2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy sizin bebiştemi babaya benziyor bizim kızın ultrason resmine bakan herkes aynı eşin diyor tabi kendide çok mutlu bu durumdan .
Sorma yaa bizimkide acayip benziyo şimdiden eşimde bi havalarda aynı ben diye benim abimle erkek kardeşim mavi gözlü kumral onlara benzesin istiyorum sinirleniyo hayır ya bana benzesin diye tuhaf olur öyle diye ben esmer oğlum sarışın erkeklerde bana benzesin diye bir takıntı var bencee halbuki ne hayaller kuruyorumdum maviş gözlü olcak diye

Kızlar Bursa’da olanlar neleri nerelerden aldık nerelerde indirim var yazarsak haberdar olalım hep birlikte ne dersiniz? Ayrıca hastane konusu da hangi hastane ne kadar Doğum ücretleri bilgilendirelim birbirimizi
ben bursanın ilçesindeyim daha bişey almadım ama dogum ücretim toplam 2000 civarı olcak

Canım 75 mg olursa 2 saat hiçbirşey yiyip içmiyorsun ben öğlene kadar ne su içtim ne birşey yedim ilk kan alındı glikozu içtim 1 sat arayla 2 kere daha kan alındı en zoru da o beklemek zaten

Kızlar Bursa’da olanlar neleri nerelerden aldık nerelerde indirim var yazarsak haberdar olalım hep birlikte ne dersiniz? Ayrıca hastane konusu da hangi hastane ne kadar Doğum ücretleri bilgilendirelim birbirimizi
Bursadayım bende alışverişe çıkmadım ama çarşıda çok seçenek var hastane olarak medical parka gidiyorum ama bu kontrolümde hayat hastanesine gidicem yeni açılan fiyatı şuan için en uygun hastane burası bursada hemde yeni açıldığı için byratı tercih etcem ibşallah doktordanda memnun kalırım

Canım maşallah çok tatlı çok güzel çıkmışş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bizimki dr aynı baba
Eşlerimize çok bakıyoruz ondan oluyor bu

Tekmeleri yukarda hissedeceksin artık yani:) bakalım benimki nasıl hala kasıklarımı tekmeliyor:)
Bazen nerdeyse göğsüme vuruyor diyorumki he kızım çık ağzımdan çık

Oyyy kuzum benim yaaa bizimki anne karnından pozcu geçende böyle bir poz vermişti seviyor

Mavi göz hayranıyım ama ailede yok o yüzden umudu kestim ben ama senin eşine benzeyip yinede kumral mavi gözlü olabilir :)).

Benim prens bi haftada 100 gr daha almış çok hızlı büyüyor galiba bu dönemde.
Şuanda 900 gr.
2 hafta sonra kontrolde bi kilo üzerinde çıkacak gibi.

Kızlar trendyolda bugün baya indirim var ben sepete birşeyler attım ama sonra hepsi birden pahalı da geldi alsam mı almasam mı bilemedim.

Avent biberon, yedek emzik, düz kafa yastığı, bebek yastığı, yastık kılıfı, sudocrem, yalancı emzik avent, emzirme yastığı, alt açma örtüsü, lansinoh göğüs kremi başka ne vardı hatırlayamadım sanırım 240 falan tuttu nasıl sizce?

Çarşıda acayip fiyat farkları var ben de ilk kez geçen hafta çıktım hiç bişey almamıştım çevremdekiler hala alışveriş yapmadın son ana bırakıyorsun dediler gaza geldim hastane çıkışı aldım çarşıdan sadece özlem bebe den aldım en uygunu orda bebeler sarayı kafayı yemiş gittik eşimle bakıcaz modelleri açamıyorum sadece tek üstünü açabilirim battaniyelerini açmamız yasak dedi zaten fiyatları şişirmişler aynıları başka yerde daha ucuz
Hastane de doruk düşünüyoruZ hayat hastanesi bize uzak ama yeni güzel görünüyor
E bebek ve joker indirimlerinden avent biberon emzik prima bez falan aldım şu an kampanya var kaçırmayın

Kızlar bende isim önerisi almak istiyorum. Hamileliğimin başından beri Ada diye sevdim karnımı. Ama hep başka isimlerde aradım.
Mercan
Ada
Güneş
Bu isimler arasında kaldım. Sizce hangisi ya da başka öneriniz var mi? Deniz olsun çok isterdim ama eşimin yegeninin ismi deniz.

Doğrudur biberon ve emzik zaten 100 tl civarı toplamda. ama istersen e bebekten görerek de alabilirsin

Ada ben de kızımda düşünmüştüm sonra birden soğudum kaba gelmeye başladı sonra İpek koyduk şimdi de oğlumuza Deniz Efe koyacağız
Sana önerim Masal nasıl?

Ben merkezdeyim koruparktayım biliyorsundur doruk hastanesi düşünüyorum da fiyatlarını henüz bilmiyorum
evet az cok biliyorum oraları doruk hiç gitmedim ama iyi diyolar bende 3 özel hastane var biri cok yakın ama orayı tercih etmedim digerindeki doktor daha iyi diye oraya gidicem

Hic korkma o zaman.. evet iri bebek dogma yada suyu fazlalastirma erken dogum riskleri var ama saglam 1 2 haftalik programla normale donuyor hersey

Eşimin ailesinde hiç yok bende kahverengi gözlüyüm eşimde ama benim ailemde çok var mavi yeşil ela hepsi annem babam kız kardeşim yeşil gözlü abim erkek kardeşim mavi gözlü içlerinde bi ben böyle doğmuşum maleseff amcalar dayılar hep yeşil mavide çocuk hiç bana benzemiyokii biraz umudum olsun bende hayranım renkli gözlü bebeklere sağlıklı olsunda ikinciye belki bize benzerler

Oglumda benimle ayni gum dogdu. Ancak o gunden beri benim dogum gunum hatirlanmaz oldu

niye yaa teraziler iyidir (misal ben ... :) ) bende erken gelmese de 23 eylül sonrası gelse annesi gibi terazi olsa diye dua ediyorum..gerçi yükselneimde başak ne olsa yakın olcak :)

BEnim yıldırım dorukla hiç de iyi anılarım yok ama çekirge doruğu hiç bilmiyorum şuan hayat hastanesine gideceğim doktor çekirge doruktan gelmiş zaten dorukta doğum biraz pahalı geldi bana ve hastane aşırı kalabalık yıldırımdakinden bahsediyorum çekirgede eşimin arkadaşının karısı doğum yapcaktı 4 bine yakın dı 3,800 civarı falan hatırlıyorum bana yüksek geldi cidden o kadr para verebileceksen medical parka git derim. İnan çarşıya çıkmadım daha alışveriş için fiyatlrdan hiç haberim yok instagramda koza bebek var çok uygun bursada mağazası oraya gitmeyi düşünüyorum hemde kumaşlarını görürüm diye

Hepsi guzel isimler, Duru ismini severim ben Nil de cok guzel kizimin adi bir de Ipek cok naif geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…