2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Keske bnmkide azda olsa alsa belki eahat ederim yqaaa
Ay cok sevindm hadi devami gelsn insallh birakirsiniz mamayi tamamen

Çok geçmşl olsun. Allah acil şifalar versin miniğe

Ben denemiştim bir kere katıla katıla ağlamıştı.
Cnm ilk gün benim kızımda katıla katıla ağladı ben yatağına kattım ağladı aldım kucağıma sakinleştirdim geri bıraktım sonra ağladı sakinleştirdim geri bıraktım böyle böyle 1,5 saat geçti sonra pes etti uyudu.. dün yani 2. Gündü ilk başta ağladı sonra sustu... bence pes etme bi dene ilk baş yorucu oluyor ama sabaha kadar uykusuz kalmaktan iyidir...Zafer annelerin olmalı

Ben de sadece geceleri yapıyorum güzel uyuyor. Benimki ellerini yukarı kaldırarak uyumayı çok seviyor o yüzden gündüzleri serbest bırakıyorum çok uyanıyor ama olsun gece daha iyi uyusun yeter :)
Aynen benim ki de eller havada yatmayı seviyor gündüz istediği gibi yatsın gece benim istediğim gibi dimi amaaa

Ahahahhhh çok güldüm kız

Dun aksamustu 6 dan beri agliyor kizim acaba derdi mi var bilmiyom ki alti temiz pisik yok karni tok cok bunaldim artik hayatim tersine döndü resmen . Dun annemlere gidecektik iyiki gitmemisiz yoksa burnumuzdan getirecekti kizim. Bugun disari cikmayi planliyordum bi iki saat ama durmuyo kizim oda yalan oldu . Doktora da goturmek istemiyorum aresi falan da yok.bi yeri agriyo olsa onlarda nerden bilecek. Cok caresizim bi akil verin nolur

Karnının tok,altının temiz olduğundan eminsen ve gazını çıkarmışsa tek derdi uykudur. Uyumak için ve açlıkta katıla katıla ağlıyorlar. Senin gerginliğinde bebeğine yansır unutma,sen rahat ol ki bebeğinde rahat olsun. Dışarıyı çıkınca susacaktır eminim ve mis gibi uyuyacaktır. Emzir,gazını çıkar,altını değiştir koy arabasına çıkar.

Cnm benim kızımda çok ağlamıştı hastaneye götürdük çok dazla gazı vardı bence sen karnını doyur dışarı çıkın ikinize de iyi gelicektir arabasında mışıl mışıl uyur rahat ol biraz kendini sıkıntıyankoyma

Cnm çıkın kesinlikle araba dışarısı sakşnleştiriyor,ama sende üzme kendşni,doktor hatası filan mı cnm?inş tememni ediyrm hiç bişiye gerek klmaz,tıp fakültesine araşşrmaya filan gitsen?gerçektenkaygını anlıyrm çok üÜldğm

Selam kızlar asi olduk geldik 31 günlük oldu kızım 3390 51 cm doğmuştu 4570 geldi ama boyu 52 cm kilo güzel almış ama boyu uzamamis boya takiyorum ben oglumda öyle anne baba uzun ama oğlum biraz kısa bir atak biliyoruz 3 olduk ama hala ayni

Arkadaşlar slm
Biz bugün 24 günlüğüz,her geçen gün uyanık kalma süresi artıyor kuzumun
Ama henüz erken belki de sizler nasıl uyutuyorsunuz ve 40 nız çıktıktan sonra uyku düzeni yani saatleri belli oluyor mu?

Yok cnm olurmu 40 günlük bebeğinde uyku düzeni olmuo gene canları ne zaman isterşese uyuyorlar işte yaklaşık 12. Aya kadar düzen henüz olmuo cnm

Annesi deme
Ve bu kadar emzirmeye ragmen bi gogsum yine mastit oldu titriyorum sabahtan beri ama gezmekten geri kalmadim tabi
k ki çok da çekemio bebek ,birde cnm bnmkşler öyle bak dikkt et bebek ağzında tutuyo emme hareketi yapıo ama yutma sesi yok daha kasları yok ya hemen yoruluolar sen ver cnm hep ver bnmm oğlum günn tamamını emiodu nerdeyse

Bebeği uyumayan anneler ben bugün kızımı yatarken yarım kundak yaptım çok güzel uyudu.. ilk başta istemedi ağladı ama pes etmedim ... inşallah tesadüf değildir bu gece de uyur
Kubdak çocuk doktorlrı kesinlikle önermiyo ama cnm bemde ikisinide yarım kundak yaptım,hem taşımakda kokay oluyo yazık bebekler öyle tek elbise alınmıyor ele avuca,bende gevşek bacaklarını kundak yapıyrm

MinikPiranha çpk geçmiş oldun arkadaşım inşallah kötü bir durumla karşılaşmazsınız.
Arkadaşlar iki gündür kızım huzursuz doymuyo diye mama verdim dün akşam. Gece 2 de uyandım emzirmeye. memeye aldım bir kustuki sormayın. Ödüm patladı sabahladım gene kusar diye. Bugün aşımız var 36 günlük olduk. Şimdi uyuttum birde baktım sol kulak akmış. Huzursuzluğu derdi kulak ağrısıymış sanırım. Hiç böyle bir durum yaşayan oldumu. Gene evhamlardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…