2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşaAllah bir sorun çıkmaz canım. Benim de doktorum istedi ama kan verecek damarım kalmadı kollarım ellerim mosmor damar yolu açacağız diye her yerden deldiler. Doktor sorarsa gitmedim diyeceğim.

Kızlar bişey soracam..
Kerem Asaf mı Kerem Ege mi yoksa Kerem Ayaz mı..
Yanı 2.isme karar veremiyorum en çok hangisi kulağa hoş geliyor .

Bende Kerem Ege düşündüm hoş geliyor kulağa , ama 2 isim koymicam galiba sdece Kerem düşünüyorum sonra vazgecıyorum :)

Kızlar bende Yusuf, Kerem ve Mert isimleri arasında kalıyorum. Eşim Yusuf isminden yana. Tek isim olma konusunda eşimle hemfikiriz ama benim nedense tam olarak içime sinmiyor hiç biri. Sanki hangisi olursa olsun pişman olacakmışım gibi hissediyorum. Çok zormuş bu isim olayı :)

selam kızlar isim konusu gerçekten çok zor oğlumda iki isim koydum ömer kağan çok zor oluyor biz ikisini de kullanıyoruz anne baba ne derse herkes de onu söylüyor koyarsanız ikisini de kullanın kızımda tek isim istiyorum ben de kararsızım ama gönlümden geçen isim amine ama feyza da olabilir

Yusuf diyorum bende :)

Koyduktan sonra dünyanın en güzel ismi o oluyor:)

Canım exipial lipo yu el kremş olarak kullanmanızı öneririm... sedefi olan arkadaşımın kızının yaralarını sakinleştirirdi..tabii ki kortizon kadar etkili olmaz ama düzenli kullanımda her aklınıza geldikçe ellerinize bakım yapar kolay sönmesine yardım eder..arko vs den bin kat iyidir sonuçta...

Amine çok güzel çıtıpıtı bir kız canlandı gözümde:)

Oğluyla aranız kötü olunca kına yakası gelmişte ikiyüzlülüğü beni deli etti..madem siz anlatınca haklısında kızım ama oda yoruluyor oruçlu vs sende azıcık ona sabırlı ol vs dengeli konuşsa bu kadar çıldırmıcam bende..omurgasız ikiyüzlü insanlara tahammülüm yok allah aşkına alttan alma bundan sonra şu kadına! Senin yerine ben delirdim

Aynen ya bi de şaka gibi yani daha evden çıkarken çıkmaz saydırmaya başlamış bana ben gerekli yerde ona cevabını veriyordum da bu ikiyüzlülüğü beni benden aldı. Alttan almak mı asla bu saatten sonra dişe diş umrumda bile değil kim kırılırsa kırılsın.

Sağol canım 4 yıl önce yazmıştı dr kullanmıştım ama çok etkisini göremedim elimi ancak dermovate sakinleştiriyor ama dr yine yazarsa alıp kullanıcam hamile olunca elin kolun bağlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…