2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya ben bebeği çok aşağıda hissediyorum bugün iş yerinde beni gören iki kişide karnın baya aşağı inmiş son ay olur böyle dediler stres oldum bir hafta var kontrolede

Benim yürürken sanki kalça kemiğim çıkıp geri yerine oturuyor gibi garip bir ses geliyor

İnşallah canım, valla iyi ki olmuşuz aşı, çünkü ne zaman ne olacağı belli olmuyor, görünmez kaza işte

Tosuncugun 1200 gr olmus
Devlete gittigim icin goremedim ama hersey yolunda dedi
Boyle guzel oluyo bi devlet bi ozel 2 hafta da bir durumunu ögrenmis oluyorum

Maşallah canım artık gramlardan kilolara geçtik ne güzel benimde iki hafta önce 25+4 de 1 kiloydu 1 hafta ileri çıkmıştık dün rapor almaya gittim erken çıkayım eve diye dr dan randevu da 2 hafta önce gittiğimizde almıştık ama yıllık izne çıkmış bir hafta orada başka dr yazdırdılar kendi doktorum olsaydı görecektim ne güzel haftaya bir 10 günlük rapor daha alıcam o zaman görürüm artık bende.

Selam...
Allah yavrunu aldigin guzel esyalarda saglikla buyutup eskitmeni nasip eylesin insallah..

Tahtadan olan yatak cok ama cok guzel ben cok begendim insallah nasip olursa ben de almayi istiyorum nerd3n aldiniz acaba .. fiyati ne kadardi..

Allah 'a emanetsiniz

Ay kızlar karnımı açtım biraz oğlumla konuşayım diye tam da sol tarafa tekme attı göbek hizama karnımdan belli oldu hareket ediyor karnım dün sağlık ocağından da öyle oldu artık karnım yükseliyor falan çok güzel. O kadar bekledim ki bebeğimi o kadar tedaviler zor şeyler her gün şükrediyorum inşallah sağlıkla kucağıma da alırım.

Annemde İstanbul'da dr randevusu vardı erken çıkmış meşhur salı pazarı vardır oraya gitmiş çok güzel bir bornoz görmüş almış 5 li takım almış, bana geldiğinde pike takımı da almıştı mevlidim için yatağa sermeye üç kuruş emekli maaşı var elinden geleni yapmaya çalışıyor işte 10'lu takım da alacaktı ama ben ınstagramda bir takım gördüm isimli şık battaniyesi falan hastanede fotoğraflar için güzel oluyor onlardan alıcam dedim. Bugün bebek odamızın storu takıldı kornişler değişiyordu storlar hazırmış salon ve çocuk odası takıldı haftaya da perdeler gelecek ilk aksesuarı oldu odasının

Sağol ca eminönünde havuzlu han var bebek eşyaları satıyor onun üst katında yan yana iki mağaza var zaten canım kendi imalatları...1000 tl ye aldık canım ölçüsü de 70x130 büyük olması ayrıca avantaj...inş siz de güle güle büyütün duaların için çook tşkr ederim :)

canım maşallah bir çok şeyi almışsın bende ınstagramda bakıyorum isimli tulum takımları çok güzel ama isme karar veremedik ben çiçekli dantelli falan baktım bir de kendime taç alacam şal yapacam onun üstüne takmaya senin baktığın yer neresi bende bakıyım ben sadece tulum takımı bir de kendime taç istiyorum çok şey var ama o kadar gerek yok diye düşünüyorum

Sag ol canim Allah razi olsun insallah Yaradan Allah her birimize o guzel gunleri nasip eyler..

En kisa zamanda nasip olursa gidip bakacagim insallah bende İstanbuldayim cok sag ol canım Allah 'a emanetsiniz .

Ben doğumdan sonra kapıyı kimseye acmamayi dusunuyorum:))
Ahahhahahahha vallahi okuyunca gulmekden bi hal oldum super cevap olmus ayni benim kafa

Zaten damay tarafindan herk3a bana dusman gibi bisey .. bu aralar gebeligi duyan bi takim canalara girip gelme icin haberler salmis ama nafile ..7 s3n3dir halimi hatrimi sormayan babannesi de dahil beddua dahi eden bi akraba takimi olmasada olur ..

Amiiiiin ❤ Benimkide 4 yasinda 2014 Mayis dogumlu.Merakla bekliyor sevmek,bakmak icin.Ilkle ne kadsr farkliymis insanin yuregi bile ikiye bolunuyor :)

Günaydın kızlar tetanoz aşısının ikinci dozu hangi haftalarda olunacaktı kaçırdım mı acaba ??

Direkt arayip sor canim.Aramadilarsa zamanin vardir ama teyit edersin.
Ben hatirlatma dozu oldum.Seneye var.

Acaba yatarken kendine destek kuvvet sekillerini degistirsen mi :) ekleyebilirsin birer yastik daha ya da karninin altina vs.
Yine de oluyor ama belki rahatlatir diye dedim.

Kızlar göbeğimin alt kısmı aşırı derecede çatladı önlem almama rağmen sanırım artık yapacak bir şey yok bıraktım gitti

Fito kremi bi arastir istersen canim.
Onnarıcı seylerlerde destekleyebilirsin.
Bence hala yapabildigini yap.Azalsa bile kâr.Cunku onlar sonra biraz aciyor malesef.

Kalsiyum kullanan arkadaşlar.Kalsiyum eksikliğinin nasıl bi belirtisi oluyo.1 haftadır kalça kemiğimde geçmeyen bi ağrı var.Sanki birisi kemiğimi oyuyo gibi çok şiddetli bi ağrı deil ama sinirimi bozmaya başladı

Oy maşallah ya anne işte anne bambaşka oluyor allah razı olsun ne güzel düşünüyor

Şöyle canım kalçamda bir boşluk varmışta yürürken ora deliniyormuş gibi bir ağrım vardı. Ayrıca gece uyurken bacaklarımda kramp olmaya başlamıştı kalsiyum kullandığımdan beri geçti şükür

Benziyo ama benim yatarken de devam ediyo genelde yatıyorum zaten.Kan tahlili sonuxuna göre mi kalsiyum verdi doktorun yoksa şikayetini söyleyince direk yazdı mı.Ya 2 tane doktora gidiyorum ağrım var falan diyince ikisi de aynı tavirda umursamaz iyice sinir olmaya başladım

Aman çoğu lafa geliyo ben tecrubeliyim:)) yok bebek küçük yok sütü yok evi pis bilmem ne ben zaten yanlızim kimse yok yanimda kendi çayını demleyip içecek olan gelsin lafa soze gelene vallahi açmam yani hiç umrumda degil:))

Doktorun normal doğum için mi bu tarihi verdi yoksa sezeryan için mi.Kaç haftalık oluyosun o tarihte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…