2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar 6 da Uyandık ama ben hala ayakta uyuyorum birazdan uyturum ama abimiz uyanıyor yeni bir gün başlıyor bir gün daha buhuduk 32 günlük olduk 40 a az kaldı inşallah :)

Sağoolu kızlar. Dün gittik muayenemizi olduk doktor kötü bir şey çıkacağını zannetmiyorum en en en kötükihtimal ilaç kullanmak durumunda kalırız dedi ama değerler yüksek çıktığı için tekrar bir kaç tshlil istedi sonuçların bazısı 3 bazısı 7 gün sonra çıkacacak bir hafta sonra gideceğiz tekrar. Hem meme uçları hem yumurtalıkları koyu renk oğlumuno dr 1. Hafta kontrolünde farketmişti

62 den gunaydin.ben de dun burda yazilanlara bakarak uykusuzluktan durmayan bebemi disari cikarayim arabasina koyup dedim aaboowww pisman oldum yolda aglaya aglaya ambulans gibi yuruduk.herkes bize bakti bebgin aglamasi anormal bisey sanki .yani benim icin disarisi pismanlik oldu

Günaydın herkese biz daha 25 günlüğüz :) dün biraz fazla yordum kendimi ve resmen sütüm azaldı 50 lik mama yaptım ve hepsini icti bitirdi kendinizi çok yormayınnn resmen süt olmuyor...gece artik uyumadım resmen bayılıyorum 12.30 a kadar ağlayan bir bebek kalabalık bir ev ilgi isteyen kızım...

MinikPiranha cım size de çok geçmiş olsun acil sifalar...

Kızlar selam
Oğluma mama vermiyorum yani biberon kullanmıyoruz ama sanırım bu aralar meme reddi yasiyoruz. İki emip ağlamaya başlıyor uykuluyken daha iyi ama çok canım sıkılıyor sütüm azalacak diye endişe ediyorum. Var mı çözüm önerileri olan.
Bu arada düzgün kaka ve çis yapıyor bu emmeye nasıl besleniyor anlamıyorum.

Canım uyku ve su sut için yetiyor ama dinlemek zor benim De40 ciksin herkes gelecek çok kalabalık cevremz ne yapacam karar kara dusunuyirum iki cocuk ev isi hazırlık oy oy

Ayyyyyy okurken çok güldüm ya var ya bu bebekler bizi mahvediyorrrr

Yaa allah yardımcın olsun canım çok zor çocuk büyütmek ama çok da tatlılar oğlunda 3 yasında eşime diyorum bunlar buyur ama bizde yaslanriz bir 5 sene sonra rahatlariz diyorum sağlık olsun da :)
Canım benim ilk kızım 12 yaşına girecek bayağı ara verince rahata alışınca şimdi çok zorlanıyorum bi de benim kız kucaktan inmiyor ya napacam bilmiyorum

Al benden de o kadar hep 40 cuksin duzelir diye kandirdilar beni simdi daha berbat oldu :)
Ayyyyy gece İnan benim gözlerim kapanıyor benim kız bana bi bakıyor hiç uyku yok gözünde bi de kucağımda olmayı kabul etmiyor illaki ayakta kucakta gezdireceksin ne zaman düzelir bilmiyorum ilk kızım nereye katsam orda uyur kalırdı o yüzden bu çok zorluyor beni

Benim cadı kızım şimdi uyudu kendime gelebilmem için bi kahve yaptım içiyorum kuzum okuldan gelmesine yarım saat var gelsin yemeğini hazırlayim hoooopppppp yatağa koşucam inşallah uyanmaz ya nolur uyanmasın bu arada da evi b...... götürüyor ama yapıcak bişey YÖK çok yorgunum

Canım benim ilk kızım 12 yaşına girecek bayağı ara verince rahata alışınca şimdi çok zorlanıyorum bi de benim kız kucaktan inmiyor ya napacam bilmiyorum
Ya se çok ara vermissin canim sana çok zor gelir benim oğlumun bile uykusu düzeldi uykusuz geceler brni yoruyor Cis odayi ayirma hallettik bana kocaman geliyor şuan o :)

Valla bravo cnm deneyeceğim bakalım emzir yatağına koy uyusun bebeği hep hayalimdi ilki olmadj bu olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…