2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhabalar sevgili anneler , doğum planları artık başladı, yolun başında ne kadar uzun hiç bitmeyecek gibiydi özellikle bulantılı dönemlerde, benim yaşadığım problemlerden dolayı şu ana kadar sabit bir doktorum olamadı, çünkü rutin kontrollerden ziyade sürekli farklı perinatologlar ve genetik bölümü ile randevularımı sürdürdüm, önümüzdeki hafta Çapa da heyete görüneceğim, inşallah sağlıka bebeğime kavuşmayı ümit ediyorum, heyette konuşulur mu bilmiyorum ama ben bebeğimi normal doğum ile dünyaya getirmek istiyorum, ancak bebeğimde kemik problemi olduğu tahmin ediliyor, bu durumda sezeryan da düşünebilir, özel sağlık sigortam gebelik ile ilgili müdehaleleri karşılamıyor, Istanbul Anadolu Yakasında SGK geçen, yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan bir doğum hastanesi arıyorum, doğum fiyatları hakkında da pek fikrim yok, Anadolu yakasında güncel doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı? Acıbadem grubu hariç çünkü fiyatları çok yüksek benim için

Bende çok kararsızım kimisi orta boy diyor kimisi kesinlikle büyük boy diyor rahatlık açısından ama genelde herkez büyük boy diyor bende kararsızım alsam da şu ufak tefek şeyleri hazırlasam diyorum çantamı artık

ben büyük boy almaya karar verdim :)

Külot şeklinde değil normal hasta bezi orta boy kullandim çünkü çocuk bezi gibi cırt cırtlı oluyor ben onları yapistirmiyorum normal ped gibi çamaşırın ıçine yerlestiriyorum . Çamaşırı arkaya kadar kapladığı için sızdırmıyor..
Ayrıca 1 paket yetip artıyor bile fazla almayın

Bence sezeryan olacaklar normal hasta bezi alsın. Külot bez normal doğuma daha uygun..

Bence sezeryan olacaklar normal hasta bezi alsın. Külot bez normal doğuma daha uygun..
O zaman bi pakette jasta bezi alıyım ben ne olur ne olmaz saol canım

İki dahiliye bir endokrin doktoruna göründüğüm üzere ilk lokmayı ağzına attıktan tam bir saat sonra. Yani ne kadar hızlı kahvaltı yaparsan o kadar iyi. Geniş geniş kahvaltı yapmayı özşedim

Bebek bakım ürünü olarak ne kullanacaksınız?Mustela ve biodermanın yeni doğan seti var?Karar veremedim?
Mustela aldım. Sebamed ile arasında cok kaldım . Sanırım en risksiz olan mustela. Bir internet sitesinden geçen ay 130 küsüre aldım Merhaba bebek setini. Kampanyadaydı. Ama bebeğin cildine göre 1 sene sonra unibabye geçerim gibi.

Kızlar konuşmalar arasında geçiyor ama ıslak pamuk olarak hangi markayı almayı düşünüyorsunuz, unibaby baya revaçta ama.
Baby&me ıslak pamuk kullanan oldu mu daha önce?

Kızlar konuşmalar arasında geçiyor ama ıslak pamuk olarak hangi markayı almayı düşünüyorsunuz, unibaby baya revaçta ama.
Ben herşeyi unibaby alacağım
Bebek yağı sabunu şampuanı vs.

İki dahiliye bir endokrin doktoruna göründüğüm üzere ilk lokmayı ağzına attıktan tam bir saat sonra. Yani ne kadar hızlı kahvaltı yaparsan o kadar iyi. Geniş geniş kahvaltı yapmayı özşedim
Tamamdır canım bende öyle yapıyorum. Kendi ölçümlerim gayet iyi çıkıyor aslında 2 gündür. Ki normal yeme düzenime devam ediyorum Yüklemede neden öyle çıktı anlayamadım.

unibaby yenidoğan aldım canım. yeğenimde de hep bunu kullandık çok memnun kaldık.

Ohhh ne güzel tadını çıkar cnm, imrendim valla ben gidemedim:)
Çanta da çok güzel güle güle kullan. Benim eşim seçip alacak çantayı genelde ben kullanırım dedi, bir tane de ben kol çantası şeklinde alıcam kendime

Bende korka korka geldim. 1 saatlik yolu 2.5 saatte dinlene dinlene geldik canım. Çok şükür bir sıkıntı olmadı.
Eşimle ben ortak kullanırız diye beraber beğendik. Geldik hemen taktı sırtına beğendi o da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…