2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar.. Hastane çantasına başlayanlar bile varken benim hala 3 parça kıyafet almış olmam neyin rahatlığı acaba :) neyse bu hafta alışveriş işini halledeyim en iyisi..
Benimde bebişimin daha hastane çıkışı yok eldiven şapkası yok. Ama çantayı bende yavaştan hazırlamaya başlayacam yavaş yavaş koyup koyduklarımıda yazayım diyorum

Günaydın kızlar.. Hastane çantasına başlayanlar bile varken benim hala 3 parça kıyafet almış olmam neyin rahatlığı acaba :) neyse bu hafta alışveriş işini halledeyim en iyisi..
2.cocuk rahatligi buyuk olasilik aynisi bende de var daha bisey almadim ustune basina yeni heves modumuz yok basimiza gelecekleri bildigimden dolayi :)))

günaydın
hastane çantası hazırlığı için erken geliyor bana ama
geçen hafta 36. haftasında doğum yapan bi tanıdığımızı duyunca benim 37. haftaya kadar çalışacak olmamı düşündükçe panik olmam gerekir sanırım
ben de tam alışverişi yapmadım yatağı odası falan hiç ortada yok bi hastane çıkışı bi de bikaç pijama takımı emzik ve biberon aldım o kadar
napsam acep
şimdi bayram haftası
sonra tatil
hazırlıklar temmuzda inşallah
sıcaklarda zor olacak ama nasip
Allah yardımcım olsun inşallah

Hehehe aynıyız cnm merak etme :) bayramda alışveriş yapıcam kızıma toplu şekilde. Ama yıkama ütüleme hastane çantasını falan 30.haftadan sonra düşünüyorum

Benimde bebişimin daha hastane çıkışı yok eldiven şapkası yok. Ama çantayı bende yavaştan hazırlamaya başlayacam yavaş yavaş koyup koyduklarımıda yazayım diyorum
Ben 3 parça kıyafetten başka bişey almadım. Zaten ikinci olduğu için herşey var diye düşünüyorum onun rahatlığı galiba :)

2.cocuk rahatligi buyuk olasilik aynisi bende de var daha bisey almadim ustune basina yeni heves modumuz yok basimiza gelecekleri bildigimden dolayi :)))
Yani,haklısın aslında :) zaten büyük eşyalardan herşey var ilk çocuğa diye alınmış :) hatta hastanede giyeceğim şeyler bile var sadece kızıma doğumda giyip bidaha giymemiştim :) süt sağma makinasından tut,arabası,yatağı,puseti,ana kucağı ne bileyim herşey var:) kıyafette 1 saatlik iş alır çıkarım mağazadan.

Hehehe aynıyız cnm merak etme :) bayramda alışveriş yapıcam kızıma toplu şekilde. Ama yıkama ütüleme hastane çantasını falan 30.haftadan sonra düşünüyorum
Yıkama ütüleme 1 günlük iş,onu annemler yapar bigünde dolabada yerleştirirler. Ben ilk doğuma valizle gitmiştim hiçbirini kullanmadan ger döndüm. Kendime küçük bi çantada gecelik,pijama,çamaşır falan koyacağım sadece. Birde duş ve saç malzemeleri okadar. Diğer herşeyi hastane veriyor boşuna yük oluyor.

Selam kızlar, günaydın yazıcaktım ama sayfalarca yazı okuyunca öğlen oldu :) ben de kontrole gidiyordum ki, doktorun doğuma girmiş, 1buçuğa aldılar randevuyu. 3 haftadır haftada 1 şeker ölçtürdüm ben de, ilk hafta revir ölçtü, tokluğum bile 85 çıktı, 2. Hafta o makine arızalandı, ambulans ekibi var otelde duran onlara ölçtürdüm açlık hep 90 tokluk 130-140 çıktı. Bugün sağlık ocağında açlık ölçtürdük 73 çıktı valla aptal gibi oldum. Yediğim içtiğimde hiç bir fark yok. Hangi makine bozuk bakalm bugün yine diyabet hemşiremi görücem ne diyecek. Ordan da alışverişe giderim, burada yağmur yağıyor deli gibi, oradan da denize giderim diyorum bayılırım yağmurda denize girmeye :)

Kızlar hastaneye çok fazla bir şey götürmeyin bence gereksiz ben oğlumda baya koydum kullanmadan getirdim o kadar şey tekrar yıka ütüle oldu normal doğumda bir gün sezeryan da iki gün kalınıyor zaten hastanede benim oğlumdan çok şey var ama kız olduğu için bir kaç bir şey alacam hemen büyüyorlar bir de ben çoğu şeyi giydiremedim oğlumda hediye de çok geliyor zamanla alınır zaten

Oyyy geçmiş olsun canım, çok kötü bir hastalık, ortaokulda bende zona olmuştum. Allah yardımcın olsun
sağol canım anlamadığım bişekilde oldum valla
ama bazen çok sancıyor o fena
valla bende hiçbir şey almadım henüz
geçen bi arkadaşım neredeyse doğuracaksın ne zaman almayı düşünüyorsun dedi

allah allah neden bu kadar fark var ki

Valla ben olsam gitmem rahat edemiyorum derim evimde uzanirim beni kimse anlamiyorsa bende onlari anlamam valla

Aman canim bosver sen hic uzulup tatli bebegini de sıkıntıya sokma.. ne halleri varsa gorsunler ayip ya hizmet beklemek ne demek asil o sana yardim edicek... benimde kayinvalidem 2 gundur bizde esim cagirmisti doktor bana yatacaksin dedi bende esime dedim ya iyi sen cagirdin ama kadin oruc kizim kahvalti filan ister... o da dedi sen yat annem yapar evde yapmiyormu zaten dedi...valla yattim bi tek yemegi kalktim yaptim bulasik di camasirdi hep kayinvalidem yapti...allah var anlayisli zaten.. iftardan sonra kahveyi bile yapti...ama bende keyfimden alkmiyor degilim yani... diger zamanlar hic is elletmem ama hastalikta rahatsizlikta da idare etsinler kimse boyle kalmicak bu dunya da yani
Aynen bir kere soğudunmu herşey batıyor bendeki durum şuan o

Ben 3 parça kıyafetten başka bişey almadım. Zaten ikinci olduğu için herşey var diye düşünüyorum onun rahatlığı galiba :)
Bende ayni senin gibiyim canim suan o kizimdan kalma o kadar cok kiyafet var ki cok bisey almama gerek yok bir iki parca yeter diye dusunuyorum

İlla kullanacağımdan değil ama ne olur olmaz bulunsun biberon emzik tedbirli gitmekte fayda var

Kolay gelsin ben de aynı durumdayım biboronu nasıl yıkadın bende siteril etmek için alet yok kaynatmalımıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…