2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ben iki dogumumu da genel anesteziyle yaptim.ilkinde yani 9 sene once universite hastanesinde yaptim.belden uyusturmayi denediler olmadi genel verdiler ama uyandigimda agrim fazlaydi.ama ikincisinde ozel hastanede yaptim anestezi dr kesinlikle spinal onermiyorum dedi cunku hem panik atak hastasisisin hemde ilkinde belden uyusma olmamis dedi. Bende dedim vardir bir hikmeti genel oldum ama ilki gibi olmadi tabiki aci agri oluyor ama bagiracak kadar degil. Tabi bana dr aģri pompasi takmislardi serumuma onun cok faydasini gordum.spinaldede 3 yada 4 saat sonra yine aci hissediyorsun ama ilk ameliyat cikisindaki aci gibi olmuyor. Aci olarak aradaki fark sadece 4 saat diyebiliriz.ama dr cok onemliymis onu anladim .

Bebeği uyumayan anneler ben bugün kızımı yatarken yarım kundak yaptım çok güzel uyudu.. ilk başta istemedi ağladı ama pes etmedim ... inşallah tesadüf değildir bu gece de uyur

Bebeği uyumayan anneler ben bugün kızımı yatarken yarım kundak yaptım çok güzel uyudu.. ilk başta istemedi ağladı ama pes etmedim ... inşallah tesadüf değildir bu gece de uyur
Bu yarim kundak tam olarak nasıl oluyor burda duydum ben onu

Bebeği grip olan varmi kızlar.nasil gecirdiniz doktora gittinizmi ilac kullandinizmi...büyük kızım ve babasi grip kucugede geciyo sanirim.

Bu yarim kundak tam olarak nasıl oluyor burda duydum ben onu
penye bir battaniye ile bem kollarını yama kpyup düz bi şelikde sıkıca sarıyorum ayakları serbest kalıyor
kolları ile kendi kendini uyandırmıyor
anne karnımdaki gibi sıkuşık olup kendini orada gibi hissediyor
bende yarım kumdak yapıyorum emziğiniverip kucağımda alıp kulağıma doğru pışpış sesi veriyorım baya iyi geliyor sakinleşiyor

Anladım.bi kaç denedim bende ama durmadi.zorlayim bende biraz

Kurtaj ayni islem degil canim.
Vajinadan yapilacaktir gerek gorulurse.

Ben ilk kizimda 3 kez olmustum.
Simdi olmasin diye dua ediyorum :)
Ozellikle emzirirken ve sagarkende masaj yapmaya devam et hangi gogsunde ise sertlik.
Canın bisy cekerse ya da cektiysede mutlaka ye :)

Belden uyusturulmada evet uyusukluk devam ettigi icin hemen aciyla karsilasmiyorsun.Ama devaminda basliyor.
Sonucta aldigimiz anesteziden degil operasyondan dolayi aci agri oluyor.Genelde olsan agri kesici veriyorlar ve yapmaya gelecekler.Birazda malum oluyor sabretmek gerekiyor.
Sen kendini buna hazirladiktan sonra her turlu ayni durum olacak canim.
Durumunu doktorunla paylasip onun yonlendirmesine uyarsan daha saglikli olur.

Sağolun kızlar Kortizol seviyesi çok yüksek çıktı endokrine sevk etti doktor burada yok ankaraya gidecegiz. Meme uçları ve yumurtalıkların koyu renk olmasından şüphelenip test yapılmıştı

Ama bize dua edin oğlumu Ankara'ya sevk ettiler. Bir problem var ne olduğunu bulamadij

Sağolun kızlar Kortizol seviyesi çok yüksek çıktı endokrine sevk etti doktor burada yok ankaraya gidecegiz. Meme uçları ve yumurtalıkların koyu renk olmasından şüphelenip test yapılmıştı
Allahım şifa versin inşallah önemli bişey deildir.Rabbim yavrularımızı korusun sağlık sıhhat versin

Bizde de sabaha karşı oluyor.Sürekli boğazını temizliyor gibi çünkü burnu tıkalı?Serum fizyolojik ve burunu nemlendiren krem kullanıyorum ama fayda etmiyor.Ne yapmak lazım?
Aslında burnu tıkalı degil oğlumun ama sanki genizde birikiyor gibi mukus sanırım o rahatsız ediyor

Geçmiş olsun ilaçla falan çözülür mü ki yoksa ameliyatlik bi durum mu bisi dediler mi onun icin

Selam kızlar kızım öğlen 1 sen beri ugumuyor ya kaç saat oldu kılların koptu karni tok altı temz gazını cikariyurum yok uyumuyor nasıl bu kadar uyumadan duruyulorar ya oğlum da ilgi istiyor makina ortada duruyor yemek zar zor yaptım bir sıcak çorba da icemedm oy oy ne zormus ya sağlık olsun da geçer mi bugunler çocuğum uyur diyen bir anne olmak istiyorum ya oğlunda da iki yıl uykusuz gezdm inşallah kız düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…