2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Burdayım cnm misafir vardı o yüzden giremiyordum aslında okuyorum ama buralar çok sessiz kimse bişey yazmıyor bende yazacak bişey bulamıyorum sen neler yapıyorsun
ben de türkiyeden misafirim gelecek eşimin halası ve eşi gezmeye ziyarete
otelde kalacaklar eve davet edicen biraz hazırlık yapıyorum
ev çocuklar aynrn devam
bebeğim de birax hasta gibi hırıltılı
burnunu çekiyorum
geceleri de daha çok uyanmaya başladı
hala bi düzenimiz yok maalesef

2 gündür gündüz uykusu azaldi oğlumun. Gündüz toplasan 5 saat anca uyuyor. Akşam biraz gezdirdim onu havalandi rahatladi sanki. Işıl ışıl bakıyor her yere algıları açıldı bu sıra

Kızlar ya ben bugün balık yedim eşim koka almış dayanamadım yarım su bardağı kadar içtim kızımı da emzirdim acaba bir problem olur mu şimdi çok vicdan azabı duyuyorum sütüme geçerse kızım rahatsız olur diye korkuyorum bir zararı olur mu ki ya

Bu arada biz molfix 4-9 kilo olan 3 numarasına geçtik kızım 5500 gram olmuş 2 numara sıkıyordu.

2 gündür gündüz uykusu azaldi oğlumun. Gündüz toplasan 5 saat anca uyuyor. Akşam biraz gezdirdim onu havalandi rahatladi sanki. Işıl ışıl bakıyor her yere algıları açıldı bu sıra
benim oğlum da öyle şaşkın şaşkın inceliyor evi :)

Geçmiş olsun cnm o hırıltı bizde de var nasıl geçecek bilmiyorum kolay gelsin bu arada

Histereskopi oldum kizlar bu gece hastanede tutuyolar yine kanim duswr kanama olur diye.
Plasenta parcalari kalmis icimde.doktor baya temizlemis ama az kalmis.rahim duvari inceldigi icin az bi kismini almaya cesaret edememis.

Histereskopi oldum kizlar bu gece hastanede tutuyolar yine kanim duswr kanama olur diye.
Plasenta parcalari kalmis icimde.doktor baya temizlemis ama az kalmis.rahim duvari inceldigi icin az bi kismini almaya cesaret edememis.
Cnm geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

Maşallah ikiside birbirinden tatlı.Allahim nazardan korusun..
Ben emzige alıştıramadım yaa siz nasıl alıştırdınız
Canım ben ilk wee baby aldım kızım tutmadı sonra bebedor un 0 3 ay olan emziğini aldım ucu ince 3 4 gün uğraştım tutsun diye alisti sonra istersen sen de deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…