2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aynen canım bende öyle dedim eşimin olsa seve seve kullanırım babası giymiş sonucta
bana bişey demedi daha zaten derse direk reddedicem ugrasamam hiç evimde fazlalıkta istemem
Hahaha anne varsa kp in sunnetlikleri filan onlarida gonder ates yakmisken hepsini birden yakayim yorma diyeceksin boylesine kayinin kiyafeti nedir ya

Bebeğimin göz rengini bende çok merak ediyorum :) ben zaten renkli gözlüyüm. Anane, dayılar vs hep renkli. Baba tarafında da birtek dede de renkli göz var. Bakalım nasıl olacak. Detaylı da da yüzünü gösterdiği kadarıyla babaya benziyor benim oğlumda. haftaya salı randevum var. Belki daha net bir yüz resmi alırız. bencilce belki ama bana benzemesini çok istiyorum :)

Koza bebek bakayım ben de fikrim olsun.
Ben kızımı çekirge dorukta doğurmuştum 5 yıl önce evet çok kalabalık ve küçük bi hastane haklısın ama doktorumdan çok memnundum şimdi de doktorum ordan ayrıldı muayenehane açtı ama anlaşması dorukla pembemavi ve jimer hastaneleriyle içlerinde en hesaplısı doruk jimer 7 bin civarıymış pembemavi daha yüksek. Doruğun allah korusun kullanmayı nasip etmesin ama bebek yoğun bakım ünitesi falan var ya her yerde Yok o bölüm. Bi de çocuk doktorumuz da orda biraz o da bizi çekiyo. Harika bi çocuk doktoru çünkü.
Medical park taşınmış nereye onu bile bilmiyorum o hastane bana biraz soğuk geliyo nedense sevemedim
Aslında medicabil bize çok yakın ama o da yeni bi hastane çok bilemiyorum

Canım aynısı ben de de var hormonlardan olabilir internetten baktım

mercan ismini bende düşünmüştüm kedi ismi o dediler soğuttular...gülce düşünüyordum eşim güllü isim oplmasın dedi halbuki annesi rahmetliye çok düşkünmüş adııda gülmüş ama öyle de istemedi..güneş güzelmiş

Selam kızlar
Dün geceden beri atesim var ishalim. sabah kontrole gittik tahliller istedi doktor sonuçları bekliyorum.
Çok halsizim.
Bebisimi gördüm en azından içim rahatladı.

Çok geçmiş olsun..

Kızlar çok hastayım. KBB Doktor croxilex bid 1000 mg verdi. Bebise zararı olmaz dedi ama korktum icmeye. kullanan var mi? Acil cevap

Bnd mecbur Augmentın kullandım. İçmezsen daha kötü olursun dedi. Enfeksiyon da zararlı bılıyorsun. Geçmiş olsun çok.

Ada dan yana oyumu kullanıyorum. Kızım olsaydı adı Duru olacaktı. Belkı fıkır olur.

Teşekkür ederim kızlar. Kaka idrar kan tahlilleri hepsi iyi çıkmış. CRP değeri araligin dışında ama doktor onemsemedi bol su iç dedi birde maflor verdi ishal için.
TSH değerim e de baktirdim 0.47 o da iyi.
Ama çok halsizim, oglumda yattigim için huysuzlaniyor akşam olsada kocam gelse.

Canım maşallah çok tatlı çok güzel çıkmışş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminn hepimizin canım inşallah.

İkincide hep aynaya bakacam belki bana benzer

Oglumda benimle ayni gum dogdu. Ancak o gunden beri benim dogum gunum hatirlanmaz oldu
Tabi işin bu boyutuda var zaten hediye almamaya çalışan eşim şimdi hiç almaz olur

Aminn hepimizin canım inşallah.

İkincide hep aynaya bakacam belki bana benzer

Tabi işin bu boyutuda var zaten hediye almamaya çalışan eşim şimdi hiç almaz olur
Benimde ilk çocuğum(erkek) babaya benziyor hatta kopyası.
Ama huyu bana benziyor :))) erkek çocuklarının huyu anneye benzermis.
Şimdi kızım olacak tam net göstermedi yüzünü ama burun kafa şekli abisine benziyor, kocam da yani bana benziyor diyor. Iki sarı kafa vardı şimdi üçüncü sarı kafa geliyor

Biz kV ile ayrı sehirlerdeyiz ama her ay gideriz kocam anası olmadan duramıyor :)
Sevgiliyken ailesini sevmezdi onlardan uzakta büyümüş babaannesiyle hiç arayip sormamislar, tek başına hem çalışmış hem üniversite okumuş. Evlendi iyi maaşlı iş buldu kiymete bindi kocam. Anası onu somuruyor maddi olarak ta.
Her akşam yemekten kalkar kalkmaz anasını arar yarım saat sohbet ederler nasıl gulmeler cilveler. .. haftasonları gün içinde 3 kere arar.
bizim yüksek miktar ev kredimiz, bir tane çocuğumuz var 2. De geliyor ve biz her ay onlara para gönderiyoruz yeni gelin gibi evini duzdu kaynana. ..
kayinpederimin maaşı iyi gorumcede çalışıyor, gorumcenin parayi biriktiriyorlar ona ev alacaklarmis. .
benim cocuklarimin rizkini yiyorlar helal etmiyorum hiç. Kocam da bunu dusunemiyor. .. ne diyelim Allah büyük. .

Tadını çıkar derim sadece bütün sene eşinle birliktesin zaten..

Ayyy ne güzel yaa
Peki açlık ve glükoz sonrası kaç cıktı benimde salı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…