2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benim bebeğim de öyle ya kaka da var gaz da çıkıyor ama sürekli ıkınıyor. rengi değişiyor çocuğun ne zor işler

Günaydın kızlar bu gece iyi uyuşuk emip uyudu kalksa da çok şükür gözler qcipmadi her gün boyle olsa keşke :) kızlar bu arada kzimin ağzında pamukçuk var az nasıl geçer
ben emzirmeden önce karbonatlı su sürüyorum göğsüme. ne göğsüm yara oldu ne de çocuk pamukçuk. tavsiye ederim

Canim benim doktorum igneyi onermedi sütten geçeceği icin ya geri cekilme yöntemi yada prezervatif kullanin dedi dger turlu bebege zarai varmis ignenin

Geri cekilmeyi bi korunma yontemi olarak mi onerdi doktor?Ilginc olmus.
Eger hemen dusunmuyorsaniz geri cekilme bi korunma yontemi degil bence.Ama oluruna birakiliyorsa bebek olursa olsun diye ancak oyle.

kaptinn ve kizlar doktoruna yakinda gidecek olanlar deri alti implantlar icin fikir sorsa guzel olur.Degisik fikirler almis oluruz.Bana en mantikli o geliyor suan ama sonucta bilen birine sormak ya da yaptiran birinden yorum almak daha guzel olur.

Günaydın kızlar bu gece iyi uyuşuk emip uyudu kalksa da çok şükür gözler qcipmadi her gün boyle olsa keşke :) kızlar bu arada kzimin ağzında pamukçuk var az nasıl geçer
Canım karbonatlı su yap pamukla temizle ben ilk kızımda böyle yapmıştım

Uyurken emzirmeyi denedim. Uyanıkken olduğundan daha verimli geçti
Sabrı yettiği kadar zorluyorum sonrasında sağıp vermeye çalışıyorum artık.
Aa uyurken agzini aciyosa hep oyle emzir canim.benmki acmiyo agzini sipaa

Ignr yerine onları soyledi ama en garantisi prezervatif dedi dger turlu de risk var dedi ben sadece bebege zarar vermeyen yöntemleri söyledim

Kızlar doktorumu aradım ithal spiral 700 dedi çok pahalı ya devlet hastanesinde yerli varmış ithal daha güvenilir dedi ama ne farkı olacak ki bilemedim bir de aci oluyor mu ya doğumdan sonra korkuyorum artık

Varmis canim 3 atlik ve aylik olarak igneyi onermedi geri cekilme de bi yöntem ama riskli dedi en iyisi prezervatif dedi belli bir zaman geçince spiral olabilir dedi
Ben o yontemlerle hamile kaldim zaten spirale niye bekliyorz onu anlamadm bn

O nasil biseymis ki bn devlete gidicem kontrole ords da bilgi verirler mi yada yapiyo mudurlar

Kızlar özel bir hastanede doktora gittik kendisi Prof. Doktor kalbinde ki delik ve kapakçık ayaklarında ki içe dönüklüğü uzayan sarılığı grip ı için hepsine tektek baktı inanılmaz ilgili bir insan çok memnun kaldım her soruma yanıt verdi beni rahatlattı.

Bir daha devlet hastanesine tövbeler olsun asla gitmem 1 aydır stres stres aklımı oynattım çok şükür ki korktuğuma uğratmadı Rabbim.

Canım dikturuna denk gelirsej devlet de iyi ama işte bulmak sıkıntı Bende özelde doğum yaptım çok para verdim ama değdi çok iyiydi herşey benim kayınpeder sağlıkçı çok kızdı devlet de yap diye ama gittim gördüm yok dedim doğum çok başka hic de pişman değilim memorial da yaptım ankaranin en iyi özel hastanesi bence sağlık sigortası yapıp kızımı da kontrole oraya götürmek istiyorum arastiriyorum şuan sağlık çok çok önemli

Ben de tavsiye üzerine koşuyolu medipol hastanesi ne gittim çok çok memnun kaldım oldukça bilgili bir adam belli özellikle sarılık değeri 11 civarı çıktığını söylediğim de endişe etme annesi 3. Ay civarı yüzünün rengi gözlerinin rengi normale dönecek dedi çok şükür ya vallahi zaten panik bir insanım içim rahatladı.

Tüh gunduzde alaydi keske senin icin buyuk kaylk olurdu
Olsun buna da şükür diyorum. O emmeye başlayınca azıcık da olsa artma varmış gibi geliyor sütümde. Eskiden her emzirme sonrası mama verirken seyrelmeye başladı bu sayı da. İnşallah daha iyi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…