2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ne alakası var ki hediye beklemekle,öyle düşünen ilk çocukta yaptığındada öyle düşünürdü. Ben kendi keyfim için yaptım valla tek tek uğraşmamak için. Hem hediye getiren eve gelincede getirecek zaten :) uğraşma canım sende bi kahve bi tatlı yeter.

Tamam canim cok sagol mutlaka denicem söylediklerini inşallah basarili olurum artik sut gelmez oldu memelerim cok yumuşak bide ağzında tutmuyo agkiyo surekli ne yapacağımı şaşırdım

Günaydın kızlar biz. 4 kg olduk ve bez de2 numaraya hızlı bir geçiş yaptık siz geçtiniz mi acaba
Epey oluyor 2 numara kullanalı. Yeni premium care’de 4-8 kg yazıyor 2 numara için,eskisinde3-6 yazıyordu galiba. Yeni paketlerdeki bezler eskiye göre bi tık daha büyük yani. Bu ay 2 numara idare eder bizi,sonra 3 :)

Cnm o
Tamam canim cok sagol mutlaka denicem söylediklerini inşallah basarili olurum artik sut gelmez oldu memelerim cok yumuşak bide ağzında tutmuyo agkiyo surekli ne yapacağımı şaşırdım
lurmu gelmio gelir allah vergisi,ertuğrun halimesi dedikleririnş aynen yap sıvı ieyler komposto cidden artırıruo,ben de kuru meyvelerş demiştş kaynattım püre yaptım içtim cidden arttı,birde sütün süte dönüşmesi daha kolay demiştş doltor yumurta süt kesşn tüket,bol bol evin içinde bile dolaş,gşt gel ağzına atbşşi veee uykusuz kalmamaya çalış,dinlen istirahat et.bak gelecek,bak bn bu sezeryanda henğz yeni geldi,bir kaç gğn oluo kızım bir aylık.sabkrlı ol.sık skda emzir ya da sağ at sütü dolsun yenisi

Kızlar iyi geceler biz 45 günlük olduk bugün .ama kızımın kakasinda küçük küçük kan gördüm yaşayan yada bilgisi olan varmı
İhmal etme mutlaka doktoruna göster canım.

Gece 2 olunca gözler açılıyor kızlar ya iki kere kaka yaptı ışık kapalı konysmuyorum her gün ayni ya nasıl duzelrcek bu durum gündüz gibi oturuyoruz simdi gözlerim sisti artik uykusuzluk tan
Yastıkları ısırıyorum geceleri bazen. Uyusun diye çırpınıyorum o boncuk bonxuk bakıyor. Bütün gün ve şuan uykuda geçti gece dikiliriz ayağa muhtemelen.

Günaydın kızlar biz. 4 kg olduk ve bez de2 numaraya hızlı bir geçiş yaptık siz geçtiniz mi acaba
1 numara bacaklarda iz yapıyor 2 numara da büyük geliyor. Alt kısmı baya bol birikiyor. Ortaya karışık kullanıyorum şimdilik.
4300kg bu arada.

Arkadaşlar ben sol mememi veriyorum sonra çocuk elini ağzına götürüyor bildiğin aç yani.Sonra hemen sağıyorum süt var onu biberonla emziriyorum.Yani sormak istediğim sol mememi emxiremiyor muyum?Hemen göğsüme süt dolar mı ki?Emmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…