- 25 Ekim 2017
- 461
- 543
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.401
Oy maşallah canım güle güle kullanın inşallah
Maşallah canım seni görünce ben çok mu geç kaldım acaba dedim ben daha hiç birşey almadım ki
teşekkür ederim canım :)
yok yok daha zaman var 1 saatlik iş bu aldıklarım bakma sen bana :) kıyafetleri hallettik bir de annemle ama çok almadık çabuk büyüyorlar diye. bir de etrafımız her yer mağaza, birşeye ihtiyaç olsa hemen alınır. daha oda takımı, lohusa gecelik pijama falan hiç bakmadım. 1 ay sonra falan bakmaya başlamayı düşünüyorum oda takımlarına. bi tek park yatak aldık bizim odamız için. o da indirimdeydi istediğimiz model ondan :)
Park yatak iç yatağını hangi marka tercih ettingünaydın kızlar. cumartesi günü jokerden katlanır küvet, küvet içine file yerine sünger aldık yeni çıkmış sanırım.bebeği yıkamak için sünger, maşrapa, lansinoh göğüs kremi, göğüs pedi, emzik kutusu, müslin bez, bebek kulak pamuğu, koltuk altı ateş ölçer(visio focus kızılötesi alacağız, bunu her ihtimale karşı teyid etmek için aldık), emzirme önlüğü aldık. dün de ebebek online siteden 12li unibaby yenidoğan ıslak mendil, 40lı 60x90 cm alt değiştirme örtüsü, park yatak için iç yatak, unibaby çamaşır deterjanı, reflü yatağı ve 6 paket temizleme pamuğu sipariş ettim.
Park yatak için benim de iç yatağa ihtiyacım var nerden aldınız kızlarPark yatak iç yatağını hangi marka tercih ettin
Geri sayım başladı o zaman son 10 haftaSelaam olsun 30’lu haftalar :) Bikaç haftaya bitsede gitsek moduna geçerim ben,allah yardımcımız olsun.
Geri sayım başladı o zaman son 10 hafta
Benimde yarın 30. Hafta çok şükür bugünlere geldik.[/QU
bende 30 u dolduruyorum yarın
Selam kızlar
Hafta sonu kontrolde açlık tokluk şeker bakıldı normal çıktı.
Ama idrar da enfeksiyon çıktı. Bayramdan beri rahimde ağrım vardı sanki düşecek gibi kipirdayinca bile agriyordu sebebi enfeksiyonmus.
bende araştırıyorum işte kıyafet bana aldırmıyor annemler biz alırız herşeyini diye çok beğendiğim birşey olunca dayanamayıp alıyorum tabiama hastane için nasıl bir gecelik alsam bilemiyorum normal olacağı kesin olsa altlı üstlü alacağım ama o da net olmuyor diğeri de elbise gibi olanlar rahatsız oluyor çok kararsızım çok
park yatak iç ölçüsü 65x95. çok da bi seçenek bulamadım. ebebekten babyjem aldım. zaten fiyatı çok uygun. beğenemzsek araştırıp tekrar bakarız dedik.Park yatak iç yatağını hangi marka tercih ettin
Çok güzel ve kullanışlı ikinci bir beşik almışsın gibi düşün hangi odaya gitsen balkona çıksan hatta annenlere falan gitsen dâhi at bagaja..Kızlar merhaba. Biz de taşınıcaz diye bebek için bir çöp bile almadık ne zamandır. Ama ben dayanamadım haftasonu ınternetten ev içi ana kucağı sipariş ettim. Bi baksanıza bana kullanışlı gözüktü ama acele mi ettim acaba.Eki Görüntüle 2161180
Kızlar merhaba 28+5 günlük olduk çok sukur. Çarşamba günü doktorla randevumuz var ama ben yine sizlere de sormak istedim.
3 gundur kasığımda bacaklarımı bile kastiran bir ağrı var. Yürüyüşümu bile kısıtlıyor neredeyse... zorlanıyorum ayağa falan kalkarken yürürken. Bebegim yan yatıyordu, bebek büyüdükçe kasığıma baskı ağırlık yapiyor olabilir mi? Ya da rahim büyüduğünden ağrı yapıyor olabilir mi?
Sizlerde de var mı böyle birşeyler? Sağ bacağım kramp girecekmiş gibi her an kasıyor.
Günaydın kızlar. Hastalık peşimi bırakmıyor grip ve boğaz ağrısıyla boğuşuyorum. Okadar hasta olmama rağmen gardorabımızı çocuk odasından yatak odasına taşıdık tüm perdeleri yıkadım astım bide cam sildim ama dün akşam tamam dedim ölüyorum doğuracam ben öyle bir kasık ağrısı oldu şuan iyiyim şükür
Çok değişik bişimiş canım tamamdır deneyecem :))Ya mahnezyum kalsiyum cinko va bulunan bi ilac yazar doktorun ya da daha guclu bi ilac.Ama mutlaka iyi gelir.
Son haftalarda daha da cok oluyor bunlar.
Ozellikle yataktan kalkinca.
Ayak altlarını yarımşar limonla 15'er dakika ovdur eşine canım :) sonrada bi uzat dinlen az.
keşke ben de tatil olsam valla sıcaklar iş iyice bunaltıyor evde olmak en güzeli iyice büyüyoruz bol bol uyuOkullar da kapandı artık doğuma kadar sürekli evdeyim, şimdiden sıkılmaya başladım, oyalanacak bir şeyler bulmam lazım sanırım
ay sikilmayin ya bunlar son sanslariniz. Sinemaya gidin, kendinize vakit ayirin, yuruyus yapin, uyuyun bol bol, ne bileyim kitap okuyun, kahve icin, dizi izleyin. Cocuk olduktan sonra boyle seyleri ozluyor insan. Simdi benim ikinci geliyor ben de tek cocuklu anlarimin kiymetini bilmeye calisiyorum eminim bu da dogunca, tek cocukla ne cok vaktim varmis keske biraz biseyler yapsaydim diyecegim. Bazen cocuksuz ve sorumluluklarimin olmadigi anlarimi ozluyorum. Istedigimiz kadar uyudugumuz, hastalaninca devrilip yattigimiz, bos bos tembellik yaptigimiz gunleri.. Tabiki aile olmak paha bicilemez birsey ama insanoglu iste hep gecmisi ozleyip gelecegin hayalini kuruyoruz..Okullar da kapandı artık doğuma kadar sürekli evdeyim, şimdiden sıkılmaya başladım, oyalanacak bir şeyler bulmam lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?