2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Okiedog ve Sunveno modellerinin daha iyisini görmedim :) Skip Hop var birde cok karsima cikan.
Ama baska hicbisy mi is gormez dersen yalan olur.Cok ucuk fiyatlar vermeyede deger mi biraz kisisel tercihler.
2 bolmeli bi sirt cantasida isini gorebilir kolaylikla.Çok şık farkli modellerde var eskiye nazaran.Ama yan tasimaktansa sırt cantası en rahatı

Kızlar ben ilk bebegimi zorunlu nedenlerle sezeryanla dünyaya getirdim. Hep hayalim normal dogum yaparak o acıyı tatmakti. O acıyı sonuna kadar yaşamayı çok isterdim ki Allah'ın bu mucizesini tüm hücrelerimle hissedeyim. Ancak kesinlikle sezeryan anormal bir şey değil. Anne ve bebek ölümlerini önleyen ve tabiki o da Allah'ın insanlara yol göstermesiyle ortaya çıkan bir teknik. Bence hayırlısı ve sağlıklısı olsun sizler ve bebekleriniz sağlıkla dünyaya gelsin ins.

Kızlar merhaba 28+5 günlük olduk çok sukur. Çarşamba günü doktorla randevumuz var ama ben yine sizlere de sormak istedim.

3 gundur kasığımda bacaklarımı bile kastiran bir ağrı var. Yürüyüşümu bile kısıtlıyor neredeyse... zorlanıyorum ayağa falan kalkarken yürürken. Bebegim yan yatıyordu, bebek büyüdükçe kasığıma baskı ağırlık yapiyor olabilir mi? Ya da rahim büyüduğünden ağrı yapıyor olabilir mi?

Sizlerde de var mı böyle birşeyler? Sağ bacağım kramp girecekmiş gibi her an kasıyor.

Günaydın kızlar. Hastalık peşimi bırakmıyor grip ve boğaz ağrısıyla boğuşuyorum. Okadar hasta olmama rağmen gardorabımızı çocuk odasından yatak odasına taşıdık tüm perdeleri yıkadım astım bide cam sildim ama dün akşam tamam dedim ölüyorum doğuracam ben öyle bir kasık ağrısı oldu şuan iyiyim şükür

Coook teşekkür ederim canım

Bakım çantası stylonun popi modelini beğendi eşim ya da ona çok benzeyen yoykonun bi modeli var canım ama henüz almadık.
biraz fazla büyük gibi geldi bana ama illa onu istiyor bizimki kendi taşıyacakmış inşallah

Benim de öyle bir agrım vardı. Ben zor yuruyodum merdiven çıkamıyordum. Hele pantolon gibi bişey giymeye kalkiyim acıdan bayılacak gibi oluyodum. Doktora sordum bebek büyüdükçe normal dedi. Magnezyum iciyodum. Kalsiyum verdi bi de ekstradan. 3-4 güne geçti ağrı. Nitekim geçen gün yine başladı aynı bölgede ağrı ama o gün ters bir hareket yaptım sanırım. Hala içiyorum yine hafifliyor şuan agrım.doktoruna bir sor istersen yine de. Gecmis olsun..

Geçmiş olsun canım. Çok yormuşsun kendini. Ben gün icinde biraz fazla yürüsem kasiklarim ağrıyor. Senin gibi iş yaptığımı düşünemiyorum. Perdeleri asarken dogururdum herhalde.

Yoykonun bende beğendim hepsi burada da çok iyi yorumlar vardı ama bana da büyük geldi tamam ilk zamanlar falan eşimle arabayla gideriz her yere ama bir dışarı dolaşmaya çıkayım desem ağır gelir.Instagramda satış yapan sayfalar var daha hafif bezden iç gözleri geniş çantalar onlar gibi istiyorum bakalım

günaydın kızlar yeni bir haftaya başlıyoruz çok yorucu bir hafta sonu geçirdim ama oğlumla vakit geçirmek çok güzel kızım da beni yormaya başladı artık kramplar çok çoğaldı kasılmalar da oluyor bir de hemen yoruluyorum ayakta kalamıyorum fazla zaman hızlı geçiyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Benimde kızım olacak Allah nasip ederse.
Adı Duru olacak.
Amine ismi çok güzel ama insanlar diline kolay gelen emine yi söyleyebilir. Sen kendi istediğini koy boşver başkasını.
canım ne güzel karar vermişssin karışmaz bence emine ve amine farklı bir de etrafımızda yok kimsede değişik anlamlı güzel olsun istiyorum hayırlısı bakalım

Ah canım naptın sen ya cam silme perde asma falan. Ben az ayakta kalsam bir şey yapsam belim tutuluyor gerçi kalsiyum magnezyum aldığımdan beri azaldı artık daha rahat yürüyorum geziyorum da o kadar iş yapamam dinlen canım bol bol c vitamini.al geçmiş olsun

Canım büyük ama hafifti aslında.
Ben de bu çanta kütük gibi olur kocaman demiştim ama stylonunkine yakından baktım kuş gibiydi

Canım krampa en iyi kalsiyum geliyor benimkini geçirdi şükür. Kasılmalarada magnezyum iyi geliyor

Valla nasıl yaptım şuan şaşıyorum işede gidemedim evde dinleniyorum :/

Günaydın herkese.... Tatılımın ilk günü, boşluğa düştüm. Şaşkın şaşkın bakınıyorum bugün ne yapacağım dıye

Bnd 29 haftalığım, aynı şeyleri yaşıyorum. 2-3 gundur sol kasığıma bir ağrı oturdu. Sol kalçam berbat ağrıyor. Bacaklarıma heran kramp gırecekmiş gibi bır hal var. Bu hafta kontrolüm var. Sanırım kalsıyum, magnezyum alma zamanım gelmiş.

günaydın kızlar. cumartesi günü jokerden katlanır küvet, küvet içine file yerine sünger aldık yeni çıkmış sanırım.bebeği yıkamak için sünger, maşrapa, lansinoh göğüs kremi, göğüs pedi, emzik kutusu, müslin bez, bebek kulak pamuğu, koltuk altı ateş ölçer(visio focus kızılötesi alacağız, bunu her ihtimale karşı teyid etmek için aldık), emzirme önlüğü aldık. dün de ebebek online siteden 12li unibaby yenidoğan ıslak mendil, 40lı 60x90 cm alt değiştirme örtüsü, park yatak için iç yatak, unibaby çamaşır deterjanı, reflü yatağı ve 6 paket temizleme pamuğu sipariş ettim.

Oy maşallah canım güle güle kullanın inşallah

Maşallah canım seni görünce ben çok mu geç kaldım acaba dedim ben daha hiç birşey almadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…