- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #29.021
canım ciğer geliştirici verdiyse sorun olmaz. ayrıca 24 haftalık doğan bebekler bile yaşıyor artık tıp çok ilerledi. sen moralini yüksek tut.doktorun söylediklerinden sorumlu olmamak için allah bilir demiştir. yat hareket etmeKızlar meraba 29 haftalik gebeyim bir haftadır pembe ve kahverengi lekelenmem var.dr a gittim ciğer geliştirici ve düşük önleyici iğne verdi.bir gün hastanede yattım.dr umun dediği hiç ayağa kalkmayacaksın sürekli istirahat.ama ben durumdan çok bunaldım.simdiye kadar düşük riskim yoktu şimdi oldu.32. Haftayı görsem şükredecem.dr a soruyorum dogum ne zaman olursa bebek yaşar diyorum Allah bilir diyo kafayı yicem
canım muhtemelen pelvis kemiğin genişliyordur.ondan kasıklarında ağrı vardır.Kızlar kasıklarım ağrıyor ikiside hemde iki gündür. Enfeksiyonmu var acaba ama idrarımu yaparken yanmıyor akıntımda yok.
Bide üstüne göz nezlesi oldum hiç olan varmı bildiğiniz ağlıyorum gibi gözler şiş ve kızarık. Üstüne boğaz ağrısı öksürük grip ne ararsanız var ne zaman düzelicem ben ya 6 gün oldu
bence gayet normal değerlerin canımKızlar akşam yemeği ölçümlerimi de yaptım.
Açlık 89
Tokluk 121 çıktı. İyi değil mi değerler?
geçmiş olsun canımDün burda fena hortum oldu hasar alan evler war benim evin 3.katı su aldı cam tavan kenarından ve açık kalan bi camdan halılar ıslandı parkeler falan fena komşu ve eşimin halası geldi temizleyip kaldırdılar herşeyi sağolsunkar dolu da yağdı neyseki arabaya zarar verecek büyüklükte değil di bu günde hep yağmur güneş arası git gel yaşadıkyarın arkadasım geliyor 2010 Mart anaları kankalarımdan kızıyla 3/4gün bende inşallah açar hava da tatilin tadını çıkarırlar benim oğlan da bi tepişme içinde bu gece baya hareketli herkesi öpüyorum iyi geceler
Ben her canım istediğinde yiyorum canım çokta pimpirikli olmamak lazım bence ya
Sebebi stres diyo dr benim kızımın ayağında carpik ayak sendromu cıktı onu çok kafaya taktım sanırım.ama kendimi telkin ediyordum sürekli.insaallah gev doğar sağlıcakla çok zor bir gebelik geçirdim ilk altı ay hep kustum hastanede yattım.o bitti ayaklarının böyle olduğunu öğrendik.buna da şükür dedik daha kötüsü olmasın şimdi bu olduÇok ayıp etmişler resmen oğlunu dışlıyorlAr birde şu şartlarda yani adam çalışmıyor neyle alsınlareşin umarım haksızlığın farkındadır önemli olan o. Pahalı alıp ne oluyırki yazık çok çabuk büyüyorlar bncede ucuz al gitsin büyüdüğünde istediğin gibi alma şansın olur inşallah
Bn hiç giymedim o sabahlığı ya zaten afakanlar basıyor olmasada olur yani
Bu haftada evham yokbenim dr 36ya kadar seyahat edebilirsin dedi ki ben demesemde sen rahat bilinçli bi annesin sen rahatsan sorun yok dedi iyi tatiller bnde 32,33. Haftalar gibi antalya ya da Fethiye yapacağım
Gıcır gıcır nasıl ediyor kız
O pijamanın resimdeki rengine de bayıldım göğüs rahat çıkarılır mı ondan eminsen süper, benim koca memeler biraz zorlar gibime geldi bilemedim
Ben olan 3/4bikini mi giyiyorum hala, illa tankini dersen lcw sitesinde hamile mayo yaz çıkıyor. Migros ta gördüm geçen mavi tankini 44beden aldım bi tane olsun diye
28haftada çoğu dönmüş oluyormuş zaten canım, pozisyon değiştirmezse sevin bence normal Doğum yapacaksanben 27+0 gittim baş yukarıdaydı
Baya yüksek gece bişryler yemediysen uyanıp
Yok be hiç hissetmiyorsun bn hiç hissetmedim ya da
Şeker mi wardı sen de biraz diyet yapıp durumu toparlayabilirsin bence üzülme, ne yedin bu kadar kız. Erken doğacak diye de bi kaide Yok sen bi dr a daha görünmelisin bence
Canım bebekte ki anomali mi buna sebep olmuş? Sebebi ne? Üzülme ama 28.haftada bile doğan bebeklerin %90ı yaşatılabiliyormuş.
Sağol canım inşaallah sağlıcakla kucagimiza alırız hepimizGeçmiş olsun çok düşünmemeye çalış o da etkiliyor bebişleri moralini yüksek tut herşey yolunda gider sağlıkla vaktinde alırsın inşallah bebeşini kucağına
Maalesef bende öyle. 73le başladım. Şimdi 79 kiloyum. Ve bu kilonun hepsini son 2-3 ay içinde aldım. Dün sağlık ocağındaki hemşire çok hızlı gittiğimi artık doğum sonuna kadar 2 3 kiloyu geçmemem gerektiğini söyledi.günaydın kızlar
kilolar ne durumda? ben çok hızlı kilo alıyorum bu aralar
ben 70de bıraktım tartılmayı bi haftada 2 kilo alınca korktum açıkcası bi dha tartılmadımgünaydın kızlar
kilolar ne durumda? ben çok hızlı kilo alıyorum bu aralar
Bende 177 boy 68 kilo ile başladım. Şuan 86 kiloyum. Bende 10 kiloyu ilk 3 ayda aldım. Daha 3 aylık hamile iken bildiğin gobegim çıkmıştı. Şuan doğurdum dogurucam gibi gobegimben de 1,68 boy 60 kilo ile başladım şimdi 69,5 geliyorum ama ben 8 kiloyu ilk 5 ayda aldımsonra daha çok dikkat etmeye başladım yavaşladı kilo alımım . sonuçta 9,5 kilo almış bulunmaktayım yemeğe değilde abur cubura düştüm bu ara dikkat etmeye çalışsam da canım hep tatlı istiyor yasak olduğu için galiba
canım son lokmayı yedikten sonra 1 saatKızlar birşey sormak istiyorum. Benim kendi kadın doğum doktorum şeker ölçümleri için ilk lokmanı yedikten sonra tam 1. Saat ölç dedi.
Dahiliye doktoru ise sadece yemekten sonra 1. Saat dedi.
Sizler nasıl yapıyorsunuz ilk lokmanın 1. Saati mi yoksa yemeğinizi bitirdikten sonraki ilk saat mi ölçüyorsunuz?
aaa çok sevindim taşınma işinin ertelenmesineKızlar gunaydin.. bugün çok mutluyum bizim salak ev sahibinin işleri olmamış tr ye gelemiyormuş evide satamıyor tabi. Bize 1 sene daha oturun dedi. Taşınma stresi sarmıştı şimdi çok rahatladım. Seneye kadar bizim durumumuz da düzelir inşallah kendi evimizi aliriz. Belki seneye bile kalmayacak. Allah hamilelere yardim ediyor gerçekten. Bayramdan beri ev arıyorduk. Burda kiralık ev kalmamış gerçekten. Bulamamıştık. Gerçi ben hiç ümitsizliğe kapilmamistim bulamazsam çıkmayacaktım evden de bizim işimiz rast ev sahibinin isi ters gitti.şimdi bebegime yoğunlaştım. Beşik sipariş edicem ınternetten. Içine yatak olarak ne almalıyım sizce fikriniz nedir?
valla canım ben de sınırlaya sınırlaya bi hal oldumBende 177 boy 68 kilo ile başladım. Şuan 86 kiloyum. Bende 10 kiloyu ilk 3 ayda aldım. Daha 3 aylık hamile iken bildiğin gobegim çıkmıştı. Şuan doğurdum dogurucam gibi gobegimbenimde son 2 aydır kilo alımım yavaşladı. 2 Ay da 3-4 kilo aldım. 90 'la bitirirsem hamileliği kendimi tebrik edicem.
Çok sevindim canım gerçekten hamilelere allah yardımcı oluyor bizde bunu çok kez yaşadık.Kızlar gunaydin.. bugün çok mutluyum bizim salak ev sahibinin işleri olmamış tr ye gelemiyormuş evide satamıyor tabi. Bize 1 sene daha oturun dedi. Taşınma stresi sarmıştı şimdi çok rahatladım. Seneye kadar bizim durumumuz da düzelir inşallah kendi evimizi aliriz. Belki seneye bile kalmayacak. Allah hamilelere yardim ediyor gerçekten. Bayramdan beri ev arıyorduk. Burda kiralık ev kalmamış gerçekten. Bulamamıştık. Gerçi ben hiç ümitsizliğe kapilmamistim bulamazsam çıkmayacaktım evden de bizim işimiz rast ev sahibinin isi ters gitti.şimdi bebegime yoğunlaştım. Beşik sipariş edicem ınternetten. Içine yatak olarak ne almalıyım sizce fikriniz nedir?
gercekten cok sevindim rahat rahat hazırlıklaırnı yapabilirisn artıkKızlar gunaydin.. bugün çok mutluyum bizim salak ev sahibinin işleri olmamış tr ye gelemiyormuş evide satamıyor tabi. Bize 1 sene daha oturun dedi. Taşınma stresi sarmıştı şimdi çok rahatladım. Seneye kadar bizim durumumuz da düzelir inşallah kendi evimizi aliriz. Belki seneye bile kalmayacak. Allah hamilelere yardim ediyor gerçekten. Bayramdan beri ev arıyorduk. Burda kiralık ev kalmamış gerçekten. Bulamamıştık. Gerçi ben hiç ümitsizliğe kapilmamistim bulamazsam çıkmayacaktım evden de bizim işimiz rast ev sahibinin isi ters gitti.şimdi bebegime yoğunlaştım. Beşik sipariş edicem ınternetten. Içine yatak olarak ne almalıyım sizce fikriniz nedir?
Kızlar gunaydin.. bugün çok mutluyum bizim salak ev sahibinin işleri olmamış tr ye gelemiyormuş evide satamıyor tabi. Bize 1 sene daha oturun dedi. Taşınma stresi sarmıştı şimdi çok rahatladım. Seneye kadar bizim durumumuz da düzelir inşallah kendi evimizi aliriz. Belki seneye bile kalmayacak. Allah hamilelere yardim ediyor gerçekten. Bayramdan beri ev arıyorduk. Burda kiralık ev kalmamış gerçekten. Bulamamıştık. Gerçi ben hiç ümitsizliğe kapilmamistim bulamazsam çıkmayacaktım evden de bizim işimiz rast ev sahibinin isi ters gitti.şimdi bebegime yoğunlaştım. Beşik sipariş edicem ınternetten. Içine yatak olarak ne almalıyım sizce fikriniz nedir?
İşte canım bak sıkma canını çaresiz dert değil en azından demiştik hepimiz sana stres daha zararlı bebeğe bence yattığın sürece aç tv den Hababam seri sini Kemal Sunal filmlerini izle bol bol kahkaha at, pozitif düşün ve ol. İnşalllah iyi olacak sen iyi olunca herşeySebebi stres diyo dr benim kızımın ayağında carpik ayak sendromu cıktı onu çok kafaya taktım sanırım.ama kendimi telkin ediyordum sürekli.insaallah gev doğar sağlıcakla çok zor bir gebelik geçirdim ilk altı ay hep kustum hastanede yattım.o bitti ayaklarının böyle olduğunu öğrendik.buna da şükür dedik daha kötüsü olmasın şimdi bu oldu((
canım şimdi arastırdım da kimisi hasta bezi diyo kimisi lohusa pedi diyo dependler sezeryanda pek kullanılmıyoms sanırım öyle okudum ama bilemedimkızlar günaydın. depend emici külot alacağım. şuan 75 kg oldum. doğuma kadar 80i kesin geçerim. büyük boy almayı planlıyorum. daha önce kullanan arkadaşlar büyük boy uygun mudur? orta boya 50-90 kg, büyük boya 75-120 kg demişler. hangisini almalıyım bilemedim.
şimdilik normal doğum istiyorum ama tabi ki hiç belli olmaz son anda ne olacağı. 1 paket alayım dedim ama bedenime karar veremedim. büyük boy alacağım sanırım.canım şimdi arastırdım da kimisi hasta bezi diyo kimisi lohusa pedi diyo dependler sezeryanda pek kullanılmıyoms sanırım öyle okudum ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?