2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bazen Beşikte salliyorum bazen de ayakta ne yapalım hiç durmuyo ki mız mız mecbur bişeyler yapmak zorundasın

Kizlar sizin bebekler kustugunda burnundan da geliyo mu? Cok mu panik oluyodr nedir arada bir burnundan da sut geliuo acaba doktora sorsam mi
benimkinin de burnundan geliyor bence ağızdan değil bırundan nefes alıyorlar sadece ve ağız kapalı olunca burun geniz ortak npkta olunca burundanda geliyor
ben sürekli uyutma şeklini değiştiriyorum
baxen ayakta bazen kolumda sallıyorum bazen yatakta emzikle kolik sesi eşiliğinde
bazen karnını okşayıp yada sırtını pışpışlayarak
hiç bir yöntemi alışmıyor böylece büyük oğlumda belli bir aya girince kendi kendine uyku eğitimi yaptım şimdi uyuyacağı zaman karnını ovalayıp pışpış yada sırtına masaj yapıp pışpuşlıyorum bi de sabit bir sevdiği ninni var onu açıyoruz bazı zaman kwndi kendine uyur
emzik alıyorsa bir arkadaş emzik ve uyku arksdaşı ile alıltırıylrdu çocuk büyüyünce uyku saatinde emzik ve uyku arkadaşı ile kendi kendine uyurdu benim ilki emzik almadı şimdi bunu emzikle kendi kendine uyku eğitimi vericem uyku arkadaşı ile

ya ben emzirdikten sonra gaz çıkarmaya çalışırken kusuyor bazen. yine de gaz çıkarması gerekir mi

O zaman normal demek ki ben burun temizleme aparati kullanmiyodm ama esime siparis verdm boyle kustukca doluyo yavrumun burnu

Kizlar bebegimin cok gazi var ya emiyor gazini cikariyor sonraki emmeye yakin yine gaz cikariyo alttan deseniz ordan da cikariyor ama hep rahatsiz bacaklarini ellerini boyle gerinerek agliyor napicam sizler hangi ilaclari kullaniyosunuz yada neler yapiyorsunuz gunduz uykusu kalmadi nerdeyse geceleri de uykulari kisalmaya basladi perisanim

Bizim gece çok zor gözlerini açıyor oturuyoruz kivraniyor etmiyor gaz çıkarıyoruz gece gündüzü anlamıyor daha ben ilaç kullnmiyorum çok küçük daha ya bacaklarına karnına masaj yapıyorum kaka da yapıyor rahatlatiyor gündüz uyksu yöne iyi geceye göre bende çok yorgun uyksuzum ilk bebeğinse o uyiyinca sende hemen iyi benim oğlum var uyuma şansım yok

Cnm anlatırmısın uuku epitimini bende düşünüyrm

Masaj da sevmiyor benim kizim

Kv geldi tshirtime süt gecmis onu gordü bna soyledi bayads bakti nazar degdi galiba basim catliyo

Cnm anlatırmısın uuku epitimini bende düşünüyrm
ben ilk oğlumda internetten araştırmaryaptım bi çok yöntem var oğluma en uygun yöntemi seçtim
belli bir aydan sonra veriliyor hatırlamıyorum kaç aylıktı
hergün aymı saatte duş aldırıyorsun çıkımca masaj iyice yorulıyor pijamalar giyiliyor
emxiriyotsun ama emerek uyytmutorsun yatağına koyuyordum ninni açıyotdum ben birazbir iki karnıno masaj pışpışlıyordum
bu rutine girince çocuk öğrenşyor uyku saati ggldiğini belli bi zaman sonra şartlanıyor ben beyaz gürültüyü çok kullandım iki yaşa kadar diş ağrılarında huzursuzsa açıyordum sakinşeşip uykuya geçiyordu sende hangi ninniyi seviyorsa sabit onu sürekli aç
rutin oluştur
tabi bazen istisnslar olırdı ayakta çarşafta bile salladığım oldu ama bunlar zor olduğu için ben alıştırmamaya çalıştım
çarşafta bu bebeğimi emzikle kendi kendine uyumayı öğreticem
arkadaşım emzik ve uyku arkadaşı verip yatağına kpyuyordu emerek aarkadaş sıkıca tutgorlar kollarında güven veriyor sanırım
sonra uyku saatinde emzil arkadaşü rutini
kendi kendine uyyyor
bakalım inş başarılı olurım herşey her çocuğa gitmiyor
iyice gözlemleyip annenin bi yol bulması gerek
inş kendi lendilerine uyurlar o zaman anne için baya rahatlık

Son düzenleme:
Sağlıkla büyütün inş,biz5 günlüklen yaptırmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…