2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım endokrin bana 1 hafta daha ölç demişti 2 gün daha ölçtüm aynen pilav makarma falan kaçırınca öğlen akşam 150 160 gördüğüm oldu. endokrin 1 hafta diyet deyip kontrole çağırdığında form vermişti yazmıştık bu değerlerle sorun olmaz dedi açıkçası daha ölçmüyorum ekmek pilav makarna azaltttım protein ağırlık yiyorum dr öyle dedi. ama son günlerde dışarıda da yedim,dondurmada yedim. Canının istediğinden abartmadan ye canım

canım 32. haftada eğer sağlığın el veriyorsa çalışabilir raporu alıp 5 hafta daha çalışabilirsin 37. haftaya kadar sonra doğum iznine ayrılırsın o kullanmadığın 5 haftayı doğum sonrası iznine eklenir. doğum sonrası 13 hafta iznin olmuş olur. ben öyle yapacağım mesela sonrasında bebeğimle daha fazla vakit geçireyim diye

kv ni ekonumi bakanı yapmak lazım. Maşallah 100 tl ile olayı çözmüş.

Sağol canım ya içim rahatladi.
1. Saat tokluk şekeri 130 u geçmeyecek demişti doktor.
Bugün kahvaltıda azıcık yiyiverdim 132 oldu.
Mesela tatlı yedik 1 saat sonra ölcsek etkisini girebilir miyiz acaba?

Gene kadın bir şeyler yapmaya çalışmış. Benimki yaşlıyım anlamsm diyip geri çekiliyor. Bende kayın pederede onada emrivaki yaptım. İkinizde bilezik alacaksınız dedim bakalım göreceğiz. Sanmıyorum sma olsun. Düğünümde bile eşim aldı verdi bilezik taktılar. İçime dert oldu kızım sayesinde çıkartmaya çalışıyorum.

benim de araları 32 ay olacak 3 e yakın oğlum bir çok şeyi öğrendi çok akıllı ama iki çocuk nasıl yaparım düşünüyorum yaşayıp görecez artık
Evet ilk yıl biraz zor ama 2.yildan itibaren beraber oynuyorlar hem kardeş hem arkadaş gittiğim hicbir yerde sıkılmazlar bir şekilde oynarlar.. kolay gelsin canım

Merhaba arkadaşlarım :) nasılsınız

Biz kontrolden geldik 1900 gr olmuşuz 40 cm olmuşuz ve hala 5 kilodayım yalnız geceleri çok bacak ağrım olduğu için günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt yemem ve altına düşmemem gerektiğini söyledi ayrıca ben ssvd istediğim için hergün yarım saat tempolu yürüyüş evde de tv izlerken koltukta değil yerde bağdaş kurarak oturmamı istedi haftaya bugünde raporum yazılacak çok şükür kızlar bugünlerimizeee

Benim damlamıyor ama uçlarınin içi bembeyaz oldu sıksam gelicek. Ellemiyorum ve elletmiyorum
Benim 30 haftam yarın bitiyor ama hiç süt yada süt belirtisi yok. ilk dönemler çok şişti gögüsler 80 den 85 e geçtim. Şimdi aynı duruyor. Sütüm olmayacak diye kormaya başladım

Yoğurt yemek bana ceza değil ödül olur heralde. Öyle çok severim yani:)) bide kendim mayaliyorum hazır sevmiyorum kızlarla oturup yiyoruz günde bi kaç defa:))
Içine birde ev yapımı mısır ekmegi.. yoğurt normalde de çok faydalı. Anneannem 100 küsür yaşına kadar yaşadı. Hergün kase kase misir ekmekli yoğurt yerdi. Hic bir hastaligi da olmadi. Allah rahmet eylesin.

Bende kendim yapıyorum yoğurdu içinede biraz bal koyuyorum ohhh mis ara ögün olarak yiyorum hergün. Yatarkende süt içiyorum bir bardak. Kahvaltıdada bol peynir yumurta zetin mutlaka yiyorum. Yogurt sağlıktır

Maşallah canım.. ne güzel hiç kilo almamışsın nerdeyse. Olan da bebişin kilosu. Ben 18 kilo aldim. bebiste daha gecen hafta 1100 gr di. Neyse bebisler saglikli olsunda diyorum kilolar verilir. Bende normal dogum istiyorum ama benim ilk Sende Inşallah istediğin şekilde doğum yaparsın..

Benim 30 haftam yarın bitiyor ama hiç süt yada süt belirtisi yok. ilk dönemler çok şişti gögüsler 80 den 85 e geçtim. Şimdi aynı duruyor. Sütüm olmayacak diye kormaya başladım
O korku bendede var canim benim goguslerim normaldede cok ufaktir zaten. Benimde 80 e cıktı ama öyle kaldı. Ablam doğumdan sonra daha da büyüyor dedi ama bilmiyorum. Inşallah sütümüz olurda yavrularımızı anne sütü ile besleyebiliriz..

Şimdiden süt gelmesi ile ilgili mi bilmiyorum canım. Sen dert etme bence daha erken. Hatta ben görünce korktum evhamlandim ondan dokunamiyorum bile.

Ben tamamen birakcam canım devam etmicem bi 3 4 sene ise ara veriyorum. Temmuz sonu çıkayım diyordum ama şimdi rapor alırsam calisamicam temmuz sonuna kadar.

Kızlar kanguru veya sling almak istiyorum. Bebek doğduktan bi süre sonra evde yalnız olacağım için bakkala vs. Yakın yerlere gittigimde sürekli arabayla çıkmak istemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka varmi? Daha önce kullanan? Birde ilk aylardan itibaren kullanılması önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…