2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oy maşallah canım güle güle kullanın inşallah

teşekkür ederim canım :)

Maşallah canım seni görünce ben çok mu geç kaldım acaba dedim ben daha hiç birşey almadım ki

yok yok daha zaman var 1 saatlik iş bu aldıklarım bakma sen bana :) kıyafetleri hallettik bir de annemle ama çok almadık çabuk büyüyorlar diye. bir de etrafımız her yer mağaza, birşeye ihtiyaç olsa hemen alınır. daha oda takımı, lohusa gecelik pijama falan hiç bakmadım. 1 ay sonra falan bakmaya başlamayı düşünüyorum oda takımlarına. bi tek park yatak aldık bizim odamız için. o da indirimdeydi istediğimiz model ondan :)

bende araştırıyorum işte kıyafet bana aldırmıyor annemler biz alırız herşeyini diye çok beğendiğim birşey olunca dayanamayıp alıyorum tabi ama hastane için nasıl bir gecelik alsam bilemiyorum normal olacağı kesin olsa altlı üstlü alacağım ama o da net olmuyor diğeri de elbise gibi olanlar rahatsız oluyor çok kararsızım çok

Park yatak iç yatağını hangi marka tercih ettin

Selam kızlar
Hafta sonu kontrolde açlık tokluk şeker bakıldı normal çıktı.
Ama idrar da enfeksiyon çıktı. Bayramdan beri rahimde ağrım vardı sanki düşecek gibi kipirdayinca bile agriyordu sebebi enfeksiyonmus.

Emzik kutusu göğüs kremi falan e bebekte bulamadım jokere bakayım bende. Kıyafet konusunda hep yetmeyecek gibi geliyor. 20 li set almıştım iki tane dış.zıbınlı alt patikli takım aldım dün.Lcw aldıklarım var uzun kol çıtçıtlı badi ve alt takımlar var bikaç tane tulum var 0-3 ve 3-6.

Bugün dr gittim doktor izne ayrılmış rapor alcaktı dedim başka dr yazdırdılar ama bebeğimi.göremedim haftaya artık. Evdeyim artık daha rahat olurum sağlık ocağı kontrole gittim kalp atışı falan iyiymiş

evet canım o çok kötü oluyor malesef bende de belirli aralıklarla tekrarlıyor

benim de şimdilik kafamdaki normal doğum ama tabi ki hiç belli olmaz. bir gecelik bi pijama alayım diyorum ben.

Park yatak iç yatağını hangi marka tercih ettin
park yatak iç ölçüsü 65x95. çok da bi seçenek bulamadım. ebebekten babyjem aldım. zaten fiyatı çok uygun. beğenemzsek araştırıp tekrar bakarız dedik.

yessillim nesli_ankara06 kızlar ben park yatak için lateks aldım.
https://wellmatt.com/cocuk-yataklari/wellmatt-cocolat-xs-bebek-yatagi#187=64
eşim araştırmış da bebekler için en sağlıklısı buymuş. pamuk tercih etmedik çok çabuk omurga şeklini alıyormuş. bu lateks yatakta bir taraf sert, ilk 6 ay onun üzerinde yatıyor sonrasında diğer tarafında.
bizim park yatağımız 65*95 olduğu için yataş, işbir gibi yerlerde çok fazla seçenek bulamadık ki zaten yaylı ve visco önerilmiyor.

Çok güzel ve kullanışlı ikinci bir beşik almışsın gibi düşün hangi odaya gitsen balkona çıksan hatta annenlere falan gitsen dâhi at bagaja..

Ya mahnezyum kalsiyum cinko va bulunan bi ilac yazar doktorun ya da daha guclu bi ilac.Ama mutlaka iyi gelir.
Son haftalarda daha da cok oluyor bunlar.
Ozellikle yataktan kalkinca.

Ayak altlarını yarımşar limonla 15'er dakika ovdur eşine canım :) sonrada bi uzat dinlen az.

Çok değişik bişimiş canım tamamdır deneyecem :))

kızlar karnımda sanki mekik cekmişim gibi bi kas agrısı var büyüdüğü için mi oluyo acaba bu agrı aynı seyi yaşayan var mı aranızda

Kızlar bebeğimin gelişimi 1hafta geride çıktı acaba et yiyemediğim den olabilir mi 2hafta önce test yapıldı doktor bol bol et yumurta yogurt süt tüket demişti ama ben kırmızı etten çok tiksindim ondan olabilir mi

Okullar da kapandı artık doğuma kadar sürekli evdeyim, şimdiden sıkılmaya başladım, oyalanacak bir şeyler bulmam lazım sanırım
ay sikilmayin ya bunlar son sanslariniz. Sinemaya gidin, kendinize vakit ayirin, yuruyus yapin, uyuyun bol bol, ne bileyim kitap okuyun, kahve icin, dizi izleyin. Cocuk olduktan sonra boyle seyleri ozluyor insan. Simdi benim ikinci geliyor ben de tek cocuklu anlarimin kiymetini bilmeye calisiyorum eminim bu da dogunca, tek cocukla ne cok vaktim varmis keske biraz biseyler yapsaydim diyecegim. Bazen cocuksuz ve sorumluluklarimin olmadigi anlarimi ozluyorum. Istedigimiz kadar uyudugumuz, hastalaninca devrilip yattigimiz, bos bos tembellik yaptigimiz gunleri.. Tabiki aile olmak paha bicilemez birsey ama insanoglu iste hep gecmisi ozleyip gelecegin hayalini kuruyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…