- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.581
Canim benim sag baldirima geveleri kramplar giriyordu sonrasinda dr verdi ve cok sukur arada iciyorum simdilik bir derdim kalmadi bu konuda.Kalsiyum kullanan arkadaşlar.Kalsiyum eksikliğinin nasıl bi belirtisi oluyo.1 haftadır kalça kemiğimde geçmeyen bi ağrı var.Sanki birisi kemiğimi oyuyo gibi çok şiddetli bi ağrı deil ama sinirimi bozmaya başladı
Insan surekli görmek istiyo bide simdi eli ayagi herseyi belli diye daha bi heveslendik galibaMaşallah canım artık gramlardan kilolara geçtik ne güzel benimde iki hafta önce 25+4 de 1 kiloydu 1 hafta ileri çıkmıştık dün rapor almaya gittim erken çıkayım eve diye dr dan randevu da 2 hafta önce gittiğimizde almıştık ama yıllık izne çıkmış bir hafta orada başka dr yazdırdılar kendi doktorum olsaydı görecektim ne güzel haftaya bir 10 günlük rapor daha alıcam o zaman görürüm artık bende.
Amiin canım sizde Allaha emanet olun!Sag ol canim Allah razi olsun insallah Yaradan Allah her birimize o guzel gunleri nasip eyler..
En kisa zamanda nasip olursa gidip bakacagim insallah bende İstanbuldayim cok sag ol canım Allah 'a emanetsiniz .
Çalışmak ağır geliyorsa arada 32. Haftaya dek arada rapor isteyebilirsin canım bencede.. beni zorla ayırdı dr lar işten ben güya kurban bayramına dek çalışacaktım ne gerek varsaInsan surekli görmek istiyo bide simdi eli ayagi herseyi belli diye daha bi heveslendik galibaneyse ki az kaldi
Niye rapor aliyosun canim istediginde veriyo mu doktorlar bende mi alsam acaba
Insan surekli görmek istiyo bide simdi eli ayagi herseyi belli diye daha bi heveslendik galibaneyse ki az kaldi
Niye rapor aliyosun canim istediginde veriyo mu doktorlar bende mi alsam acaba
Boba siling aldım bende doğumdan itibaren kullanmak içinKızlar kanguru veya sling almak istiyorum. Bebek doğduktan bi süre sonra evde yalnız olacağım için bakkala vs. Yakın yerlere gittigimde sürekli arabayla çıkmak istemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka varmi? Daha önce kullanan? Birde ilk aylardan itibaren kullanılması önemli benim için.
Bende ilkinde 7. Aydan sonra başlamıştım bunda 7. Aya kdar nerdeyse herşeyimi tamamladım :)Arkadaşlar bebekleriniz kaç aylıkken alışverişe başladınız,ben ilk gebeliğimde 7 aylıkken başlamıştım.
Kızlar sizin göbüşler ne alemde benimkisi 10 haftad öne doğru atılım yapmış :) kızımda da böyle dikti oğlumda da. Yanlar dolmuyor öne doğru gidiyor göbüş
MaşallahMaşallahhh❤
Eki Görüntüle 2161941
Bu halim 23+2 :)
Şuan 25+5im daha malum durum 15 gun gecti aradan :))) foto cekilmedim daha bu da gelisiguzel kuzenimdeyken cekmistim.
Foto kayit + kilo kayit yapiyorum :)))))))
Kizimda bu halim 7bucuk aylikkenmis ancak,simdi ki hanimefendide aldi gitti :)
Kızımız olacak canim :)) 1336 gram olmuş masallahh kalbindeki parlaklık da kaybolmuş çok şükürgerçekten çok heyecanlı oluyor bakalım minnoş ne kadar olmuş bu arada cinsiyeti ne canım
Şikayetlerw göre direk verdi canım kan tahlili falan yapmadıBenziyo ama benim yatarken de devam ediyo genelde yatıyorum zaten.Kan tahlili sonuxuna göre mi kalsiyum verdi doktorun yoksa şikayetini söyleyince direk yazdı mı.Ya 2 tane doktora gidiyorum ağrım var falan diyince ikisi de aynı tavirda umursamaz iyice sinir olmaya başladım
Gerçekten nasıl öne doğru gidiyor. Demekki karın şeklinin cinsiyetle alakası yokKızlar sizin göbüşler ne alemde benimkisi 10 haftad öne doğru atılım yapmış :) kızımda da böyle dikti oğlumda da. Yanlar dolmuyor öne doğru gidiyor göbüş
Banada kesin kızacak doktor bir ayda 4 kilo aldımKızlar son adet tarihine göre 29+ 5 günlüğüz. Şu kan uyuşmazlığı testinden yaptı doktor bugün ve negatif çıktı. İgne olmam lazımmış. Bu igne illa 28.haftada olacak diye birşey yok dedi doktor .28.hafta dolduktan sonra yapılabiliyor mus. Birde 20 gün önce 942 gramdi bugün 1336 gram çıktı yavrum. Bende 20 gün önce 67 kilo iken bugün 71 buçuk kilo çıktım. Birax kızdı tabi doktor
Tehlikeli dedi doktor cnm ekmek Tuz şekeri kes dediBanada kesin kızacak doktor bir ayda 4 kilo aldımoysaki aynı yiyorum bu kilo nasıl oluyor anlamış değilim
Maşallah kuzuma kocaman olmuşHerkese merhaba bugün kontrolün wardı, 27+0 ım 1150gr olmuş minnoşum yüzünü de net gösterdi çenesini sevdiğim ne tatlıydıkafa yukarda ayaklar aşağıdaydı o yüzden aşağıya vurması gayet nırmal dedi maltofer ve krilom a devam osteocare i krampın yoksa 2günde bir alabilirsin dedi ama ben alırım hergün kalsiyum desteği için. Güneşte fazla kalma dedi, 36haftaya kadar seyahat edebilirsin uçak 34ten sonra Yok dedi. İlişki 32den sonra önermiyoruz dedi.
Hamileliğin üç ayından sonraki her şikayetimde hamilelikte normaldir bunlar cevabını almaya alıştığım için artık bıraktım ben de. Doktorum her gittiğimde bir şikayetin var mı diye soruyor ben de var ama normaldir diyeceksiniz gene diyorum.Benziyo ama benim yatarken de devam ediyo genelde yatıyorum zaten.Kan tahlili sonuxuna göre mi kalsiyum verdi doktorun yoksa şikayetini söyleyince direk yazdı mı.Ya 2 tane doktora gidiyorum ağrım var falan diyince ikisi de aynı tavirda umursamaz iyice sinir olmaya başladım
İlk alışverişimizi geçen hafta yaptık biz.Arkadaşlar bebekleriniz kaç aylıkken alışverişe başladınız,ben ilk gebeliğimde 7 aylıkken başlamıştım.
Benim de 32 yi bulmicak canım bugün 29+5 im işte 2 3 güne vurulurum sanırım fiyati nedir bu igne nin devlet karşılıyor mu kiGamze020 canım ben geçen cuma oldum kan uyuşmazlığı iğnesini ve vakit geçiyor hemen vurulman lazım dediler bana 32 ye gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?