- 7 Ocak 2018
- 27.660
- 80.251
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.821
ben pek bi etkisini görmediğim bi de ben günde 5 damla veriyordum 1 kere az mı geldi acabaCnm burda faydasını görmeyen olmul ama biogaia ben dğzenli günde 3 kez 3-4 damla beriyrm allaha şükğr uykusu düzene girdi sende danışıp ver bişi uyusun bebek
benimde iki gecedir çok zor geçiyor gaz sancıları var ıkınıp duruyor benimde iki gecedir başım ağrıyor uyku düzenim şaştı baya. çok zorluyor çok ağlamıyor ama sürekli ıkınma halindr kaka yapıyor gazı da çıkıyor ama hep ıkınıp mızırdanıyorKızlar ya 40 çıkınca düzelir diyorlar YÖK ya benim kız 40 çıkınca daha bi yaramaz oldu 2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum ya sürekli kucağımda omuzlarım tutmuyor artık sizde durumlar nasıl
Aynen ya ıkınmasa bile kucak istiyor napacam bilmiyorumbenimde iki gecedir çok zor geçiyor gaz sancıları var ıkınıp duruyor benimde iki gecedir başım ağrıyor uyku düzenim şaştı baya. çok zorluyor çok ağlamıyor ama sürekli ıkınma halindr kaka yapıyor gazı da çıkıyor ama hep ağlıyor
eşimde arada kalkıp bakıyor ama çok yorulduk
ben slinge koyuyorum biraz rahatlıyor bazen ayağımda sallıyorum bazen yarım kundak bazen karnına sıcak jel ped kkoyuyorumgaz damlası da veriyorum infacol adı anadüzenli vermiyorumAynen ya ıkınmasa bile kucak istiyor napacam bilmiyorum
Baya gecesi gunduzu karismis o zamn onun yaDeneyim banyoyu canım ama ev merkezi sistem daha yanmadi çok soğuk oluyor gece UFO yakiyorim pazartesi açılacak inşallah gaz emip uyusa raziyim biz pturuyoruz ya majvoluyorum sabaha kadar kaka yapıyor çünkü sürekli emiyor telefonun ışığıyla altını değiştiriyorm uyaasin diye amayok gözler açık
O iğneler kilo aldırır diye korkuyorum.. spiral içinde bekle dedi doktor 2 ay daha o arada hamile kalmam inşallah :)Evet kizlaarr bebekler oldu 40 lar cikti cikmaya yaklastiii simdi mesele korunma meselesiii ben 3 aylik igne mi yaptirsam diyorum simdilik sonra spirali denicem
Canim biz 37. Gunde banyomuzu yaptik 40. Gunde disari cikmaya basladik ablama kv ye anneme gittik banyo yaptigimiz gun annem komsuya gidip gel dedi 5 dk ciktik geldik
Hem de ne tembelAy tembele bak ya :) bnmkide tam tersi süt gelmese bile bos bos emiyo emzik niyetine kullanio beni
Büyüme atakları diye bir şey varmış canım o günlerden birinde olabilir. Bir bak istersen.Kızlar ya 40 çıkınca düzelir diyorlar YÖK ya benim kız 40 çıkınca daha bi yaramaz oldu 2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum ya sürekli kucağımda omuzlarım tutmuyor artık sizde durumlar nasıl
Evet bende duydum aldiriyoms ama baskada bisey gelmedi aklimaO iğneler kilo aldırır diye korkuyorum.. spiral içinde bekle dedi doktor 2 ay daha o arada hamile kalmam inşallah :)
Biberon istiyo belli ki ama arada bile olsa emmesi lazim sen zorlamaya devam et bence kuzum sutun gitmesinHem de ne tembelBazen ağzında meme gözlerini dikip öylece bekliyor, emmeye çalışmıyor bile. Hadi gönder sütleri der gibi. Sonrası feryat figan çok imreniyorum artık bebekleri sürekli emen annelere.
Büyüme atakları diye bir şey varmış canım o günlerden birinde olabilir. Bir bak istersen.
Uyurken emzirmeyi denedim. Uyanıkken olduğundan daha verimli geçtiBiberon istiyo belli ki ama arada bile olsa emmesi lazim sen zorlamaya devam et bence kuzum sutun gitmesin
ben doğduğu günden itibare alışsın diye veriyorum .bence çok kurtarıcı ilk oğlum almamıştı sonra beni e zik gibi kullandıKızlar emzik veren var mı ben geceleri 1 kere falan veriyorum istemiyor aslında öğürüyor ama sürekli emmek istiyor 1 saat bile emse bırakmıyor memeyi. Memede uyuyunca yatağına koyuyorum uyanıyor. Emzik icin erken mi ya ama napim cok yoruldum
Çok sinirlş ve uykuya dalacağı zaman alıyor sadece benimki. Diğer zamanlarda öğürmeye başlıyor, atıyor.Kızlar emzik veren var mı ben geceleri 1 kere falan veriyorum istemiyor aslında öğürüyor ama sürekli emmek istiyor 1 saat bile emse bırakmıyor memeyi. Memede uyuyunca yatağına koyuyorum uyanıyor. Emzik icin erken mi ya ama napim cok yoruldum
Tmm cnm sağolHem de ne tembelBazen ağzında meme gözlerini dikip öylece bekliyor, emmeye çalışmıyor bile. Hadi gönder sütleri der gibi. Sonrası feryat figan çok imreniyorum artık bebekleri sürekli emen annelere.
Büyüme atakları diye bir şey varmış canım o günlerden birinde olabilir. Bir bak istersen.
Tesadüf guluyor canim oyle bilerek güldüğünü düşünmüyorum bnde gözleri icin endişe ediyorum görmüyor gbi geliyor suan kac günlükCanım 37+2de doğdu2700 şimdi 4100 bebekler ortalama iki ay civarında gülüyormuş ama beklenen Doğum tarihine göre bende onu umut ediyorum seninki gülümsüyor mu
Canim benim doktorum igneyi onermedi sütten geçeceği icin ya geri cekilme yöntemi yada prezervatif kullanin dedi dger turlu bebege zarai varmis igneninEvet kizlaarr bebekler oldu 40 lar cikti cikmaya yaklastiii simdi mesele korunma meselesiii ben 3 aylik igne mi yaptirsam diyorum simdilik sonra spirali denicem
Canım ben dünyanın parası gümüş kapaklardan aldım o bile fayda etmedi.Bepanthane nin plusı varmış onu aldım sanki iyi geldi gibi yarayı kurutuyor gibi.Bunları kullanıncada iyi yıkıyorum gögüsümü ama yine de bebek emince üzülüyorum bu kadar şey kullanıyorum diye
O iğneler kilo aldırır diye korkuyorum.. spiral içinde bekle dedi doktor 2 ay daha o arada hamile kalmam inşallah :)
Kızlar emzik veren var mı ben geceleri 1 kere falan veriyorum istemiyor aslında öğürüyor ama sürekli emmek istiyor 1 saat bile emse bırakmıyor memeyi. Memede uyuyunca yatağına koyuyorum uyanıyor. Emzik icin erken mi ya ama napim cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?