2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Uyumayinca benim kesin çözümüm kundak anında uykuya dalıyor

Akıllandim canım ben de gitmicem. Doğru diyorsun bir sürü mikrop var hastanede. Bilenlerden hep tavsiye aldım.
Uyanınca çocuğu iyi korumak gerekiyormus sırtına havlu koymak, çok sıkı giydirmemek ama ayaklarını sıcak tutmak vs. Yavaş yavaş öğrenicem ben de :)

Bebeği uyumayan anneler ben bugün kızımı yatarken yarım kundak yaptım çok güzel uyudu.. ilk başta istemedi ağladı ama pes etmedim ... inşallah tesadüf değildir bu gece de uyur
Ben de sadece geceleri yapıyorum güzel uyuyor. Benimki ellerini yukarı kaldırarak uyumayı çok seviyor o yüzden gündüzleri serbest bırakıyorum çok uyanıyor ama olsun gece daha iyi uyusun yeter :)

Kizlar emzirme konusunu naptiniz bnmki surekli emmek istiyo hala ayni ve sut uretmeye firsat bile vermiyo 5 dk emip memede uyuyo yarin damakli emzik alcam bie onu denicem goguslerin tam gecti derken yine yara oldu

Benim de gündüzleri hep böyle canım. Bugün sabah 6 da uyandı öğleden sonra 3 ye uyudu. Öyle yorulmusum ki ben de uyudum onla. Bir uyandım ki oğlum uyanmis babası başında pışpışlıyor. Zannediyorum ki sabah olmuş bir ağlamaya başladım
-gece hiç uyanmadi, aç kaldi işteeee saat kaçç!?
diye eşim salladı beni kendime öyle geldim.
Sonra ben ne hale geldim diye bidaha ağladım

Kizlar emzirme konusunu naptiniz bnmki surekli emmek istiyo hala ayni ve sut uretmeye firsat bile vermiyo 5 dk emip memede uyuyo yarin damakli emzik alcam bie onu denicem goguslerin tam gecti derken yine yara oldu
Benimde öyleydi doktor ile konuştum oyalacaksin bu zamanlarda dedi. Konuş, şarkı söyle, kucakla nasıl sakinleşirse dedi. Emzik kullan dedi. İşe yaradı sanki. Benimki emzik almıyordu çok araştırdım philips avent ultra air aldım devamlı emmiyor ama uyurken ya da uyanacak gibi oldugunda veriyorum kapıyor çok şükür.

Saglik ocagina gidip kilosunu ölctürmek istiyorum bakalim gelisimi nasil doyuyo mu anca oyle anlariz sanirim cok zorlaniyorm ya agliyo surekli.aksam tam aciyan gogsumu hazirliyodm vermek icin megersem hazirda bekliyoms sipa lap diye kapti ben tabi hazir olmadigimdan acidan zipladim

Ve bu kadar emzirmeye ragmen bi gogsum yine mastit oldu titriyorum sabahtan beri ama gezmekten geri kalmadim tabi

Aynen emzirirken ayaklarını yere vuruyordum. Geçti çok şükür. Zeytinyağı fayda etti bide gümüş kapaklarım var onlarda ilerlemesini önledi sanırım. Mastit nasıl oluyor bilmiyorum ama iki gün önce emzirdikten sonra bir göğsüme 10 saniyede bir bıçak saplanmasi oldu, duramadim acidan rahatlayincaya kadar sagdim baya süt çıktı. Sonra sık sık sıcak suyun altına tutup masaj yaptım

Epidural spinal kombine yaptılar bana iki doğumumdada,gayet konforluydu. Panik atak rahatsızlığın varsa doktorun en doğru olana yönlendirecektir ama uyanık olmak kesinlikle avantaj.
İkisi birlikte olması ilk kez duydum bi danışayım doktoruma.
Evet yarın konuşacağım doktorla bu konuyu . Tabiki 0 ağrı beklemiyorum illa ki olacak ama en sağlıklı olan nasılsa öyle yapayım inşallah
Haklısın kesinlikle . 3 haftaya kadar bende kurtulmuş olurum inşallah

Süt tkanikligi canim ates sitma yapiyo
O gumus kapaklari bende yeni ogrendm keske bastan ciksaydi karsima artik iyilesiyo zaten gerek klmadi

Doğumdan önce emzik kullanmam ermem falan diyordum ama resmen kurtarıcı oldu bana. Bazen almıyor öğürüp atıyor bazen de aşk yaşıyor emzikle benimki. Sinirliyken ve uykuya dalacağı zaman alıyor genelde.
Emzirme konusuna hiç girmek istemiyorum hem emmek istiyor hem ittirip kavga ediyor. ama gittikçe daha fazla anne sütü daha az mama içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…