- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.861
Canim pozitif dusunmeye calis bende sutum yetmiyo mu diyodm birda herkes oyle dusunme.dedi gerckten de kotuyu cagirmamak lazimOlsun buna da şükür diyorum. O emmeye başlayınca azıcık da olsa artma varmış gibi geliyor sütümde. Eskiden her emzirme sonrası mama verirken seyrelmeye başladı bu sayı da. İnşallah daha iyi gider.
Haklısın canım.Canim pozitif dusunmeye calis bende sutum yetmiyo mu diyodm birda herkes oyle dusunme.dedi gerckten de kotuyu cagirmamak lazim
Al benden de o kadar. Uyumuyor, uyutmuyorDeliricem artik bi cocuk neden uyumaz ya sabahtan beri 1 saat anca uyudu alti temiz karni tok gazi cikti surekli esniyor ama inatla uyumuyo cildircam artiik hicbirsey yapamiyorum ya
Benimki de kaka yapmakdan uyumadı bugün.surekli yapiyo.gece uyur insallah.Deliricem artik bi cocuk neden uyumaz ya sabahtan beri 1 saat anca uyudu alti temiz karni tok gazi cikti surekli esniyor ama inatla uyumuyo cildircam artiik hicbirsey yapamiyorum ya
Yalnız değilsin canım bende öyleyim benim kız da sabaha kadar uyumadı kucağımda gezdirdim durdum sabaha kadar uyanıktı şimdi de yatıyorDeliricem artik bi cocuk neden uyumaz ya sabahtan beri 1 saat anca uyudu alti temiz karni tok gazi cikti surekli esniyor ama inatla uyumuyo cildircam artiik hicbirsey yapamiyorum ya
Valla gunduzleri ayirt ediyolar artik galiba bizde 15 dk fln uyuyup uyaniyoruz hemen gece uyurlar insallah ama evin butun isleri duruyo tabi yapilcskDeliricem artik bi cocuk neden uyumaz ya sabahtan beri 1 saat anca uyudu alti temiz karni tok gazi cikti surekli esniyor ama inatla uyumuyo cildircam artiik hicbirsey yapamiyorum ya
Canim biraz kendini rahatlatmaua calis disari cikiyo musun bi cik hava al kafan dagilsinYa saglam olsam.hic gocunmucam.su kanamam hala devam ediyor kucuk kucuk kan pihtilari geliyor dunden beri peceteye sildikce.kan rengi hala kirmizi hic azalma da yok.Allahim o kadar kotu hastalikla ugrasan var cok sukur halime ama biktim artiik ped koymaktan ne cikcaksa ayin 19 unda ciksin ne gerekiyorsa olsun valla biktim artik.ayin 19 unda ne olacak doktor ne dicek stresinden cocugumla bile kendimi vererek ilgilenemiyorum
Gercektrn arabada cok iyi uyuyolar ben disari cikiyorm uyumaya basliyo hicte sesi cikmiyobebeği gündüz az uyuyanlar
burda yabancıların yöntrmi çok işe ysrıyot
güxelce giydirim bebek arabasıyla koyun balkona çok güzel iki üç saat uyuyorlar korkmayın havasoğuk diye bişey olmaz
açık hava oksijen iyi geliyor burda kışım eksiye düşöediği müddetçe tuluma koyup uyutuyprlsr
brnim kırkım çıkmadı ama parka gittik iki oğlanla baya uyudu balkonda da iyi uyuyor
Cok korkuyorum tekrar bi operasyondan cok bunaldim disari cikamiyorum bebegim cok huysuz hicburyerde durmuyo gecen anneme gittik burnumdan getirdi cok kucuk oldugu icin henuz gezemiyoruz oyle pek.Canim biraz kendini rahatlatmaua calis disari cikiyo musun bi cik hava al kafan dagilsin
Doktorda eminim bu kadar kanamaya operasyona gerek duymaz kalbini ferah tur sen
Canım ilk kızım da lohusa kanamam 50 gün sürmüştü doktor alttan ultrasonla baktı pıhtılar görüyorum demişti bir hap verdi düşük yapan kadınların içini temizliyormus kürtaja gerek duymadan o hapı içtim tek 1 tane yani 2 3 gün sonra tamamen kesilmişti. Strese girme bu kadar benim de 3 gündür kıpkırmızı hatta bordomsu kanamam var petten taşıyor düşün yoğunluğunu hiç strese girmedim her bünye bir değil maalesef iyi düşün iyi olsun takiplerini ihmal etme mutlaka doktora başvur herseyin çaresi var.Ya saglam olsam.hic gocunmucam.su kanamam hala devam ediyor kucuk kucuk kan pihtilari geliyor dunden beri peceteye sildikce.kan rengi hala kirmizi hic azalma da yok.Allahim o kadar kotu hastalikla ugrasan var cok sukur halime ama biktim artiik ped koymaktan ne cikcaksa ayin 19 unda ciksin ne gerekiyorsa olsun valla biktim artik.ayin 19 unda ne olacak doktor ne dicek stresinden cocugumla bile kendimi vererek ilgilenemiyorum
Benimde bugun 47.gunum ya ilk dogumdan 1 hafta sonraki muayene de temiz demisti doktor.sonra kanamam yogun diye tekrar gittim kan pihtilari var duserse duser dusmesse kurtaj dedi.ven zaten sezeryanin ertesi gunu tekrar ayni yerden acilip kurtaj oldum . Sonra tup bebek doktoruma gittim icim rahat etsin diye oda kurtaji dogru bulmuyorum kan pihtilari gecmesse histerekopi yapariz dedi metiler tablet verdi . 1 hafta once falan bitti hap.ama kanamam hic azalmado yada rengi degismedi. Dunden beri de pihti geliyo kucuk kucukCanım ilk kızım da lohusa kanamam 50 gün sürmüştü doktor alttan ultrasonla baktı pıhtılar görüyorum demişti bir hap verdi düşük yapan kadınların içini temizliyormus kürtaja gerek duymadan o hapı içtim tek 1 tane yani 2 3 gün sonra tamamen kesilmişti. Strese girme bu kadar benim de 3 gündür kıpkırmızı hatta bordomsu kanamam var petten taşıyor düşün yoğunluğunu hiç strese girmedim her bünye bir değil maalesef iyi düşün iyi olsun takiplerini ihmal etme mutlaka doktora başvur herseyin çaresi var.
Parka fln cikin kuzum arabada durmuyo mu eve kapatma kendini annene gidincede evdesn sonucta cikin vitrinlere fln bakinCok korkuyorum tekrar bi operasyondan cok bunaldim disari cikamiyorum bebegim cok huysuz hicburyerde durmuyo gecen anneme gittik burnumdan getirdi cok kucuk oldugu icin henuz gezemiyoruz oyle pek.
Asil benim derdim kanamam iste . Bi terslik olmadigini bilsem hicbirsey takmicam ama kafami kurcaliyor hep herkesin bitmis yada leke seklinde benim niye hala bitmiyor anlamiyorum ya gittigimde rahim toplanmamis derse ya yine operasyon gerekse
Insallah birsey cikmaz bebegim daha cok kucuk bensiz ne yapar dusunmek bile kahrediyor beniParka fln cikin kuzum arabada durmuyo mu eve kapatma kendini annene gidincede evdesn sonucta cikin vitrinlere fln bakin
Bnnce sorun cikmicak yani ben oyle hissediyorm bak bnmde hala aciyo karnim dikislee gecti ama karnim icten aciyo ama dusunmemeye calisiyorum
Benimde bugun 47.gunum ya ilk dogumdan 1 hafta sonraki muayene de temiz demisti doktor.sonra kanamam yogun diye tekrar gittim kan pihtilari var duserse duser dusmesse kurtaj dedi.ven zaten sezeryanin ertesi gunu tekrar ayni yerden acilip kurtaj oldum . Sonra tup bebek doktoruma gittim icim rahat etsin diye oda kurtaji dogru bulmuyorum kan pihtilari gecmesse histerekopi yapariz dedi metiler tablet verdi . 1 hafta once falan bitti hap.ama kanamam hic azalmado yada rengi degismedi. Dunden beri de pihti geliyo kucuk kucuk[/QUO
İnşaallah düzelir bende kürtaj olduğumda rahim ağzı erken toplanmıştı ve içeride kan kalmıştı 1 ay arayla tekrar kürtaj olmuştum ama hiç döküntü olmadı inşaallah gerek kalmaz ama olursa da çok dert etmemeye çalış.ilk Doğumda çok yoğun kanamam olmuştu ped değil bebek bezi ile durmuştum bunda o kadar olmadı farklılıklar çok normal .
Hayır yok,iğneler ve spiralde progesteron hormonu var sütünü etkilemez. Doğum kontrol hapları östrojen hormonu içerir ve sütü bozar. O doktorun kafası karışıkmış galiba.Igneninde mi zarari varmis yaa onu duymamistm ben hic
Aynrn caim 40 gunde gidilmesi gerekiyor ben 60 gunde anca gidebildim :)Hep bu bebeklerbende oglumun kontrolleri olsn bitsin diye kendi kontrolumu baya bi ertelemistim :)
Çok şükür rahatlamissindir sendeKızlar özel bir hastanede doktora gittik kendisi Prof. Doktor kalbinde ki delik ve kapakçık ayaklarında ki içe dönüklüğü uzayan sarılığı grip ı için hepsine tektek baktı inanılmaz ilgili bir insan çok memnun kaldım her soruma yanıt verdi beni rahatlattı.
Bir daha devlet hastanesine tövbeler olsun asla gitmem 1 aydır stres stres aklımı oynattımçok şükür ki korktuğuma uğratmadı Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?