- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.941
geçmiş olsun mühim bir şey değildir inşallahSağolun kızlar Kortizol seviyesi çok yüksek çıktı endokrine sevk etti doktor burada yok ankaraya gidecegiz. Meme uçları ve yumurtalıkların koyu renk olmasından şüphelenip test yapılmıştı
Keske bnmkide azda olsa alsa belki eahat ederim yqaaaDoğumdan önce emzik kullanmam ermem falan diyordum ama resmen kurtarıcı oldu bana. Bazen almıyor öğürüp atıyor bazen de aşk yaşıyor emzikle benimki. Sinirliyken ve uykuya dalacağı zaman alıyor genelde.
Emzirme konusuna hiç girmek istemiyorum hem emmek istiyor hem ittirip kavga ediyor.ama gittikçe daha fazla anne sütü daha az mama içiyor.
Cnm ilk gün benim kızımda katıla katıla ağladı ben yatağına kattım ağladı aldım kucağıma sakinleştirdim geri bıraktım sonra ağladı sakinleştirdim geri bıraktım böyle böyle 1,5 saat geçti sonra pes etti uyudu.. dün yani 2. Gündü ilk başta ağladı sonra sustu... bence pes etme bi dene ilk baş yorucu oluyor ama sabaha kadar uykusuz kalmaktan iyidir...Zafer annelerin olmalıÇok geçmşl olsun. Allah acil şifalar versin miniğe
Ben denemiştim bir kere katıla katıla ağlamıştı.
Aynen benim ki de eller havada yatmayı seviyor gündüz istediği gibi yatsın gece benim istediğim gibi dimi amaaaBen de sadece geceleri yapıyorum güzel uyuyor. Benimki ellerini yukarı kaldırarak uyumayı çok seviyor o yüzden gündüzleri serbest bırakıyorum çok uyanıyor ama olsun gece daha iyi uyusun yeter :)
Ahahahhhh çok güldüm kızBenim de gündüzleri hep böyle canım. Bugün sabah 6 da uyandı öğleden sonra 3 ye uyudu. Öyle yorulmusum ki ben de uyudum onla. Bir uyandım ki oğlum uyanmis babası başında pışpışlıyor. Zannediyorum ki sabah olmuş bir ağlamaya başladım
-gece hiç uyanmadi, aç kaldi işteeee saat kaçç!?
diye eşim salladı beni kendime öyle geldim.
Sonra ben ne hale geldim diye bidaha ağladım
Gez gez canım iyi geliyor insana bana da annem kızıyor artık fazla dışarı çıkma diyeVe bu kadar emzirmeye ragmen bi gogsum yine mastit oldutitriyorum sabahtan beri ama gezmekten geri kalmadim tabi
Cok gecmis olsun canim insallah yanlis olcum falandir guzel haberlerle gelinAma bize dua edin oğlumu Ankara'ya sevk ettiler. Bir problem var ne olduğunu bulamadij
Karnının tok,altının temiz olduğundan eminsen ve gazını çıkarmışsa tek derdi uykudur. Uyumak için ve açlıkta katıla katıla ağlıyorlar. Senin gerginliğinde bebeğine yansır unutma,sen rahat ol ki bebeğinde rahat olsun. Dışarıyı çıkınca susacaktır eminim ve mis gibi uyuyacaktır. Emzir,gazını çıkar,altını değiştir koy arabasına çıkar.Dun aksamustu 6 dan beri agliyor kizim acaba derdi mi var bilmiyom ki alti temiz pisik yok karni tok cok bunaldim artikhayatim tersine döndü resmen . Dun annemlere gidecektik iyiki gitmemisiz yoksa burnumuzdan getirecekti kizim. Bugun disari cikmayi planliyordum bi iki saat ama durmuyo kizim oda yalan oldu . Doktora da goturmek istemiyorum aresi falan da yok.bi yeri agriyo olsa onlarda nerden bilecek. Cok caresizim bi akil verin nolur
Cnm benim kızımda çok ağlamıştı hastaneye götürdük çok dazla gazı vardı bence sen karnını doyur dışarı çıkın ikinize de iyi gelicektir arabasında mışıl mışıl uyur rahat ol biraz kendini sıkıntıyankoymaDun aksamustu 6 dan beri agliyor kizim acaba derdi mi var bilmiyom ki alti temiz pisik yok karni tok cok bunaldim artikhayatim tersine döndü resmen . Dun annemlere gidecektik iyiki gitmemisiz yoksa burnumuzdan getirecekti kizim. Bugun disari cikmayi planliyordum bi iki saat ama durmuyo kizim oda yalan oldu . Doktora da goturmek istemiyorum aresi falan da yok.bi yeri agriyo olsa onlarda nerden bilecek. Cok caresizim bi akil verin nolur
Cnm çıkın kesinlikle araba dışarısı sakşnleştiriyor,ama sende üzme kendşni,doktor hatası filan mı cnm?inş tememni ediyrm hiç bişiye gerek klmaz,tıp fakültesine araşşrmaya filan gitsen?gerçektenkaygını anlıyrm çok üÜldğmDun aksamustu 6 dan beri agliyor kizim acaba derdi mi var bilmiyom ki alti temiz pisik yok karni tok cok bunaldim artikhayatim tersine döndü resmen . Dun annemlere gidecektik iyiki gitmemisiz yoksa burnumuzdan getirecekti kizim. Bugun disari cikmayi planliyordum bi iki saat ama durmuyo kizim oda yalan oldu . Doktora da goturmek istemiyorum aresi falan da yok.bi yeri agriyo olsa onlarda nerden bilecek. Cok caresizim bi akil verin nolur
Yok cnm olurmu 40 günlük bebeğinde uyku düzeni olmuo gene canları ne zaman isterşese uyuyorlar işte yaklaşık 12. Aya kadar düzen henüz olmuo cnmArkadaşlar slm
Biz bugün 24 günlüğüz,her geçen gün uyanık kalma süresi artıyor kuzumun
Ama henüz erken belki de sizler nasıl uyutuyorsunuz ve 40 nız çıktıktan sonra uyku düzeni yani saatleri belli oluyor mu?
k ki çok da çekemio bebek ,birde cnm bnmkşler öyle bak dikkt et bebek ağzında tutuyo emme hareketi yapıo ama yutma sesi yok daha kasları yok ya hemen yoruluolar sen ver cnm hep ver bnmm oğlum günn tamamını emiodu nerdeyseVe bu kadar emzirmeye ragmen bi gogsum yine mastit oldutitriyorum sabahtan beri ama gezmekten geri kalmadim tabi
Kundaktan kasır cnm tam kundak mı el kol bacak sert bağlamaBen doğduğundan beri kundak yapıyorum canım kakasini yapamadı ondan sanırım yaptı uyudu çok şükür ama bende bittim kollarim agriyor
Allah şifasını versin cnm çok şok geçmiş olsun inş bişimuomtur bnm yeğenimi de kalpta üfürüm böbrekte taş var die Apr topar yolldıçar çok şükğr ikiside değilmiş,Ama bize dua edin oğlumu Ankara'ya sevk ettiler. Bir problem var ne olduğunu bulamadij
Kubdak çocuk doktorlrı kesinlikle önermiyo ama cnm bemde ikisinide yarım kundak yaptım,hem taşımakda kokay oluyo yazık bebekler öyle tek elbise alınmıyor ele avuca,bende gevşek bacaklarını kundak yapıyrmBebeği uyumayan anneler ben bugün kızımı yatarken yarım kundak yaptım çok güzel uyudu.. ilk başta istemedi ağladı ama pes etmedim ... inşallah tesadüf değildir bu gece de uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?