- 6 Şubat 2018
- 1.361
- 2.387
- 48
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.721
Hahaha anne varsa kp in sunnetlikleri filan onlarida gonder ates yakmisken hepsini birden yakayim yorma diyeceksin boylesine kayinin kiyafeti nedir yaaynen canım bende öyle dedim eşimin olsa seve seve kullanırım babası giymiş sonucta
bana bişey demedi daha zaten derse direk reddedicem ugrasamam hiç evimde fazlalıkta istemem
Bebeğimin göz rengini bende çok merak ediyorum :) ben zaten renkli gözlüyüm. Anane, dayılar vs hep renkli. Baba tarafında da birtek dede de renkli göz var. Bakalım nasıl olacak. Detaylı da da yüzünü gösterdiği kadarıyla babaya benziyor benim oğlumda. haftaya salı randevum var. Belki daha net bir yüz resmi alırız. bencilce belki ama bana benzemesini çok istiyorum :)Eşimin ailesinde hiç yok bende kahverengi gözlüyüm eşimde ama benim ailemde çok var mavi yeşil ela hepsi annem babam kız kardeşim yeşil gözlü abim erkek kardeşim mavi gözlü içlerinde bi ben böyle doğmuşum maleseff amcalar dayılar hep yeşil mavide çocuk hiç bana benzemiyokii biraz umudum olsun bende hayranım renkli gözlü bebeklere sağlıklı olsunda ikinciye belki bize benzerler
amma olur öyle bişey desem ömrü billah konusmaz bnmle ne güzelHahaha anne varsa kp in sunnetlikleri filan onlarida gonder ates yakmisken hepsini birden yakayim yorma diyeceksin boylesine kayinin kiyafeti nedir ya
Koza bebek bakayım ben de fikrim olsun.BEnim yıldırım dorukla hiç de iyi anılarım yok ama çekirge doruğu hiç bilmiyorum şuan hayat hastanesine gideceğim doktor çekirge doruktan gelmiş zaten dorukta doğum biraz pahalı geldi bana ve hastane aşırı kalabalık yıldırımdakinden bahsediyorum çekirgede eşimin arkadaşının karısı doğum yapcaktı 4 bine yakın dı 3,800 civarı falan hatırlıyorum bana yüksek geldi cidden o kadr para verebileceksen medical parka git derim. İnan çarşıya çıkmadım daha alışveriş için fiyatlrdan hiç haberim yok instagramda koza bebek var çok uygun bursada mağazası oraya gitmeyi düşünüyorum hemde kumaşlarını görürüm diye
Ben de bilemedim şimdi idareye sordunuz mu siz peki?Böyle bir yönetmelik var
Canım aynısı ben de de var hormonlardan olabilir internetten baktımKızlar ellerinde deri kabarmasi ve döküntüsü olan var mı iki gündür bulasik yikadiktan sonra Ellerimde sanki üstünde bir deri daha oluşuyor genelde parmak uclarimda avuç iclerim de dökülüyor soyuluyor .su deyince böyle oluyor niye ki
mercan ismini bende düşünmüştüm kedi ismi o dediler soğuttular...gülce düşünüyordum eşim güllü isim oplmasın dedi halbuki annesi rahmetliye çok düşkünmüş adııda gülmüş ama öyle de istemedi..güneş güzelmişKızlar bende isim önerisi almak istiyorum. Hamileliğimin başından beri Ada diye sevdim karnımı. Ama hep başka isimlerde aradım.
Mercan
Ada
Güneş
Bu isimler arasında kaldım. Sizce hangisi ya da başka öneriniz var mi? Deniz olsun çok isterdim ama eşimin yegeninin ismi deniz.
Valla dün akşam farkettim canım bilmiyorum da çok değişik birsey ya nasıl geçer ki bu acep önemli birsey değildir demi herseyde doktora koşmak istemiyom yaCanım aynısı ben de de var hormonlardan olabilir internetten baktım
Selam kızlar
Dün geceden beri atesim var ishalim. sabah kontrole gittik tahliller istedi doktor sonuçları bekliyorum.
Çok halsizim.
Bebisimi gördüm en azından içim rahatladı.
Kızlar çok hastayım. KBB Doktor croxilex bid 1000 mg verdi. Bebise zararı olmaz dedi ama korktum icmeye. kullanan var mi? Acil cevap
Kızlar bende isim önerisi almak istiyorum. Hamileliğimin başından beri Ada diye sevdim karnımı. Ama hep başka isimlerde aradım.
Mercan
Ada
Güneş
Bu isimler arasında kaldım. Sizce hangisi ya da başka öneriniz var mi? Deniz olsun çok isterdim ama eşimin yegeninin ismi deniz.
Ben de dün akşam farkettim haftaya doktora gideceğim unutmazsam soracam yazarım buraya daValla dün akşam farkettim canım bilmiyorum da çok değişik birsey ya nasıl geçer ki bu acep önemli birsey değildir demi herseyde doktora koşmak istemiyom ya
Ilk aylarda bende de olmuştu ama kendiliğinden geçti.Valla dün akşam farkettim canım bilmiyorum da çok değişik birsey ya nasıl geçer ki bu acep önemli birsey değildir demi herseyde doktora koşmak istemiyom ya
İnşallah benim de geçer valla bulasik da yikayamicam yoksa :))Ilk aylarda bende de olmuştu ama kendiliğinden geçti.
Tmm mutlaka yaz canım benim daha 2 hafta var gitmeme unutmazsam bende sorcam bir de bu şeker yüklemesi toplam kaç saat sürüyor yaBen de dün akşam farkettim haftaya doktora gideceğim unutmazsam soracam yazarım buraya da
Aminn hepimizin canım inşallah.Canım maşallah çok tatlı çok güzel çıkmışş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İkincide hep aynaya bakacam belki bana benzerEşimin ailesinde hiç yok bende kahverengi gözlüyüm eşimde ama benim ailemde çok var mavi yeşil ela hepsi annem babam kız kardeşim yeşil gözlü abim erkek kardeşim mavi gözlü içlerinde bi ben böyle doğmuşum maleseff amcalar dayılar hep yeşil mavide çocuk hiç bana benzemiyokii biraz umudum olsun bende hayranım renkli gözlü bebeklere sağlıklı olsunda ikinciye belki bize benzerler
Tabi işin bu boyutuda var zaten hediye almamaya çalışan eşim şimdi hiç almaz olurOglumda benimle ayni gum dogdu. Ancak o gunden beri benim dogum gunum hatirlanmaz oldu
Benimde ilk çocuğum(erkek) babaya benziyor hatta kopyası.Aminn hepimizin canım inşallah.
İkincide hep aynaya bakacam belki bana benzer
Tabi işin bu boyutuda var zaten hediye almamaya çalışan eşim şimdi hiç almaz olur
Biz kV ile ayrı sehirlerdeyiz ama her ay gideriz kocam anası olmadan duramıyor :)Böyle değildi eşim ama gerçekten sürekli çağırıyo biraz yok demesini bilmeli kv diyecek lafım yok artık bende gidicem annemin yanına annesiyle kalsın bi müddet çok anneci ve çok evcil bi kocayla evlenmek cidden zormuş aynı binada olmak sorun değilki benim annem babamda aynı apartmandalar babaannemle ama babam nerdeyse yılda bi iki kere anca çıkar sorun kv demi eşimdemi bilmemde çocuk olunca böyle yapamayacak yaparsada gider kv le tartışırıım ne bileyim durum birZ karışık bakalım nasıl olacak zaman neyi göstericek
Tadını çıkar derim sadece bütün sene eşinle birliktesin zaten..Kızlar yazın bende eşimden bir ay uzak kalacağım. Seçimden sonra ailemin yanına gideceğiz ama sonrasında dönecek eşim. Yazın da çalışacak. Bir yandan üzülüyorum ilk kez böyle ayrı kalacağız ama ailemin yanından da en son evlendiğimde ayrıldım bir daha gitme fırsatım olmadıeşim de üzülüyor ağladı hatta ben sensiz napıcam diye ama şartlar
Ayyy ne güzel yaaÇok güzel bir duygu yaa minnoş ayaklarını gördük ayak parmakları bile belliydi. Gözü açıktı sonradan kapattı esnedi falan. Rabbime şükürler olsun bu duyguları yaşattığı için. İsteyen herkesede nasip etsin. Bu arada resminide koyayım kızımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?