- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.381
yüzsüz terbiyesizGelelim mevzuya bir kv konusu da benden olsun.
Bugün kızımla çıktım taksiyle hastaneye gittim.küçük gorumcem doktor isim bitene kadar kizima bakacaktı neyse ben 1 saate biter isim diye düşünürken malum 4 e kadar doktor bekledim gorumcem idare etti sağolsun. Ben de dedim hazır gelmişken diğer serum u da taktirayım.
Kendi doktorum rapor yazdı acile gittim serum icin cok sıra var o ara eşim olacak uyuz aradı 4 yıldır bir anahtarımız var zamanında onunda anahtarı vardı ama kaybetti sonra çektireceğim dediği için ben de umursamadım. Ben hastanede canımla uğraşırken o benimle kavga etmeye başladı kaç saattir nerdesin ben seni almak zorundaymıyım zaten canım burnumda diye arada küfür de ederek tartıştı benimle küfür edince yüzüne kapattım teli. Oruçlu olunca inanılmaz pis bir insan oluyor eş kişisi.
Neyse bitti isim geldi hastaneye aldı beni kızımı da almış arabada nasıl bağırıyor artık tutamadım kendimi sinirden ağlamaya başladım eve geldik tartıştık iftara büyük gorumcem çağırmıştı oraya gidene kadar tartıştık.
Görumcemin oraya gittik eşimin taraf hep orada olanları anlattık benim yüzüme karşı tamamiyle bana hak verdiler. Bilenler vardır kizima wc eğitimi verdim klozet aparatını yanımda taşıyorum. Biz kalktık tam arabaya bindik unuttuğumu farkedip yukarı tekrar çıktım o sırada kapıyı çocuklar açtı inanın o benim arkamda yanımda duran kv arkamdan bir sayıyor dudaginiz uçuklar herşeyi oglusuna yukluyormusum o gitmek zorunda mı yapmak zorunda mı neler neler saydırıyor bana
Kapının açık olduğunu anlayınca kapıya geldi birde ne görsün ben, şok oldu tabi bana da şey diyor a bizde şimdi aparatı unuttuğunu konuşuyorduk bu kadar mı iki yüzlü nankör olabilir insanlar ya şu halimle ben tek başıma herşeye koşuyorum millette benim yüzüme gülüp ardımdan sayıyormuş
Canım bir daha hiçbir derdini anlatma onlara demekki anlamış oldun Kv arkadsn konuşuyor eşine gelince oruç başına vurmuştur erkekler bazen sakin olamıyor dediklerine pişman olur sıkılma senHani insan tutulur ya hiç beklemiyordum çünkü bana o kadar hak verdiler duyduklarım karşısında nutkum tutuldu ben asansöre binerken arkamdan hadi görüşürüz kızım diyor utanmadan suratina bakmadim arkamı döndüm bindim indim aşağı. Şu mübarek günde ben hastane de delik deşik olmuşum çocuğumun kalbinde problem çıkacak mı diye aklım çıkıyorken ana oğul tüm psikolojimi alt üst ettiler. Hadi oğlu açlıktan çok sinirli diyelim kv ye ne oluyor da oğluşum da oğluşum modlarına girdi aklım almıyor.
İnşallah canım çok sağolBasiniz sagolsun. Size sefaatci olsun.. Guzel temennilerin icin de bi kere daha aminn insallahh
Paraben bebeğe kadar gitmez merak etme bu kadar evhamlı olma arkadaşım herşeyi araştırsan yandın valla ben egzamamdan dolayı haftada 1 2 kortizonlu krem kullanmak zorundayım doktoruma ilk korkuyorum demiştim merak etme özel bölgede kullanmadığından herhangi birşey olmaz elime sürüyorum ben.Kızlar ben uzun süredir elidor saç.bakım kremini kullanıyorum sabahları şekil vermek için daha çok düzgün dursun diye çünkü saçım kıvırcık senede bir kalıcı düzleştirme yaptırıyorum ama altlardan yine çıkıyor yazın yaptırdım en son neyse hiç aklıma gelmedi ama bugün baktım paraben varmış ve zararlıymış. Ayrıca elseve şampuan ve krem kullanıyorum banyoda o üründe de varmış kutularına daha bakmadım ama korktum şimdi
sen ne yaptın peki bunu duyuncaGelelim mevzuya bir kv konusu da benden olsun.
Bugün kızımla çıktım taksiyle hastaneye gittim.küçük gorumcem doktor isim bitene kadar kizima bakacaktı neyse ben 1 saate biter isim diye düşünürken malum 4 e kadar doktor bekledim gorumcem idare etti sağolsun. Ben de dedim hazır gelmişken diğer serum u da taktirayım.
Kendi doktorum rapor yazdı acile gittim serum icin cok sıra var o ara eşim olacak uyuz aradı 4 yıldır bir anahtarımız var zamanında onunda anahtarı vardı ama kaybetti sonra çektireceğim dediği için ben de umursamadım. Ben hastanede canımla uğraşırken o benimle kavga etmeye başladı kaç saattir nerdesin ben seni almak zorundaymıyım zaten canım burnumda diye arada küfür de ederek tartıştı benimle küfür edince yüzüne kapattım teli. Oruçlu olunca inanılmaz pis bir insan oluyor eş kişisi.
Neyse bitti isim geldi hastaneye aldı beni kızımı da almış arabada nasıl bağırıyor artık tutamadım kendimi sinirden ağlamaya başladım eve geldik tartıştık iftara büyük gorumcem çağırmıştı oraya gidene kadar tartıştık.
Görumcemin oraya gittik eşimin taraf hep orada olanları anlattık benim yüzüme karşı tamamiyle bana hak verdiler. Bilenler vardır kizima wc eğitimi verdim klozet aparatını yanımda taşıyorum. Biz kalktık tam arabaya bindik unuttuğumu farkedip yukarı tekrar çıktım o sırada kapıyı çocuklar açtı inanın o benim arkamda yanımda duran kv arkamdan bir sayıyor dudaginiz uçuklar herşeyi oglusuna yukluyormusum o gitmek zorunda mı yapmak zorunda mı neler neler saydırıyor bana
Kapının açık olduğunu anlayınca kapıya geldi birde ne görsün ben, şok oldu tabi bana da şey diyor a bizde şimdi aparatı unuttuğunu konuşuyorduk bu kadar mı iki yüzlü nankör olabilir insanlar ya şu halimle ben tek başıma herşeye koşuyorum millette benim yüzüme gülüp ardımdan sayıyormuş
Gelelim mevzuya bir kv konusu da benden olsun.
He birde kendi kv si kv leri iftara çağırdı oraya gidende yemek yapıp goturecekmiş bana diyor ki kv kişisi şu tepside sebzeli köfte yaptın ya onu o gün yaptı götürelim ben de pilav yaparım dedi ben de tamm dedim sevaptır babanne yaşlı evine gelen yemek yesin dedim. Kizim rahatsız kv ye dedim ki ben o gün gelmesem olur mu kızım da rahatsız zaten ben de rahat edemem dedim. Kv ne dese beğenirsiniz iyi gelme tamm ama yemeği yap he öyle gelmicem diye yemek yapmaktan kaçamazsın dedi ben şok oldum. Dedim ne alaka anne ben gelmicem dedim rahat edemem diye sen diyorsun yemek yapmaktan kaçma tövbe tövbe ya bu nasıl kadın böyle pis art niyetli zıvanadan çıkmış iyice bugün Allah bana iki yuzunude gösterdi ya artık umurumda değil o kadın.
Merhaba benim de elimde egzama var 4 yıldır ama hamileliğimde coştu elimin fotosunu atsam işkence yapılmış dersin o kadar berbat durumdaki kaşıntı kızarıklık acı bileğime kadar gelecek neredeyse ben böyle şey görmedim...işin en kötü yani sadece sol elimde vardi sağ elime de sıçradıParaben bebeğe kadar gitmez merak etme bu kadar evhamlı olma arkadaşım herşeyi araştırsan yandın valla ben egzamamdan dolayı haftada 1 2 kortizonlu krem kullanmak zorundayım doktoruma ilk korkuyorum demiştim merak etme özel bölgede kullanmadığından herhangi birşey olmaz elime sürüyorum ben.
Benim o derece değil şükür ben bitkisel tedavi görüyordum hamile kalınca bıraktım ama arada coşuyor kaşıntı başlar başlamaz hemen sürüyorum dermovat bnmki de kullanabilirsin dedi doktorum o yüzden ben kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullanmıştım.Merhaba benim de elimde egzama var 4 yıldır ama hamileliğimde coştu elimin fotosunu atsam işkence yapılmış dersin o kadar berbat durumdaki kaşıntı kızarıklık acı bileğime kadar gelecek neredeyse ben böyle şey görmedim...işin en kötü yani sadece sol elimde vardi sağ elime de sıçradı
Ben yurtdışındayim burda çözüm bulamadılar benim de kortizonlu bir kremim vardı adı dermovate artık mecbur onu sürüyorum dayanamıyorum ya sizin de bu durumda mı
Gelelim mevzuya bir kv konusu da benden olsun.
Ben de elde bulaşık yıkıyordum parmağımda da yüzük vardi ordan başladı bu hale geldi ama benim de kötü değildi aslında...hamilelikte coştu mahvoldum resmen...Ben de hindistan cevizi yağı aldım çay ağacı yağı aldım sürdüm arko kremi artık boca ediyordum yok bana mısın demedi mecbur sürdüm ben de dermovate'ı...Benim o derece değil şükür ben bitkisel tedavi görüyordum hamile kalınca bıraktım ama arada coşuyor kaşıntı başlar başlamaz hemen sürüyorum dermovat bnmki de kullanabilirsin dedi doktorum o yüzden ben kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullanmıştım.
maalesef çok gıcık bir hastalık ya bende birde temizlik takıntısı var bazen eldivensiz yapıyorum o zamanlar ooo nasıl kötü oluyor eşim hep kızıyor bana
Kerem Asaf ya da Ayaz Kerem bence canım.Kızlar bişey soracam..
Kerem Asaf mı Kerem Ege mi yoksa Kerem Ayaz mı..
Yanı 2.isme karar veremiyorum en çok hangisi kulağa hoş geliyor .
Paraben bebeğe kadar gitmez merak etme bu kadar evhamlı olma arkadaşım herşeyi araştırsan yandın valla ben egzamamdan dolayı haftada 1 2 kortizonlu krem kullanmak zorundayım doktoruma ilk korkuyorum demiştim merak etme özel bölgede kullanmadığından herhangi birşey olmaz elime sürüyorum ben.
aynen öyle arkadaşım çok çok olması lazım şöyle düşün saç boyatılıyor hamileyken o bile bebeğe kısa süre kaldığı için zarar vrmiyor sen 1 2 dk yıkıyorsun ve duruluyorsunAy ne bileyim taktım işte okuyunca şampuan saç.kremi vs falan ama dedim herkes özel şampuan mı kullanıyor yani saç şekilşendiri içinde yapılan deneylerde çok çok fazla miktarda olması gerekirmiş etkilemesi için
eşine söyledin mi annesinin yaptığınıGünaydın. Ben hiç birşey demedim çünkü duyduklarım şok etkisi yarattı bana hak verdiği her konu da tam tersi tepkiler sözler söyledi. Ben herşeyi oglusundan bekliyormuşum o çalışıyormuş oruç tutuyormuş yorgunmus peşini birakmiyor muşum tabiri caizse asalak muamelesi yaptı arkamdan. Beni görünce ki yüz ifademden duyduğumu anladı ki lafı çeviriyor ben de sağırım ya duymadım konuştuklarını zannediyor heralde.
Ama Allah nasıl da bozuyor oyununu çıkardı karşıma o pis iki yüzünü rezil oldu artık bu saatten sonra adamına göre muamele.
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım :) ben içtikten bir saat sonra vermiştim sadece diğer bir saatden sonra almamışlardıBende hastanedeyim kızlar şeker yüklemesi için. Parmaktan ve damardan kan verdim idrar verdim aç karnına şeker verilmeden iyi çıktımbir koca pet bardak glikozu içtim kötü değildi çok. 1 saat sonra yine kan ver ondan bir saat sonra tekrar dedi şimdi vericem 1 saat daha beklicem içim karıştı bir tuhaf oldu ama
bnm hiç bişey demediler hastaneden seker yüklemesi için yapılmıcak sanırımBende hastanedeyim kızlar şeker yüklemesi için. Parmaktan ve damardan kan verdim idrar verdim aç karnına şeker verilmeden iyi çıktımbir koca pet bardak glikozu içtim kötü değildi çok. 1 saat sonra yine kan ver ondan bir saat sonra tekrar dedi şimdi vericem 1 saat daha beklicem içim karıştı bir tuhaf oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?