- 7 Ocak 2018
- 27.657
- 80.246
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #45.461
Geçmiş olsun cnm inşallah ilaçla düzelirMerhaba canım. AldikAyine yukseky çıkmış. Sonuçlar .4 aralıkta ilaclii tahlil yapacaklarmis o zaman netlesecek büyük ihtimall.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun cnm inşallah ilaçla düzelirMerhaba canım. AldikAyine yukseky çıkmış. Sonuçlar .4 aralıkta ilaclii tahlil yapacaklarmis o zaman netlesecek büyük ihtimall.
ben de türkiyeden misafirim gelecek eşimin halası ve eşi gezmeye ziyareteBurdayım cnm misafir vardı o yüzden giremiyordum aslında okuyorum ama buralar çok sessiz kimse bişey yazmıyor bende yazacak bişey bulamıyorum sen neler yapıyorsun
maşallah allah nazardan saklasınKızlar iyi akşamlar hadi Bebişlerimizin fotolarını atalım ilk foto benden gelsin
Masallah huzur kokuyorKızlar iyi akşamlar hadi Bebişlerimizin fotolarını atalım ilk foto benden gelsin
Çok tatlı Ya Rabbim tam ısırmalık Maasallah kuzuya annesi.Kızlar iyi akşamlar hadi Bebişlerimizin fotolarını atalım ilk foto benden gelsin
benim oğlum da öyle şaşkın şaşkın inceliyor evi :)2 gündür gündüz uykusu azaldi oğlumun. Gündüz toplasan 5 saat anca uyuyor. Akşam biraz gezdirdim onu havalandi rahatladi sanki. Işıl ışıl bakıyor her yere algıları açıldı bu sıra
Maşallah ikiside birbirinden tatlı.Allahim nazardan korusun..Kızlar iyi akşamlar hadi Bebişlerimizin fotolarını atalım ilk foto benden gelsin
Cnm ben hastanede verdim hemen doğar doğmaz tuttu çok şükürMaşallah ikiside birbirinden tatlı.Allahim nazardan korusun..
Ben emzige alıştıramadım yaa siz nasıl alıştırdınız
Maşallah çok tatlı
Sağol cnmmaşallah allah nazardan saklasın
Geçmiş olsun cnm o hırıltı bizde de var nasıl geçecek bilmiyorum kolay gelsin bu aradaben de türkiyeden misafirim gelecek eşimin halası ve eşi gezmeye ziyarete
otelde kalacaklar eve davet edicen biraz hazırlık yapıyorum
ev çocuklar aynrn devam
bebeğim de birax hasta gibi hırıltılı
burnunu çekiyorum
geceleri de daha çok uyanmaya başladı
hala bi düzenimiz yok maalesef
Cnm geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsinHistereskopi oldum kizlar bu gece hastanede tutuyolar yine kanim duswr kanama olur diye.
Plasenta parcalari kalmis icimde.doktor baya temizlemis ama az kalmis.rahim duvari inceldigi icin az bi kismini almaya cesaret edememis.
Insallh hic umudum kalmadiCnm geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
Canım ben ilk wee baby aldım kızım tutmadı sonra bebedor un 0 3 ay olan emziğini aldım ucu ince 3 4 gün uğraştım tutsun diye alisti sonra istersen sen de deneyebilirsin.Maşallah ikiside birbirinden tatlı.Allahim nazardan korusun..
Ben emzige alıştıramadım yaa siz nasıl alıştırdınız