- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.621
Amineee hadi kızım akşam oldu evee :)canım ne güzel karar vermişssin karışmaz bence emine ve amine farklı bir de etrafımızda yok kimsede değişik anlamlı güzel olsun istiyorum hayırlısı bakalım
Ben şimdiden 15 den fazla aldım
Evet ben severek kullandım bizimki resimdeki şimdi yeni modeller çıkmışMemnun kaldın mı canım
Günaydın kızlar cumadan beri oğlum hasta boğaz enfeksiyonu var. Ateşli ve kusuyor.
Bende hep yoğun geçiyor zaman ev işi çocuk derken bir bakmisim akşam oluyor bir bakmisim sabah olmuş.
Hergün giremiyorum. Ara ara girip birkaç sayfa okuyabiliyorum.
Zararlı diye okudum beyazlatıcı maddeTitanyum dioksit olunca ne oluyor ki?
Amiiiinnn çok teşekkür ederim.geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Sayılı haftalar kaldı artık. Çok şükür bugünlere geldik.
İlla 28.haftada mi olmalı canım doktor 28.hafta dolduktan sonra vurulabilir dedi de aklım karistiBana mor reçete yazdı doğum hastanesi ne gittim kontrole. Eşim gitti aldı eczacılar odasından 10 TL vermiş sadece yani muayene ücreti almışlar devlet karşılıyor
Önce vurmicakti sözde canım bebeği kabul etmese su toplanır yada bi tepki verirdi vücudun dedi. Dün kontrolde ise tüp bebek oldugunuz için birax daha tedbirli davranmak istiyorum dedi özellikle sordum 28.hafta dolduktan sonra vurulabilirmiş 32.haftaya kadar öyle bilgi verdi detaylı ultrasona da girdim o doktora da sordum yapılabilir dedi o da .yarin başka bir doktora gitcem oda aynısını derse yaptircam mecbur negatif çıktı kan uyuşmazlığı testi sonucuCanım sen geç kalmışsın ama niye gitmedin ki 28 haftada vuruluyo ileri haftada vurulduğunu hiç duymadım ben özele gidiyorum normalde mor reçeteyle satılıyo sen gidip alıyosun eczanede bulunmuyo getirtiyo onlar yada sen depodan alıyosun kendin test parası verirsin özelde ben devlet hastanesine gittim testimide bedava yaptırdım iğnemi de onlar getirtti onlar vurdu hiç para ödememiş oldum teste falan iğne ücretsiz ama kendi tercihin pazartesi vuruldum bende 28+3 de
Kızlar sizin göbüşler ne alemde benimkisi 10 haftad öne doğru atılım yapmış :) kızımda da böyle dikti oğlumda da. Yanlar dolmuyor öne doğru gidiyor göbüş
Maşallahhh❤
Eki Görüntüle 2161941
Bu halim 23+2 :)
Şuan 25+5im daha malum durum 15 gun gecti aradan :))) foto cekilmedim daha bu da gelisiguzel kuzenimdeyken cekmistim.
Foto kayit + kilo kayit yapiyorum :)))))))
Kizimda bu halim 7bucuk aylikkenmis ancak,simdi ki hanimefendide aldi gitti :)
Eki Görüntüle 2162023
Maşallah kızlar göbüşlerimiz de büyüdü son düzlükteyiz artık:)
HEYECANLIYIM bu mesajı senin mesajına karşılık yazmıştım ama alintilamadi
Ay maşallah ya iki kilo olmuş nerdeyse çok imrendim ya beş kilo nedirki tamamı bebeğe ait o kilonun :)). Bağdaş kurarak oturmak normal doğum için iyimiymiş canım bende öyle yapayım. Birde canım 32+0'da çalışabilir raporu alınmıyormu sen ne zaman alacaksın
Aynen ben çalışabilir raporumu alacağım o rapor gerekliymiş. ben oğlumda da 7 kilo almıştım ama bünye ile alakalı sanırım ben normalde de çok çöp gibi biri değilim :) aynen bağdaş kuracaksın dedi birde en az yarım saat tempolu yürüyüş ve squat yapacakmışım onun için spor hocası arkadaşım var onunla görüşeceğim
Amiiiiin ❤ Benimkide 4 yasinda 2014 Mayis dogumlu.Merakla bekliyor sevmek,bakmak icin.Ilkle ne kadsr farkliymis insanin yuregi bile ikiye bolunuyor :)
Direkt arayip sor canim.Aramadilarsa zamanin vardir ama teyit edersin.
Ben hatirlatma dozu oldum.Seneye var.
Acaba yatarken kendine destek kuvvet sekillerini degistirsen mi :) ekleyebilirsin birer yastik daha ya da karninin altina vs.
Yine de oluyor ama belki rahatlatir diye dedim.
Fito kremi bi arastir istersen canim.
Onnarıcı seylerlerde destekleyebilirsin.
Bence hala yapabildigini yap.Azalsa bile kâr.Cunku onlar sonra biraz aciyor malesef.
bence kurban bayramına kadar diyorum cünkü istifa edicem işi bırakıcam ama nasıl daanırım bilmem uyku meselesi beni bitiriyoÇalışmak ağır geliyorsa arada 32. Haftaya dek arada rapor isteyebilirsin canım bencede.. beni zorla ayırdı dr lar işten ben güya kurban bayramına dek çalışacaktım ne gerek varsaama şimdi dinlendikçe anladım meğer işe gidip gelmek bile çok yoruyormuş...
sende mi calışmayı düşünmüyosun :) evet haklarını kullanmalısın bence de içerde kalmasın bosu bosuna izinlerinCanım isteyince birşey yazar verir. Ben Üniversitede kamu kurumunda çalışıyorum yıllık 40 gün rapor hakkım var 18 gün kadarını tedavimde kullanmıştım 15 gün alıcam şimdi 5 gün aldım önce haftasonunu içine almasın diye haftaya pazartesi de 10 gün daha alıcam sonra 15 gün yıllık iznim var onu alıcam sonra da doğum izni başlıyor zaten. Ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için erken ayrıldım çünkü zorluyordu sıcaklar falan ama tabi doğum öncesi sonrası izin maaşım da yatsın diye istifa vermedim
korkma hiçbişey olmaz aşağıda taşımak diye bir deyim var sen rahat ol arkadaşım.Kızlar ya ben bebeği çok aşağıda hissediyorum bugün iş yerinde beni gören iki kişide karnın baya aşağı inmiş son ay olur böyle dediler stres oldum bir hafta var kontrolede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?