsın artık diye...

Malesef kuzum yas geregi hormon vb urunler artik alamiyoruz. Esim korundu aha sonuc ortada. Bu benim 4.sezaryenim 1 kaybim var ben baglatmak istemesemde tibbi acidan sorun yarattigi icin dr um baglanacak artik dedi.
Durum öyleyse mecbur senin farklıymış çünkü

canım benim de öyle oldu araları 32 ay olacak 3 e ykın ben biraz korkuyorum nasıl büyüyecekler diye herkes çok zor diyor oğlum çok hareketli kızım inşallah iyi olur
5 yaşında olsa da aynı zorluk inan ki nede olsa bir bebek daha geliyor eve .. ilk 6 ay biraz zor gibi ondan sonra bebek sizi ve abisini tanımaya başlayınca abisininde hoşuna gidecek. Hayırlısıyla inşallah olur kiz . Isim düşündün mü

Kızlar bişey soracam..
Kerem Asaf mı Kerem Ege mi yoksa Kerem Ayaz mı..
Yanı 2.isme karar veremiyorum en çok hangisi kulağa hoş geliyor .

O an neden alkislamadin.. cok iyi oyuncusun denilecek kadinmis yaziklar olsun..

Kızlar bişey soracam..
Kerem Asaf mı Kerem Ege mi yoksa Kerem Ayaz mı..
Yanı 2.isme karar veremiyorum en çok hangisi kulağa hoş geliyor .
Kerem ismini sona atip 1.isim olarak ege yada ayazi kullanirsan superr fonotik olur ama tersi durumda keremege diye bisey cikiyor. Ben ege derim cunku egeliyim

O an neden alkislamadin.. cok iyi oyuncusun denilecek kadinmis yaziklar olsun..
Hani insan tutulur ya hiç beklemiyordum çünkü bana o kadar hak verdiler duyduklarım karşısında nutkum tutuldu ben asansöre binerken arkamdan hadi görüşürüz kızım diyor utanmadan suratina bakmadim arkamı döndüm bindim indim aşağı. Şu mübarek günde ben hastane de delik deşik olmuşum çocuğumun kalbinde problem çıkacak mı diye aklım çıkıyorken ana oğul tüm psikolojimi alt üst ettiler. Hadi oğlu açlıktan çok sinirli diyelim kv ye ne oluyor da oğluşum da oğluşum modlarına girdi aklım almıyor.

Ben emzirme yastığı seti aldım çok kullanışlı dediler , reflü yatağı için memnun olanda var bebek aşağıya kayıyor terletiyor diyende , tecrübeli annelerimiz hangi markayı kullanıyor paylaşırşarsa bizde değerlendiririz aslında

Teşekkür ederim kızlar hepinize pazartesi randevum. Var o zamana kadar size sorayım dedim sagolun inşallah bi sıkıntı yoktur

Vallahi yazıklar olsun dan başka bişey demek gelmiyor içimden. Terbiyesiz insanlar.

Hiç üzülmeyin benim kızların arasında 20 ay var. Hiç kıskançlıkları olmadı gül gibi geçirip gidiyolar masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…