2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
yüzsüz terbiyesiz
ayrıca eşinde çok saçmalamış kusura bakma. madem öyle anahtar yaptırsın kendine
sinirli olup kalp kıracaksa tutmasın oruç çünkü boşu boşuna aç kalıyor
zaten küfürü saymıyorum bile.
kv o kadar yüzsüzmüş. benimki de hep beni desteklerdi sözde ama arkamdan eşime neler neler dermiş meğer.ben bunu 6 yılın ardından anladım
bunlar hep böyle demekki

Canım bir daha hiçbir derdini anlatma onlara demekki anlamış oldun Kv arkadsn konuşuyor eşine gelince oruç başına vurmuştur erkekler bazen sakin olamıyor dediklerine pişman olur sıkılma sen

Paraben bebeğe kadar gitmez merak etme bu kadar evhamlı olma arkadaşım herşeyi araştırsan yandın valla ben egzamamdan dolayı haftada 1 2 kortizonlu krem kullanmak zorundayım doktoruma ilk korkuyorum demiştim merak etme özel bölgede kullanmadığından herhangi birşey olmaz elime sürüyorum ben.

sen ne yaptın peki bunu duyunca

gercekten kv nin performansına hayran kaldım
neyse iyi yönünden bakmak lazım en azından grcek yüzünü görmüş oldun

Merhaba benim de elimde egzama var 4 yıldır ama hamileliğimde coştu elimin fotosunu atsam işkence yapılmış dersin o kadar berbat durumdaki kaşıntı kızarıklık acı bileğime kadar gelecek neredeyse ben böyle şey görmedim...işin en kötü yani sadece sol elimde vardi sağ elime de sıçradı
Ben yurtdışındayim burda çözüm bulamadılar benim de kortizonlu bir kremim vardı adı dermovate artık mecbur onu sürüyorum dayanamıyorum ya sizin de bu durumda mı

Benim o derece değil şükür ben bitkisel tedavi görüyordum hamile kalınca bıraktım ama arada coşuyor kaşıntı başlar başlamaz hemen sürüyorum dermovat bnmki de kullanabilirsin dedi doktorum o yüzden ben kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullanmıştım.
maalesef çok gıcık bir hastalık ya bende birde temizlik takıntısı var bazen eldivensiz yapıyorum o zamanlar ooo nasıl kötü oluyor eşim hep kızıyor bana

Sıkma canını bence hiç canım yaptığının ayıp olduğunun farkında olsa zaten yapmaz. Neden gelinini insan başkalarına kötüler ki bende bunu hiç anlamıyorum. Boşver sen bebeğini düşün

Ben de elde bulaşık yıkıyordum parmağımda da yüzük vardi ordan başladı bu hale geldi ama benim de kötü değildi aslında...hamilelikte coştu mahvoldum resmen...Ben de hindistan cevizi yağı aldım çay ağacı yağı aldım sürdüm arko kremi artık boca ediyordum yok bana mısın demedi mecbur sürdüm ben de dermovate'ı...
Size haftada 1 mi sür dedi dr unuz? ben her gece sürüyorum 5-6 kere kullandım...

Günaydın. Ben hiç birşey demedim çünkü duyduklarım şok etkisi yarattı bana hak verdiği her konu da tam tersi tepkiler sözler söyledi. Ben herşeyi oglusundan bekliyormuşum o çalışıyormuş oruç tutuyormuş yorgunmus peşini birakmiyor muşum tabiri caizse asalak muamelesi yaptı arkamdan. Beni görünce ki yüz ifademden duyduğumu anladı ki lafı çeviriyor ben de sağırım ya duymadım konuştuklarını zannediyor heralde.

Ama Allah nasıl da bozuyor oyununu çıkardı karşıma o pis iki yüzünü rezil oldu artık bu saatten sonra adamına göre muamele.

Ay ne bileyim taktım işte okuyunca şampuan saç.kremi vs falan ama dedim herkes özel şampuan mı kullanıyor yani saç şekilşendiri içinde yapılan deneylerde çok çok fazla miktarda olması gerekirmiş etkilemesi için

aynen öyle arkadaşım çok çok olması lazım şöyle düşün saç boyatılıyor hamileyken o bile bebeğe kısa süre kaldığı için zarar vrmiyor sen 1 2 dk yıkıyorsun ve duruluyorsun hiç korkma birde herşeyi kafana takma ne kadar takarsan o kadar zehir edersin hamileliğini kaldı şurda 3 ayımız tadını çıkar

Bende hastanedeyim kızlar şeker yüklemesi için. Parmaktan ve damardan kan verdim idrar verdim aç karnına şeker verilmeden iyi çıktımbir koca pet bardak glikozu içtim kötü değildi çok. 1 saat sonra yine kan ver ondan bir saat sonra tekrar dedi şimdi vericem 1 saat daha beklicem içim karıştı bir tuhaf oldu ama

eşine söyledin mi annesinin yaptığını

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım :) ben içtikten bir saat sonra vermiştim sadece diğer bir saatden sonra almamışlardı

bnm hiç bişey demediler hastaneden seker yüklemesi için yapılmıcak sanırım
karambole cocuk dogurcakmışım gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…