2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım s almıştım ben. 62 kiloyla doğuma girmiştim öncesinde de sonrasında da rahatça giymiştim.

O zaman s bile bana büyük gelebilir sanırım ben şu an 49 kiloyum olsam olsam en fazla 55 olurum galiba. Neyse ben bir çarşıdaki yerlere bakıcam bir de oraya bakarım sonra.

Sancılarım oldu bayramda dr gideceğim.

Nasıl sancı canım kasıklarına falan mı vuruyordu. Bende su gibi birşey akınca gittim 2. günü nöbetçi hemşireler vardı nst ye bağladılar hem kalp atışı hem de sancı kontrolü yaptılar birşey çıkmadı canım inşallah seninde birşey çıkmaz kontrol ettirmek iyidir

Günaydın musmutlu haftalar güzel annişler
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Yoğun bir 4 gün sonunda yeniden işbaşı yapmak

Nasıl geçti bayram bakalım. Bu arada kilo alan arkadaşlar takılmayın doğumla hepsi gidecek nasılsa ben şu anda 4,6 almışım ama son 2 ay tavan yaparım 10 kilo ile tamamlarım diye tahmin ediyorum

Dün bayram ziyaretindeyken gelinler teyzeler düşüklerini falan anlattılar sinir stres oldum onlar anlatırken kasığım ağrıdı sonrada bana sen stres olma sakın az kalmış zaten doğuma diyorlar
maalesef Türk insanı kadar boş boğaz bir millet daha yok. Ben iyi ya da kötü tüm yorumlara kapatıyorum kulaklarımı uyarıyorum dinlemek istemiyorum doktorum dinleme herkes kötüyü anlatır iyiyi anlatan olmaz demişti doğru söylemiş.

Ben de 14.6, 20 kiloyla doğuma girersem şükredeceğim

Masallahh ne guzel istahin var demek ki yemek yemeyi sevmeyen boğa burcu mu olur nasil bi insanim ben ya
Bir aydır annemin yanımdaydım 5 kilo aldım. Dalından kiraz erik dut ahududu çilek yedim,bol bol da karpuz, gerçi son 4 karpuz beni hayal kırıklığına uğrattı ama yine de tuzlu köy peyniriyle iyi gittiler

merhaba kızlar..
göbeğim baya büyüdü ben baya zorlanıyorum artık otururken vs
bayramda bursaya gittik 1.5 saatlik yol ama cok yordu beni o kadarı bile fazla geldi hep ayaklarımı uzatıcak bi koltuk arıyorum dinleneym diye

Kızlar günaydın. Ben sürekli yattığım için alışverişi netten yapiyorum. Sabahlikli lohusa pijama takımı almak istiyorum. Fiyatlar çok astronomik. Önereceğiniz siteler var mi?
Canım ben lohusasepeti diye site var oradan aldım bak istersen

aynen 45 dakikalı bir yere gittik bayramda ölecektim hem ayaklarım şişti hem kuyruk sokumum çok ağrıdı

KIZLAR MERHABA HERKES İSİM KONUSUNU NETLEŞTİRDİ SANIRIM YA BEN HALA MUALLAKTAYIM ERKEK İSMİ BELİRLEYENLER YAZSIN LÜTFEN FİKİR OLSUN BANA

BEN YİĞİT
EŞİM RENAS DİYORUZ AMA SİZCE HANGİSİ:)
Renas ismini hiç duymadım anlamı nedir. Yiğit çok güzel bir isim ama :)

Kızlar dayanamayacam galiba otururken böbreğiniz ağrıyormu aslında böbrekte değil sağ boşluğum sancı yapıyor. Bebekte sağolsun tam sağ göğsümün altına ayağını dayıyor en sevdiği pozisyon kambur oturamaz oldum sürekli dik duruyorum

Bu arada artık izin durumlarını araştırıyorum. Şu ana göre Aralığın 10'unda işe başlamam gerekiyor 8 eylülde doğum olursa. Buda dönem içine denk geldiği için bölüm başkanı yıllık izin vermeyebilirim demiş yüzyüze görüşücem bugün. Yasa gereğide 32. haftadan sonra yıllık izin alırsam kullandığım sürede çalışmadığım için doğum sonrasına aktarılamıyormuş. Tecrübeli anneler yada durumu bilen yeni anneler bilginiz varmı 32. haftadan sonra yıllık izin kullanılabilirmi

Kullanırsan otomatik 37 ye çalışırın
İptal oluyor o yüzdende 8 haftalık doğum önü izninden düşüyor canım kısaca 32 ye kadar yıllık izin yada rapor al ama çalışıp doğum sonrasına kalsın istiyorsan 32-37 arası ne izin ne rapor kullanamazsın en iyi ihtimalle kurban bayramına dek çalışmaya çalışırsın... bende öyle yapacaktım ama maalesef uygun olmadı artık 32 ye dek raporla gidiyorum sonrada doğum önü iznine çıkarım mecbur

bölüm başkanının Yıllık izni Aralıkta vereceğini kesinleştirirsem hiç almayacam izin falan ama yok vermem derse ki bunu yapıyorlar onun imzası lazım izin alabilmem için 32. haftadan önce yıllık iznimi biritmeliyim yoksa yanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…