- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.901
Benimde bebişimin daha hastane çıkışı yok eldiven şapkası yok. Ama çantayı bende yavaştan hazırlamaya başlayacam yavaş yavaş koyup koyduklarımıda yazayım diyorumGünaydın kızlar.. Hastane çantasına başlayanlar bile varken benim hala 3 parça kıyafet almış olmam neyin rahatlığı acaba :) neyse bu hafta alışveriş işini halledeyim en iyisi..
2.cocuk rahatligi buyuk olasilik aynisi bende de var daha bisey almadim ustune basinaGünaydın kızlar.. Hastane çantasına başlayanlar bile varken benim hala 3 parça kıyafet almış olmam neyin rahatlığı acaba :) neyse bu hafta alışveriş işini halledeyim en iyisi..
Hehehe aynıyız cnm merak etme :) bayramda alışveriş yapıcam kızıma toplu şekilde. Ama yıkama ütüleme hastane çantasını falan 30.haftadan sonra düşünüyorumGünaydın kızlar.. Hastane çantasına başlayanlar bile varken benim hala 3 parça kıyafet almış olmam neyin rahatlığı acaba :) neyse bu hafta alışveriş işini halledeyim en iyisi..
Ben 3 parça kıyafetten başka bişey almadım. Zaten ikinci olduğu için herşey var diye düşünüyorum onun rahatlığı galiba :)Benimde bebişimin daha hastane çıkışı yok eldiven şapkası yok. Ama çantayı bende yavaştan hazırlamaya başlayacam yavaş yavaş koyup koyduklarımıda yazayım diyorum
Yani,haklısın aslında :) zaten büyük eşyalardan herşey var ilk çocuğa diye alınmış :) hatta hastanede giyeceğim şeyler bile var sadece kızıma doğumda giyip bidaha giymemiştim :) süt sağma makinasından tut,arabası,yatağı,puseti,ana kucağı ne bileyim herşey var:) kıyafette 1 saatlik iş alır çıkarım mağazadan.2.cocuk rahatligi buyuk olasilik aynisi bende de var daha bisey almadim ustune basinayeni heves modumuz yok basimiza gelecekleri bildigimden dolayi :)))
Yıkama ütüleme 1 günlük iş,onu annemler yapar bigünde dolabada yerleştirirler. Ben ilk doğuma valizle gitmiştim hiçbirini kullanmadan ger döndüm. Kendime küçük bi çantada gecelik,pijama,çamaşır falan koyacağım sadece. Birde duş ve saç malzemeleri okadar. Diğer herşeyi hastane veriyor boşuna yük oluyor.Hehehe aynıyız cnm merak etme :) bayramda alışveriş yapıcam kızıma toplu şekilde. Ama yıkama ütüleme hastane çantasını falan 30.haftadan sonra düşünüyorum
sende bendensin :)Günaydın kızlar.. Hastane çantasına başlayanlar bile varken benim hala 3 parça kıyafet almış olmam neyin rahatlığı acaba :) neyse bu hafta alışveriş işini halledeyim en iyisi..
Ooooooo canim bayagi almissin doktor kiz,adi mi ...ben bu ay 4,5 kilo almisim doktor cok kizdi ama bogazim durmuyor.. meyve cok yiyorum sekerli olunca o kilo aldiriyor galiba68 'le hamile kaldım.
sağol canım anlamadığım bişekilde oldum vallaOyyy geçmiş olsun canım, çok kötü bir hastalık, ortaokulda bende zona olmuştum. Allah yardımcın olsun
valla bende hiçbir şey almadım henüzGünaydın kızlar.. Hastane çantasına başlayanlar bile varken benim hala 3 parça kıyafet almış olmam neyin rahatlığı acaba :) neyse bu hafta alışveriş işini halledeyim en iyisi..
allah allah neden bu kadar fark var kiSelam kızlar, günaydın yazıcaktım ama sayfalarca yazı okuyunca öğlen oldu :) ben de kontrole gidiyordum ki, doktorun doğuma girmiş, 1buçuğa aldılar randevuyu. 3 haftadır haftada 1 şeker ölçtürdüm ben de, ilk hafta revir ölçtü, tokluğum bile 85 çıktı, 2. Hafta o makine arızalandı, ambulans ekibi var otelde duran onlara ölçtürdüm açlık hep 90 tokluk 130-140 çıktı. Bugün sağlık ocağında açlık ölçtürdük 73 çıktı valla aptal gibi oldum. Yediğim içtiğimde hiç bir fark yok. Hangi makine bozukbakalm bugün yine diyabet hemşiremi görücem ne diyecek. Ordan da alışverişe giderim, burada yağmur yağıyor deli gibi, oradan da denize giderim diyorum bayılırım yağmurda denize girmeye :)
Valla ben olsam gitmem rahat edemiyorum derim evimde uzanirim beni kimse anlamiyorsa bende onlari anlamam vallaYa ben olsam bu kız hamile hemde çalışıyor yorulmasın derim çağırırım yemeğe hatta yemekten sonrada kızım evinize gidin dinlenin derim. Biz eşimin zoruyla gidiyoruz çağırılmadan sonra onca laf işitiyorum orada bide gece yarısına kadar saçma sapan oturuyoruz erkende kalkamıyoruz
günaydın kızlar yherkes iyi mi?
1 haftadır yoktum. zona olmuşum raporluydum
Aynen bir kere soğudunmu herşey batıyor bendeki durum şuan o
Bende ayni senin gibiyim canim suan o kizimdan kalma o kadar cok kiyafet var ki cok bisey almama gerek yok bir iki parca yeter diye dusunuyorumBen 3 parça kıyafetten başka bişey almadım. Zaten ikinci olduğu için herşey var diye düşünüyorum onun rahatlığı galiba :)
Ben kıyafetleri baştan alacağım şimdiki erkek çünkü :) kız olsaydı eğer hiçbişey almazdım heralde :)Bende ayni senin gibiyim canim suan o kizimdan kalma o kadar cok kiyafet var ki cok bisey almama gerek yok bir iki parca yeter diye dusunuyorum
28.hafta 3.trimester başı oluyor canım
Hayırlı kardeşin var ne şanslısın benimkinin faturasının zamanı gelince aklına geliyorumhastane Çantasından önce o biberonu sonra emziği at canım bakim sen usulca
Kolay gelsin ben de aynı durumdayım biboronu nasıl yıkadın bende siteril etmek için alet yok kaynatmalımıyım acabaBugün bayram temizliğini ve bebeğin kıyafetlerini yıkama işini aradan çıkardım.
Kardeşim geldi yardıma koca evi temizlemekten kurtuldum.
Hastane çantası hazırlamaya başladım bebek bezi,ıslak mendili,biberon emzik koydum.
Bugünde hastane çıkışlarını yıkadım ütüledim mis gibi oldular.
Acil durum için yavaştan toparlamaya başladım kendimi.
Kaynar suyun içine attım tüm parçaları 5 dk tuttum. Kullanımında da öyle yazıyordu.Kolay gelsin ben de aynı durumdayım biboronu nasıl yıkadın bende siteril etmek için alet yok kaynatmalımıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?