2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimki emmeyi unuttu iki gündür. Uc kısmını alıyor sadece ya da yeterince almıyor işte sonra da sinirleniyor. Sütüm bitti zannedip sıktığımda geldiğini gördüm ben sıkınca gelen sütü içip yine bağırıyor.
Nasıl doğru emmeye döndürebilirim acaba

İyi gibi canım ama yediklerine çok özen göster bol sıvı almaya. Ben uyandırmıyorum benim kuzu biraz zor uyuyan bir kuzu olduğu için o uyurken anca işlerimi yapıp büyük kızımla ilgileniyorum
Hic yemek aliskanligim yok normalde ama dogumdan beri baya yiyip iciyorum süt olsun diye

Marul gaz yapar canım,marul tüketmiyorum bende. Dereotunun böyle bi etkisi varmı bilmiyorum. Beyaz üzüm suyu çok güzel süt yapıyor.
Kuru uzumden dimi marulun gaz yaptigini bilmiyodum sagol canim onuda yemiyeym artik

Ay tembele bak ya :) bnmkide tam tersi süt gelmese bile bos bos emiyo emzik niyetine kullanio beni

Hadi gözünüz aydin
40 uçurma nasıl oluyor
Bana bi anlativerin
Bizimde 5 gün sonra 40 imiz çıkıyor
Canim biz 37. Gunde banyomuzu yaptik 40. Gunde disari cikmaya basladik ablama kv ye anneme gittik banyo yaptigimiz gun annem komsuya gidip gel dedi 5 dk ciktik geldik

Hadi gözünüz aydin
40 uçurma nasıl oluyor
Bana bi anlativerin
Bizimde 5 gün sonra 40 imiz çıkıyor
Önce bebegi yıkadık sonrada çıkıp gezdik bol bol iyi oluyor moral oluyor insana

Cok guzel uyuyolar dimi arabada bizimkide bindigi an basliyo mayismays :)
Aynen ya bayılıyor arabada gezsin disarda dursun gürültülü ortamı çok seviyor

Kızlar 40 dan sonra uyku düzeldi mi biz gündüz iyi uyuyoruz ama gece olunca yok Işığı da yakmiyorum ama gözler açık her uyandığında 2 saat oturuyor ağlıyor gazi da oluyor sabaha kadar boyleyiz aksam olacak diye korkuyorum artik doğduğunu bezden anlıyorum ama gece gaz çok oluyor

Önce bebegi yıkadık sonrada çıkıp gezdik bol bol iyi oluyor moral oluyor insana

Aynen ya bayılıyor arabada gezsin disarda dursun gürültülü ortamı çok seviyor
Evde çıt sesine uyanan cocuklar :) butun garezlri bize

Canim uyutmadn banyo yaptirsan belki rahat eder uyur biraz da olsa bizm 40tan once de duzenliyri uykusu simdide iyi sukur 2 saatte bir uyaniyo emziriuorm uyuyo altini bile degistiremiyorm bszen hemen uykuya geciyobama sabah 6 da ayakta

Evet kizlaarr bebekler oldu 40 lar cikti cikmaya yaklastiii simdi mesele korunma meselesiii ben 3 aylik igne mi yaptirsam diyorum simdilik sonra spirali denicem

Canim uyutmadn banyo yaptirsan belki rahat eder uyur biraz da olsa bizm 40tan once de duzenliyri uykusu simdide iyi sukur 2 saatte bir uyaniyo emziriuorm uyuyo altini bile degistiremiyorm bszen hemen uykuya geciyobama sabah 6 da ayakta
Deneyim banyoyu canım ama ev merkezi sistem daha yanmadi çok soğuk oluyor gece UFO yakiyorim pazartesi açılacak inşallah gaz emip uyusa raziyim biz pturuyoruz ya majvoluyorum sabaha kadar kaka yapıyor çünkü sürekli emiyor telefonun ışığıyla altını değiştiriyorm uyaasin diye amayok gözler açık

Evet kizlaarr bebekler oldu 40 lar cikti cikmaya yaklastiii simdi mesele korunma meselesiii ben 3 aylik igne mi yaptirsam diyorum simdilik sonra spirali denicem
Bende spirali soracak pazartesi sağlık ocağı takıyor mu acaba canım o iğneler çok kilo aldriyor diyorlar hoş spirale de regl suresi uzatıyor diyorlar bende deneuecem oazsa eşim korunacak

Kızlar bez hangisini kullanıyorsunuz ben premium care kullanıyorum ama çok pahalı fiyatı aktif bebeğe geçecem primanin oğlumda ilk bir yıl premium çare kullandık sonra aktif bebeğe gecmistik ama şuan çok pahalı sleepy Komili falan nasıl ki bir paket deneme amaçlı alsam mi bilemedim eşim de gerek yok prima alırım diyor

Kizlar ben sütten yana sanirim sıkıntò cekiyorum normalde sutüm gayet iyi bar ama aksama dogru bebegim agliyo emziriyorm arksindan susmuyo mama veriyorm anca oyle susuyo..

Süt arttirici neler önerebilirsiniz denemek istiyorum
Benimde aynısı canım akşama doğru mama veriyorum bende çünkü gündüz yorgunluk olunca gögüsüm tam dolmuyor o saatlerde acıkıyor ellerini kemirmeye başlıyor.Öyle düşünüyorum ben.Bence süt işi biraz bünyeyle ilgili.Bende o kadar yemeklerime özen gösteriyorum sma çok olmuyor sütüm

Kızlar ya 40 çıkınca düzelir diyorlar YÖK ya benim kız 40 çıkınca daha bi yaramaz oldu 2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum ya sürekli kucağımda omuzlarım tutmuyor artık sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…