2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm eylül anneleri
Maşallah herkese kontrole gidenler gözünüz aydın inş. Sonuna kadar bebislerin güzel haberlerini alırsınız
Bizde 17 gündür annemlerdeyiz bir ay daha burdayım inşallah
8 kilo almışım şimdiye kadar bebegin kilosunu bilmiyorum burda bir görünür eve geçerim
Leğen kemiklerin ağrıyor sizdede var mi sanırım doğum yaklaştığı için boyle

daha almadım ama mamadus alacağım. kullananlar çok memnun. yenidoğan aparatı ile birlikte geliyor.

Ay inşallah canım anne sütü önemli. En azından bir yaşına kadar emzirmek istiyorum.

Kızlar benim göğüslerim çok küçük nerdeyse sadece uç var ama oğlumda öyle bir sütüm olduki çocuk ağzını çektiği anda fışkırıyordu bütün koltuklarım süt lekesi olmuştu aman dikkat bu arada anne sütü lekesi çıkmıyor. Demem o ki hiç takılmayın büyüklükle alakası yok sütün

Kızlar evdeki çöp kovasını temizlerken parmağımı kestim, demirdi. Tetanoz aşımı oldum zaten ama korktum yine de. Bişey olmaz demi

amin canım sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallh

Ben kanguru Stokke markasi alicam. Kullanan tanidiklarim cok memnun. Hem gögsüne, hen sirtina takabiliyorsun. Sling henüz ne alcagima karar vermedim bakiniyorum hala. Ilk günler huzursuz oldugunda slingle daha kolay sakinlesiyor bebekler direk ten temasiyla gögsünde oldugu icin. Bide kendi anne karninda gibi hissediyomus.

Arkadaşlar sürekli alt karnımda baskı hissi var.Sürekli idrara çıkma durumumda var.Sanki idrarımı tutmuş gibi his ve baskı oluyor.Böyle durumda olan var mı?
Aynı ben bol bol su iç dedi doktor. Bebeğin kafası yukardayken öyle olur dedi. Ayakları idrar torbasına baskı yaparmış.

Ay maşallah ya iki kilo olmuş nerdeyse çok imrendim ya beş kilo nedirki tamamı bebeğe ait o kilonun :)). Bağdaş kurarak oturmak normal doğum için iyimiymiş canım bende öyle yapayım. Birde canım 32+0'da çalışabilir raporu alınmıyormu sen ne zaman alacaksın
Kızlar evdeki çöp kovasını temizlerken parmağımı kestim, demirdi. Tetanoz aşımı oldum zaten ama korktum yine de. Bişey olmaz demi
Bişi olmaz inşallah canım aşımızı olduk nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…