2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar sıcaklarla aranız nasıl.Beni aniden çok sıcak basıyo resmen ter boşalıyo benden.Şu an annemgillerdeyim evleri bizim evden serin olmasına rağmen bu durumdayım.Kendi evimde napıcam bilmiyorum
evet yaa bende bi anda sıcak basıyo masamda minik vantilatör var onu kullanıyorm evde de balkona fln cıkıyorm arada

Selam kızlar nasılsınız biz annemle 2 günde evi yerleştirdik ama çok yorulduk istanbula geldik dün gece ayaklarım şişmişti annem de sabah hastaneye gidelim dedi öylesine yani ağrı sancı yoktu acilden sonra tansiyonumu ölçtüler 15 10 çok yüksek dediler bebeğime baktılar iyidi çok şükür bebeğim ama tansiyonun normal değil dedi nst ye bağladılar sancım yok ama bebeğin toplanmasını gösterdim çok erken dediler preeklampsi teşhisiyle bi sürü test yaptılar sonuçlar çıkmadı dua edin bize de böyle bişey olmasın

Kızlar ben 2 hastane 3 doktor degistirdim ama hala memnun degilim ilk hamileliğinde böyle degildi simdi icime sinmedi bir türlü istanbulda avcilar beylikdüzü civarinda hastane ve doktor tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Merhaba hamiş arkadaşlarım
Bugün bebişimle görüş günü yaptık 998 gr olmuş 1 kg ay ben çok duygulandım bi an ilk gittiğimde boyu yarim santimdi şimdi koca adam oldu :)))) yalnız sekerim sıkıntılı cıktı biraz moral bozucu oldu bu ama sonra napalim dedim bir hafta diyet olmadi diyabet uzmanı ile görüşüp ınsülin kullanacağım zaten az kaldı gerekirse kullanırız napalim allahım dermansız dert vermesin dimi ? Aylardır hep stres stres e biraz boşvermek gerek diye düşünüyorum artık ara ara normalleşiyorum :))))))) gribim hala devam ediyor ama eskisi kadar sıkıntılı değil birkaç güne geçer gider inşallah

Kontrolden çıktık tiyseler

1100 gr, bir hafta önden gidiyor her şey yolunda çok şükür:)
Maşallah canım. Ben birşey sorucam sana. Benimde en son ayrintili da 1 hafta önden çıkmıştı. Şimdi durumu ne bilmiyorum ama böyle devam ederse 1 hafta erken mi doğacak demek oluyor yoksa doğum tarihini etkilemiyor mu?

Evet canım yüksek ihtimalle beklenen tarihten önce gelecek ama normal doğumu beklersen belki o kadar erken gelmeyebilir ama dr önden gidiyor diyorsa hazırlıkları ona gore yapmakta fayda var

Lohusalık dönemini daha kötü anlatıyorlar benim ondan da gözüm korkuyor. Eylül ekimde çok sıcak oluyor artık. Allah yardımcımız olsun.
Ayy deme yaa.Off işimiz cidden zor desene dogursakta kurtulamıyoruz Benim regl dönemim ağrılı geçerdi normalde acaba lohusalıkta da oluyo mu o şekilde ağrılar valla öyle geçirirsem bittiğimin resmidir

evet yaa bende bi anda sıcak basıyo masamda minik vantilatör var onu kullanıyorm evde de balkona fln cıkıyorm arada
Bende cam falan açıyorum bi taraftan elimde yelpaze ama yok banamısın demiyo.Anneme kalsa cam açmam saçmalık bi alem ya.Şu an onlara göre sıcaklık normal geliyo ama ben fenalardayım

İnşallah öyle bişey deildir canım.Ben dün doktoruma sordum ısrarla bu haftalarda normal diyo.Tansiyonun biraz yüksek çıkmış bence yerleşme yorgunluğu üstüne yola çıkmışsın onun etkisi vardır kesin.Bundan sonra böyle yorma kendini dikkat et kendine

Ayy yok yormam dahada annemlere geldim o bana bakıcak artık inşallah idrarda protein çıkmazsa sorun olmaz sonuçlarım çıkmadı hsyırlsıı artık

Ayy yok yormam dahada annemlere geldim o bana bakıcak artık inşallah idrarda protein çıkmazsa sorun olmaz sonuçlarım çıkmadı hsyırlsıı artık
İnşallah çıkmaz canım.Sen burda hayat hastanesine doktora gitmekten vaz mı geçtin ben haftaya gidiyorum ilk görüşme için bakalım inşallah memnun kalırım

Selam kızlar 75 lik şeker yüklemesi yaptırdım. Aç karnına 88,6 1 saatte 157,8 2 saatte 126,4 nasıl sizce?

Canım ben de dün yaptırdım açlık 86 1. Saat 113 çıktı Benim ki 50 likti ama. Doktor gayet iyi ama karbonhidratları abartmayın gene de dedi 2. Saate bakmadı. 1. Saatte 140 altında olmasını bekleriz gibi bir şey demişti sanırım ama tam hatırlamıyorum

Kendimi beğenmiyorum bu aralar bacaklarım falan kollarım yüzüm çok kilolu geliyor hele çıplak aynaya bakamıyorum napıcam ya psikolojim yerlerde öyle çok kilo almadım 61 kilo oldum 7 kilo aldım ama bana çok almışım gibi geliyor diyetmi yapsam ya çıldırıcam galiba

İnşallah çıkmaz canım.Sen burda hayat hastanesine doktora gitmekten vaz mı geçtin ben haftaya gidiyorum ilk görüşme için bakalım inşallah memnun kalırım
Yok vazgeçmedim kontrolüm bayramaydı bende anneme geldim istanbula ayaklarım şişince devlet hastanesine gittik inşallah dönünce gideceğim bende sen gidince yaz muhakkak hangi doktordan memnun kaldığını belki bende ona giderim var kontrolüme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…