2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Anladım cnm,2 tane alıp deneyeceğim cnm olursa başka da alırım olmazsa bende klasik hurcum çok zaten onlara devam birde çok kırışıyor diyenler olmuş.bumburuşuk olsunda istemem
Dene istiyorsan tabiki.. canim kirisikliga gelince o kadar beklemeyip hemen havasi gittigi icin kirisma olmamisti

Cnm cok guzeller gule gule kullannn

Kaynının kendi çocuğu olunca ona saklasın versin bence daha anlamlı olur kendi oğlunun giymesi

Kızlar vakumlu hurç kullanan varmı? Birden fazla kullanılıyormu? Ve birde çok kırışıyormu?kışlıklarımızı kaldırcam da evim küçük onla kaldirim diyorum
Canım ben yastık yorgan battaniye için kullanıyorum çok da memnunum misafirlik yorganlar kokudan nemden etkilenmeden duruyor açınca yeni yıkanmış gibi çıkıyor bir kırışıklık söz konusu olmuyor fakat kıyafetler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bayağı kırışmış oluyor, ben pahalısından almadım çoğu şu marketlere gelen uygun fiyatlı ürünlerden

Kızlar benden su gibi akıntı geliyor özellikle birkaç gündür işyerinde mesela tuvaletim geldi deyip gidiyorum daha çamaşırımı indiremeden geliyor tutamıyorum bu akşam evde de yine tam tuvalete gidecektim gidemeden çamaşırım ıslandı anlayamıyorum daha öncelerde de olmıştu yürürken oluyordu öbür doktorum değildir demişti all sense test baktık amniyon sıvısı mı diye ölçen bulamadık o zaman şimdi yeni doktoruma da yazdım bakalım karnımın altı da ağrıyor geçen hafta kontrolde suyu iyiydi

Canım önce geçmiş olsun bugün farkettim şekerin yüksek çıkmış. Boşver bir sezon yemeyiver kavun karpuz, eylülden sonra soğuk ol olmayanından yersin :)

Bu söylediğin de idrar kaçırma olabilir mi acaba, tuvalete son anda sıkışık gidiyorsan? çünkü krem gibi akıntı normal yazıyor ama su gibi diyorsun ben de endişelenirdim.

Ben de vakumlu hurç kullanıyorum. Kullanmadığım çeyizlerimi çektirdim koydum bazanın altına, yıllardır açmıyorum taş gibi duruyorlar. Açtığımda baş edilemez bir kırışıklıkla karşılaşmam inşallah

Bugün kızım çok üzdü beni sürekli yalandan ağladı yemek yemedi saçlarımı çekti ... çküçücük daha laftan anlamıyor diye ona bişey diyemedim ama sinirden başıma ağrı girdi en son televizyon açtım ona biraz ben de uyumuşum 15-20 dk iyi geldi. Gerçekten şu televizyon bazen bakıcı gibi yalnız çocuk byütenlere.

İkinci çocuğunu bekleyen ilki de daha minnak olan bir sürü kadınız burada ama ben bana biri sorarsa ara ver 4-6 sene derim,biraz ağır kanlıyım ondan mı bilmiyorum şimdiden yetemiyorum sanki kızıma

Canım çok sıkışıkta olmıyorum onu sorun ediyorum işyerinde falan birden tuvaletim varmış gibi oluyor gidene kadar geliyor ya da çamaşırı indirer kadar evde de mesela var gibi değildi birden o his geldi ve su geldi gidemedim bile tuvalete ki evdeyken en ufak his de hemen gidiyorum tutmuyorum bilmiyorum ki karnımın altı da ağrıyor bakılsın değil densin rahatlarım

niye yaa teraziler iyidir (misal ben ... :) ) bende erken gelmese de 23 eylül sonrası gelse annesi gibi terazi olsa diye dua ediyorum..gerçi yükselneimde başak ne olsa yakın olcak :)
Terazi de iyidir muhtemelen ama benim en yakın arkadaşım eşim çok sevdiğim kuzenim hep başak. Başaklarla çok iyi anlaşırım ondan istiyorum başak olsun diye

Bende sen söyleyince baktım canım koza bebegin sayfasına bikac parça bisey sipariş ettim bakalım pazartesi gelir herhalde. Güzel ve uygun geldi bana. Geldiğin de paylaşırım sizinle de

Peki sezeryanda fiyat farkı oluyomu canım? Mesela 1 2 gece kalınca ekstra para çıkıyomu? Ayy sen gitte banada dr önerin noluur

Hepsi guzel isimler, Duru ismini severim ben Nil de cok guzel kizimin adi bir de Ipek cok naif geliyor.
Ipek arkadaşımın kızımın ismi ama Duru ve Nil güzelmiş. Hatta iki isim olarak da güzel oldu sanki Duru Nil eşimle paylaşıcam. Teşekkürler canım

Kız ben ne yapayim üçüncü geliyo ve yanlizim(

Bol bol aynada kendine bak sana benzesin. Öyle derler büyükler. Valla ne yalan soylıyım bende kızımın bana benzemesini istiyorum

Benim kizim da 3 yasinda sayılır bugün inanılmaz yordu beni. Paylaşmayı kesinlikle bilmiyor öğlen börek istedi yaptım dilimledim 1 dilim ben aldım diye kıyameti kopardı çok sinirlendim baya kızdım paylaşmayı öğrenmesi için çok uğraşıyorum ama yok duzelmiyor bugün patladım baya kızdım ama en son hıçkırarak ağlamaya başladı tamm annem tamm dedi neyse dedim öpüşüp barıştık. Kek kek diye tutturdu markete gittik kek yerine çubuk kraker aldı eve geldik tam asansörden çıktık yan komşumuz 4 yaşlarda oğlu var onunda hadi kızım abiye de çubuk kraker verelim dedim yine vermedi bir ağlıyor delirdim artık sanki canını istiyorum yine aynı kızgınlıkla bende bağırdım ama sonra içim gitti çok pişman oldum o öyle ağlarken tamm annem derken ben ona kızmaya devam ediyordum. Ne yapacağımı şaşırdım nerede yalnış yapıyorum inan bilmiyorum bu konu beni çok yoruyor kardeşi doğunca yine aynı olur mu kafamda deli sorular bende bir çözüm yolu arıyorum

Ya benimkide öyle çok değişti bebeklikten çocukluğa geçiş dönemi zor oluyormuş
Bide hissediyorlar galiba kardeş geleceğini onun da stresi olabilir zorlukları var tabi ama yaşları yakın olmasınında birçok avantajı var
Şu an iki yaş çocuklarında gördüğüm genel durum bu tam da konuşamıyorlar dertlerini anlatamıyorlar dışarı çıkar parka falan iyi gelir kumla oynasın

Benim eşime kalsa direk annesinin ismini koyacak. Neyse en sonunda ikimizin annesinin de ismini koymamaya karar verdik. Güneş ismini çok seviyorum evlenmeden önce derdim kızım olursa ismini güneş koyucam diye ama soyadımız kavruk. Herkes güneş kavruk olmaz falan diye soğuttu beni isimden. Bilemedim. Sonuçta sürekli soy adıyla seslenmiycem ama ilerde dalga konusu olur mu çocuklar arasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…