- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.601
Benimde bacağımın kasiklarimla birleşen yerinde yapışık bir ağrı var geçmiyor. Doktora söyledim kalsiyum verdi. Bi geçer gibi oldu tekrar başladı. Nolucak bilmiyorum. Normalde ağrımıyor ama merdiven çıkarken yada pantolon iç çamaşırı falan giyerken felaket acıyor. Hâlâ ağrı var 3 hafta oldu.Kalsiyum kullanan arkadaşlar.Kalsiyum eksikliğinin nasıl bi belirtisi oluyo.1 haftadır kalça kemiğimde geçmeyen bi ağrı var.Sanki birisi kemiğimi oyuyo gibi çok şiddetli bi ağrı deil ama sinirimi bozmaya başladı
İnanırmısın özendim valla maşallah kendin ip incesin karnın var sadece bende böyle bi göbek yok minicik bişey aşağıda bayada ama kendim baya aldım kilo totom falan büyüdü kız çocuğumda büyür derlerdi bide külli yalan. Bu teorilerKızlar sizin göbüşler ne alemde benimkisi 10 haftad öne doğru atılım yapmış :) kızımda da böyle dikti oğlumda da. Yanlar dolmuyor öne doğru gidiyor göbüş
Canım sen geç kalmışsın ama niye gitmedin ki 28 haftada vuruluyo ileri haftada vurulduğunu hiç duymadım ben özele gidiyorum normalde mor reçeteyle satılıyo sen gidip alıyosun eczanede bulunmuyo getirtiyo onlar yada sen depodan alıyosun kendin test parası verirsin özelde ben devlet hastanesine gittim testimide bedava yaptırdım iğnemi de onlar getirtti onlar vurdu hiç para ödememiş oldum teste falan iğne ücretsiz ama kendi tercihin pazartesi vuruldum bende 28+3 deBenim de 32 yi bulmicak canım bugün 29+5 im işte 2 3 güne vurulurum sanırım fiyati nedir bu igne nin devlet karşılıyor mu ki
Bana mor reçete yazdı doğum hastanesi ne gittim kontrole. Eşim gitti aldı eczacılar odasından 10 TL vermiş sadece yani muayene ücreti almışlar devlet karşılıyorBenim de 32 yi bulmicak canım bugün 29+5 im işte 2 3 güne vurulurum sanırım fiyati nedir bu igne nin devlet karşılıyor mu ki
Benim listem ihtiyaç görüp aldıklarım var daha önce paylaşmıştım aldıkça eklemeler yapıyorum bebek ve hastane kullanımı için işine yarayacaksa paylaşayım fikir olur;İyi akşamlar eylül anneleri
Şeker yükleme testini yaptırıp da şekeri yüksek çıkan var mı? Nasıl bir süreç geçiriliyor o durumda merak ediyorum. Ben yaptıramadım henüz o testi.
Hamileliğin üç ayından sonraki her şikayetimde hamilelikte normaldir bunlar cevabını almaya alıştığım için artık bıraktım ben de. Doktorum her gittiğimde bir şikayetin var mı diye soruyor ben de var ama normaldir diyeceksiniz gene diyorum.Tansiyonum düşük normalmiş, kalçamda keskin ağrılar oluyor bazen adım bile atamıyorum buna da normal dediler, karındaki ağrı ve yırtılma hissi gibi keskin acılara da normal dedi. Rahim genişliyormuş sonuçta. Alt karında baskı, öksürme hapşırma anında idrar kaçırma da normal.
İlk alışverişimizi geçen hafta yaptık biz.
Hastane çıkışı seti aldık bir tane, birkaç tane çıtçıtlı zıbın, alt üst takım vs aldık.
Okullar kapandığı için evde vakit geçirmekte zorlanıyorum. Alışveriş listesi yapmaya karar verdim. Aldıkça üzerlerine çizik atarım. Önerileriniz, tavsiyeleriniz var mı? İlk bebeğim çok bilgisiz hissediyorum bu konuda. Erken doğum ihtimaline karşı bir çantanın hazır olması gerektiğini söylemişti okuldaki arkadaşlarım, akıllarına gelenlerden kabaca bir liste yapmıştık. Şunu farkettim bambaşka bir dünya sanki bebekler alemi, onların ihtiyaçları, dikkat edilmesi gereken şeyler.
Ben ikisindede çok kilo alamadım başlarda hep kusma bulantı kilo vererek başladım belki ondan öne doğru gidiyor olabilir :) kızımda göbeğimi görenler oğlun mu olacak diye soruyordu şimdi görenlerde ha tam erkek karnı nasılda belli oluyor erkek olduğu diyorlar :)İnanırmısın özendim valla maşallah kendin ip incesin karnın var sadece bende böyle bi göbek yok minicik bişey aşağıda bayada ama kendim baya aldım kilo totom falan büyüdü kız çocuğumda büyür derlerdi bide külli yalan. Bu teoriler
Kızımda almıştım oğlumdada aynısı kullanacağımBu arada prava travel sistem bebek arabası alan varmı ?
Anti d diger adiyla logam asilari raporla verilebiliyor devlet tarafindan.. disaridan aldiginizda epey pahali..Benim de 32 yi bulmicak canım bugün 29+5 im işte 2 3 güne vurulurum sanırım fiyati nedir bu igne nin devlet karşılıyor mu ki
Memnun kaldın mı canımKızımda almıştım oğlumdada aynısı kullanacağım
Çok teşekkür ederim not alıyorumm izninleBenim listem ihtiyaç görüp aldıklarım var daha önce paylaşmıştım aldıkça eklemeler yapıyorum bebek ve hastane kullanımı için işine yarayacaksa paylaşayım fikir olur;
- 4moms origami bebek arabası
- 4moms origami portbebe
- Graco logico çocuk oto koltuğu
- Tahtaravelli toro beşik 70x130
- Hasır sepet portbebe
- Prima Bebek Bezi Premium Care Yenidoğan 1 Beden 126 Adet + 2 Beden 120 Adet
- Prima Alt Değiştirme Örtüsü 12li
- Uni Baby Alt Açma Örtüsü 10'lu
- Uni Baby Çamaşır Deterjanı
- Uni Baby Çamaşır Yumuşatıcısı
- Uni Baby Yenidoğan Şampuan
- Uni Baby Yenidoğan Pamuk Mendil 24 Paket 40lı
- Philips Avent Desenli Pp Biberon Seti
- Lansinoh Tekli Elektrikli Süt Sağma Pompası
- Lansinoh Süt Saklama Poşeti 50 Adet
- Lansinoh Göğüs Pedi 100 Adet
- Medela Purelan Göğüs Kremi
- Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 AY
- Philips Avent Ultra Yumuşak Emzik 0 - 6 ay
- Pierre Cardin Emzirme Seti
- Visio Focus Temassız Ateş Ölçer
- Boba Wrap Sling
- Oribian ısı ve nem ölçer
- Sophie The Giraffe Bebek Bakım Seti
- Sophie The Giraffe arabada bebek var yazısı
- Hibboux Wooly Yün Bebek Yorganı
- Hibboux Ranforce Bebek Nevresim Takımı
- Kanz Giderli Bebek Banyo Küveti 5 Parça
- Emzirme örtüsü
- Boon Pulp - Silikon Meyve Filesi
- Pişik kremi
- Babyjem anakucağı bel destek minderi
- 10’lu hastane çıkışı seti
- 5’li hastane çıkışı
- Ağız mendili
- Müslin battaniye
- Battaniye
- Birkaç takım kıyafet
- Ships Baby Çamaşır Yıkama Filesi
- Oioi silikon önlük
- Fisherprice banyo oyuncağı
- Kapı için bebek uyuyor yazısı
- Köşe koruyucu
- Priz kapağı
- Hastanede kullanım için;
- Depend Emici Külot büyük beden
- Büyük beden pijama takımı önden düğmeli
- 3 tane Gecelik
- Sabahlık
- Sevimli bir çift terlik
- Süslü bir taç
- 2 çift çorap
- Havlu
- Emzirme atleti
- Emzirme çamaşırı
- Kişisel bakım ürünleri
Titanyum dioksit olunca ne oluyor ki?Selamlar herkese bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı yaptırmak istemediğime dair imza verdim. 2 kutu da demir hapı verdiler ama kullanamayacağım içinde titanyum dioksit varmış kendi hapıma devam
Kızımız olacak canim :)) 1336 gram olmuş masallahh kalbindeki parlaklık da kaybolmuş çok şükür
Kızlar son adet tarihine göre 29+ 5 günlüğüz. Şu kan uyuşmazlığı testinden yaptı doktor bugün ve negatif çıktı. İgne olmam lazımmış. Bu igne illa 28.haftada olacak diye birşey yok dedi doktor .28.hafta dolduktan sonra yapılabiliyor mus. Birde 20 gün önce 942 gramdi bugün 1336 gram çıktı yavrum. Bende 20 gün önce 67 kilo iken bugün 71 buçuk kilo çıktım. Birax kızdı tabi doktor
Ben şimdiden 15 den fazla aldımtoplamda kaç kilo aldın ki canım ben 60 kilo ile başladım bayramda biraz abartınca tatlıyı 69,6 geliyorum şu anda9,6 kilo 12 ile kapatmam hayal oldu da 15 e de razıyım
Benim listem ihtiyaç görüp aldıklarım var daha önce paylaşmıştım aldıkça eklemeler yapıyorum bebek ve hastane kullanımı için işine yarayacaksa paylaşayım fikir olur;
- 4moms origami bebek arabası
- 4moms origami portbebe
- Graco logico çocuk oto koltuğu
- Tahtaravelli toro beşik 70x130
- Hasır sepet portbebe
- Prima Bebek Bezi Premium Care Yenidoğan 1 Beden 126 Adet + 2 Beden 120 Adet
- Prima Alt Değiştirme Örtüsü 12li
- Uni Baby Alt Açma Örtüsü 10'lu
- Uni Baby Çamaşır Deterjanı
- Uni Baby Çamaşır Yumuşatıcısı
- Uni Baby Yenidoğan Şampuan
- Uni Baby Yenidoğan Pamuk Mendil 24 Paket 40lı
- Philips Avent Desenli Pp Biberon Seti
- Lansinoh Tekli Elektrikli Süt Sağma Pompası
- Lansinoh Süt Saklama Poşeti 50 Adet
- Lansinoh Göğüs Pedi 100 Adet
- Medela Purelan Göğüs Kremi
- Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 AY
- Philips Avent Ultra Yumuşak Emzik 0 - 6 ay
- Pierre Cardin Emzirme Seti
- Visio Focus Temassız Ateş Ölçer
- Boba Wrap Sling
- Oribian ısı ve nem ölçer
- Sophie The Giraffe Bebek Bakım Seti
- Sophie The Giraffe arabada bebek var yazısı
- Hibboux Wooly Yün Bebek Yorganı
- Hibboux Ranforce Bebek Nevresim Takımı
- Kanz Giderli Bebek Banyo Küveti 5 Parça
- Emzirme örtüsü
- Boon Pulp - Silikon Meyve Filesi
- Pişik kremi
- Babyjem anakucağı bel destek minderi
- 10’lu hastane çıkışı seti
- 5’li hastane çıkışı
- Ağız mendili
- Müslin battaniye
- Battaniye
- Birkaç takım kıyafet
- Ships Baby Çamaşır Yıkama Filesi
- Oioi silikon önlük
- Fisherprice banyo oyuncağı
- Kapı için bebek uyuyor yazısı
- Köşe koruyucu
- Priz kapağı
- Hastanede kullanım için;
- Depend Emici Külot büyük beden
- Büyük beden pijama takımı önden düğmeli
- 3 tane Gecelik
- Sabahlık
- Sevimli bir çift terlik
- Süslü bir taç
- 2 çift çorap
- Havlu
- Emzirme atleti
- Emzirme çamaşırı
- Kişisel bakım ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?