- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.921
Uyumayinca benim kesin çözümüm kundak anında uykuya dalıyorSelam kızlar kızım öğlen 1 sen beri ugumuyor ya kaç saat oldu kılların koptu karni tok altı temz gazını cikariyurum yok uyumuyor nasıl bu kadar uyumadan duruyulorar ya oğlum da ilgi istiyor makina ortada duruyor yemek zar zor yaptım bir sıcak çorba da icemedm oy oy ne zormus ya sağlık olsun da geçer mi bugunlerçocuğum uyur diyen bir anne olmak istiyorum ya oğlunda da iki yıl uykusuz gezdm inşallah kız düzelir
Ben doğduğundan beri kundak yapıyorum canım kakasini yapamadı ondan sanırım yaptı uyudu çok şükür ama bende bittim kollarim agriyorUyumayinca benim kesin çözümüm kundak anında uykuya dalıyor
Canım ayaklar serbest sadece kolları sarıyorsunBu yarim kundak tam olarak nasıl oluyor burda duydum ben onu
Yaaa sonunda gitti yani telefonTelefonum kırıldı canim :) ayın 15 ini bekliyirum almak için :))
Gelcem inşallah :)
Ay cokgecms olsn neyle ilgiliAma bize dua edin oğlumu Ankara'ya sevk ettiler. Bir problem var ne olduğunu bulamadij
Bende denicemCanım ayaklar serbest sadece kolları sarıyorsun
Valla cnm şimdi de denedim uyudu ama bilmiyorum kaçta kalkar inşallah kalkmazzzBende denicem
Çok geçmşl olsun. Allah acil şifalar versin miniğeAma bize dua edin oğlumu Ankara'ya sevk ettiler. Bir problem var ne olduğunu bulamadij
Ben denemiştim bir kere katıla katıla ağlamıştı.Canım ayaklar serbest sadece kolları sarıyorsun
Akıllandim canım ben de gitmicem. Doğru diyorsun bir sürü mikrop var hastanede. Bilenlerden hep tavsiye aldım.Cnm zamanla geçio ben diyrm ya yıkmıştım ateş var ihmale gelemz die ama bak domtorumuz dedi yeni doğan ısısı fazla olur götğrğn bebeği,hiç
Tahlil bilemistmeedi allaha bin şükür oğlum sağlıklı,alışılıyor şimdi ne ateşler boğaz ağrıları düşmeler yara almalrı oluyor yaramaz oğlumun gayet kendş çözğmlerşmi buluyrm.hemen doktorda iyi olmuo hastame enfeksiyonu diolr ya ondan da korkuyır insan
Ben de sadece geceleri yapıyorum güzel uyuyor. Benimki ellerini yukarı kaldırarak uyumayı çok seviyor o yüzden gündüzleri serbest bırakıyorum çok uyanıyor ama olsun gece daha iyi uyusun yeter :)Bebeği uyumayan anneler ben bugün kızımı yatarken yarım kundak yaptım çok güzel uyudu.. ilk başta istemedi ağladı ama pes etmedim ... inşallah tesadüf değildir bu gece de uyur
Canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsunAma bize dua edin oğlumu Ankara'ya sevk ettiler. Bir problem var ne olduğunu bulamadij
Selam kızlar kızım öğlen 1 sen beri ugumuyor ya kaç saat oldu kılların koptu karni tok altı temz gazını cikariyurum yok uyumuyor nasıl bu kadar uyumadan duruyulorar ya oğlum da ilgi istiyor makina ortada duruyor yemek zar zor yaptım bir sıcak çorba da icemedm oy oy ne zormus ya sağlık olsun da geçer mi bugunlerçocuğum uyur diyen bir anne olmak istiyorum ya oğlunda da iki yıl uykusuz gezdm inşallah kız düzelir
Benimde öyleydi doktor ile konuştum oyalacaksin bu zamanlarda dedi. Konuş, şarkı söyle, kucakla nasıl sakinleşirse dedi. Emzik kullan dedi. İşe yaradı sanki. Benimki emzik almıyordu çok araştırdım philips avent ultra air aldım devamlı emmiyor ama uyurken ya da uyanacak gibi oldugunda veriyorum kapıyor çok şükür.Kizlar emzirme konusunu naptiniz bnmki surekli emmek istiyo hala ayni ve sut uretmeye firsat bile vermiyo 5 dk emip memede uyuyo yarin damakli emzik alcam bie onu denicem goguslerin tam gecti derken yine yara oldu
Saglik ocagina gidip kilosunu ölctürmek istiyorum bakalim gelisimi nasil doyuyo mu anca oyle anlariz sanirim cok zorlaniyorm ya agliyo surekli.aksam tam aciyan gogsumu hazirliyodm vermek icin megersem hazirda bekliyoms sipa lap diye kapti ben tabi hazir olmadigimdan acidan zipladimBenimde öyleydi doktor ile konuştum oyalacaksin bu zamanlarda dedi. Konuş, şarkı söyle, kucakla nasıl sakinleşirse dedi. Emzik kullan dedi. İşe yaradı sanki. Benimki emzik almıyordu çok araştırdım philips avent ultra air aldım devamlı emmiyor ama uyurken ya da uyanacak gibi oldugunda veriyorum kapıyor çok şükür.
Aynen emzirirken ayaklarını yere vuruyordum. Geçti çok şükür. Zeytinyağı fayda etti bide gümüş kapaklarım var onlarda ilerlemesini önledi sanırım. Mastit nasıl oluyor bilmiyorum ama iki gün önce emzirdikten sonra bir göğsüme 10 saniyede bir bıçak saplanmasi oldu, duramadim acidan rahatlayincaya kadar sagdim baya süt çıktı. Sonra sık sık sıcak suyun altına tutup masaj yaptımSaglik ocagina gidip kilosunu ölctürmek istiyorum bakalim gelisimi nasil doyuyo mu anca oyle anlariz sanirim cok zorlaniyorm ya agliyo surekli.aksam tam aciyan gogsumu hazirliyodm vermek icin megersem hazirda bekliyoms sipa lap diye kapti ben tabi hazir olmadigimdan acidan zipladim
İkisi birlikte olması ilk kez duydum bi danışayım doktoruma.Epidural spinal kombine yaptılar bana iki doğumumdada,gayet konforluydu. Panik atak rahatsızlığın varsa doktorun en doğru olana yönlendirecektir ama uyanık olmak kesinlikle avantaj.
Evet yarın konuşacağım doktorla bu konuyu . Tabiki 0 ağrı beklemiyorum illa ki olacak ama en sağlıklı olan nasılsa öyle yapayım inşallahBen iki dogumumu da genel anesteziyle yaptim.ilkinde yani 9 sene once universite hastanesinde yaptim.belden uyusturmayi denediler olmadi genel verdiler ama uyandigimda agrim fazlaydi.ama ikincisinde ozel hastanede yaptim anestezi dr kesinlikle spinal onermiyorum dedi cunku hem panik atak hastasisisin hemde ilkinde belden uyusma olmamis dedi. Bende dedim vardir bir hikmeti genel oldum ama ilki gibi olmadi tabiki aci agri oluyor ama bagiracak kadar degil. Tabi bana dr aģri pompasi takmislardi serumuma onun cok faydasini gordum.spinaldede 3 yada 4 saat sonra yine aci hissediyorsun ama ilk ameliyat cikisindaki aci gibi olmuyor. Aci olarak aradaki fark sadece 4 saat diyebiliriz.ama dr cok onemliymis onu anladim .
Haklısın kesinlikle . 3 haftaya kadar bende kurtulmuş olurum inşallahBen ilk kizimda 3 kez olmustum.
Simdi olmasin diye dua ediyorum :)
Ozellikle emzirirken ve sagarkende masaj yapmaya devam et hangi gogsunde ise sertlik.
Canın bisy cekerse ya da cektiysede mutlaka ye :)
Belden uyusturulmada evet uyusukluk devam ettigi icin hemen aciyla karsilasmiyorsun.Ama devaminda basliyor.
Sonucta aldigimiz anesteziden degil operasyondan dolayi aci agri oluyor.Genelde olsan agri kesici veriyorlar ve yapmaya gelecekler.Birazda malum oluyor sabretmek gerekiyor.
Sen kendini buna hazirladiktan sonra her turlu ayni durum olacak canim.
Durumunu doktorunla paylasip onun yonlendirmesine uyarsan daha saglikli olur.
Süt tkanikligi canim ates sitma yapiyoAynen emzirirken ayaklarını yere vuruyordum. Geçti çok şükür. Zeytinyağı fayda etti bide gümüş kapaklarım var onlarda ilerlemesini önledi sanırım. Mastit nasıl oluyor bilmiyorum ama iki gün önce emzirdikten sonra bir göğsüme 10 saniyede bir bıçak saplanmasi oldu, duramadim acidan rahatlayincaya kadar sagdim baya süt çıktı. Sonra sık sık sıcak suyun altına tutup masaj yaptım
Doğumdan önce emzik kullanmam ermem falan diyordum ama resmen kurtarıcı oldu bana. Bazen almıyor öğürüp atıyor bazen de aşk yaşıyor emzikle benimki. Sinirliyken ve uykuya dalacağı zaman alıyor genelde.Kizlar emzirme konusunu naptiniz bnmki surekli emmek istiyo hala ayni ve sut uretmeye firsat bile vermiyo 5 dk emip memede uyuyo yarin damakli emzik alcam bie onu denicem goguslerin tam gecti derken yine yara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?