- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.961
Arkadaşlar slm
Biz bugün 24 günlüğüz,her geçen gün uyanık kalma süresi artıyor kuzumun
Ama henüz erken belki de sizler nasıl uyutuyorsunuz ve 40 nız çıktıktan sonra uyku düzeni yani saatleri belli oluyor mu?
Yarim kundak canım kollarını sariyorum ayakları açık yoksa hareket ettikçe uyumuyorKundaktan kasır cnm tam kundak mı el kol bacak sert bağlama
31 günlük olduk bir düzen yok biz hala gece gunduzu ayırt edemiyuruz gece gözlerini açıyor oturuyoruz emip uyusa ona raziyim o da yok biz de sabaha kadar her uyandığında gözler açık gündüz de hic belli olmuyor uykusu şuan bir düzen tutturmak zor yaniArkadaşlar slm
Biz bugün 24 günlüğüz,her geçen gün uyanık kalma süresi artıyor kuzumun
Ama henüz erken belki de sizler nasıl uyutuyorsunuz ve 40 nız çıktıktan sonra uyku düzeni yani saatleri belli oluyor mu?
Valla bnmde esim laf soylemeye basladi cunku evi toplamiyorum hep daginik surekli oglumla ilgilniyorm evdeyknGez gez canım iyi geliyor insana bana da annem kızıyor artık fazla dışarı çıkma diye
Ayyyyy bizim evde aynıValla bnmde esim laf soylemeye basladi cunku evi toplamiyorum hep daginik surekli oglumla ilgilniyorm evdeykn
Bizim evde ayni kizlar allahtan esim yemegimi falan yapiyor yoksa bebisle benim yemek yapip yemeye zamanim yok valla . Lavaboya bile zor gidiyom yani benim minnak ayakta sallaninca uyuyo cunku .Ayyyyy bizim evde aynı
Benim kozda öyle yaaa İnan ki o gün lavaboya beraber gittikBizim evde ayni kizlar allahtan esim yemegimi falan yapiyor yoksa bebisle benim yemek yapip yemeye zamanim yok valla . Lavaboya bile zor gidiyom yani benim minnak ayakta sallaninca uyuyo cunku .
Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberler olur. benim de kanama hala devam ediyor bugün30 gün oldu. ben pıhtıları attım ama normalin üstü dedi kanama için. ben de bir işleme ihtiyaç olacak diye korkuyorumBenim icin dua ediverin kizlar nolur yavrum icin ayin 19 unda kontrolde hersey iyi gitsin bi operasyona gerek olmasin nolurdusunmekten kendimi alamiyom hep en kotusu geliyo aklima
Neden oluyormus peki canim birsey dedimi doktorAllah yardımcınız olsun inşallah iyi haberler olur. benim de kanama hala devam ediyor bugün30 gün oldu. ben pıhtıları attım ama normalin üstü dedi kanama için. ben de bir işleme ihtiyaç olacak diye korkuyorum
ben normal doğum yaptım sonra iç kanama olduğu için ameliyata alındım. 5 gün yattım hastanede doğru düzgün kanamam olmadı 2 hafta kadar sonra deli gibi gelmeye başladı. serum metiler falan durdurdular. ameliyatın ilaçların ve yatmanın etkisi de olabilirmiş.Neden oluyormus peki canim birsey dedimi doktor
Metiler i bana pihtilari atabilmem icin verdi doktorben normal doğum yaptım sonra iç kanama olduğu için ameliyata alındım. 5 gün yattım hastanede doğru düzgün kanamam olmadı 2 hafta kadar sonra deli gibi gelmeye başladı. serum metiler falan durdurdular. ameliyatın ilaçların ve yatmanın etkisi de olabilirmiş.
evet işte 4 parça şeklinde gitti pıhtılar benim bir kutu ilaçtan sonra günde 4 tane içiyordum. ama kanama devamMetiler i bana pihtilari atabilmem icin verdi doktor
Buyuk muydu pihti lar benden hep minik minik geldi yaevet işte 4 parça şeklinde gitti pıhtılar benim bir kutu ilaçtan sonra günde 4 tane içiyordum. ama kanama devam
Arkadaşım ikimiz çekiyoruz şu göğüs yaralarından yaaaa halimiz ne olcak böyleKizlar emzirme konusunu naptiniz bnmki surekli emmek istiyo hala ayni ve sut uretmeye firsat bile vermiyo 5 dk emip memede uyuyo yarin damakli emzik alcam bie onu denicem goguslerin tam gecti derken yine yara oldu
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah.Benim oğlanında yumurtalığı çok koyu daha dün eşimle konuştuk.Bu doktorlar birşey anlamıyor mu bakmadılar mı hiç bilmiyorum.Bende doktora götüreyimSağolun kızlar Kortizol seviyesi çok yüksek çıktı endokrine sevk etti doktor burada yok ankaraya gidecegiz. Meme uçları ve yumurtalıkların koyu renk olmasından şüphelenip test yapılmıştı
Ben oğlumunkini dikkat etmedim şu anda uyuyor ilk işim uyaninca bakmak olacakCanım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah.Benim oğlanında yumurtalığı çok koyu daha dün eşimle konuştuk.Bu doktorlar birşey anlamıyor mu bakmadılar mı hiç bilmiyorum.Bende doktora götüreyim
Evet bak simdi farkettm bazen o ses gelmiyiAnnesi deme
k ki çok da çekemio bebek ,birde cnm bnmkşler öyle bak dikkt et bebek ağzında tutuyo emme hareketi yapıo ama yutma sesi yok daha kasları yok ya hemen yoruluolar sen ver cnm hep ver bnmm oğlum günn tamamını emiodu nerdeyse
Ayyyyy bizim evde aynı
Yalnz olmadigima sevindmBizim evde ayni kizlar allahtan esim yemegimi falan yapiyor yoksa bebisle benim yemek yapip yemeye zamanim yok valla . Lavaboya bile zor gidiyom yani benim minnak ayakta sallaninca uyuyo cunku .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?