2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Masalaah canim ozellikleyedigin bisey varmi canim bebek icin yiksa genetik mi

Kızlar biraz iş yapayım dedim bebek aşağıya öyle vurdu ki stres mi yaptım bilemedim sanki dışarı çıkacak çok korktum yattım uzandım şimdi

Yok benim tok 130 u hic geçmedi ama sabah açlık 99 civari

S

Masalaah canim ozellikleyedigin bisey varmi canim bebek icin yiksa genetik mi
Sagol canim.. Aksine istah yerlerde surunuyor dogru duzgun bisey yedigim soylenemez ve erken dogacagi icinde vitamin ve omega3 kullanmak disinda bisey yapmiyorum. Diger kizimda kaşar ve muzu cok tuketmis buna ragmen gununden kucuk olcumler aliyorduk hep.. kaşar muz bana kilo yapti

Bugün benim kafada ayaklarda yukarıdaydı popo aşağıda u şeklinde :)
Benimki de bildigin sandalyede oturur gibi sallamis ayaklari cikis tuneline vurdukca zipliyorum dr um bunun benim icin iyi oldugunu makat gelisinde bebeklerin erken doguma daha uzak oldugunu ins donmezde bir kac hafta bekler iceride dedi

peki ikinci pakete gerek var mı . yeter mi 9 tane ilk günler için . sonrasında normal ped olsa?
1 paket daha alsan hic fena olmaz canim. Ilk gunler 2 hatta 3 kere degismen gerekebiliyor. Ha dersen ki ben hastane donemini atlatayim sonrasinda basa cikarim yeterli bu miktar. Daha oncede belirttim yorumlarimda ben evde yatamadigim surekli kizin yogunbakimina gidip geldigim icin pedle ugrasmak yerine bunu kullandim uzun sure.

Mantıklı aslında nasıl olsa kullanılır. Tşk ederim canım

Bende de iştah yerlerde.. akşamları 1 kase çorba zor içiyorum...gün boyu hareketliyim kilo alamadım 23+4 te benimki de 688 gr çıktı...

Iyi pazarlar kizlar. 1 aydir hic basim agrimiyordu ben de sevinmistim belki ikinci yarida hormonlar falan daha stabilse bundan sonra agrimicak herhalde diye. Ama dün sabahtan beri catliyo gece de berbatti. Kiminin basi, kiminin disi, beli, bacagi derken geciyo günler...

Öyle canım ya cok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…