2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende ekim annesi diye bekliyorken 29 Eylül de 37. Haftada doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz kızlar bi sorum olacaktı işitme testi yaptıran var mı hastane çıkış kağıdımıza yazmışlar işitme testi yapılacak diye bugün 16 günlük olduk ne zaman yaptırmalıyım ??

Sağlıkla büyütün biz bir haftalık iken yaptırmıştık

Sağlıkla büyütün evet benim kızımda çok gürültülü yapıyor ilk günlerde şoka girmiştik ilk duyunca :))

Bizim evde ayni kizlar allahtan esim yemegimi falan yapiyor yoksa bebisle benim yemek yapip yemeye zamanim yok valla . Lavaboya bile zor gidiyom yani benim minnak ayakta sallaninca uyuyo cunku .
Ayakta sallamamak için biz joker den aşağıdaki ana dizini aldık tavsiye ederim.

Eklentiler

• CBABF621-A961-462C-A596-7C300CD15CD2.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 68
Goguslerin icin onlem al biran once ilerlemesin bizimde patir patie yapiyo yaparken gazla beraber olunca :)

Cbm bize ikşncş gün yaptılar ,sende sağlık ocağına git danış hemen bilir onlar

Bu arada hayirli olsun bebegin

Kizlar sizin bebekler kustugunda burnundan da geliyo mu? Cok mu panik oluyodr nedir arada bir burnundan da sut geliuo acaba doktora sorsam mi

Kızlar sallamaya alsitidirdinoz mi bebisleri ben emerek uyityurum pis pisliyorum ama bazen kolum kopuyor uyutamiyorum ama alisirmak da istemiyorum oglumda iki yıl sallamadim emmeyi bırakınca sallamaya alisti hala kendi uyumuyor illa sallanacak 3 yasında salla diye tutturuyor

Doğumdan itibaren 1 ay içinde yapılması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…