2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya bi de bizimki benden çok aşeriyor, geçen durup durup burnuma karpuz kokusu geliyor sen duyuyor musun dedi yok dedim sonra almış gelmiş Bir de diyor ki hamile kadınların eşleri de aşeriyormuş biliyor musun
ya haklı olabilir cünkü bnmkide aynı sunu yapta yiyelim bunu yapta yiyelim diyo sürekli
18 yasında kardesm bile hanginiz hamilesiniz blli değil diyo

iyi bari. şeker yüklemesi yapılıyorsa o zaman giderim artık :)

Kayıt yaptırmadınmıki bizimkiler habire arıyo bunaltıyolar beni orda da takibin yapılması lazım hiçmi gitmedin alırlar mecbur bence

hiç aramadılar, ben de gitmedim canım. ihtiyaç da olmamıştı şimdiye kadar.

seni neden cagırmıyo da tek oglunu cagırıyo iftara ki
eger bunaldıysan esinle tartısman normal ama eşinin anlayışlı olması gerekir bence ve kv nin sizden uzak durması gerekir

Saol canım cevabın için.Ben taş gibi olduğunu falan bilmiyodum.Öyleyse dediğin gibi mecburen almak zorundayım.Acaba hangi marka iyidir bi bilgin var mı

Benim eşimde ne zaman elini koysa çocuk duruyor bilinçli yapıyor gibi oda diyor bak bak babasına naz yapıyor diye

Sen evde niye yalnız kalıyorsun canım eşin niye tek başına gidiyor hadi o gidiyor kayınvalide seni niye çağırmıyor gıcık oldum ya hamile kadın yalnız bırakılırmı

Doğuracam hala cinsiyet muhabbeti yapıyor bizimkiler görümcem oğlan doğurduğumu görmüş annemde ertesi günü görmüş eşimde bence bu bebek erkek diyor ya doktor 14. haftada kesin kız dedi sonra 18'dede kesin kız dedi bir dahada sormadım kadın kesin diyor ama eşim yarın soracakmış erkek olabilirmi diye ahahaha

Senin eşin benim eşime benziyo.Bensiz habire annesigile gitmek isterdi giderdi de.Ben her seferinde gitmek istemediğim için 2 3 günde bir tek başıma yemek yiyodum.Baktım olucağı yok tayin istettim şimdi başka şehirdeyiz 5 yıldan sonra daha yeni yeni aile oluyoruz diyebilirim.Ben senin yerinde olsam ailemin yanına giderdim biraz olsun kafan rahatlar belki.Taşınma işi çok zor bende çok stres oluyorum taşınırken hele hamileyken hiç düşünemiyorum.Çok kafaya takmamaya çalış o veye bu şekilde her halükarda taşınılıyo.

eşim beni evde tek bırakıp annesine yemege gitse bilmiyorum
benimkide kendi gitmemek için beni göndermeye calışıyo arada annemlere gitsene diye ama gitmiyorm o da iş cıkışı ugruyo mecbur gözükmek için

Belinayın hiç bir anlamı yok ayı belemek ayı kapatmak demek canım aklında bulunsun diye yazdım hande mina güzel
Ama internette farkli yaziyordu demek ki internete guvenmemek lazim cok sagol canim.. bende hande minayi begeniyorum ,ama bakalim fikirler cok degisiyor

Kızlar haftasonu kv ye gittiğimde yıllar önce örmüş olduğu kız yelek hırka vs onları gösterdi. Neyse eşimin sünnetinde takı yastığı yapmış ınu gösterdi şimdi de torunum kullanacak dedi. Yani keşke bir sorsaydı kullanalım mı diye, direkt emrivaki eşimde kızım kullanacak dedi sevindi o an bişey demedim ama ne bilim keşke sorsaydı. Normalde takı yastığı konusunda takıntılı değilim ama böyle olunca kullanasım gelmedi bi an

Heheheheh kizlar nazli oluyor benim kizimda hep geri cekiliyordu ama artik hareketler netlesince kacamiyorrrrrr

seni neden cagırmıyo da tek oglunu cagırıyo iftara ki
eger bunaldıysan esinle tartısman normal ama eşinin anlayışlı olması gerekir bence ve kv nin sizden uzak durması gerekir
Bi kaç kere çağırmadı eltimde geliyomuş diye eltimle aram pek iyi değil geçen beni iftara çağırdığında eltim de geldi bende dedim keşke ben o varken gelmiyosam oda ben varken gelmese ama konu o değil aslında eşimi sürekli çağırıyo eşimde beni arayıp burda yiyelim gel diyo özel davet beklemiyorum istemiyorum da sadece eşim benle yesin bi kere de diyorum çok bunaldım sürekli eşim annesine gitmek istiyo bide aynı binaya taşıncaz şimdi eşimi hiç tutamıycam evde diye korkuyorum çok bunaldım artık sinir hastası oldum sinirden elim kolum ağrıyo çok değişik bi çıkmaza ilerliyorum sanki annemde niye çocuk yaptın madem şikayetcisin diyoiyice üzülüyorum annem benim üzülmeme dayanamıyo artık götürmek istiyo en az doğuma kadar o da istersen hep kal diyo eşim iyidir çok iyidir ama annesi ona çok düşkün oda ona eve gelmek istememesi beni artık delirtiyoo
ya şöyle eşimi çağırınca benide çağırmış sayılıyo sanırım böyle düşünüyo evde tek yemek yemekten çok sıkıldım yemek yerken ağlıyorum zaten yemiyorumda kv sürekli orda olmamızı istiyo sanırım eşim iş çıkışı direk annesine gider oda ben bu yemeği yaptım burda ye diyo eşimde beni çağırıyo ama ben sürekli gitmek istemiyorum inadınada sürekli eşimin sevdiği yemekleri pişiriyo benim bilmediğim yemekler eşim o kadar alışmışki artık pazartesi orda yemek yedik salı günü yani dün eşim kendi diyo hadi annemlerde yiyelim bende dedimki biz senle bi kere iftar ettik tamam dedi akşam iftardan sonra oraya gitti yine istiyosan gel diyip gidiyo ve bugün kv yine yemeğe çağırmış çok bunaldım cidden kendimi çok yanlız hissediyorum ben ailemden uzakta yaşıyorum bi eşim var oda varla yok arası

benimkide kendi gitmemek için beni göndermeye calışıyo arada annemlere gitsene diye ama gitmiyorm o da iş cıkışı ugruyo mecbur gözükmek için
Benim esim aylarca gitmez anesigile bi ara ben calisiyordum hafrasonu diyorum ya kalk annenlere gidelim. Oda diyor du ben seni zorlamiyom ister git ister gitme banane.. kendi ozlerse annesini ariyor anne bize gel diyor o da gelip 1. 2 gun kalip evine geri gidiyor.. kayinvalidem cok iyidir allah var.....

Keske imkanin olsada ayni binaya tasinmasan bence. Ama tabiki hayat sartlari bilemiyoruz...simdiden bu kadar aileye duskunse ayni binaya tasininca daha kotu olucak o zamanda sadece yatmadan yatmaya eve gelir.. eger ayni binaya tasinmaya mecbursan bence rasinmadan restini cekmelisin yoksa cok uzulursun....

Hem taşınıyorum diye stresliyim hemde kv ve eltimle aynı binada yaşayacağım için psikolojim bozuldu artık eşim hiç gelmez gibi geliyo eve şimdiden diyo annemlere giderim tartışırsak vs şakasına diyo ama demek bunu düşünüyoki aklına geliyo naptıysam düzeltemedim işten direk oraya koşar hadi dışarı çukalım akşam gezmesine derim hadi annemlere gidelim o zaman der ya çocuğumuzun cinsiyetini öğrencektik ve eşimle ilk kontrolümdü annesinide çağırmıştı bişey yapcam annesine sorar çok ama çok bunaldım istanbula ailemin yanına gidincide eşim annesiyle kalıyor beraber ben yokken evime gelip evimdeki işlerimi yapıyo çamaşır varsa yıkar falan tezgahın altını düzenler ben yokken bu yüzden gitmek de istemiyorum eşimde annem kötü niyetli değil diyip duruyo e benim annemde haliyle bana koyamadığ için beni almaya gelicekmiş hatta annem tartışmayı bile düşünüyo eşimle yıprandım valla

Malesef canım eşimle uzaktan ev alma hayali kurarken eşim annesinin üst katındaki evi satın aldı el mahküm ev varken kirada oturmaz eşim hayatta ne desem boş keşke imkanım olsada ayrı şehirlerde olsak ama şartlar korkumda bu aynı binada eve hiç girmeycek annem kapım sana da torunumada açık diyo açık açık eşimin yüzünede söyledi bunu ben kızımı sokakta bulmadım diyor zsten annem taşınma için yardıma geldiğinde konuşucak beni götürmek istiyo ama ben emin değilim gidersem işler iyice sarpa sarıcak gibi geliyo eşim her konuda çok iyi çok mükemmel bi eştir ama bu aşırı annecilik eve gelmeme bütğn artıları yıkıyor gözümde

Sen şanslı gruptansın demek ki.Benim eşim malesef ailesine çok aşırı düşkün kız çocuğu gibi.Tayin isteyene kadar 2 yıl mücadele verdim.Şimdi de 2 günde bir ya annesi arar ya da koca kişisi bide sadece annesi olsa neyse kardeşleriyle ayrı,ablalarıyla ayrı,abisiyle ayrı telefon muhabbetleri bazen çok bunalıyorum.Bi insan ailesine bu kadar düşkünse neden evlenir ki.Sevgililik dönemin de hiç boyle deil ki oysa ki.Neyse ki başka şehire taşındık da biraz bana düşkünlügü arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…