2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Inşaallah iyi olur canım insan takıyor iste ilk bebek bir sürü zorluk Rabbim sonunu aydınlığa çıkarsın artık her şeyden korkar oluyor insan.

Canım ben kızımda 62 kiloyla doğuma girdim orta boy kullanmıştım. büyük boy al bence.

İyi düşün iyi olsun canım eşle ilgili bir sıkıntı olsa anlardı doktorun. Baba ocağının keyfini çıkar sende fırsattan istifade, doğumdan sonra gittiğinde bebekten sonraki sıraya atacaklar seni

Kizlar muslin örtü battaniye arıyorsanız burada Bursa Kumaş Merkezi diye bir dükkan var metresi 17 liradan ve üstelik eni 150 cm... Ben aldım ve üst komsumuza kenarlarını diktirmek için verdim. Internette ve çarşıdaki bebeklere bi bakıyorsun 75×95 ya da 100×120 olcu 40 ila 50 lira arası. O fiyata 2 tane büyük olcu aldım. Çok iyi oldu. Tavsiye ederim düşünenlere. Muhtemelen doğumlarımızda hava sıcak kaynıyor olacak. Bebek için muslin ve penye battaniye çok lazım olacak

Iletisime geçebilirsiniz almak isteyenler varsa.
Baskılı da düz de var.

https://www.instagram.com/bursakumasmerkezi/

Son düzenleme:
Evet yapılmıyor ama yine de al dedi bana memur oğlum 3 Eylül'de doğdu o zaman yine çalışır raporu almıştım

Bakma bakma boşver. Doktorlarımızın dediği önemli. Sağlıklı olsunlar da bırak önden gidiyor olsunlar. Benim yeğenim de 3.800 dogmstu tombik ama sağlıklı:)
Çok geçmiş olsun ins hepimiz için iyi ve güzel günler olsun. Ben çok kafaya taktım ya hu uyuyamiyorum netten dolaşıp bebis haftaları ve kilolarına bakıyorum bu da bi delilik :))))

şimdilik normal doğum istiyorum ama tabi ki hiç belli olmaz son anda ne olacağı. 1 paket alayım dedim ama bedenime karar veremedim. büyük boy alacağım sanırım.
Ben canped aldım ortaboy uygun dedi eczacı kız. Büyükleri çok daha kilolulara veriyorlarmış. Ben 92 kılo

eşimle tartıştık..
eve gitmiş yemek için hiç temiz tabak yok diye söylendi akşam makinayı calıştırmayı unutmusum dedim
hiç huyu değildir ama söylendi baya bi uyusukluk yapma fln diye
cok kırıldım ya ben nelerle ugrasıyorum onun yaptıgına bak
akşam kendi ekmegini kendin al yemegede bekleme beni dedi bende gitmicem eve dısarda yicem

Canım ben kızımda 62 kiloyla doğuma girdim orta boy kullanmıştım. büyük boy al bence.

süper teşekkür ederim canım büyük boy almalıyım sanırım :)

Ben canped aldım ortaboy uygun dedi eczacı kız. Büyükleri çok daha kilolulara veriyorlarmış. Ben 92 kılo

bu daha küçük olabilir canım. baksana minikpiranha 62 kg ile orta boy kullanmış :)

Kızlar merhaba doğum sonrası kullanıcağınız bezleri konuşmuşsunuz bende dependin aldım sezeryan doğum istiyorum.Sezeryanla doğumda kullanamam mı sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra ne kullandınız acaba

Canım benim dayım engelli sürekli bez kullanıyor ananem bana da verdi bir paket doğumdan sonra kullanmam için. Medium dediğin gibi canped dayım 80 kilo ona da oluyor ben 65 kiloyum bana da oluyor. Esnek olduğu için heralde.

Canım bence kullanılır sıkmıyor ve pamuklu göbeğe gelen kısmı. Ne olur ne olmaz ped de atarsın çantana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…