2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aralarında ki farkı çok fazla bilmiyorum aslında okuyorum ama çok fazla anlamıyorum nedir aralarındaki fark ?
Spinalmtek doz uyuşturma oluyor,epidural ise hem uyuşturuluyor hem de çok ince bşr boru takılıyor beline doğumdan sonra ağrın oldukça düğmeye basıyorsun ilaç gidiyor borudan ,epidural daha konforlu yani

Spinalmtek doz uyuşturma oluyor,epidural ise hem uyuşturuluyor hem de çok ince bşr boru takılıyor beline doğumdan sonra ağrın oldukça düğmeye basıyorsun ilaç gidiyor borudan ,epidural daha konforlu yani
Anladım teşekkür ederim

Reactions: DBK
Günaydın kızlar oğlumun bogazi sanki kuru gibi gece rahat uyuyamadi. Doktor dinlemisti hırıltı göğsünden gelmiyor burnu tikalidir demisti. Temizledim de ama tam rahatlamadi ya uyuyor 2 saat sonra bogazini temizlemeye çalışarak uyanıyor

Insallah birsey cikmaz bebegim daha cok kucuk bensiz ne yapar dusunmek bile kahrediyor beni

Canim operasyon gecirsen bile neden sensiz kalsin ki?Bahsedilen islemler kisa sure ve cikip evinize doneceksiniz.Kendine eziyet etme lutfen istersen yardim al,danış.
Bebisinede senin stres gecer birebir bunu da unutma.Balkonda arabasina koyup sakinlestirmeyi bile deneyebilirsin.Oksijen,temiz hava iyi gelir.Sadece yuruyuse ciksan mesela?Sana da cok iyi gelir.

Hebehubele Eklemek isterim ki,epiduralde ilac omurilikte olan dura zarinin etrafina yapiliyor.Spinalde ise dura zarinin icindeki omurilik sivisina veriliyor ilac.Daha az ilac almaniza ragmen daha kisa surede uyusturuyor.
Spinalden sonra da agri kesici veriliyor
Epiduralde de aslinda her basildiginda gitmiyor ilac yine bi duzeni var.
Aslinda en konforlusu spinal epidural kombo imis ama onu daha cok,cok agrili ameliyatlarda ortopedik cerrahide tercih ediyorlarmis.Ama tabii kisisel bi tercih anestezi uzmanida kabul ediyorsa.
Velhasil hepsi geciyor cok sikinti etmemek lazim :)

Yine islemden sonra kanama disari degil de iceri akar diye korkuyorum dogumumdan 1 gun sonra yasadigim gibi canim

Yine islemden sonra kanama disari degil de iceri akar diye korkuyorum dogumumdan 1 gun sonra yasadigim gibi canim

Insan evet hep yasadigina odaklaniyor.Kolay bisyde yasamamissin.
Ama riskler ihtimaller hep var canim.
Mudahalede zaten temizleyecekleri icin boyle dusunme.
Insallah gerek bile kalmaz kontrolunede az kaldi.Guzel haberlerle dönersin❤

Hanımlar bebeklerinizi nasıl bitiriyorsunuz evde ve dışarıda. Ben alt üst iki kat penye giydiriyorum. Patikli alt giyerse bir çorap doger turlu iko kisa corap giydiriyorum. Fazla gibi geliyor az giydiğinde de üşüyor gibi geliyor. Sizler ne yapıyorsunuz?

Cnm

ben pek bi etkisini görmediğim bi de ben günde 5 damla veriyordum 1 kere az mı geldi acaba
Bize doktor 3 kez 3-4 damla dedi cnm cidden i
cnm ben doktor değilim , uzmanda hadislik etmekmistemem ama , ben bundan önce bir düşük yapmıştım wpey sürdü kanamma bebek parça parça düşüyo tabi,bakıldı doktırum dedi kürtaj dedim çok korkuyrm yapamam,kendisi düşse olmazmmı neyse ilaç verdi , ve dediöki zeynep düşmezse kürtaja alırım yoksa rahimin enfeksiyon kapar,başımıza bir ton iş alırZ,sonra düştğ,belkwş bnm durum farklıdır,bir doktora daha görünsen daha iyi olur belki, ihmal etmr kürtajsa kürtaj bnm korkma sebebim kğrtajdan hemen sora bebek önermiyorlar ya rahim toparlananamkdar ondandı, çünkü yaştan dolayı 2. Bir an evbel olsun istiyoruk,senn zaten doğum yeni epey zatem bebek olmaz rahimde toparlar,

Cnm zamanla geçio ben diyrm ya yıkmıştım ateş var ihmale gelemz die ama bak domtorumuz dedi yeni doğan ısısı fazla olur götğrğn bebeği,hiç
Tahlil bilemistmeedi allaha bin şükür oğlum sağlıklı,alışılıyor şimdi ne ateşler boğaz ağrıları düşmeler yara almalrı oluyor yaramaz oğlumun gayet kendş çözğmlerşmi buluyrm.hemen doktorda iyi olmuo hastame enfeksiyonu diolr ya ondan da korkuyır insan

Maşallah cnm yok bende yapcam cnm bisküvi de yerim zaten severm patibörlü tatlıları çok yaparım çocukda sevio bnm

Aynen gögüs pedi dayanmiyo resmen dun ustum islanms eve gelirkn :)
Aynen bana doltorum dedi zaten loğusayım die yatak pijama yatma dedi çık dışarı hva al evinde bol bol dolan ,kırk çıkmadan çok aşırı gezesim gelmio da az az çıkıyrm market arkadaş vs çıksın inş çocuklrla çok gidecek yer var,bnde evde sürekli sevmiyrm olmadı manava kasapa filan giderim hep oğlımla o bile yetio

Cnm aslında sende sanki loğusa karamsarlığı denen durum olmuş bebeğim bensiz napar filn ,nasıl laflar bunlr,bu durum geçici allaha şükür üşkemizde tıp harşkulade bir noktada,durumlrkmız basit loğusa durumlrı,sebebi
Belli çözümü belli,bitti kurtuldun,bak bmmde devam edio gitmedim bile belkş benmde öyle bişiler vardır ama olsa da sorun etmem,çaresine bakarım ama bir an evvel bakarım kş bu stres durumları bitsin kurtulşm belirsizlik seni sıkan yrn git işte bitsin gitsin...

Gene sana yazcam cnm:))bak bence senn beneğindeki huysuzluk senden geçio ona ,hiisediyorşar biliyormsun?operasyonsa operasyon,kısa süreli bişi geçici boşha sıkıyorsun kendşnş her bünye ayrı bnmde leke filn değil20.gün gayet kıpkırmızı kanama hatta,dikiş ağrılarımda çok,adet snacım da çok

Bizde de sabaha karşı oluyor.Sürekli boğazını temizliyor gibi çünkü burnu tıkalı?Serum fizyolojik ve burunu nemlendiren krem kullanıyorum ama fayda etmiyor.Ne yapmak lazım?

Insan evet hep yasadigina odaklaniyor.Kolay bisyde yasamamissin.
Ama riskler ihtimaller hep var canim.
Mudahalede zaten temizleyecekleri icin boyle dusunme.
Insallah gerek bile kalmaz kontrolunede az kaldi.Guzel haberlerle dönersin❤
Insallh o kdr cok ihtiyacim var ki olumlu bi habere

Zaten rahimde kan birikmesi sebebi ile brn kurtaj oldum sezeryan yerimden 2.kez canim 1 gece yogun bakimda kaldim 2.kez kurtaj olmk istemiyom. Histereskopi ile duzelecek birseyse insallah onu olurum.tabi oncelik ins gerek yoktur hicbirseye ama nerdeyse 50 gun oldu hala kanama olmasi pek hayir degil bakalim az kaldi kontrole

Iki gun once gece yuksek ates titreme gogus agrisiyla devam etti.dedim mastit oldum.bebekte iltihapli memeyi emmedi sabaha kadar 2 saatte bir sagmak zorunda kaldim.tabi meme uclarim zaten yaraydi iyice mahvoldu.sabah hemen saglik ocagina gittim.cunku hastaneye gidecek halim yoktu bebegi hazirla falan.cunku grip gibi heryerim agriyordu. Dr bakti hemen antibiyotik kullanmam lazim dedi emzir yada sagmaya devam et dedi.ates dusurucu ictim antibiyotik kullanmaya devam ediyorum.bitsin genel cerraha gidecem.bu arada gogus yarama en iyi gelen sey e vitamini ampulleri oldu.5 li set 6 tl civari bi ampul bayaga gidiyor her emmeden sonra surdum acik biraktim hemen iyilesme gosterdi tavsiye ederim.insallah ilacla tedavi edilir. Yoksa sonrasi kotu ya enjeksiyon ya da ameliyat..benim gibi mastit olan varmiydi?

Sezeryqn olacağım ama genel anestezi de uyanınca çığlıklarla ağrılar la uyanan çok oluyormuş. Ama spinal ve epidural daha rahat oluyormuş. Tabi bunlara da cesaret lazım panik atak hastasıyım kaldırabilir miyim bilmiyorum da

Epidural spinal kombine yaptılar bana iki doğumumdada,gayet konforluydu. Panik atak rahatsızlığın varsa doktorun en doğru olana yönlendirecektir ama uyanık olmak kesinlikle avantaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…