2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim benim sag baldirima geveleri kramplar giriyordu sonrasinda dr verdi ve cok sukur arada iciyorum simdilik bir derdim kalmadi bu konuda.

Insan surekli görmek istiyo bide simdi eli ayagi herseyi belli diye daha bi heveslendik galiba neyse ki az kaldi
Niye rapor aliyosun canim istediginde veriyo mu doktorlar bende mi alsam acaba

Insan surekli görmek istiyo bide simdi eli ayagi herseyi belli diye daha bi heveslendik galiba neyse ki az kaldi
Çalışmak ağır geliyorsa arada 32. Haftaya dek arada rapor isteyebilirsin canım bencede.. beni zorla ayırdı dr lar işten ben güya kurban bayramına dek çalışacaktım ne gerek varsa ama şimdi dinlendikçe anladım meğer işe gidip gelmek bile çok yoruyormuş...

Canım isteyince birşey yazar verir. Ben Üniversitede kamu kurumunda çalışıyorum yıllık 40 gün rapor hakkım var 18 gün kadarını tedavimde kullanmıştım 15 gün alıcam şimdi 5 gün aldım önce haftasonunu içine almasın diye haftaya pazartesi de 10 gün daha alıcam sonra 15 gün yıllık iznim var onu alıcam sonra da doğum izni başlıyor zaten. Ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için erken ayrıldım çünkü zorluyordu sıcaklar falan ama tabi doğum öncesi sonrası izin maaşım da yatsın diye istifa vermedim

Boba siling aldım bende doğumdan itibaren kullanmak için

Kızlar sizin göbüşler ne alemde benimkisi 10 haftad öne doğru atılım yapmış :) kızımda da böyle dikti oğlumda da. Yanlar dolmuyor öne doğru gidiyor göbüş

Maşallahhh

Bu halim 23+2 :)
Şuan 25+5im daha malum durum 15 gun gecti aradan :))) foto cekilmedim daha bu da gelisiguzel kuzenimdeyken cekmistim.
Foto kayit + kilo kayit yapiyorum :)))))))

Kizimda bu halim 7bucuk aylikkenmis ancak,simdi ki hanimefendide aldi gitti :)

Maşallah

Kızlar son adet tarihine göre 29+ 5 günlüğüz. Şu kan uyuşmazlığı testinden yaptı doktor bugün ve negatif çıktı. İgne olmam lazımmış. Bu igne illa 28.haftada olacak diye birşey yok dedi doktor .28.hafta dolduktan sonra yapılabiliyor mus. Birde 20 gün önce 942 gramdi bugün 1336 gram çıktı yavrum. Bende 20 gün önce 67 kilo iken bugün 71 buçuk kilo çıktım. Birax kızdı tabi doktor

Şikayetlerw göre direk verdi canım kan tahlili falan yapmadı

Banada kesin kızacak doktor bir ayda 4 kilo aldım oysaki aynı yiyorum bu kilo nasıl oluyor anlamış değilim

Maşallah kuzuma kocaman olmuş benim oğlan da aşağı vuruyor ama inletiyor resmen çok güçlendi artık sıpa

İyi akşamlar eylül anneleri
Şeker yükleme testini yaptırıp da şekeri yüksek çıkan var mı? Nasıl bir süreç geçiriliyor o durumda merak ediyorum. Ben yaptıramadım henüz o testi.
Hamileliğin üç ayından sonraki her şikayetimde hamilelikte normaldir bunlar cevabını almaya alıştığım için artık bıraktım ben de. Doktorum her gittiğimde bir şikayetin var mı diye soruyor ben de var ama normaldir diyeceksiniz gene diyorum. Tansiyonum düşük normalmiş, kalçamda keskin ağrılar oluyor bazen adım bile atamıyorum buna da normal dediler, karındaki ağrı ve yırtılma hissi gibi keskin acılara da normal dedi. Rahim genişliyormuş sonuçta. Alt karında baskı, öksürme hapşırma anında idrar kaçırma da normal.
Arkadaşlar bebekleriniz kaç aylıkken alışverişe başladınız,ben ilk gebeliğimde 7 aylıkken başlamıştım.
İlk alışverişimizi geçen hafta yaptık biz.
Hastane çıkışı seti aldık bir tane, birkaç tane çıtçıtlı zıbın, alt üst takım vs aldık.

Okullar kapandığı için evde vakit geçirmekte zorlanıyorum. Alışveriş listesi yapmaya karar verdim. Aldıkça üzerlerine çizik atarım. Önerileriniz, tavsiyeleriniz var mı? İlk bebeğim çok bilgisiz hissediyorum bu konuda. Erken doğum ihtimaline karşı bir çantanın hazır olması gerektiğini söylemişti okuldaki arkadaşlarım, akıllarına gelenlerden kabaca bir liste yapmıştık. Şunu farkettim bambaşka bir dünya sanki bebekler alemi, onların ihtiyaçları, dikkat edilmesi gereken şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…