2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sağolasın canım yapayım inşallah bu dediklerini :)

Ben karpuz kavun yiyemicem yaa oysa ki en çok istediğim şey yazın soğuk soğuk diyordum.yarın endokrine gidicem keşke yine test yapsa da birşey çıkmasa
İnşallah birşey çıkmaz canım orada. Çıksa bile benim arkadaşım diyetle dikkat etmişti çok şükürde 39. Haftada sağlıklı doğum yaptı. Karpuz yemeyelimde bebiş iyi olsun yeterki

Kızlar ben bugün şeker yükleme testi yaptırdım. İlk aç karna kan aldılar açlık şekerine bakmak için daha sonra içecek içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra aldılar.Normal çıktı şükür böyle bişey icirdiler tat olarak kötü bişey bekliyodum ama iyiydi elmalı gazoz gibi şimdi olsa gene icerim bide 50 mg 75 mg 100 mg neye göre acaba yukluyorlar şekeri bana 75lik yüklendi

Cnm ben kullanmistim ama hic iyi degil aradan cok az zaman gecince vakumu kendiliginden aciliyor ben iyi paraya da almistim ama sonradan hepsini attim hic guzel degilmis
Anladım cnm acaba marka marka mı ?kalitesi değişiyor mu?işe yarasa çok iyi olırdu bnm için evim küçük bir odamı da kızım için düzenlemem gerekecek en geç bir bşr buçuk seneye ,yüklüüğümin olduğu odayı yapcam mecbur tüm yatak yorgan sığsaydı,bir kısmını kızımın elbiselerine ayırcaktkm.biraz daha araştırim bakim,dar evden bıktım ya,eşime diyorum .ama 2 seneden önce ferahlayamıuoruz( hayalimde ne evler dekorasyonlar var yapamadım bir
Türlü neyse buna da bin şükür kirada değilim

Bugün teyzem hastanedeydi o aldı sonucu ben sabah gideceğim tekrar hiç bi şikayetim de yoktu bilmiyorum ki. Hamileliğin ilk zamanlarında kaşıntım wardı o zman tek kullanımlık fitil ve kremler kullanmıştım. Bakalım bu ne çıkacak yarın bakacağız

Kızlar bu arada bebek arabası konusunda ney fikrim.oğlumda da az yer kaplasın,taşıması kolay diye baston aldım.ama ama hiiiç kullanışlı değil.misal yazın tatildeyiz ya,akşam yürüyüşe çıktık,çocuk uyuyor bastonda uyutamıyorsun diğerinden aldım.oh yatır saatlerce gez,ya da bahar gelince hava gğzel olunca hafta sonu,arkadaşlarımla parka çıkarız biz,termosa çay kek vs çocuklarada inanılmaz iyi geliyor açık hava,çocuk uyuyor koy arabasına uyusun,düğünde uyuyor koy uyusun,avm geziyorsun aniden bak çochk uyumuş,benim oğlum 3 buçuk oldu hala klasik olanı kullanıyrm ,haaa ama misal kısa süre bir yere çıkcam pazar market fırın.onda hemen onu alıp çıkıyorm,kısaca çocuklu kadına klasik bebek arabası şart.bastonda boyunları bükülüyor yatamıyorlar( alın yani illaki gerk oluyor ,çok aşırı hantal olmasına gerk yok ki.piyasada orta ağırlıkta binlerce marka model var.çok güzel indirimler olıyor alışveriş bebek sitelerinde girince kaçırmayın alın derim.ben kuaförde bile oğlumu uyutup iişimi halledip çıkıyrm

Kızlar bu arada tetanoz aşısı oldunuz mu ben unuttum sahi sağlık ocağından da aramadılar yapcam muhakka kaçırmadım inş

Baston pusetlerin tam yatar pozisyona geleni var almak isteyenler araştırabilir

Selam kızlar bugün bebek arabasını aldım peg perego book 51 elite tam set biraz büyük tabi ama tam istediğim gibi görüntüsünü atıyorum. Bi alışverişim kaldı kendi geceliğim biraz da bebek için o da artık seçim haftası yazlıktan geldiğimde olacak sanıyorum. Sonrası inziva

Eklentiler

• C9C7A2C6-F095-44E4-A9E1-C7008616117B.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 113
Canim ben ilk ciktigi siralarda almistim kizimin kuculen kiyafetlerini kaldirmak icin 2 ay cok guzeldi ondan sonra yavas yavas kendiliginden havasi bosaldi bir anlami kalmadi yani ama tabiki yine de sen bilirsin

Cnm tebrik ederim bende ilk oğlum var şimdide nasip olursa kızım olacak.sen de çok mutlu ve heyecanlımısın??sağlıkla doğsun bütğn kuzucuklar

Canim ben ilk ciktigi siralarda almistim kizimin kuculen kiyafetlerini kaldirmak icin 2 ay cok guzeldi ondan sonra yavas yavas kendiliginden havasi bosaldi bir anlami kalmadi yani ama tabiki yine de sen bilirsin
Anladım cnm,2 tane alıp deneyeceğim cnm olursa başka da alırım olmazsa bende klasik hurcum çok zaten onlara devam birde çok kırışıyor diyenler olmuş.bumburuşuk olsunda istemem

Kızlar bende gecelik ve pijama takımı aldım internetten gayetde güzel sabahlığımds vardı gecelikle çok yakıştı. Resmini koyuyorum. Pijamayı pembe renk geceliği resimdeki gibi aldım. Bu dertte bitti :)

Eklentiler

• B78D0D51-539B-4EFC-9C8E-6AD8CC981181.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 117
  • 9B74956C-97BB-4B68-A51B-203CD1396F12.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 116
Cnm hekşmler çok önemliçiçin rahat olur ,yap orda sağlıkdan ve psikolojinden daha önemli değil hiç
Bişi.hayatta kaç kez olacak bişi ki

Cnm çok uygunlar markalı hepsi,70-80 tl ne var artık mecbur alcan hepsini,al çıksın aradan

Gayet kullanışlı duruyor rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…