2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar normal dogum yapan ya da düşünen var mı? Ben de şu ara normal dogum korkusu oluştu .bilgisi tecrübesi olan var mı hiç mi dayanılacak gibi değil herkes bi şey söylüyor kafayı yicem
Ben normal doğum yapmadım daha doğrusu yapamadım zorunlu sezeryan oldum. Tecrübe etmedim bilgi veremem ama şunu söyleyebilirim ki öyle senin sandığın gibi dayanilmicak bi acı olsaydı normal doğum yapanlar ikinci çocuk yapmazdi:) bosu boşuna korkutma kendini.

Dr um önünde sonunda doğuracaksın içinde kalmayacak merak etme diyor mesele içimden nasıl çıktığı zaten

Çok uzun sürer diye korkuyor insan şöyle bir saate bitse hemencecik

Dr um önünde sonunda doğuracaksın içinde kalmayacak merak etme diyor mesele içimden nasıl çıktığı zaten
Aynen doğru demiş doktorun öyle.yada böyle cikicak:) ben doğumdan hiç korkmuyorum hic de korkmadim:) sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalim da hepsi gelip geçiyor nasılsa.

Çok uzun sürer diye korkuyor insan şöyle bir saate bitse hemencecik
Allah veriyor sabrını merak etme. Herşey biz insanlar için nelere alışıyoruz bi düşünsene. Ne acılar ne dertler kederler. Doğum bi mucize öyle düşün evlat sahibi olacaksın. Hayatındaki en kıymetli yeri doldurulamiyacak evlat.

Doğru doğduğu an her şey unutuluyor deniliyor inşaallah öyle olur
Öyle oluyor merak etme mucizeni kucağına alınca ne ağrı kalıyor ne sizi. Psikolojini yıpratma bosu boşuna. Kendini doğuma hazırla kolay olacağını düşün asla olumsuz şeyler düşünme. 2 tane sezeryan doğum yaptım ben sezeryani da abartırlar şöyle ağrıdı böyle ağrıdı diye. Vallahi hiç de abrttiklari gibi değildi ben hemen kalktım hiç yatmadım inan hastaneden çıktım hep ayaktaydım hala da bir gün bile ağrıdığını bilmem yani. Bide benim iki kızım arasında 20 ay var ikincisini doğurdum bir gece hastanede kaldım sonra mecbur evime geldim ve yanimda kimse kalmadı düşün. Iki bebekle tek başına idare ettim yani. Allah veriyor sabrını bi bakıyorsun olmuş bitmiş herşey.

Hamile kalana kadar ağrı eşiğim dağlar kadardı:))) şimdi kaş aldırmak bile işkence o kadar canım acıyor. Buna rağmen normal doğumu yasamak istiyorum. Tabi ne olur son dakikaya kadar bilemeyiz sezeryan da olursa kafaya takmıyorum. Ikisinin de olumlu olumsuz yanları var. Dilerim ki herkes istediği doğum şeklini yaşasın. Bebisler sağlıkla gelsin hangi yolla gelirse gelsinler vaktinde sağlıkla huzurla anne babalara kavuşsunlar

Amin canım inşaallah rabbim kolay dogum nasip etsin herkese

Allahım nasıl güzeller ballar. Nice insan var şu merhametin minicik parçasına sahip olmayan. Baktıkça içim eridi benim bebiş gelse de bi kedi kardeş de hemen yanına gelse :))))

Allahım nasıl güzeller ballar. Nice insan var şu merhametin minicik parçasına sahip olmayan. Baktıkça içim eridi benim bebiş gelse de bi kedi kardeş de hemen yanına gelse :))))
Ne severler bir bilsen onların masumiyetine bakınca insan kendinden utanıyor inan. Ne hayvanlar sahiplendik serçe den güvercine kedi köpek tavuk:)) ne ararsan var ve hepsini nasıl seviyorlar. Geçen bahçeye ölü bir serçe yavrusu düşmüş bizimkiler de görmüş saatlerce ağladılar. Büyüdükçe masumiyetimizi kaybediyoruz ne yazık ki ve doğan bir çocukla yeniden insanlığımıza kavuşuyoruz bence.

Ikinmayi bilmek önemli bi de tecrübesiz olunca korkuyor insan.insaallah dediğin gibi yaşarım ben de zaten zorlu bir hamilelik geçiriyorum
Ben normal Doğum yaptım dayanılmayacak bir ağrı değil şakın gözünde büyütme inşaallah sorun olmaz ve yine normal Doğum yaparım.doktorum bana sen kendini ikna et yapabilirim dersen yaparsın demişti öyle de gelişti.ıkınma kısmını Doğum anında nasıl yapacağını ne zaman ıkınman gerektiğini söylüyor doktor hiç merak etme. İnşaalah hepimiz hem kendimiz hem bebeğimiz için en sağlıklısı ile kavuşuruz evlatlarımıza :))İnstagram da Dr.furkan kayabaşoğlu var bir sürü videosu var izle istersen çok keyifli onun doğumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…