2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Dün kayınvalidemgile gidecektik eşimle kavga edince gitmedik. Kayınvalidem diyorki bana dün telefon açmıştım kendisine bizi yemeğe davet edeceksin sandun sizin eve gelmek padişah fermanıyla oluyor dedi. Bende anne öyle şey olurmu ne zaman isterseniz gelin sizin eviniz burasıda dedim ordan görümcem onlardan imkansızı istedin diyormuş çıldırıcam kızlar nolur söyleyin bana sizin kayınvalideniz gelmek istiyormu size. Yani kayınbabam bile dedi 6 aydır gelmiyoruz size diye.

Benim annem babam hayatta geleyim demez kızım sen gel der ben anlayamıyorum bu bize gelme isteği niye yaa biz her hafta sonu ordayız zaten

Canım sıkıldı kızlar. Sabahtan beri kızım tekmelemiyor tatlı da yedim, karnımı da dürttüm uyansın diye ama yok
Benimki geçen nerdeyse 2 gün kıpramadı. Zaten doktor kontrolüm vardı gittiğimde hemen sordum doktora. Keyfi öyle istemiştir dedi :) kafana takma canm taktkça onlar da inatlaşıyor bence.

Canım sıkıldı kızlar. Sabahtan beri kızım tekmelemiyor tatlı da yedim, karnımı da dürttüm uyansın diye ama yok
Benimki geçen nerdeyse 2 gün kıpramadı. Zaten doktor kontrolüm vardı gittiğimde hemen sordum doktora. Keyfi öyle istemiştir dedi :) kafana takma canm taktkça onlar da inatlaşıyor bence.

Benim kaynana da hep laf sokar üstelik alt katta oturuyor is dönüşü hep ugruyoruz akşamüstü. Ama illa özel davet bekliyor sanırım bu oğlan analari hep böyle heralde. Benim Annem de daha bizi çağırır gelelim demez. Ama ne yalan soliyim daha iftara bile cagirmadim kaynanamlari. Ben çalışan bir insanım kusura bakmasın valla o bize bir kere olsun demedi çocuklar işten geldiniz yemeginiz yoktur gelin beraber yiyelim diye. Madem öyleyse bende cagirmiyom

Kızlar bebeğiniz baş aşağı döndü mü. Benimki biraz erken hareketlendi sanırım. 23.haftadayız ve başı aşağıdaymış. Ama rahme baskı yapmıyormuş. Doktor erken doğum riskin yok sıkıntın yok dedi ama bana çok erken geliyor dönmesi. Siz de böyle birşey var mı

Bana daha birşey demedi canım doktor. Ama hareket konusunda hiç durmuyor tövbe tövbe durmadan kiviriyor :)))

Ya ben olsam bu kız hamile hemde çalışıyor yorulmasın derim çağırırım yemeğe hatta yemekten sonrada kızım evinize gidin dinlenin derim. Biz eşimin zoruyla gidiyoruz çağırılmadan sonra onca laf işitiyorum orada bide gece yarısına kadar saçma sapan oturuyoruz erkende kalkamıyoruz

Selway de bır bebek magazası var, baya çok şey var içinde, tavsıye ederim. Adını unuttum ama zaten bır tane var. Köfteci Yusuf tarafında

Haftada bir falan oturmaya ineriz biz ama her akşam is dönüşü ugruyoruz zaten birde oturmaya cagiramicam valla zaten yoruluyorum yemek bulasik derken saat 9 oluyor anlayışlı olsalar zaten biraz

oh ne güzel bende tatil istiyorum da eşim bu sene sıcak bakmıyor Yalova'da yazlık vardı kayınpederimin bizde arada kaçıyorduk her yazda Antalya'ya giderdik ama Yalovadaki yazlık satıldı yoksa giderdim seçimden sonra İstanbul'a anneme gideyim diyorum bakalım

Canım benimki de öyle. Kontrolde başı aşağıda ayakları yukarıdaydı. Yer geniş olduğu için daha çok değişir bence

Canım benimki de öyle. Kontrolde başı aşağıda ayakları yukarıdaydı. Yer geniş olduğu için daha çok değişir bence

Başı sağ aşağıdaymış ayakları sol yukardaymış. Doktor değişir felan demedi ama sıkıntı yok dedi. İnşallah snraki kontrolde değişmiş olur ben de rahatlarım

Istemek ne can atiyor resmen gecen hafta kaynimdaydilar cocuk bakti orda bana geldi kralice oldu benimki cocuk degil nede olsa

Merhaba anneler
Hepinizin kandilini kutlarim tüm dualar kabul olsun diliyorum. Kv mevzuları bitmiyor ben şükür ki ayrı sehirlerdeyim gayet de resmiyim yasadiklarimizdan dolayı tabi. Böyle çok rahatım olmuyorsa zorlamamak lazım ama tabi elde olmuyor. Benim oğlum olacak inşallah şimdiden düşünüyorum gelecekte gelinime nasıl davranırım diye. Oysa ki çok basit oğlun evlendi ve artık bir yuvası var elinden geldiğince destek ol tatlı dil güler yüz bu kadar basit ama ah egolar egolar.
Kendinizi üzmeyin demiyorum da bebişlere yazık mutlu olalım bebisler de mutlu olsun

Gelmek istiyolar malesef gelsinlerde evlatları bişey demiyoruzda laf sokmak niye görümcende annesinin yandaşımı heryerden çıkıyo maşallah allahım bu kv neden böyle ben annemin yanındayım şimdi eşimle konuşmuyorum açıkcası dargınım kv yi aradım kandil kutlamak için açmadı oğlunu doldurmaz inşallah neydeki aradığımız kayıtlı oluyo

Canım 13 haftada gittiğimde. baş aşağıydı doktora sordum öyle durmayı seviyor dedi 18 haftada da baş aşğıydı 23 haftada yine baş aşağıydı doktor 28 haftadan sonra baş aşağı olursa daha dönmez dedi doğum kanalına girer dedi yani korkmana gerek yok sağlıcakla alalım kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…