2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben işte dün deli gibi hiç durmadan ağladım gözlerim şişti kızım hiç hareket etmiyor bugün resmen onunda psikolojisini bozdum hergün kıpır kıpır olan bebekte tık yok
Ben de gecen esimle tartıştım 2 gun hic kipirdamadi. Hissediyorlar inan. Suan normal yolunda. Bebislerimiz icin herseye sabir herseylerimiz onlar olacak cok sukur. Bi dogsunlar dünya umrumda olmayacak

Canım aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Cidden zor, çok ayıp etmiş, yani hamile olan sensin onun seni arayıp napıyorsun bir ihtiyacın var mı demesi lazım. Üstüne davet hizmet mi bekliyor

Canım aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Cidden zor, çok ayıp etmiş, yani hamile olan sensin onun seni arayıp napıyorsun bir ihtiyacın var mı demesi lazım. Üstüne davet hizmet mi bekliyor
Evet canım aynı şehirdeyiz evlerimizde yakın. Galiba oruç tutmuyorum diye böyle davranıyor. Şunu anladım gözlerinde hamile olmamın hiç bir önemi yok resmen torunları için taşıyıcıyım bir kere bile bana nasılsın demedi. Kendi hasta olunca sürekli telefon bekliyor ama. Ramazanın ikinci günü bizi davet etmişti hastaydı burdada anlatmıştım yaşanan olayı. Bana ettiği ağır laftan sonra hayatta çağırmam ben onları yemeğe.

Kayınvalidem bana sinirliyse görümcem dahada sinirli oluyor laf atıyor surat yapıyor oysaki benden 6 yaş küçük ama çok fena

İstanbul’a gelsen adalara fln gidersiniz ya da Kilyos taraflarında ki beachlere seçenek çok sen İstanbul’a gelmeye bak madem tatil hayal bu sene

Aynı şehirde yaşamak cidden zor kv sıkıntılıysa. Her gün her dakika beraber olmayı bekliyorlar. Hiç düşünmüyorlar bu kadın hem ev kadını hem çalışan bi bayan üstelikte hamile hiç canını sıkmadan tavrını mesafeni koy canım yoksa bebek doğduktan sonra daha çok sıkıntı yaşarsın. Çünkü insan bir kere soğuyunca yaptıkları her şey batıyor

Aynen bir kere soğudunmu herşey batıyor bendeki durum şuan o

bazilarininki basindan beri bas asagi oluyomus. Benimki son gittigimde dönmemisti ayaklar asagidaydi ama 30. Haftaya kadar dönerse iyi olur demisti doktor. Sonra bebek büyüdügü icin büyük hareketler yapamaz dönmesi zor olur diye. Bence seninki dönmüsse iyi yapmis :)

Günaydın kızlar , tetenoz aşımızı yaptırdık bu sabah inşAllah ağrımaz. Çarşamba günü de şeker yüklemem var. Acaba sadece açlık ve tokluk şekerime baktırsam şeker yüklemesi yaptırmasam olur mu?

günaydın kızlar günler çok yoğun yorucu geçiyor hiç dinlenemiyorum ev iş çocuk hamilelik yetişemiyorum ankarada havalar da çok ısındı çok bunaltıyor sıcaklar ağustos da ne yapacaz hiç bilmiyorum 15 gün oruç tuttum evdeki günlerde elimden gelen bu oldu yarısı kaldı onu da sonra artık bayram tatili de çok az kısa bir tatile ihtiyacım var abant olabilir bayramdan sonra inşallah düşünüyorum

Maşallah canım iyi tutmuşsun. Havalar aşırı sıcak ben dayanamıyorum sürekli terleme hali

Maşallah canım iyi tutmuşsun. Havalar aşırı sıcak ben dayanamıyorum sürekli terleme hali
canım hafta sonları tuttum arada işte tuttum zorlandım gerçekten ama sonra da çok zor oğlumda 50 tane borcu iki yılda ancak bitirdim geçen hafta doktora gittim bebeğin durumu da gayet iyi çok şükür sıkıntı olmadı ama bu aralar gerçekten çok sıcak susuz kalmak tehlikeli olabilir o yüzden tutmuyorum

Havalar çok fena evet bende Eskişehir'deyim ve çalıştığım yerde aşırı sıcak hep dolanıyorum. Bende bir yerlere kaçmak istiyorum yakın ama bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…