2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar instagramda kombinbebek diye sayfa var isimli tulumlar battaniyeler bazı sayfalara göre çok uygun. Sizde böyle uygun güzel sayfalar varsa paylaşın..

Bu iş kaç saat sürüyor ya benimde yarın ona göre izin alayım

Kızlar sabahtan beri başım dönüyor kafamı eğemiyorum tansiyonmu acaba ya ayaklarımda şiş . Bide sabaha karşı aynı anda iki bacağımada kramp girdi ölüyorum sandım magnezyumda içiyorum ne zaman geçecek bu kramp yaaa

Benimde hamilelikle birlikte başladı aynı sizin gibi yüzük parmaginin olduğu yerden yüzük takmıyorum artık.sağlık ocağındaki Dr a gösterdim kortizonlu bi krem önerdi ama bebegede geçer dedi deriden kullanmıyorum onun için. İbrahim saracoglunun beyaz dut kürü var internetten bakin isterseniz cok iyi geldi bitti gibi bişey ve papatya çayıda iyi geliyor birde bebak acı badem sütü çok iyi geldi deneyebilirsiniz

Selam kızlar.Yine bacak ağrısı yürümekte zorlanma var. Rapor aldım 3 gün mecburen. Okulda hayatta çıkamam o merdivenleri. Toplamda 11 gün olmuş raporum, şu okullar bi kapansa, 29 gün hakkım kaldı yeni yıla kadar. Doğum sonrası iznim bitince mecburen heyet almam gerekecek offf

Herkes isimden bahsetmiş biz de Berat koymaya karar verdik inşallah
Bu arada sanırım herkes kalsiyum magnezyum falan içiyor benim doktorum hiçbirini vermedi ya hangi şikayetler için içiliyor onu bile bilmiyorum
Bir tek kan hapı kullanıyorum o kadar Acep neden vermedi

Beyaz dut burda yok onu yapamam papatya çayını nasıl kullanıyorsunuz? Acı badem sütünü nasıl sürüyorsunuz...

iyi sonuçlarla gel inşallah
ben de cumartesi günü yaptıracağım

geçmiş olsun canım

nil00 bence Kerem Asaf.

Brn tek isim yanlısıyım aslında ama eşim oğlumuza şehit amcasının ismini de vermek istitor o yüzden bizimkisi de Arif Tuna olacak nasipse.
Tuna ismini cok begeniyordum ben de hatta kesin gibiydi ilk cinsiyet ogrendigimizde ama Tuna yurtdisinda ton baligi anlamina geliyormus sonradan ogrendim vazgectim o gun bugundur birsey begenemiyorum. Tuna cok guzel bir isim eger yurtdisi baglantiniz gitme durumunuz yoksa cok karizma duruyor ama yurtdisinda Tuna fish diye dalga konusu oluyor cocuklar

bnmde bi tek vitamin var baska bi ialc takviye hiç bişey yok

Sağol canım teşekkürler malesef...hamileligimde boyut değiştirdi elimi açamıyordum artik ya acidan..kıpkırmızı bir el...sadece dua ediyorum kremin bebeğe zarar vermemesi için...
canim merak etme bebegin plesentasi o kadar mucizevi bir organ ki kendi filtreleri var bebege zararli olan maddeleri suzuyor. Allah'in izniyle bisey olmaz icini ferah tut. Rabbim sifani versin insallah

Biliyorum canım bu ayrıntıyı o da yurt dışında Arifi kullanır ne yapalım:)

Herkes isimden bahsetmiş biz de Berat koymaya karar verdik inşallah
Bu arada sanırım herkes kalsiyum magnezyum falan içiyor benim doktorum hiçbirini vermedi ya hangi şikayetler için içiliyor onu bile bilmiyorum
Bir tek kan hapı kullanıyorum o kadar Acep neden vermedi
[/QUOTE]
Benim doktorum da vermedi ne magnezyum ne kalsiyum sadece kan hapi ve multivitamin kullaniyorum.

Kızlar merhaba nasılsınız ? İsim konusunda tek çırpınan benim eşim öneri sunmuyor sunduklarmı beğenmiyor bende ona 1 ay vaktin var bı öneri ver karar verelim yok sesin çıkmazsa ben koycam herkese de koyduğum ismi duyurcam dedim :) İlker ismine takılı kaldım bakalım nolcak.
Bu arada @hasret0587 ye battaniye ördüm. Evde çok sıkılıyorum isteyen bir kişiye daha örmeyi düşünüyorum. Ördügümü de atıyorum şimdi

Eklentiler

• _20180530_112334.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…