- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.361
Ben normal doğum yapmadım daha doğrusu yapamadım zorunlu sezeryan oldum. Tecrübe etmedim bilgi veremem ama şunu söyleyebilirim ki öyle senin sandığın gibi dayanilmicak bi acı olsaydı normal doğum yapanlar ikinci çocuk yapmazdi:) bosu boşuna korkutma kendini.Kızlar normal dogum yapan ya da düşünen var mı? Ben de şu ara normal dogum korkusu oluştu .bilgisi tecrübesi olan var mı hiç mi dayanılacak gibi değil herkes bi şey söylüyor kafayı yicem
Dr um önünde sonunda doğuracaksın içinde kalmayacak merak etme diyorBünye ve acı eşiğiyle alakalı
Yani milletle kıyaslama pozitif Doğum hikayeleri okuyabilirsin mative edebilir
Doktorunla endişelerini konuşabilirsin yani ille normal Doğum okur diye de düşünme son dakikaya kadar herşey değişebilir akışına bırak
herhangi bi panik atak gibi bi durumun yoksa
kendine güzel telkinlerde bulun sonuç odaklı düşün
bebeğine kavuşma süreci bu netice güzel olacak
Çok uzun sürer diye korkuyor insan şöyle bir saate bitse hemencecikBen normal doğum yapmadım daha doğrusu yapamadım zorunlu sezeryan oldum. Tecrübe etmedim bilgi veremem ama şunu söyleyebilirim ki öyle senin sandığın gibi dayanilmicak bi acı olsaydı normal doğum yapanlar ikinci çocuk yapmazdi:) bosu boşuna korkutma kendini.
Nasıl çıktığıyla ilgilenmemeye çalışDr um önünde sonunda doğuracaksın içinde kalmayacak merak etme diyormesele içimden nasıl çıktığı zaten
Aynen doğru demiş doktorun öyle.yada böyle cikicak:) ben doğumdan hiç korkmuyorum hic de korkmadim:) sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalim da hepsi gelip geçiyor nasılsa.Dr um önünde sonunda doğuracaksın içinde kalmayacak merak etme diyormesele içimden nasıl çıktığı zaten
İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına canım. Şimdiden düşünme bunları:)Ikinmayi bilmek önemli bi de tecrübesiz olunca korkuyor insan.insaallah dediğin gibi yaşarım ben de zaten zorlu bir hamilelik geçiriyorum
Allah veriyor sabrını merak etme. Herşey biz insanlar için nelere alışıyoruz bi düşünsene. Ne acılar ne dertler kederler. Doğum bi mucize öyle düşün evlat sahibi olacaksın. Hayatındaki en kıymetli yeri doldurulamiyacak evlat.Çok uzun sürer diye korkuyor insan şöyle bir saate bitse hemencecik
Ne güzel anlatmışsınAllah veriyor sabrını merak etme. Herşey biz insanlar için nelere alışıyoruz bi düşünsene. Ne acılar ne dertler kederler. Doğum bi mucize öyle düşün evlat sahibi olacaksın. Hayatındaki en kıymetli yeri doldurulamiyacak evlat.
Aminnnnnİnşallah kolaylıkla ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına canım. Şimdiden düşünme bunları:)
Doğru doğduğu an her şey unutuluyor deniliyor inşaallah öyle olurAynen doğru demiş doktorun öyle.yada böyle cikicak:) ben doğumdan hiç korkmuyorum hic de korkmadim:) sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalim da hepsi gelip geçiyor nasılsa.
Öyle oluyor merak etme mucizeni kucağına alınca ne ağrı kalıyor ne sizi. Psikolojini yıpratma bosu boşuna. Kendini doğuma hazırla kolay olacağını düşün asla olumsuz şeyler düşünme. 2 tane sezeryan doğum yaptım ben sezeryani da abartırlar şöyle ağrıdı böyle ağrıdı diye. Vallahi hiç de abrttiklari gibi değildi ben hemen kalktım hiç yatmadım inan hastaneden çıktım hep ayaktaydım hala da bir gün bile ağrıdığını bilmem yani. Bide benim iki kızım arasında 20 ay var ikincisini doğurdum bir gece hastanede kaldım sonra mecbur evime geldim ve yanimda kimse kalmadı düşün. Iki bebekle tek başına idare ettim yani. Allah veriyor sabrını bi bakıyorsun olmuş bitmiş herşey.Doğru doğduğu an her şey unutuluyor deniliyor inşaallah öyle olur
Amin canım inşaallah rabbim kolay dogum nasip etsin herkeseÖyle oluyor merak etme mucizeni kucağına alınca ne ağrı kalıyor ne sizi. Psikolojini yıpratma bosu boşuna. Kendini doğuma hazırla kolay olacağını düşün asla olumsuz şeyler düşünme. 2 tane sezeryan doğum yaptım ben sezeryani da abartırlar şöyle ağrıdı böyle ağrıdı diye. Vallahi hiç de abrttiklari gibi değildi ben hemen kalktım hiç yatmadım inan hastaneden çıktım hep ayaktaydım hala da bir gün bile ağrıdığını bilmem yani. Bide benim iki kızım arasında 20 ay var ikincisini doğurdum bir gece hastanede kaldım sonra mecbur evime geldim ve yanimda kimse kalmadı düşün. Iki bebekle tek başına idare ettim yani. Allah veriyor sabrını bi bakıyorsun olmuş bitmiş herşey.
Allahım nasıl güzeller ballar. Nice insan var şu merhametin minicik parçasına sahip olmayan. Baktıkça içim eridi benim bebiş gelse de bi kedi kardeş de hemen yanına gelse :))))Evet canım kedi annesi :) kediyi sahiplenirdik ama hala yolda bi yavru kedi görse hemen yanina gidip ilgilenmek istiyoralt komşumuzun kedisi var apartmandan inip çıkarken kapısında yatıyor. Oynamak istiyor kediyle. Benim bi garip kızım var iste. Bence çok iyi düşünmüşsün bebiş geldikten sonra bir can sahiplenmeyi. Bebegin gelişimi içinde çok iyi. Ekte koyuyorum kızımın kedilerini Eki Görüntüle 2160812 Eki Görüntüle 2160813 Eki Görüntüle 2160814
Ne severler bir bilsen onların masumiyetine bakınca insan kendinden utanıyor inan. Ne hayvanlar sahiplendik serçe den güvercine kedi köpek tavuk:)) ne ararsan var ve hepsini nasıl seviyorlar. Geçen bahçeye ölü bir serçe yavrusu düşmüş bizimkiler de görmüş saatlerce ağladılar. Büyüdükçe masumiyetimizi kaybediyoruz ne yazık ki ve doğan bir çocukla yeniden insanlığımıza kavuşuyoruz bence.Allahım nasıl güzeller ballar. Nice insan var şu merhametin minicik parçasına sahip olmayan. Baktıkça içim eridi benim bebiş gelse de bi kedi kardeş de hemen yanına gelse :))))
Maşallah canım. Allah seni onlara onlarida sana bagislasin.Eki Görüntüle 2161039 işte benim kuzularım bunlar için ne yapılmaz ki
Amin canım hepimizinkini inşallah.Maşallah canım. Allah seni onlara onlarida sana bagislasin.
Ben normal Doğum yaptım dayanılmayacak bir ağrı değil şakın gözünde büyütme inşaallah sorun olmaz ve yine normal Doğum yaparım.doktorum bana sen kendini ikna et yapabilirim dersen yaparsın demişti öyle de gelişti.ıkınma kısmını Doğum anında nasıl yapacağını ne zaman ıkınman gerektiğini söylüyor doktor hiç merak etme. İnşaalah hepimiz hem kendimiz hem bebeğimiz için en sağlıklısı ile kavuşuruz evlatlarımıza :))İnstagram da Dr.furkan kayabaşoğlu var bir sürü videosu var izle istersen çok keyifli onun doğumlarıIkinmayi bilmek önemli bi de tecrübesiz olunca korkuyor insan.insaallah dediğin gibi yaşarım ben de zaten zorlu bir hamilelik geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?