2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba anneler benim bu aralar karnım sertleşiyor ve sağ kasığım da ağrı oluyor neden acaba dinlendim ama yine de ayağa kalkınca başlıyor ağrı böyle bir şey başına gelen var mı

Canım sıkıldı kızlar. Sabahtan beri kızım tekmelemiyor tatlı da yedim, karnımı da dürttüm uyansın diye ama yok

Canım sıkıldı kızlar. Sabahtan beri kızım tekmelemiyor tatlı da yedim, karnımı da dürttüm uyansın diye ama yok
Canım içe dönmüştür bende dün çok ağladım üzüldüm bugünde öyleydim bir hareket var gibi içimde ama öyle tekme falan yok ama iyi düşünmeye çalışıyorum sende öyle yap sorun yoktur inşallah

Bugün bayram temizliğini ve bebeğin kıyafetlerini yıkama işini aradan çıkardım.
Kardeşim geldi yardıma koca evi temizlemekten kurtuldum.
Hastane çantası hazırlamaya başladım bebek bezi,ıslak mendili,biberon emzik koydum.
Bugünde hastane çıkışlarını yıkadım ütüledim mis gibi oldular.
Acil durum için yavaştan toparlamaya başladım kendimi.

Az önce dondurma da yedim ama çok küçük pıt pıt yaptı. O güçlü tekmeleri yok bugün stres yaptığımızda üzüldüğümüzde kabuğuna çekiliyorlar zaten canım, ağlama dicem ama hormonlar tavan zaten

Biraz uzan istersen canım yorulduysan çok ayakta kaldiysan hissedememissindir belki de
Bugün çok yorulmadım da aslında. Saatlerdir uzanıyorum canım. Ama sanırım onlarında bazı dönem durulmaları oluyor, biz annelerde endişe ediliyoruz işte

Canım bugün benimki de öyle dün kıpır kıpırdı bugün hareket yok

Benim de olur arada merak etme. Doktoruma sorduğumda bazen kendine yer bulur hareket etmez demişti. Canını sıktıkça da hareket etmez. Relax ol su iç soluna yat

Canım bugün benimki de öyle dün kıpır kıpırdı bugün hareket yok
Ahh ahh daha anne karnında üzüyorlar annelerini. Üzülüyorum valla canım tekmelemeyince. O hareket ettikçe öyle mutlu oluyorum ki :)

Benim de olur arada merak etme. Doktoruma sorduğumda bazen kendine yer bulur hareket etmez demişti. Canını sıktıkça da hareket etmez. Relax ol su iç soluna yat
Gerçekten rahat olmak lazım. Stres yaptıkça iyice duruluyorlar. Doğuma kadar iyice pimpiriklenmeden bi geçse zaman

Öyle gerçekten. Bir ara moralim bozuktu. Hormonların etkisi ile kafamda büyüttüm de büyüttüm. Böğüre böğüre ağladım. Noldu bebeğim iki gün hareket etmedi.. Bir daha mı asla. Hiçbir şey önemli değilmiş

Evet canım anne olmak böyle birşey demekki benim kızım da bugün hiç durmuyor sanki savaşıyor icerde bu da beni tedirgin etti çok aşırı hareketli

Kizlar 3.trimeste girdikmi
28.hafta 3.trimester başı oluyor canım
Hayırlı kardeşin var ne şanslısın benimkinin faturasının zamanı gelince aklına geliyorum hastane Çantasından önce o biberonu sonra emziği at canım bakim sen usulca

Ben işte dün deli gibi hiç durmadan ağladım gözlerim şişti kızım hiç hareket etmiyor bugün resmen onunda psikolojisini bozdum hergün kıpır kıpır olan bebekte tık yok

Yazlığı yerleştir TEMizle düzenle alışveriş yap yoruldum 2gündür eşim arkadaşı ve yeğeni wardı az önce döndüler ohhh yarın dinlenirim artık daha burda denize giremedim o da yarına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…