- 13 Haziran 2012
- 4.246
- 3.021
- 448
- 43
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #45.001
Bazen Beşikte salliyorum bazen de ayakta ne yapalım hiç durmuyo ki mız mız mecbur bişeyler yapmak zorundasınKızlar sallamaya alsitidirdinoz mi bebisleri ben emerek uyityurum pis pisliyorum ama bazen kolum kopuyor uyutamiyorum ama alisirmak da istemiyorum oglumda iki yıl sallamadim emmeyi bırakınca sallamaya alisti hala kendi uyumuyor illa sallanacak 3 yasında salla diye tutturuyor
Cok yedigi zaman yada yemektn sonra cok hareket ettirince kusuyolar galibaBenimki daha hic kusmadi ya bi kere süt kesigi gibi geldi ağzından o kadar
Normal mi ki acabaBenim bebegumde hep agzindan ve burnundan kusuyo canim
Ben yarin sorayim doktora ya icim rahat etsinAynen arada kustugu zaman burnundan da geliyor
benimkinin de burnundan geliyor bence ağızdan değil bırundan nefes alıyorlar sadece ve ağız kapalı olunca burun geniz ortak npkta olunca burundanda geliyorKizlar sizin bebekler kustugunda burnundan da geliyo mu? Cok mu panik oluyodr nedir arada bir burnundan da sut geliuo acaba doktora sorsam mi
ben sürekli uyutma şeklini değiştiriyorumKızlar sallamaya alsitidirdinoz mi bebisleri ben emerek uyityurum pis pisliyorum ama bazen kolum kopuyor uyutamiyorum ama alisirmak da istemiyorum oglumda iki yıl sallamadim emmeyi bırakınca sallamaya alisti hala kendi uyumuyor illa sallanacak 3 yasında salla diye tutturuyor
O zaman normal demek ki ben burun temizleme aparati kullanmiyodm ama esime siparis verdm boyle kustukca doluyo yavrumun burnubenimkinin de burnundan geliyor bence ağızdan değil bırundan nefes alıyorlar sadece ve ağız kapalı olunca burun geniz ortak npkta olunca burundanda geliyor
ben sürekli uyutma şeklini değiştiriyorum
baxen ayakta bazen kolumda sallıyorum bazen yatakta emzikle kolik sesi eşiliğinde
bazen karnını okşayıp yada sırtını pışpışlayarak
hiç bir yöntemi alışmıyor böylece büyük oğlumda belli bir aya girince kendi kendine uyku eğitimi yaptım şimdi uyuyacağı zaman karnını ovalayıp pışpış yada sırtına masaj yapıp pışpuşlıyorum bi de sabit bir sevdiği ninni var onu açıyoruz bazı zaman kwndi kendine uyur
emzik alıyorsa bir arkadaş emzik ve uyku arksdaşı ile alıltırıylrdu çocuk büyüyünce uyku saatinde emzik ve uyku arkadaşı ile kendi kendine uyurdu benim ilki emzik almadı şimdi bunu emzikle kendi kendine uyku eğitimi vericem uyku arkadaşı ile
Kusunca cikarmiyo bnmki gaz ki her yemede de gaz cikarmiuoya ben emzirdikten sonra gaz çıkarmaya çalışırken kusuyor bazen. yine de gaz çıkarması gerekir mi
Bizim gece çok zor gözlerini açıyor oturuyoruz kivraniyor etmiyor gaz çıkarıyoruz gece gündüzü anlamıyor daha ben ilaç kullnmiyorum çok küçük daha ya bacaklarına karnına masaj yapıyorum kaka da yapıyor rahatlatiyor gündüz uyksu yöne iyi geceye göre bende çok yorgun uyksuzum ilk bebeğinse o uyiyinca sende hemen iyi benim oğlum var uyuma şansım yokKizlar bebegimin cok gazi var ya emiyor gazini cikariyor sonraki emmeye yakin yine gaz cikariyo alttan deseniz ordan da cikariyor ama hep rahatsiz bacaklarini ellerini boyle gerinerek agliyor napicam sizler hangi ilaclari kullaniyosunuz yada neler yapiyorsunuz gunduz uykusu kalmadi nerdeyse geceleri de uykulari kisalmaya basladi perisanim
Biİmkisinden de gelio cnm ilkinde de gelirdi hiiiç oanşk yapma çok normalKizlar sizin bebekler kustugunda burnundan da geliyo mu? Cok mu panik oluyodr nedir arada bir burnundan da sut geliuo acaba doktora sorsam mi
Cnm anlatırmısın uuku epitimini bende düşünüyrmbenimkinin de burnundan geliyor bence ağızdan değil bırundan nefes alıyorlar sadece ve ağız kapalı olunca burun geniz ortak npkta olunca burundanda geliyor
ben sürekli uyutma şeklini değiştiriyorum
baxen ayakta bazen kolumda sallıyorum bazen yatakta emzikle kolik sesi eşiliğinde
bazen karnını okşayıp yada sırtını pışpışlayarak
hiç bir yöntemi alışmıyor böylece büyük oğlumda belli bir aya girince kendi kendine uyku eğitimi yaptım şimdi uyuyacağı zaman karnını ovalayıp pışpış yada sırtına masaj yapıp pışpuşlıyorum bi de sabit bir sevdiği ninni var onu açıyoruz bazı zaman kwndi kendine uyur
emzik alıyorsa bir arkadaş emzik ve uyku arksdaşı ile alıltırıylrdu çocuk büyüyünce uyku saatinde emzik ve uyku arkadaşı ile kendi kendine uyurdu benim ilki emzik almadı şimdi bunu emzikle kendi kendine uyku eğitimi vericem uyku arkadaşı ile
Masaj da sevmiyor benim kizimBizim gece çok zor gözlerini açıyor oturuyoruz kivraniyor etmiyor gaz çıkarıyoruz gece gündüzü anlamıyor daha ben ilaç kullnmiyorum çok küçük daha ya bacaklarına karnına masaj yapıyorum kaka da yapıyor rahatlatiyor gündüz uyksu yöne iyi geceye göre bende çok yorgun uyksuzum ilk bebeğinse o uyiyinca sende hemen iyi benim oğlum var uyuma şansım yok
Icim rahatladi gercktn burasi iyiki varBiİmkisinden de gelio cnm ilkinde de gelirdi hiiiç oanşk yapma çok normal
Canim emzirirkn yada uyurkn karnina hafif hafif yapsan iyi gelir bnceMasaj da sevmiyor benim kizim
evet bazen yarım saat uğraşıyorum çıkarmıyorKusunca cikarmiyo bnmki gaz ki her yemede de gaz cikarmiuo
Zinco damla aldim bakim simdi uyuyo yarin da sanci olursa denicem cnmCanim emzirirkn yada uyurkn karnina hafif hafif yapsan iyi gelir bnce
ben ilk oğlumda internetten araştırmaryaptım bi çok yöntem var oğluma en uygun yöntemi seçtimCnm anlatırmısın uuku epitimini bende düşünüyrm
Sağlıkla büyütün inş,biz5 günlüklen yaptırmıştıkBende ekim annesi diye bekliyorken 29 Eylül de 37. Haftada doğum yaptım çok şükür kızımda bende iyiyiz kızlar bi sorum olacaktı işitme testi yaptıran var mı hastane çıkış kağıdımıza yazmışlar işitme testi yapılacak diye bugün 16 günlük olduk ne zaman yaptırmalıyım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?