- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.681
Harika olmuş tartışma çıkarmayarak ta dengeyi korumuşsun bu ona da sana da iyi gelecektir emin olÇok şükür büyük bi problem değil allah kötü olaylardan kötü kavgalardan korusun hepimizin yuvasını gidicem biraz dün konuştuk tek kalıyorum hamileyim üzülüyorum dedim özür diledi annemle gidicem biraz dinlemeye ihtiyacım var dedim ben napıcam sensiz dedi ben napıyosam onu yaparsın düşünürsün belki dedim tartışmadan anlaştık gideceğim için üzgün ama biraz haketti bunu kendiyle başbaşa kalması lazım inşallah çocuk olunca kendi evine düşkün olur tipik bir yengeç aslında çok evcil ama kendi evimize değil belki bebekten sonra değişir kendi evine bağlanır evlendiğini fark eder diye umuyorum hayırlısı ile
Arada içimden çıkan canavardan korkuyo çok sinirliyimdir bende ama ilk defa dün sinirlenmeden hallettikHarika olmuş tartışma çıkarmayarak ta dengeyi korumuşsun bu ona da sana da iyi gelecektir emin olözür dilemesi de çok iyi en azından savunmaya geçmemiş
Çok güzel inan benim de çok ihtiyacım var biraz sessizliğe. Bol bol dinlen.Kızlar yazın bende eşimden bir ay uzak kalacağım. Seçimden sonra ailemin yanına gideceğiz ama sonrasında dönecek eşim. Yazın da çalışacak. Bir yandan üzülüyorum ilk kez böyle ayrı kalacağız ama ailemin yanından da en son evlendiğimde ayrıldım bir daha gitme fırsatım olmadıeşim de üzülüyor ağladı hatta ben sensiz napıcam diye ama şartlar
21 yasındaOlsun sen yine kocanın yanında dur arada gidin bişey Olmaz eşinin ailes ama mesafeyi koy konuş eşin merhametli vicdanlı madem sen de biraz bu yönünü kullan onu yanında istediğini omzuna yatıp uzanıp tv izlemek istediğini v.s belirt. Ve bi süre yine söylüyorum anneninyanına git o da düşünsün inşallah düzelşr canım şükür ki bu aşılmayacak bi problem değil.
Kaynın kaç yaşında 10mu kadın kaç sene saklamış. Aman zaten kaç parçadır alır Gönüller’ olsun diye bi kere giydirirsin olur biterpolitika önemli
Geçmiş olsun yediğin bişey dokunmuş olabilir mi? İnşallah geçer bir an önce
inşallah devamlı bişey değildir canım tatlıyı görünce hepsi kıpır kıpırİdrar vermiştim biraz bakteri görülmüş yarın tekrar vereceğim gidip o anki bişey miydi varmı gerçekten bakalım. Bebişim oynuyor pekmezli kivili cevizli v.s kendime güzel bi yoğurt yaptım yedim taklalar atıyor veled
ben su içmeden duramam ki 1 saat hemde ayy inşallah dayanabilirim50 gramlık verdiler canım ilk önce açlık kanı aldılar sonrada şekeri içip 1 saat bekledim o sırada su bile içmeyeceksin dediler
İçersin canım öyle inanılmaz şekerli bişi değil hemde limonda sıkabiliyorsun içine öylede içebiliyormuşsun arkadaşım öyle yapmıştı.
Aynen canım aç gittim. Şekerli suyu içtikten sonra birşey yiyip içmemen gerekiyor.
Her yerde farklı uygulanıyor demekki. Ben 50 gramlık içtim 1 saat bekledik
maşallah yaaaÇok güzel bir duygu yaa minnoş ayaklarını gördük ayak parmakları bile belliydi. Gözü açıktı sonradan kapattı esnedi falan. Rabbime şükürler olsun bu duyguları yaşattığı için. İsteyen herkesede nasip etsin. Bu arada resminide koyayım kızımın
Doktora diyorumki ya bu kocaman burunlu oda sana öyle geliyor minnacık burnu var diyor bu ultrason resimlerini anlayamıyorumAyy ağza burna bak maşallah burnuda minicik yaa rabbim ne güzel duygular yaşatıyo bizlere çok şükür
Ay canım neresi büyük minicik hatta ucuda hafif kalkık çok güzel burnu olcak bence bizimkininde kulağı çok büyük dedim yok canım abartma dedi ama küçükte demedi büyük olanı onlarda anlıyo zaten eşiminde kulaklar büyük ona çekmiş kepçee yavrumm benimmDoktora diyorumki ya bu kocaman burunlu oda sana öyle geliyor minnacık burnu var diyor bu ultrason resimlerini anlayamıyorum
Cocuk olunca da kv cocuga bakiyim yardim ediyim diye evinden cikmazsa da sasirmam. Dipdibe olmak da zor, uzakta olup kalmali gelince de zor. Artik hepimiz dogumdan sonra yasayip görcezBöyle değildi eşim ama gerçekten sürekli çağırıyo biraz yok demesini bilmeli kv diyecek lafım yok artık bende gidicem annemin yanına annesiyle kalsın bi müddet çok anneci ve çok evcil bi kocayla evlenmek cidden zormuş aynı binada olmak sorun değilki benim annem babamda aynı apartmandalar babaannemle ama babam nerdeyse yılda bi iki kere anca çıkar sorun kv demi eşimdemi bilmemde çocuk olunca böyle yapamayacak yaparsada gider kv le tartışırıım ne bileyim durum birZ karışık bakalım nasıl olacak zaman neyi göstericek
tecrübeli anne değilim ama yine de yazayım :)Tecrübeli anneler bazı sorularım var yardımcı olur musunuz?
* süt sağma makinesi alicam hangi marka kullandınız / önerirsiniz ?
* reflu yatağı ise yarıyor mu ?
* bebek arabası travel sistem mı yoksa baston modeller mı daha kullanışlı olur ? Çok ağır olmasın istiyorum her zaman eşim yanımda olamaz kendi başıma rahat tasiyabilecegim bisi olmalı diye düşünüyorum sizin tecrübeleriniz neler?
* göğüs ucu yarları için gümüş kalkan almalı miyim? Lansinoh kremi cok övüyorlar onu alıcaz kesin bu gümüş kalkanlar da ise yarar mı kullandınız mı?
Aynen canım ailemin yanında olmak iyi gelecek. Bol bol dinlenmem lazım, dönüşte mecburen doğum hazırlıkları yoracak. İmkanın varsa sen de kaç:)Çok güzel inan benim de çok ihtiyacım var biraz sessizliğe. Bol bol dinlen.
Valla ikisi de zor. Aynı şehirde olup farklı semtte yaşamak mı iyi acaba. En azından bakmaya gelir sonra döner evine. Ama uzakta olunca gelecek ve gece gündüz yaşayabilir miyim bilmiyorum. Çünkü çok patavatsız biri. Düşün evlenmeden önce oğluna ayarlamaya çalıştığı kızı anlatıyor, bir de ekliyor sen yoktun tabi o zaman, eee bi zahmet bi de ben varken yapsaydın.Cocuk olunca da kv cocuga bakiyim yardim ediyim diye evinden cikmazsa da sasirmam. Dipdibe olmak da zor, uzakta olup kalmali gelince de zor. Artik hepimiz dogumdan sonra yasayip görcez
Ayy sizin bebiştemi babaya benziyor bizim kızın ultrason resmine bakan herkes aynı eşin diyor tabi kendide çok mutlu bu durumdanAy canım neresi büyük minicik hatta ucuda hafif kalkık çok güzel burnu olcak bence bizimkininde kulağı çok büyük dedim yok canım abartma dedi ama küçükte demedi büyük olanı onlarda anlıyo zaten eşiminde kulaklar büyük ona çekmiş kepçee yavrumm benimmdoğsada sevsek ya zaman geçtikçe insan artık kavuşmak istiyo
Ayy sizin bebiştemi babaya benziyor bizim kızın ultrason resmine bakan herkes aynı eşin diyor tabi kendide çok mutlu bu durumdan.
Tekmeleri yukarda hissedeceksin artık yani:) bakalım benimki nasıl hala kasıklarımı tekmeliyor:)Kızlar 21+6'daki kontrolde bebeğin ayakları kasığa doğru aşağıdaydı şimdi tam tersi olmuş ayakları resmen sağ göğsümün altında
Ay maşallah kuzuya. Bizim bir doğru dürüst fotografimiz yok bazen iyiki de yok diyorum sizinkileri görünce bile gözlerim doluyor ağlamaklı oluyorum. Benim kızımın böyle bir resmî.olsa bakıp bakıp ağlardım herhalde.Çok güzel bir duygu yaa minnoş ayaklarını gördük ayak parmakları bile belliydi. Gözü açıktı sonradan kapattı esnedi falan. Rabbime şükürler olsun bu duyguları yaşattığı için. İsteyen herkesede nasip etsin. Bu arada resminide koyayım kızımın
Yok canım o konuda rahat olurum gibime geliyo çünkü eltim çocuklarını vermediği için ondan idmanlılar istemiyo yanına çekiniyoCocuk olunca da kv cocuga bakiyim yardim ediyim diye evinden cikmazsa da sasirmam. Dipdibe olmak da zor, uzakta olup kalmali gelince de zor. Artik hepimiz dogumdan sonra yasayip görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?