2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
@Aysice91 naptın canım, gittin mi doktora?
Canım aradan baya zaman geçmiş gidememiştim bir dönem çok stresliydim şükür daha iyiyim karaciğer enzimlerim düşmeye başlamış bu süreçte kaşıntılar şu bu derken kafayı yedim üzerine enfeksiyon antibiyotik falan bayagı moralim bozuktu dün kontrolüm vardı enzimler düşünce rahatladım senin düştü mü bitmiştir inşallah sıkıntın ..

75 gr şeker testi için 83 / 162. /92 değerler normal mi arkadaşlar dün yaptırdım testi henüz doktorumla konuşma Fırsatı olmadı netten baktığıma göre normal gibi ama bileğisin olan paylaşabilir mi rica etsem :)

Günaydın kizlarr kadir geceniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize buralar midem çok bulanıyor sizde de var mı böyle bisey
Bende var canım biraz yemeği fazla yesem kusacak gibi hissediyorum

Kizlar 3.trimeste girdikmi
Happymom programı 3. Trimesterda diyor girdik canım

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar. Bir haftadır el ve ayak parmaklarım şişiyor normal mi bu durum
Normalmiş canım doktoruma sormuştum bende her sorunu yaşıyor gibiyim herkese cevap veriyorum ama sabah uyanınca ayak ve ellerim şiş sonra geçiyor. Bazendr çok ayakta kaldığım günler ayaklarım şiş oluyor

Bende de iştah yerlerde.. akşamları 1 kase çorba zor içiyorum...gün boyu hareketliyim kilo alamadım 23+4 te benimki de 688 gr çıktı...
Drum dedigine gore kendi az kilo alan annelerin bebekleri daha kilolu dogarmis ters orantidir dedi. Kendi kilo alan anneler karbonhidrat agirlikli beslenip bebege bi faydasi olmaz bu sekilde devam et demisti.

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar. Bir haftadır el ve ayak parmaklarım şişiyor normal mi bu durum
Normal canim vucuttaki su miktari sicaklar yuzunden azalmaya basladi sana kalan sodyum siskinlige sebep oluyor tuzu cikar hayatindan madensuyu tuketmemeye calis. Yarari olsada son donemdeyiz icindeki tuz orani normal insanin tansiyonunu yukseltirken bizi telef edebilir. Hayirla saglikla dogmak nasip etsin insallah.

Bugün bal oğluma bişyler aldım çok zevkliydi inanın çarşıdaki normal mağazalar hem uygun hem kaliteli çok beğendim kumaşı görüp elleyerek almak çok güzel küçük kıyafet aldım hastane için ilk doğduğunda giymesi için çok kıyafet almıycam çünkü annemde çok aldı geriye bakım ürünü bezi vs falan kaldı inşallah onlarıda bayramdan sonra halledicem sona yaklaşıyoruz çok şükür çok güzel onlar için uğraşmak

Canım sıcaklara bağlıyorum ben. Aynı şekilde benimde 1 haftadır başladı. Sabah uyandığımda el, ayak ve yüzüm şişmiş oluyor. Gün içinde geçiyor şişliği.

Sağolun kızlar benim de gün içinde geçiyor ama bi tedirgin oldum daha çok su içmek lazım herhalde

Bende bugün nelerden kaç aylık var çıkardım saydım baya 0-3 ay çıtçıtlı badileri var alt üst takım var iki tane önden çıtçıtlı olan yenidoğan iki badi almışum hastane çıkışında da var. Yalnız alt üst olanlarda yandan çıt çıtlılar var onların üzerine biley daha giydirmek gerekir dimi valla kafam karma karışık oldu dün bayram üzeri çok kalabalıktı bayramda inegöle gidicez ordaki e bebek daha büyük biberon emzik falan baya şeyi alırız dedik

Kizlar merhaba, hayirli kandiller
Ayak sismesi bende de oluyor hatta cuma gunu ayakkabimi cikardim biraz rahatlasin diye ve eve donerken tekrar giyemedim baya sismisti.
Lohusa pijama takimi konusunda kafam biraz karisik alan arkadaslar gecelik mi yoksa pijama mi tercih ettiler.

Ben pijama mi gecelik mi karar veremedigim icin ikisinden de birer takim aldim. Biri ucuk pembe, digeri beyaz. Aklim kalmamis oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…