- 18 Eylül 2018
- 34
- 69
- 18
- 29
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.981
bi gün çok ağrı oldu adet sancısı gibi sıcak su torbasına sarılıp yattım resmen. kalkınca geldi sonra 3 parmak kadar vardı diyebilirimBuyuk muydu pihti lar benden hep minik minik geldi ya
Sağlıkla büyütün biz bir haftalık iken yaptırmıştıkBende ekim annesi diye bekliyorken 29 Eylül de 37. Haftada doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz kızlar bi sorum olacaktı işitme testi yaptıran var mı hastane çıkış kağıdımıza yazmışlar işitme testi yapılacak diye bugün 16 günlük olduk ne zaman yaptırmalıyım ??
Sağlıkla büyütün evet benim kızımda çok gürültülü yapıyor ilk günlerde şoka girmiştik ilk duyunca :))Kızlar selam
Bizde kavuştuk kızımla şükürler olsun Allaha ...spinal sezeryan la aldım kucağima ipegimi. .yalnız sizlere sorumuz olucak perşembe günü oldu doğumum sütüm dünden beri geliyo çok şükür sarılik olmasın diye sık sık emziriyorum göğüslerim çok sizliyo uçları çok aciyo bide kaka miz gürültülü normalmi sizce
Ayakta sallamamak için biz joker den aşağıdaki ana dizini aldık tavsiye ederim.Bizim evde ayni kizlar allahtan esim yemegimi falan yapiyor yoksa bebisle benim yemek yapip yemeye zamanim yok valla . Lavaboya bile zor gidiyom yani benim minnak ayakta sallaninca uyuyo cunku .
İnşaallah ciddi birşey yoktur geçmiş olsun cnmAma bize dua edin oğlumu Ankara'ya sevk ettiler. Bir problem var ne olduğunu bulamadij
Valla ben alistm galiba canim :) 2 aya gecer dediler kaldi 15 gun gecmeSe gecer diyenlerle gorulck bi hesabim var :)Arkadaşım ikimiz çekiyoruz şu göğüs yaralarından yaaaa halimiz ne olcak böyle
Goguslerin icin onlem al biran once ilerlemesin bizimde patir patie yapiyo yaparken gazla beraber olunca :)Kızlar selam
Bizde kavuştuk kızımla şükürler olsun Allaha ...spinal sezeryan la aldım kucağima ipegimi. .yalnız sizlere sorumuz olucak perşembe günü oldu doğumum sütüm dünden beri geliyo çok şükür sarılik olmasın diye sık sık emziriyorum göğüslerim çok sizliyo uçları çok aciyo bide kaka miz gürültülü normalmi sizce
Benim rahim agzim kapali sanirim ondan buyuk dusmuyobi gün çok ağrı oldu adet sancısı gibi sıcak su torbasına sarılıp yattım resmen. kalkınca geldi sonra 3 parmak kadar vardı diyebilirim
Bnde tam tersi cnm ayakları bacakları sarıyrm eller havada anne karnında da öyle duruolar yaYarim kundak canım kollarını sariyorum ayakları açık yoksa hareket ettikçe uyumuyor
Cbm bize ikşncş gün yaptılar ,sende sağlık ocağına git danış hemen bilir onlarBende ekim annesi diye bekliyorken 29 Eylül de 37. Haftada doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz kızlar bi sorum olacaktı işitme testi yaptıran var mı hastane çıkış kağıdımıza yazmışlar işitme testi yapılacak diye bugün 16 günlük olduk ne zaman yaptırmalıyım ??
Bu arada hayirli olsun bebeginKızlar selam
Elleri açıkken çok hareket ediyor hemen uyanıyor boyle daha iyiBnde tam tersi cnm ayakları bacakları sarıyrm eller havada anne karnında da öyle duruolar ya
Benim bebegumde hep agzindan ve burnundan kusuyo canimKizlar sizin bebekler kustugunda burnundan da geliyo mu? Cok mu panik oluyodr nedir arada bir burnundan da sut geliuo acaba doktora sorsam mi
Benimki daha hic kusmadi ya bi kere süt kesigi gibi geldi ağzından o kadarKizlar sizin bebekler kustugunda burnundan da geliyo mu? Cok mu panik oluyodr nedir arada bir burnundan da sut geliuo acaba doktora sorsam mi
Doğumdan itibaren 1 ay içinde yapılması gerekiyorBende ekim annesi diye bekliyorken 29 Eylül de 37. Haftada doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz kızlar bi sorum olacaktı işitme testi yaptıran var mı hastane çıkış kağıdımıza yazmışlar işitme testi yapılacak diye bugün 16 günlük olduk ne zaman yaptırmalıyım ??
Aynen arada kustugu zaman burnundan da geliyorKizlar sizin bebekler kustugunda burnundan da geliyo mu? Cok mu panik oluyodr nedir arada bir burnundan da sut geliuo acaba doktora sorsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?