- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.781
Dene istiyorsan tabiki.. canim kirisikliga gelince o kadar beklemeyip hemen havasi gittigi icin kirisma olmamistiAnladım cnm,2 tane alıp deneyeceğim cnm olursa başka da alırım olmazsa bende klasik hurcum çok zaten onlara devam birde çok kırışıyor diyenler olmuş.bumburuşuk olsunda istemem
Cnm cok guzeller gule gule kullannnSelam kızlar bugün bebek arabasını aldım peg perego book 51 elite tam set biraz büyük tabi ama tam istediğim gibi görüntüsünü atıyorum. Bi alışverişim kaldı kendi geceliğim biraz da bebek için o da artık seçim haftası yazlıktan geldiğimde olacak sanıyorum. Sonrası inziva
Kaynının kendi çocuğu olunca ona saklasın versin bence daha anlamlı olur kendi oğlunun giymesi21 yasında
yok canım kabul etmicem zaten hiç bi şekilde hazırlıkları yok bebek için bide kalkıp anneme böyle bişey söylemesine biraz kızdım bana da daha söylemedi muhtemelen emrivaki yapıcak. cok önceden ördüğü bi battaniyeyi vericek mesela satmak için örmüş satamayınca oğluma vermeye karar vermiş ama bana onuda söylemedi eşmden duydum
Canım ben yastık yorgan battaniye için kullanıyorum çok da memnunum misafirlik yorganlar kokudan nemden etkilenmeden duruyor açınca yeni yıkanmış gibi çıkıyor bir kırışıklık söz konusu olmuyor fakat kıyafetler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bayağı kırışmış oluyor, ben pahalısından almadım çoğu şu marketlere gelen uygun fiyatlı ürünlerdenKızlar vakumlu hurç kullanan varmı? Birden fazla kullanılıyormu? Ve birde çok kırışıyormu?kışlıklarımızı kaldırcam da evim küçük onla kaldirim diyorum
Canım önce geçmiş olsun bugün farkettim şekerin yüksek çıkmış. Boşver bir sezon yemeyiver kavun karpuz, eylülden sonra soğuk ol olmayanından yersin :)Kızlar benden su gibi akıntı geliyor özellikle birkaç gündür işyerinde mesela tuvaletim geldi deyip gidiyorum daha çamaşırımı indiremeden geliyor tutamıyorum bu akşam evde de yine tam tuvalete gidecektim gidemeden çamaşırım ıslandı anlayamıyorum daha öncelerde de olmıştu yürürken oluyordu öbür doktorum değildir demişti all sense test baktık amniyon sıvısı mı diye ölçen bulamadık o zaman şimdi yeni doktoruma da yazdım bakalım karnımın altı da ağrıyor geçen hafta kontrolde suyu iyiydi
Canım önce geçmiş olsun bugün farkettim şekerin yüksek çıkmış. Boşver bir sezon yemeyiver kavun karpuz, eylülden sonra soğuk ol olmayanından yersin :)
Bu söylediğin de idrar kaçırma olabilir mi acaba, tuvalete son anda sıkışık gidiyorsan? çünkü krem gibi akıntı normal yazıyor ama su gibi diyorsun ben de endişelenirdim.
Bence masal da güzel de eşim beğenmedi onu.Ada ben de kızımda düşünmüştüm sonra birden soğudum kaba gelmeye başladı sonra İpek koyduk şimdi de oğlumuza Deniz Efe koyacağız
Sana önerim Masal nasıl?
Terazi de iyidir muhtemelen ama benim en yakın arkadaşım eşim çok sevdiğim kuzenim hep başak. Başaklarla çok iyi anlaşırım ondan istiyorum başak olsun diyeniye yaa teraziler iyidir(misal ben ... :) ) bende erken gelmese de 23 eylül sonrası gelse annesi gibi terazi olsa diye dua ediyorum..gerçi yükselneimde başak ne olsa yakın olcak :)
Bende sen söyleyince baktım canım koza bebegin sayfasına bikac parça bisey sipariş ettim bakalım pazartesi gelir herhalde. Güzel ve uygun geldi bana. Geldiğin de paylaşırım sizinle deBEnim yıldırım dorukla hiç de iyi anılarım yok ama çekirge doruğu hiç bilmiyorum şuan hayat hastanesine gideceğim doktor çekirge doruktan gelmiş zaten dorukta doğum biraz pahalı geldi bana ve hastane aşırı kalabalık yıldırımdakinden bahsediyorum çekirgede eşimin arkadaşının karısı doğum yapcaktı 4 bine yakın dı 3,800 civarı falan hatırlıyorum bana yüksek geldi cidden o kadr para verebileceksen medical parka git derim. İnan çarşıya çıkmadım daha alışveriş için fiyatlrdan hiç haberim yok instagramda koza bebek var çok uygun bursada mağazası oraya gitmeyi düşünüyorum hemde kumaşlarını görürüm diye
Peki sezeryanda fiyat farkı oluyomu canım? Mesela 1 2 gece kalınca ekstra para çıkıyomu? Ayy sen gitte banada dr önerin noluurHayatta doğum 2,200 tl canım 1,800 dü ama haziranda zam gelicek içinde bebeğin hastane çıkış seti kuaför hizmeti lohusa şerbeti lokum hediye hastanenin videolarını izledim doğum yapan arkadaşımlada konuştum çok memnun odaları geniş dedi ben gökçe hanıma yada ayşe hanıma gitmeyi düşünüyorum en çok ayşe hanımla nigar bide nazmiye hanımı övüyolar ama bn Gökçe hanıma gidicem
Ipek arkadaşımın kızımın ismi ama Duru ve Nil güzelmiş. Hatta iki isim olarak da güzel oldu sanki Duru NilHepsi guzel isimler, Duru ismini severim ben Nil de cok guzel kizimin adibir de Ipek cok naif geliyor.
Kız ben ne yapayim üçüncü geliyo ve yanlizimBugün kızım çok üzdü beni sürekli yalandan ağladı yemek yemedi saçlarımı çekti ... çküçücük daha laftan anlamıyor diye ona bişey diyemedim ama sinirden başıma ağrı girdi en son televizyon açtım ona biraz ben de uyumuşum 15-20 dk iyi geldi. Gerçekten şu televizyon bazen bakıcı gibi yalnız çocuk byütenlere.
İkinci çocuğunu bekleyen ilki de daha minnak olan bir sürü kadınız burada ama ben bana biri sorarsa ara ver 4-6 sene derim,biraz ağır kanlıyım ondan mı bilmiyorum şimdiden yetemiyorum sanki kızıma
Bol bol aynada kendine bak sana benzesin. Öyle derler büyükler. Valla ne yalan soylıyım bende kızımın bana benzemesini istiyorumBebeğimin göz rengini bende çok merak ediyorum :) ben zaten renkli gözlüyüm. Anane, dayılar vs hep renkli. Baba tarafında da birtek dede de renkli göz var. Bakalım nasıl olacak. Detaylı da da yüzünü gösterdiği kadarıyla babaya benziyor benim oğlumda. haftaya salı randevum var. Belki daha net bir yüz resmi alırız. bencilce belki ama bana benzemesini çok istiyorum :)
Benim kizim da 3 yasinda sayılır bugün inanılmaz yordu beni. Paylaşmayı kesinlikle bilmiyor öğlen börek istedi yaptım dilimledim 1 dilim ben aldım diye kıyameti kopardı çok sinirlendim baya kızdım paylaşmayı öğrenmesi için çok uğraşıyorum ama yok duzelmiyor bugün patladım baya kızdım ama en son hıçkırarak ağlamaya başladı tamm annem tamm dedi neyse dedim öpüşüp barıştık. Kek kek diye tutturdu markete gittik kek yerine çubuk kraker aldı eve geldik tam asansörden çıktık yan komşumuz 4 yaşlarda oğlu var onunda hadi kızım abiye de çubuk kraker verelim dedim yine vermedi bir ağlıyor delirdim artık sanki canını istiyorum yine aynı kızgınlıkla bende bağırdım ama sonra içim gitti çok pişman oldum o öyle ağlarken tamm annem derken ben ona kızmaya devam ediyordum. Ne yapacağımı şaşırdım nerede yalnış yapıyorum inan bilmiyorum bu konu beni çok yoruyor kardeşi doğunca yine aynı olur mu kafamda deli sorular bende bir çözüm yolu arıyorumBugün kızım çok üzdü beni sürekli yalandan ağladı yemek yemedi saçlarımı çekti ... çküçücük daha laftan anlamıyor diye ona bişey diyemedim ama sinirden başıma ağrı girdi en son televizyon açtım ona biraz ben de uyumuşum 15-20 dk iyi geldi. Gerçekten şu televizyon bazen bakıcı gibi yalnız çocuk byütenlere.
İkinci çocuğunu bekleyen ilki de daha minnak olan bir sürü kadınız burada ama ben bana biri sorarsa ara ver 4-6 sene derim,biraz ağır kanlıyım ondan mı bilmiyorum şimdiden yetemiyorum sanki kızıma
Ya benimkide öyle çok değişti bebeklikten çocukluğa geçiş dönemi zor oluyormuşBugün kızım çok üzdü beni sürekli yalandan ağladı yemek yemedi saçlarımı çekti ... çküçücük daha laftan anlamıyor diye ona bişey diyemedim ama sinirden başıma ağrı girdi en son televizyon açtım ona biraz ben de uyumuşum 15-20 dk iyi geldi. Gerçekten şu televizyon bazen bakıcı gibi yalnız çocuk byütenlere.
Benim eşime kalsa direk annesinin ismini koyacak. Neyse en sonunda ikimizin annesinin de ismini koymamaya karar verdik. Güneş ismini çok seviyorum evlenmeden önce derdim kızım olursa ismini güneş koyucam diye ama soyadımız kavruk. Herkes güneş kavruk olmaz falan diye soğuttu beni isimden. Bilemedim. Sonuçta sürekli soy adıyla seslenmiycem ama ilerde dalga konusu olur mu çocuklar arasinda.mercan ismini bende düşünmüştüm kedi ismi o dediler soğuttular...gülce düşünüyordum eşim güllü isim oplmasın dedi halbuki annesi rahmetliye çok düşkünmüş adııda gülmüş ama öyle de istemedi..güneş güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?