2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ay yok yawrum ne düzeni. Sen yeni düzenler geliştiriyorsun artık.

MinikPiranha çok geçmiş olsun, bizide haberdar et. Rabbım kımseyı evlatla sınamasın.

31 günlük olduk bir düzen yok biz hala gece gunduzu ayırt edemiyuruz gece gözlerini açıyor oturuyoruz emip uyusa ona raziyim o da yok biz de sabaha kadar her uyandığında gözler açık gündüz de hic belli olmuyor uykusu şuan bir düzen tutturmak zor yani

Bizim evde ayni kizlar allahtan esim yemegimi falan yapiyor yoksa bebisle benim yemek yapip yemeye zamanim yok valla . Lavaboya bile zor gidiyom yani benim minnak ayakta sallaninca uyuyo cunku .
Benim kozda öyle yaaa İnan ki o gün lavaboya beraber gittik

Benim icin dua ediverin kizlar nolur yavrum icin ayin 19 unda kontrolde hersey iyi gitsin bi operasyona gerek olmasin nolur dusunmekten kendimi alamiyom hep en kotusu geliyo aklima
Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberler olur. benim de kanama hala devam ediyor bugün30 gün oldu. ben pıhtıları attım ama normalin üstü dedi kanama için. ben de bir işleme ihtiyaç olacak diye korkuyorum

Neden oluyormus peki canim birsey dedimi doktor

Neden oluyormus peki canim birsey dedimi doktor
ben normal doğum yaptım sonra iç kanama olduğu için ameliyata alındım. 5 gün yattım hastanede doğru düzgün kanamam olmadı 2 hafta kadar sonra deli gibi gelmeye başladı. serum metiler falan durdurdular. ameliyatın ilaçların ve yatmanın etkisi de olabilirmiş.

Metiler i bana pihtilari atabilmem icin verdi doktor

Kizlar emzirme konusunu naptiniz bnmki surekli emmek istiyo hala ayni ve sut uretmeye firsat bile vermiyo 5 dk emip memede uyuyo yarin damakli emzik alcam bie onu denicem goguslerin tam gecti derken yine yara oldu
Arkadaşım ikimiz çekiyoruz şu göğüs yaralarından yaaaa halimiz ne olcak böyle

Sağolun kızlar Kortizol seviyesi çok yüksek çıktı endokrine sevk etti doktor burada yok ankaraya gidecegiz. Meme uçları ve yumurtalıkların koyu renk olmasından şüphelenip test yapılmıştı
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah.Benim oğlanında yumurtalığı çok koyu daha dün eşimle konuştuk.Bu doktorlar birşey anlamıyor mu bakmadılar mı hiç bilmiyorum.Bende doktora götüreyim

Ben oğlumunkini dikkat etmedim şu anda uyuyor ilk işim uyaninca bakmak olacak
Ama koyu renk olmasinin zararı nedir ki onu anlamadım ben

Evet bak simdi farkettm bazen o ses gelmiyi

Kızlar selam
Bizde kavuştuk kızımla şükürler olsun Allaha ...spinal sezeryan la aldım kucağima ipegimi. .yalnız sizlere sorumuz olucak perşembe günü oldu doğumum sütüm dünden beri geliyo çok şükür sarılik olmasın diye sık sık emziriyorum göğüslerim çok sizliyo uçları çok aciyo bide kaka miz gürültülü normalmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…