- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.361
İnşallah canım inşallah çoook teşekkür ederim sağlıkla gelsin kuzularımızCanım benim radyoloji doktoru çocuk çok hareket ettiği için kalp ana damarlarını gozlemleyemedi o yüzden çocuk kardiyolojiye sevk etti aslında damarları için gittik bana verilen kağıtta senin dediğin gibi bir yazı yoktu canım. Endişe etme bak her bebekte var olan bir durum dedi delik olması senin dediğin o kireçlenme de belki normaldir stres yapma olur mu herşey yolunda gidecek eminim.
İnşaAllah canım benim inşaAllah ❤İnşallah canım inşallah çoook teşekkür ederim sağlıkla gelsin kuzularımız
Gelelim mevzuya bir kv konusu da benden olsun.
Bugün kızımla çıktım taksiyle hastaneye gittim.küçük gorumcem doktor isim bitene kadar kizima bakacaktı neyse ben 1 saate biter isim diye düşünürken malum 4 e kadar doktor bekledim gorumcem idare etti sağolsun. Ben de dedim hazır gelmişken diğer serum u da taktirayım.
Kendi doktorum rapor yazdı acile gittim serum icin cok sıra var o ara eşim olacak uyuz aradı 4 yıldır bir anahtarımız var zamanında onunda anahtarı vardı ama kaybetti sonra çektireceğim dediği için ben de umursamadım. Ben hastanede canımla uğraşırken o benimle kavga etmeye başladı kaç saattir nerdesin ben seni almak zorundaymıyım zaten canım burnumda diye arada küfür de ederek tartıştı benimle küfür edince yüzüne kapattım teli. Oruçlu olunca inanılmaz pis bir insan oluyor eş kişisi.
Neyse bitti isim geldi hastaneye aldı beni kızımı da almış arabada nasıl bağırıyor artık tutamadım kendimi sinirden ağlamaya başladım eve geldik tartıştık iftara büyük gorumcem çağırmıştı oraya gidene kadar tartıştık.
Görumcemin oraya gittik eşimin taraf hep orada olanları anlattık benim yüzüme karşı tamamiyle bana hak verdiler. Bilenler vardır kizima wc eğitimi verdim klozet aparatını yanımda taşıyorum. Biz kalktık tam arabaya bindik unuttuğumu farkedip yukarı tekrar çıktım o sırada kapıyı çocuklar açtı inanın o benim arkamda yanımda duran kv arkamdan bir sayıyor dudaginiz uçuklar herşeyi oglusuna yukluyormusum o gitmek zorunda mı yapmak zorunda mı neler neler saydırıyor bana
Kapının açık olduğunu anlayınca kapıya geldi birde ne görsün ben şok oldu tabi bana da şey diyor a bizde şimdi aparatı unuttuğunu konuşuyorduk bu kadar mı iki yüzlü nankör olabilir insanlar ya şu halimle ben tek başıma herşeye koşuyorum millette benim yüzüme gülüp ardımdan sayıyormuş
Fena yakalanmış. Bız kadınlar 4 kolumuz 4 bacağımız varmış gibi herşeye koştururuz, yinede yaranamıyoruz . Bu halınle bırde bunlara üzülme boşver walla...
23 haftalik cnm 4 mm sol bobregigünaydın canım , senın bebiş kaç haftalık ya çok korkulacak birşey değildir inşAllah
Utanmaz riyakar insanlar güyada oruç tutuyorlar birde! Ağızlarını tutmasını bilmeyen pis insanlarGelelim mevzuya bir kv konusu da benden olsun.
Bugün kızımla çıktım taksiyle hastaneye gittim.küçük gorumcem doktor isim bitene kadar kizima bakacaktı neyse ben 1 saate biter isim diye düşünürken malum 4 e kadar doktor bekledim gorumcem idare etti sağolsun. Ben de dedim hazır gelmişken diğer serum u da taktirayım.
Kendi doktorum rapor yazdı acile gittim serum icin cok sıra var o ara eşim olacak uyuz aradı 4 yıldır bir anahtarımız var zamanında onunda anahtarı vardı ama kaybetti sonra çektireceğim dediği için ben de umursamadım. Ben hastanede canımla uğraşırken o benimle kavga etmeye başladı kaç saattir nerdesin ben seni almak zorundaymıyım zaten canım burnumda diye arada küfür de ederek tartıştı benimle küfür edince yüzüne kapattım teli. Oruçlu olunca inanılmaz pis bir insan oluyor eş kişisi.
Neyse bitti isim geldi hastaneye aldı beni kızımı da almış arabada nasıl bağırıyor artık tutamadım kendimi sinirden ağlamaya başladım eve geldik tartıştık iftara büyük gorumcem çağırmıştı oraya gidene kadar tartıştık.
Görumcemin oraya gittik eşimin taraf hep orada olanları anlattık benim yüzüme karşı tamamiyle bana hak verdiler. Bilenler vardır kizima wc eğitimi verdim klozet aparatını yanımda taşıyorum. Biz kalktık tam arabaya bindik unuttuğumu farkedip yukarı tekrar çıktım o sırada kapıyı çocuklar açtı inanın o benim arkamda yanımda duran kv arkamdan bir sayıyor dudaginiz uçuklar herşeyi oglusuna yukluyormusum o gitmek zorunda mı yapmak zorunda mı neler neler saydırıyor bana
Kapının açık olduğunu anlayınca kapıya geldi birde ne görsün ben, şok oldu tabi bana da şey diyor a bizde şimdi aparatı unuttuğunu konuşuyorduk bu kadar mı iki yüzlü nankör olabilir insanlar ya şu halimle ben tek başıma herşeye koşuyorum millette benim yüzüme gülüp ardımdan sayıyormuş
Durum öyleyse mecbur senin farklıymış çünküMalesef kuzum yas geregi hormon vb urunler artik alamiyoruz. Esim korundu aha sonuc ortada. Bu benim 4.sezaryenim 1 kaybim var ben baglatmak istemesemde tibbi acidan sorun yarattigi icin dr um baglanacak artik dedi.
5 yaşında olsa da aynı zorluk inan ki nede olsa bir bebek daha geliyor eve .. ilk 6 ay biraz zor gibi ondan sonra bebek sizi ve abisini tanımaya başlayınca abisininde hoşuna gidecek. Hayırlısıyla inşallah olur kiz . Isim düşündün mücanım benim de öyle oldu araları 32 ay olacak 3 e ykın ben biraz korkuyorum nasıl büyüyecekler diye herkes çok zor diyor oğlum çok hareketli kızım inşallah iyi olur
O an neden alkislamadin.. cok iyi oyuncusun denilecek kadinmis yaziklar olsun..Gelelim mevzuya bir kv konusu da benden olsun.
Kapının açık olduğunu anlayınca kapıya geldi birde ne görsün ben, şok oldu tabi bana da şey diyor a bizde şimdi aparatı unuttuğunu konuşuyorduk bu kadar mı iki yüzlü nankör olabilir insanlar ya şu halimle ben tek başıma herşeye koşuyorum millette benim yüzüme gülüp ardımdan sayıyormuş
Kerem ismini sona atip 1.isim olarak ege yada ayazi kullanirsan superr fonotik olur ama tersi durumda keremege diye bisey cikiyor. Ben ege derim cunku egeliyimKızlar bişey soracam..
Kerem Asaf mı Kerem Ege mi yoksa Kerem Ayaz mı..
Yanı 2.isme karar veremiyorum en çok hangisi kulağa hoş geliyor .
Hani insan tutulur ya hiç beklemiyordum çünkü bana o kadar hak verdiler duyduklarım karşısında nutkum tutuldu ben asansöre binerken arkamdan hadi görüşürüz kızım diyor utanmadan suratina bakmadim arkamı döndüm bindim indim aşağı. Şu mübarek günde ben hastane de delik deşik olmuşum çocuğumun kalbinde problem çıkacak mı diye aklım çıkıyorken ana oğul tüm psikolojimi alt üst ettiler. Hadi oğlu açlıktan çok sinirli diyelim kv ye ne oluyor da oğluşum da oğluşum modlarına girdi aklım almıyor.O an neden alkislamadin.. cok iyi oyuncusun denilecek kadinmis yaziklar olsun..
Ben emzirme yastığı seti aldım çok kullanışlı dediler , reflü yatağı için memnun olanda var bebek aşağıya kayıyor terletiyor diyende , tecrübeli annelerimiz hangi markayı kullanıyor paylaşırşarsa bizde değerlendiririz aslındaSlm kızlar, benim oğlan hiç durmuyo işte evde şimdi yatarken tekmeleyip duruyo :) çok şükür şükür maşallah bebişime :) ama mesaneme vuruyo o zaman tuvaletten çıkamıyorum resmen :) benim kv de kp cinstir ne evime ne düğünüme 1 tl katkıları yok ahh ahh...bu arada kızlan reflü yatağı emzirme yatağı nasıl sizce alınmalımı
Vallahi yazıklar olsun dan başka bişey demek gelmiyor içimden. Terbiyesiz insanlar.Hani insan tutulur ya hiç beklemiyordum çünkü bana o kadar hak verdiler duyduklarım karşısında nutkum tutuldu ben asansöre binerken arkamdan hadi görüşürüz kızım diyor utanmadan suratina bakmadim arkamı döndüm bindim indim aşağı. Şu mübarek günde ben hastane de delik deşik olmuşum çocuğumun kalbinde problem çıkacak mı diye aklım çıkıyorken ana oğul tüm psikolojimi alt üst ettiler. Hadi oğlu açlıktan çok sinirli diyelim kv ye ne oluyor da oğluşum da oğluşum modlarına girdi aklım almıyor.
Böyle kerem asaf çok güzel bence :)Kızlar bişey soracam..
Kerem Asaf mı Kerem Ege mi yoksa Kerem Ayaz mı..
Yanı 2.isme karar veremiyorum en çok hangisi kulağa hoş geliyor .
Hiç üzülmeyin benim kızların arasında 20 ay var. Hiç kıskançlıkları olmadı gül gibi geçirip gidiyolar masallah.5 yaşında olsa da aynı zorluk inan ki nede olsa bir bebek daha geliyor eve .. ilk 6 ay biraz zor gibi ondan sonra bebek sizi ve abisini tanımaya başlayınca abisininde hoşuna gidecek. Hayırlısıyla inşallah olur kiz . Isim düşündün mü
23 haftalik cnm 4 mm sol bobregi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?