- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.761
Sağolasın canım yapayım inşallah bu dediklerini :)Yapabilirsen hergün yürüyüş yap, hergün maden suyu iç. Birde ayaklarının altına yastık koyup uzan biraz. Her duştan sonrada bacaklarinin diz kapağından ayaklarına kadar soğuk su tut. Ne ödem ne kramp yasamazsin canım.
İnşallah birşey çıkmaz canım orada. Çıksa bile benim arkadaşım diyetle dikkat etmişti çok şükürde 39. Haftada sağlıklı doğum yaptı. Karpuz yemeyelimde bebiş iyi olsun yeterkiBen karpuz kavun yiyemicem yaa oysa ki en çok istediğim şey yazın soğuk soğuk diyordum.yarın endokrine gidicem keşke yine test yapsa da birşey çıkmasa
Aynen canım nasıl olacak bilmem Benim hastane de de 6000 mis eşim öyle söyledi ben henüz konuşmadım ama pahalı gerçekten.
Anladım cnm acaba marka marka mı ?kalitesi değişiyor mu?işe yarasa çok iyi olırdu bnm için evim küçük bir odamı da kızım için düzenlemem gerekecek en geç bir bşr buçuk seneye ,yüklüüğümin olduğu odayı yapcam mecbur tüm yatak yorgan sığsaydı,bir kısmını kızımın elbiselerine ayırcaktkm.biraz daha araştırim bakim,dar evden bıktım ya,eşime diyorum .ama 2 seneden önce ferahlayamıuoruzCnm ben kullanmistim ama hic iyi degil aradan cok az zaman gecince vakumu kendiliginden aciliyor ben iyi paraya da almistim ama sonradan hepsini attim hic guzel degilmis
Bugün teyzem hastanedeydi o aldı sonucu ben sabah gideceğim tekrar hiç bi şikayetim de yoktu bilmiyorum ki. Hamileliğin ilk zamanlarında kaşıntım wardı o zman tek kullanımlık fitil ve kremler kullanmıştım. Bakalım bu ne çıkacak yarın bakacağızArada içimden çıkan canavardan korkuyo çok sinirliyimdir bende ama ilk defa dün sinirlenmeden hallettiksen naptın hala hastanedemisin iltihap çıktı yazmışsın sanki geçenlerde yine çıkmkştı sende yanlış mı hatırlıyorum tekrarlıyomu acaba
Allah yardımcımız olsun doğuma kadar biraz biriktirmek lazım.Aynen canım nasıl olacak bilmem
Baston pusetlerin tam yatar pozisyona geleni var almak isteyenler araştırabilirKızlar bu arada bebek arabası konusunda ney fikrim.oğlumda da az yer kaplasın,taşıması kolay diye baston aldım.ama ama hiiiç kullanışlı değil.misal yazın tatildeyiz ya,akşam yürüyüşe çıktık,çocuk uyuyor bastonda uyutamıyorsun diğerinden aldım.oh yatır saatlerce gez,ya da bahar gelince hava gğzel olunca hafta sonu,arkadaşlarımla parka çıkarız biz,termosa çay kek vs çocuklarada inanılmaz iyi geliyor açık hava,çocuk uyuyor koy arabasına uyusun,düğünde uyuyor koy uyusun,avm geziyorsun aniden bak çochk uyumuş,benim oğlum 3 buçuk oldu hala klasik olanı kullanıyrm ,haaa ama misal kısa süre bir yere çıkcam pazar market fırın.onda hemen onu alıp çıkıyorm,kısaca çocuklu kadına klasik bebek arabası şart.bastonda boyunları bükülüyor yatamıyorlar( alın yani illaki gerk oluyor ,çok aşırı hantal olmasına gerk yok ki.piyasada orta ağırlıkta binlerce marka model var.çok güzel indirimler olıyor alışveriş bebek sitelerinde girince kaçırmayın alın derim.ben kuaförde bile oğlumu uyutup iişimi halledip çıkıyrm
Canim ben ilk ciktigi siralarda almistim kizimin kuculen kiyafetlerini kaldirmak icin 2 ay cok guzeldi ondan sonra yavas yavas kendiliginden havasi bosaldi bir anlami kalmadi yani ama tabiki yine de sen bilirsinAnladım cnm acaba marka marka mı ?kalitesi değişiyor mu?işe yarasa çok iyi olırdu bnm için evim küçük bir odamı da kızım için düzenlemem gerekecek en geç bir bşr buçuk seneye ,yüklüüğümin olduğu odayı yapcam mecbur tüm yatak yorgan sığsaydı,bir kısmını kızımın elbiselerine ayırcaktkm.biraz daha araştırim bakim,dar evden bıktım ya,eşime diyorum .ama 2 seneden önce ferahlayamıuoruz( hayalimde ne evler dekorasyonlar var yapamadım bir
Türlü neyse buna da bin şükür kirada değilim
Cnm tebrik ederim bende ilk oğlum var şimdide nasip olursa kızım olacak.sen de çok mutlu ve heyecanlımısın??sağlıkla doğsun bütğn kuzucuklarBenimde ilk çocuğum(erkek) babaya benziyor hatta kopyası.
Ama huyu bana benziyor :))) erkek çocuklarının huyu anneye benzermis.
Şimdi kızım olacak tam net göstermedi yüzünü ama burun kafa şekli abisine benziyor, kocam da yani bana benziyor diyor. Iki sarı kafa vardı şimdi üçüncü sarı kafa geliyor
Anladım cnm,2 tane alıp deneyeceğim cnm olursa başka da alırım olmazsa bende klasik hurcum çok zaten onlara devam birde çok kırışıyor diyenler olmuş.bumburuşuk olsunda istememCanim ben ilk ciktigi siralarda almistim kizimin kuculen kiyafetlerini kaldirmak icin 2 ay cok guzeldi ondan sonra yavas yavas kendiliginden havasi bosaldi bir anlami kalmadi yani ama tabiki yine de sen bilirsin
Cnm hekşmler çok önemliçiçin rahat olur ,yap orda sağlıkdan ve psikolojinden daha önemli değil hiçKoza bebek bakayım ben de fikrim olsun.
Ben kızımı çekirge dorukta doğurmuştum 5 yıl önce evet çok kalabalık ve küçük bi hastane haklısın ama doktorumdan çok memnundum şimdi de doktorum ordan ayrıldı muayenehane açtı ama anlaşması dorukla pembemavi ve jimer hastaneleriyle içlerinde en hesaplısı doruk jimer 7 bin civarıymış pembemavi daha yüksek. Doruğun allah korusun kullanmayı nasip etmesin ama bebek yoğun bakım ünitesi falan var ya her yerde Yok o bölüm. Bi de çocuk doktorumuz da orda biraz o da bizi çekiyo. Harika bi çocuk doktoru çünkü.
Medical park taşınmış nereye onu bile bilmiyorum o hastane bana biraz soğuk geliyo nedense sevemedim
Aslında medicabil bize çok yakın ama o da yeni bi hastane çok bilemiyorum
Çoook güzeller cnm aşırı zarif bayıldım güle güle giyKızlar bende gecelik ve pijama takımı aldım internetten gayetde güzel sabahlığımds vardı gecelikle çok yakıştı. Resmini koyuyorum. Pijamayı pembe renk geceliği resimdeki gibi aldım. Bu dertte bitti :)
Cnm çok uygunlar markalı hepsi,70-80 tl ne var artık mecbur alcan hepsini,al çıksın aradanKızlar trendyolda bugün baya indirim var ben sepete birşeyler attım ama sonra hepsi birden pahalı da geldi alsam mı almasam mı bilemedim.
Avent biberon, yedek emzik, düz kafa yastığı, bebek yastığı, yastık kılıfı, sudocrem, yalancı emzik avent, emzirme yastığı, alt açma örtüsü, lansinoh göğüs kremi başka ne vardı hatırlayamadım sanırım 240 falan tuttu nasıl sizce?
Güle güle sağlıkla kullan inşallahKızlar bende gecelik ve pijama takımı aldım internetten gayetde güzel sabahlığımds vardı gecelikle çok yakıştı. Resmini koyuyorum. Pijamayı pembe renk geceliği resimdeki gibi aldım. Bu dertte bitti :)
Gayet kullanışlı duruyor rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsinSelam kızlar bugün bebek arabasını aldım peg perego book 51 elite tam set biraz büyük tabi ama tam istediğim gibi görüntüsünü atıyorum. Bi alışverişim kaldı kendi geceliğim biraz da bebek için o da artık seçim haftası yazlıktan geldiğimde olacak sanıyorum. Sonrası inziva
Güle güle giyin canım, çok güzeller:) alırken bedeni nasıl seçtinKızlar bende gecelik ve pijama takımı aldım internetten gayetde güzel sabahlığımds vardı gecelikle çok yakıştı. Resmini koyuyorum. Pijamayı pembe renk geceliği resimdeki gibi aldım. Bu dertte bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?