2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben şimdiden 15 den fazla aldım

Alınıyor ya anlamadım o kadar dikkat etmeme rağmen alınıyor beni yürüyüş yapıyor olmam biraz yavaşlatıyor galiba bir de çok uyuyamıyorum ondan da olabilir ama şişlik ve ödemlerde başladı artık ne yapalım minikler sağlıklı olsun da vereceğiz bir şekilde

Günaydın kızlar cumadan beri oğlum hasta boğaz enfeksiyonu var. Ateşli ve kusuyor.
Bende hep yoğun geçiyor zaman ev işi çocuk derken bir bakmisim akşam oluyor bir bakmisim sabah olmuş.
Hergün giremiyorum. Ara ara girip birkaç sayfa okuyabiliyorum.

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Bende şimdi tartildim 70.5 kilo oldum son 75 i geçmemek istiyorum ekmek turu çok yiyorum .makarna pilav normaldede çok sevmem hamilelikte hiç yemedim.
Doğumdan sonra inşallah hemen veririm çıtır anne olmak istiyorum :)))

Haftaları sayiyorumda henüz bişey yapmadım.
Sadece oglumdan kalan kıyafetleri ayirdim yikadim utuledim. Daha süt pompam depoda onu bulup temizlemem lazım.
Annem 2 battaniye ve 10 lu hastane çıkışı almış çorap almış. Bende sadece pembe tulum takım aldım 5 li süslü birsey. Daha bunlar yikanmadi.
Kendime pijama takımları almam lazım günlük. Terlik ve taç almam lazım kizimla takım olsun. .
Gelenlere verilecek hediyeler yapılması lazım.
Kremler, deterjanlar. ..
Eee evin hali ne olacak dip köşe temizlik ister ..... daha çok şey var.
Ikinci çocuk diye rahat davraniyordum ama bunların hepsini yapmam lazım.

Önce vurmicakti sözde canım bebeği kabul etmese su toplanır yada bi tepki verirdi vücudun dedi. Dün kontrolde ise tüp bebek oldugunuz için birax daha tedbirli davranmak istiyorum dedi özellikle sordum 28.hafta dolduktan sonra vurulabilirmiş 32.haftaya kadar öyle bilgi verdi detaylı ultrasona da girdim o doktora da sordum yapılabilir dedi o da .yarin başka bir doktora gitcem oda aynısını derse yaptircam mecbur negatif çıktı kan uyuşmazlığı testi sonucu

Kızlar sizin göbüşler ne alemde benimkisi 10 haftad öne doğru atılım yapmış :) kızımda da böyle dikti oğlumda da. Yanlar dolmuyor öne doğru gidiyor göbüş

Eki Görüntüle 2162023
Maşallah kızlar göbüşlerimiz de büyüdü son düzlükteyiz artık:)

kızlar maşallah size yaaa cidden nasıl güzel olmuş göbekleriniz

Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum acımaya başladılar zaten
Teşekkür ederim bir araştırayım şu kremi

bence kurban bayramına kadar diyorum cünkü istifa edicem işi bırakıcam ama nasıl daanırım bilmem uyku meselesi beni bitiriyo

sende mi calışmayı düşünmüyosun :) evet haklarını kullanmalısın bence de içerde kalmasın bosu bosuna izinlerin

Kızlar ya ben bebeği çok aşağıda hissediyorum bugün iş yerinde beni gören iki kişide karnın baya aşağı inmiş son ay olur böyle dediler stres oldum bir hafta var kontrolede
korkma hiçbişey olmaz aşağıda taşımak diye bir deyim var sen rahat ol arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…