2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ilk hamileligimde prensesmisimde haberim yokmuş.
Günler ilerledikçe agirlasiyorum çok çabuk yoruluyorum küçük oglumda oyun istiyor ilgi istiyor. Yemek., çamaşır ütü mecbur yapmam lazım .kucakta istiyor arada.

Hiçte bencilce değil sen 9 ay taşı git babaya benze bu daha kötü yaa ama eşim çok mutlu ona benzediği için en son 23 haftalıkken gitmiştin sanırım şimdi bayramdan bi kaç gün önce gidicem 27 haftada önden gidiyoruz 28 olarak görünür artık iyice netleşir yüzü tabi gösterirse inşallah

Medicabilde çok iyi doktorlar var isimleri baya iyi orda doğum 3 bin lira ama jimer ve pembe mavi 4,5 5 bin arası o kadar yüksek değil canım yani yüksekte bana göre 7 bin değil baya araştırmaya girdim hastane olarak şuan en uygunu banada hayat geldi inşallah memnun kalırım ilk defa gidicem medicalparkda özlem hanıma gidiyodum çokca memnunım ama biraz yüksek geliyo fiyatları bakalım inşallah yeni doktorumuda severim hakkımızda hayırlısı artık

Aminn hepimizin canım inşallah.

İkincide hep aynaya bakacam belki bana benzer

Tabi işin bu boyutuda var zaten hediye almamaya çalışan eşim şimdi hiç almaz olur
Halbuki ben hep kendime bakmıştım bide şey duydum kime sinir olursan ona benzer korktum bi ara kv ye benzicek diye hamileliğimin ilk başında hormonlardanmı ne çok sinir oluyodum bi dahaki kontrolde iyice bekirginleşir yüz hatları 27 haftalık olcaz bakalım değişmişmi hala babamı bi umut belki döner

Kızlar bende doğudayım bursadü doğum düşünüyorum hayat uygunmuş baya, fiyatı ne? Hangi dr iyi, benim tüp bebek 5 dr da sezeryan diyo, bide ne zaman gitmeliyim doğum için önceden görüşmeye

Off off buda çok kötüymüş nasıl içi rahat edip oğlunun parasını yer yaaa nasıl düşünmez kızını düşünüp ev almayı planlıyoki eşin kredi ödüyo kredi ödemekte çok zor çok ilginç bi düşünce cidden eşinle konuşsan durumun farkında değilmi anlamadım benim eşim herşeyini kendi yaptı babası yok eşimin düğünümüzü eşyalarımızı benim takılarımı herşeyimi o yaptı şimdi evimizin borcunuda kendimiz ödüycez ama sorsan herşey annesinin sayesinde olmuştr kv öyle der yani ama vicdanları rahatsa yapacak bişey yok benim eşim allahtan parasal konuda benimledir yani önce biz eşinin biraz gözünü açması lazım canım

Kızlar bende doğudayım bursadü doğum düşünüyorum hayat uygunmuş baya, fiyatı ne? Hangi dr iyi, benim tüp bebek 5 dr da sezeryan diyo, bide ne zaman gitmeliyim doğum için önceden görüşmeye
Hayatta doğum 2,200 tl canım 1,800 dü ama haziranda zam gelicek içinde bebeğin hastane çıkış seti kuaför hizmeti lohusa şerbeti lokum hediye hastanenin videolarını izledim doğum yapan arkadaşımlada konuştum çok memnun odaları geniş dedi ben gökçe hanıma yada ayşe hanıma gitmeyi düşünüyorum en çok ayşe hanımla nigar bide nazmiye hanımı övüyolar ama bn Gökçe hanıma gidicem

Bu arada ayaklarımın ellerimin şişmesini sordum normal dedi. Krampları sordum normal dedi kalsiyum verdi. Bu doktor herşeye normal diyor zaten
Yapabilirsen hergün yürüyüş yap, hergün maden suyu iç. Birde ayaklarının altına yastık koyup uzan biraz. Her duştan sonrada bacaklarinin diz kapağından ayaklarına kadar soğuk su tut. Ne ödem ne kramp yasamazsin canım.

Çok denedim konuşmayı hemde en nazik şekilde ama hep ben kötü niyetli oldum. Ailesi yüzünden eşim benle yaklaşık 1.5 sene konusmadi yanıma bile yaklasmadi.
Neyse ben Allaha havale ettim hepsini şimdi sahte guluslerle idare etmeye çalışıyorum.
Ben inanıyorum kimsenin ettiği yanına kalmaz.

Ben karpuz kavun yiyemicem yaa oysa ki en çok istediğim şey yazın soğuk soğuk diyordum.yarın endokrine gidicem keşke yine test yapsa da birşey çıkmasa

Azımızı çoğa saymdeyip insan evltlarına gğvğ yettğinxe yapmalı bence henüz öte dünyaya götüren yok.

Kızlar burada Acıbadem hastanesi Doğum 6000₺ liradan başlıyor bir özel daha var 5000₺ başlıyor bir de devlet bedava alternatif YÖK başka sezaryen fiyatları bunlarda çok fazla ne yapacağımı şaşırdım

Cnm ben kullanmistim ama hic iyi degil aradan cok az zaman gecince vakumu kendiliginden aciliyor ben iyi paraya da almistim ama sonradan hepsini attim hic guzel degilmis
Kızlar vakumlu hurç kullanan varmı? Birden fazla kullanılıyormu? Ve birde çok kırışıyormu?kışlıklarımızı kaldırcam da evim küçük onla kaldirim diyorum

Benim hastane de de 6000 mis eşim öyle söyledi ben henüz konuşmadım ama pahalı gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…