- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 103
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.921
Canım 13 haftada gittiğimde. baş aşağıydı doktora sordum öyle durmayı seviyor dedi 18 haftada da baş aşğıydı 23 haftada yine baş aşağıydı doktor 28 haftadan sonra baş aşağı olursa daha dönmez dedi doğum kanalına girer dedi yani korkmana gerek yok sağlıcakla alalım kucaklarımıza
Ah ah bazen biliyorum çok saçma allahın gücüne gidecek ama doktor kalkma yat desede diyecek lafları olmasa. Her işimi kendim yapıyorum yine ne eşime ne ailesine yaranamıyorum. Evliliğimiz çok iyiyken hamile olduğumdan beri sürekli kavga ediyoruz. Hafta sonu artık evi terk etme noktasına geldim eşim bi süre gitti iftara geldiAman canim bosver sen hic uzulup tatli bebegini de sıkıntıya sokma.. ne halleri varsa gorsunler ayip ya hizmet beklemek ne demek asil o sana yardim edicek... benimde kayinvalidem 2 gundur bizde esim cagirmisti doktor bana yatacaksin dedi bende esime dedim ya iyi sen cagirdin ama kadin oruc kizim kahvalti filan ister... o da dedi sen yat annem yapar evde yapmiyormu zaten dedi...valla yattim bi tek yemegi kalktim yaptim bulasik di camasirdi hep kayinvalidem yapti...allah var anlayisli zaten.. iftardan sonra kahveyi bile yapti...ama bende keyfimden alkmiyor degilim yani... diger zamanlar hic is elletmem ama hastalikta rahatsizlikta da idare etsinler kimse boyle kalmicak bu dunya da yani
bazilarininki basindan beri bas asagi oluyomus. Benimki son gittigimde dönmemisti ayaklar asagidaydi ama 30. Haftaya kadar dönerse iyi olur demisti doktor. Sonra bebek büyüdügü icin büyük hareketler yapamaz dönmesi zor olur diye. Bence seninki dönmüsse iyi yapmis :)
Anliyorum canim seni aslinda hamilelikte sana karsi ozenin daha cok olmasi lazimkensizde tam tersi olmus.. ama bol bol dua et bebeginde sende insallah hep mutlu olursun disardaki laflara kulagini kapat bosverAh ah bazen biliyorum çok saçma allahın gücüne gidecek ama doktor kalkma yat desede diyecek lafları olmasa. Her işimi kendim yapıyorum yine ne eşime ne ailesine yaranamıyorum. Evliliğimiz çok iyiyken hamile olduğumdan beri sürekli kavga ediyoruz. Hafta sonu artık evi terk etme noktasına geldim eşim bi süre gitti iftara geldi
Evet yaa ben de daha hiçbişe almadım üstelik benim ilk daha. Sanki bişeler alıp eve getirrsem zaman hiç geçmicek heyacanım daha da artacak gibi hissediyorum :) o yüzden erteledikçe erteliyorumGünaydın kızlar.. Hastane çantasına başlayanlar bile varken benim hala 3 parça kıyafet almış olmam neyin rahatlığı acaba :) neyse bu hafta alışveriş işini halledeyim en iyisi..
Kilolara bakınca en az kilo alanlardanım sanırım :) 61 le kaldım şuan 61 kiloyum :) ilk aylarım çok sıkıntılı geçtiği içşn 4kilo vermiştim sadece onu geri aldm. İnşallah 70i görmeden bitirrimOoooooo canim bayagi almissin doktor kiz,adi mi ...ben bu ay 4,5 kilo almisim doktor cok kizdi ama bogazim durmuyor.. meyve cok yiyorum sekerli olunca o kilo aldiriyor galiba
Çok sevindim iyi olmana, uzun süre görmeyince merak etmiştim. Benim de düştü cok şükür :)Canım aradan baya zaman geçmiş gidememiştim bir dönem çok stresliydim şükür daha iyiyim karaciğer enzimlerim düşmeye başlamış bu süreçte kaşıntılar şu bu derken kafayı yedim üzerine enfeksiyon antibiyotik falan bayagı moralim bozuktu dün kontrolüm vardı enzimler düşünce rahatladım senin düştü mü bitmiştir inşallah sıkıntın ..
Ben de 4 kilo ile devam ediyorum. Kendimden veriyorum bebekten aliyorum.58-60araliginda ile tamamlarim diye dusunuyorum.Kilolara bakınca en az kilo alanlardanım sanırım :) 61 le kaldım şuan 61 kiloyum :) ilk aylarım çok sıkıntılı geçtiği içşn 4kilo vermiştim sadece onu geri aldm. İnşallah 70i görmeden bitirrim
Bende şimdilik 3 kilo aldım bundan sonra da en fazla 7 alsam 10 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum.Ben de 4 kilo ile devam ediyorum. Kendimden veriyorum bebekten aliyorum.58-60araliginda ile tamamlarim diye dusunuyorum.
Yasiniz genc ise kilolari takmayin 2 sene once dogumda aldigim kilolari daha yeni verebilmistim ki yeniden hamile kaldim 35 den sonra kilo verimi ve vucudu toplamak gercekten cok zormus anladimBende şimdilik 3 kilo aldım bundan sonra da en fazla 7 alsam 10 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum.
Oo sennki baya az olacak güzel bişe bence. Sonra bide vermekle uğraşmayalımBen de 4 kilo ile devam ediyorum. Kendimden veriyorum bebekten aliyorum.58-60araliginda ile tamamlarim diye dusunuyorum.
Gayem de o aslina bakilirsa uzun boylu sayilmam o yuzden kilolar sırıtıp kalıyor uzerimdeOo sennki baya az olacak güzel bişe bence. Sonra bide vermekle uğraşmayalım
Bende aynı sayılırım 34. Kiloyu takmıyorum zaten çabuk veriyorum ben. Yani daha öncekilerde veriyodum şimdi yaşında etkisi olacak bakalım ne olacak:)Yasiniz genc ise kilolari takmayin 2 sene once dogumda aldigim kilolari daha yeni verebilmistim ki yeniden hamile kaldim 35 den sonra kilo verimi ve vucudu toplamak gercekten cok zormus anladim
sağol canımGecmis olsun canim dikkat et kendine
benim cinsiyet aynı ama ben kıyafetleri hep ihtiyacı olanlara vermiştim o yüzden hiç kıyafet yok elimdeBen kıyafetleri baştan alacağım şimdiki erkek çünkü :) kız olsaydı eğer hiçbişey almazdım heralde :)
iyi de şekerin doğuma ne gibi bi etkisi var ki? bi arkadaşımda da şeker vardı ve hep insilün iğnesi yaptı kendine hamilelik boyunca. ama normal doğum yaptıMerhaba arkadaslar :)
Biraz once kontrolden geldim bebegim bu haftaya kadar 1 hafta geriydi hep bu hafta normal haftasinda cikti. Yani 28 e girecektik yarin dr 29 hafta dedi.
Suyum azalmisti benim bol havuc suyu maden suyu ictim duzelmis sukurler olsun.
1250 gr 38 cm olmusuz.
Kortizon kullandigim icin ilk haftalarda sekerim cikmisti aimdi kortizonu biraktim sekerim duzene girdi ama dr seker oldugu icin %90 sezaryrn olur dogumun dedi cok uzuldum ben normal istiyordum
seker olmasi neden dogum seklini belirliyor ki? Bilmedigimden soruyorum.Merhaba arkadaslar :)
Biraz once kontrolden geldim bebegim bu haftaya kadar 1 hafta geriydi hep bu hafta normal haftasinda cikti. Yani 28 e girecektik yarin dr 29 hafta dedi.
1250 gr 38 cm olmusuz.
Kortizon kullandigim icin ilk haftalarda sekerim cikmisti aimdi kortizonu biraktim sekerim duzene girdi ama dr seker oldugu icin %90 sezaryrn olur dogumun dedi cok uzuldum ben normal istiyordum
Ayyyy cok guzel ya... gerci bebislerimiz saglikli olsun da yapacak bisey yok verilir kilolar bi sekildeKilolara bakınca en az kilo alanlardanım sanırım :) 61 le kaldım şuan 61 kiloyum :) ilk aylarım çok sıkıntılı geçtiği içşn 4kilo vermiştim sadece onu geri aldm. İnşallah 70i görmeden bitirrim
Canim rabbim nasil hayirli gorurse dogumun oyle olur insallah.. bu arada benumde suyum azdi... havucu direk tesek etkisi ayni olur mu yoksa suyumu daha etkiliMerhaba arkadaslar :)
1250 gr 38 cm olmusuz.
Keşke hep çıtır kalsakBen nerdeyse 9 kilo aldım 48.5- 49 arasıyım baya şiştim boyuma göre ayrıca el ayaklarımda şişti. Geçen gün okulumuzun iftar yemeği vardı geçen yaz giydiğim küt topuk rahat bir ayakkabım vardı onu giyeyim dedim ama daha arabada giderken sıktı yani eve gelip nasıl çıkarıp attığımı şaşırdım artık beni işten de izne ayrılınca terlik paklar spor ayakkabı giyiyorum rahat ama pişiyor ayaklarım yarın sandaletlerimden deneyeceğim bakalım olacak mı. Geçen sene aldığım bir elbisem vardı dün deneyeyim dedim fermuarı kapanmadı kesinliklike önceki senekileri hiç denemeye teşebbüs bile etmiyorumsenelece bedeni değişmeyen senelerce kıyafetlerini giyen biri olarak garip geliyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?