2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Harika olmuş tartışma çıkarmayarak ta dengeyi korumuşsun bu ona da sana da iyi gelecektir emin ol özür dilemesi de çok iyi en azından savunmaya geçmemiş

Harika olmuş tartışma çıkarmayarak ta dengeyi korumuşsun bu ona da sana da iyi gelecektir emin ol özür dilemesi de çok iyi en azından savunmaya geçmemiş
Arada içimden çıkan canavardan korkuyo çok sinirliyimdir bende ama ilk defa dün sinirlenmeden hallettik sen naptın hala hastanedemisin iltihap çıktı yazmışsın sanki geçenlerde yine çıkmkştı sende yanlış mı hatırlıyorum tekrarlıyomu acaba

Kızlar yazın bende eşimden bir ay uzak kalacağım. Seçimden sonra ailemin yanına gideceğiz ama sonrasında dönecek eşim. Yazın da çalışacak. Bir yandan üzülüyorum ilk kez böyle ayrı kalacağız ama ailemin yanından da en son evlendiğimde ayrıldım bir daha gitme fırsatım olmadı eşim de üzülüyor ağladı hatta ben sensiz napıcam diye ama şartlar

Çok güzel inan benim de çok ihtiyacım var biraz sessizliğe. Bol bol dinlen.

21 yasında
yok canım kabul etmicem zaten hiç bi şekilde hazırlıkları yok bebek için bide kalkıp anneme böyle bişey söylemesine biraz kızdım bana da daha söylemedi muhtemelen emrivaki yapıcak. cok önceden ördüğü bi battaniyeyi vericek mesela satmak için örmüş satamayınca oğluma vermeye karar vermiş ama bana onuda söylemedi eşmden duydum

inşallah devamlı bişey değildir canım tatlıyı görünce hepsi kıpır kıpır

ben su içmeden duramam ki 1 saat hemde ayy inşallah dayanabilirim

maşallah yaaa insan inanamıyo içinde böyle bişey tasıdıgına
ben şahsen yediğim tekmeler yüzünden içimde masum bi bebek tasıdıgımı unutuyorum bazen

Kızlar Bursa’da olanlar neleri nerelerden aldık nerelerde indirim var yazarsak haberdar olalım hep birlikte ne dersiniz? Ayrıca hastane konusu da hangi hastane ne kadar Doğum ücretleri bilgilendirelim birbirimizi

Doktora diyorumki ya bu kocaman burunlu oda sana öyle geliyor minnacık burnu var diyor bu ultrason resimlerini anlayamıyorum
Ay canım neresi büyük minicik hatta ucuda hafif kalkık çok güzel burnu olcak bence bizimkininde kulağı çok büyük dedim yok canım abartma dedi ama küçükte demedi büyük olanı onlarda anlıyo zaten eşiminde kulaklar büyük ona çekmiş kepçee yavrumm benimm doğsada sevsek ya zaman geçtikçe insan artık kavuşmak istiyo

Cocuk olunca da kv cocuga bakiyim yardim ediyim diye evinden cikmazsa da sasirmam. Dipdibe olmak da zor, uzakta olup kalmali gelince de zor. Artik hepimiz dogumdan sonra yasayip görcez

tecrübeli anne değilim ama yine de yazayım :)
süt sağma makinesi medela swing modelini alacağım. biraz pahalı ama doktorlar ve hastaneler bu markayı tavsiye diyorlar. önceden doğum yapmış akraba ve arkadaşlarımdan biliyorum. hepsi de çok memnun kaldılar.

reflü yatağını bilmiyorum ama ben de alacağım. bebeğin yan yatması için de iyi olur diye düşünüyorum.

göğüs ucu için aventin kalkanını aldım. bunu lansinoh kremle kullanacağım. ama ayrıca gümüş kalkan da alacağım.

Cocuk olunca da kv cocuga bakiyim yardim ediyim diye evinden cikmazsa da sasirmam. Dipdibe olmak da zor, uzakta olup kalmali gelince de zor. Artik hepimiz dogumdan sonra yasayip görcez
Valla ikisi de zor. Aynı şehirde olup farklı semtte yaşamak mı iyi acaba. En azından bakmaya gelir sonra döner evine. Ama uzakta olunca gelecek ve gece gündüz yaşayabilir miyim bilmiyorum. Çünkü çok patavatsız biri. Düşün evlenmeden önce oğluna ayarlamaya çalıştığı kızı anlatıyor, bir de ekliyor sen yoktun tabi o zaman, eee bi zahmet bi de ben varken yapsaydın.

Ayy sizin bebiştemi babaya benziyor bizim kızın ultrason resmine bakan herkes aynı eşin diyor tabi kendide çok mutlu bu durumdan .

Kızlar 21+6'daki kontrolde bebeğin ayakları kasığa doğru aşağıdaydı şimdi tam tersi olmuş ayakları resmen sağ göğsümün altında

"adacinar, post: 56194114, member: 665383"]Tecrübeli anneler bazı sorularım var yardımcı olur musunuz?
* süt sağma makinesi alicam hangi marka kullandınız / önerirsiniz ?
* reflu yatağı ise yarıyor mu ?
* bebek arabası travel sistem mı yoksa baston modeller mı daha kullanışlı olur ? Çok ağır olmasın istiyorum her zaman eşim yanımda olamaz kendi başıma rahat tasiyabilecegim bisi olmalı diye düşünüyorum sizin tecrübeleriniz neler?
* göğüs ucu yarları için gümüş kalkan almalı miyim? Lansinoh kremi cok övüyorlar onu alıcaz kesin bu gümüş kalkanlar da ise yarar mı kullandınız mı?[/QUOTE]

# LANSİNOH çift başlı kullandım çok memnun kaldım
Medela da iyi diye duydum ama benimki sağmaya başlamadan önce 2 dk masaj yapıyo acıtmıyor dolayısı ile tavsiye ederim
#Reflü yastığı hakkında bilgim yok
# CHICCO BASTON kullandım kızımda hafif kolay kapanır açılır şimdi oğluma da onu kullanıcam
#Yara konusu bende derin bi yaradır tatlım
Ne lansinoh krem kaldı ne ayva çekirdeği ne vazelin ne o ne bu fena halde kanamalı yara oldular sonrA bitkisel bir karışım tavsiyesi ile geçirdim bu kez AVENT marka kalkan aldım şimdiden en büyük korkum o çünkü. Benim Doğumun 2. Günü yara oldu ızdıraptı emzirmek. İnşallah bu kez olmaz önlem aldım ama hayırlısı diyorum[/QUOTE]

Son düzenleme:
Kızlar ellerinde deri kabarmasi ve döküntüsü olan var mı iki gündür bulasik yikadiktan sonra Ellerimde sanki üstünde bir deri daha oluşuyor genelde parmak uclarimda avuç iclerim de dökülüyor soyuluyor .su deyince böyle oluyor niye ki

Ay maşallah kuzuya. Bizim bir doğru dürüst fotografimiz yok bazen iyiki de yok diyorum sizinkileri görünce bile gözlerim doluyor ağlamaklı oluyorum. Benim kızımın böyle bir resmî.olsa bakıp bakıp ağlardım herhalde.

Yok canım o konuda rahat olurum gibime geliyo çünkü eltim çocuklarını vermediği için ondan idmanlılar istemiyo yanına çekiniyo bendende çekinir aslında ben hiç bi zaman canımlı cicimli olmam seviyeli takılırım resmiyet vardır hep aramızda benle konuşurken bile çekiir o yüzü vermedim hiç ilk evlendiğimizde bizle yiyip iç bize gel dediğinde büyük olay çıkarmıştım tırstılar bana bişey yapamadığı için oğlunu elinde tutmaya çalışıyo eşimin annesine düşkünlüğünü kullanıyo kv tek eşi yok eşimde zaten çok merhametli duygusaldır yani aslında kv eşimin duygusal yanını kullanıyo ama çocuğuma karışamaz karıştırtmam tabiki sevebilir ama benim çizgim dışına çıkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…